God Jul



Imorgon är det äntligen den efterlängtade skolavslutningen! Jag har längtat så jag knappt har kunnat hålla tätt ända sen... ja sen vi hade lov sist, knepigt läge.
Avslutningen består alltså av att kliva upp omänskligt tidigt för att gå till skolan, lyssna på en tondöv jävla skitunge som sjunger för fulla halsar sången håller inte hög klass det är ungefär så att en kastrerad apa lätt hade kunnat överträffa henne, med hästlängder.
Sedan återvänder vi fulla av hopp till klassrummet där betygen ska delas ut, kanske, kanske är det så att ens betyg är tillräckligt höga för att gå IV programmet på sågbäcksgymnasiet. Men icke, när vi öppnar det avgörande skrämmande kuvertet är innehållet inte så jävla mycket att hänga i granen. Man inser genom snabb huvudräkning att man inte fått tillräckligt bra betyg för att komma in på den skola man önskade, too bad, lovet förstört.

När man kommer hem och visar sina betyg för  föräldrarna utdelas ett omedelbart utegångsförbud och julklapparna returneras fortare än jultomten hinner säga ståfräs, och åter till den bittra vardagen, lovet, hoppet och lyckan är ett minne blott.

 Men ja GOD JUL!

MARRY FUCKING CHRISTMAS //Krullet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback