snööö!!!

eeeh palla att det inte har kommit någon snö i år. Palla att jag inte har varit uppe i Åre, palla att dte inte blir någon schysst åkning. Jävla globala uppvärminingen kan suga mig. Mina skidor, liksom min perfekta burtonoutfit förblir nog orörda denna säsong, och nästa. vem vet, kanske nästa år vid denna tid sitter vi och solar i bikini vid gömmaren. Ski samma anyways, jag kan åka ner till Dubai och åka skidor på sanddynorna.

FUCK THIS SHIT //Krullet.

ehehee...palla

eh jag pallar inte att jag aldrig duger, att jag inte kan göra något rätt någonsin, eeh palla...

Om det är någon som har en lägenhet som dom vill ge mig gratis så at jag kan flytta snart? eeh...

YOU HEARD ME //Krullet.

Ishockey

haha nu sitter jag här och försöker blogga medans Dennis frenetiskt rengör skärmen på sin älskade laptop... Suck, kvinnor alltså...
halv fyra ska vi åka till "stan" och sen till Läkerol(!?) och kolla på ishockey, Brynäs, AIK... Jag hatar hockey, Dennis hatar alltng men vi åker bara dit för varmkorven. Jag älskar ketchup, Dennis är korkad, han gillar senap, ett klart problem i förhållandet.

Igår var vi och såg på min lille kusins hockeymatch, han är sju år. Det var mycket underhållande eftersom ungarna mest glad omkring på magen på isen, som pingviner typ, fast mer rosa. Dom var fett balla, jag ville lätt ha deras aoutograf. Det var mycket roligare att kolla på små personer som spelar hockey, annars skjuter alla så hårt och jag blir rädd för pucken.

Ska förmodligen ut och fota lite, lantisarna kör ut oss i det vackra vår vädret, pest och pina om ni frågar mig och mitt fläsk.


I SAY HALLELULJA //Krullet.

hejdå civilisationen

Hallå, igen, jag vet att jag har inte skrivit... Vill ni veta varför jag inte gör det? helt ärligt? okej... För att det är så jävla kuktråkigt!! Jag har verkligen inget intressant att säga er trogna läsare. Jag lovar att om jag hade haft ett intressant liv, och något att berätta skulle jag göra det men tyvärr...

Imorgon åker jag, älsklingen och min underbara broder upp till landet, dte ska bli skönt att komma bort ett tag. Så jag var tvungen att inviga min gigantiska Burtonresväska, även fast jag bara ska vara borta 4 dagar ( jag vill bara glassa mig lite).

Men lite konstruktivt arbete har ju trots allt utförts idag, jag tillbringade förmiddagen med att skriva en no-uppsats om kvicksilver på två A4, mycket stolt! Sen började jag produktivt skriva min bokrecension på Snabba cash. Åh gissa vad stolt jag var när jag tangent diaréade ner en massa djup smörja på min lilla dator. Åh gissa vad jag fick damp när magiken tog slut efter ett halvt A4, nu har jag ångest över att min hjärna inte lkan producera mer intelligent smörja. Men det löser sig alltid.

I SAID GOODBYE //Krullet.

pannkakor!

Hej allihopa, eller ja host den lilla ensamma stackars patetiska individ som orkar läsa våran blogg... ursäkta bloggtorkan, jag har helt enkelt inte orkat, men nu är det lov, så jag ska försöka kompensera lite.

Just nu håller älsklingen på att steka pannkakor, yey! tyvärr har vi ingen sylt eller mjölk, men vi får improvisera! Vi håller även på att tanka ett rykande färskt avsnitt av Lost, dte fjärde rättare sagt, Oh! Lost är såå bra :)
Sen har vi ett nytt avsnitt av prisonbreak också, supaahyey :)

Tyvärr är inte allt bra, jag måste jobba ikväll...Great! Men dte är lungt det är kul... Men idag är dte tydligen den första offeciella vårdagen, sjukt skönt! Jag älskar att se solen, som jag inte har sett sen Oktober förra året, deprimerande. Hoppas på att kunna börja köra i Mars någon gång, haha fan vad tråkig jag är, pallar inte uttråka folk längre...

PANCAKES FOR THE WIN //Krullet.

Sparrisattack

Jag är här, jag finns, jag är inte död, eller kidnappad, jag lovar. Men det är fortfarande så att blogg.se bara fungerar på en av våra datorer hemma, och den var min lillebror tvungen att ta sönder. Så det blir inte så mycket bloggande från mig nu för tiden är jag rädd... Eh. Inte för att jag har så mycket att säga, heller. Ha,ha,ha.

Men bara för att Hanna saknar mig så OTROLIGT mycket så bestämde jag mig för att höra av mig lite. Så här är jag. Hej, hej! Det är måndag, jag sitter i skolan, arbetar med ett SOprojekt tillsammans med Al, Elin och Banana. Mycket givande. Ska återgå till det nu. Bye.

I AM BACK / Helgonet

Allahärtansdag...

... Var över innan man ens hann lägga en brakfjärt, ärligt talat så är allahjärtansdag lite överskattat men jag tycker ändå att tanken är söt, med en dag där man får mysa lite extra mycket med den man älskar.
Det var inte så jätte romantiskt "ahd" för min skull, jag låg hemma i feber hela dagen :( Men sen kom min älskling på kvällen med en ros, så söt, jag blev verkligen jätteglad. När den dör sen ska jag torka den, så att jag kan spara den. Jag vet jag är lite fjollig men jag blev faktiskt jätteglad för min lilla ros. Sedan åkte vi lite improviserat hem till honom, där man firade Dogge som fyllde 14 år, grattis din lilla (?) fjortis.
Min älskling hade också tagit en bild på oss och satt i en hjärtformad ram, dte var jättegulligt gjort tycker jag :) Tyvärr hann jag inte stnna så länge, sne åkte jag hem och ja... det var ju lika intressant som vanligt...

Haha tyvärr hann vi inte göra Dogges födelsedagspresent som vi hade tänkt oss, men han får dne förmodligen i efterskott på söndag ;)

BE MY VALENTINE //Krullet.

oh crap...

Here we go again...

sparris look-a-like

Efterlysning

En 15 ung kvinna försvann igår från hennes och hennes kompis gemensamma blogg den 28 januari i år. Flickan bor i ett ghetto som kallas Sörskogen och senast hon hördes av var i hennes senaste ynkliga blogginlägg som publicerades kvällen då hon försvann.
Man har ännu inte funnit några spår av flickan men vi fortsätter det eviga letandet. Flickan är lång, smal (dock inte runt rumpområdet)och ranglig,hon är pigmentlös och kan ofta misstas som en vålnad. Hon har mystiska oranga pigmentfläckar som pryder hennes annars likbleka kropp och när hon har sin gröna långa jacka kan hon lätt tas för en sparris. Annars ser hon mest ut som en liten rosa ynklig gris, med små mongolida ögon.

Om ni har några tips till varför denna dryga lilla människa har slutat blogga kan ni höra av er till den coolaste superagenten i stan som kallar sig själv Krullet den allsmäktiga.


sparris



OH SO ALMIGHTY //Krullet

orkar inte...

Sorry att den här bloggen är högst negativ, men om ni vill ha lite positiv anda så kan ni vända er någonannan stans, för ni kommer fanimej inte hitta det här, hur långt in i nåns anal ni letar.

Det är så mycket som händer nu, och min kropp säger verkligen ifrån, jag kan inte sova, jag är alltid hängig och arg. Jag orkar aldrig ta tag i problem, och allt mindre skolan. jag vet att den här terminen är äckligt viktig, jag vet att jag borde ge allt jag har nu men jag orkar inte!! det känns som jag redan har gjort slut på alla mina krafter, jag orkar inte kämpa längre för dte känns som att jag inte kommer någon vart ändå.

Just nu är jag hemma och är sjuk, perfekt, nu kommer jag få jobba dubbelt så hårt när jag kommer tillbaka till skolan igen... Men jag hoppas verkligen att jag kommer orka skiten när jag kommer tillbaka till skolan.

PLEASE SLOW DOWN //Krullet.

eeeh...

Jag pallar inte att sluta skriva i min blogg för att mina föräldrar läser den, jag får bara skippa att berätta om mina drogproblem och att jag är prostituerad (det var ett skämt mamma).
Mina föräldrar förstår inte riktigt ironin i min blogg, vilket gör dte hela otroligt jobbigt när dom tar allt sreiöst >.<

aja iaf är jag sjuk, jag har så ont halsen att jag vill dö, och får alla som vill veta hostar jag upp gula slemklumpar :D yummi ;)
jag kallsvettas som en gris och mår allmänt skitdåligt. Hoppas at jag blir frisk tills på allahjärtans dag då jag ska ut och äta på Sabai sabai med älsklingen och sen gå på bio :) men om jag inte är frisk så får jag knarka ner mig eller något (det var också ironi/överdrivet mamma) Och ja, jag kommer att fortsätta skriva så att mina föräldrar förstår, för jag pallar inte när dom dampar bäverfitta på mig :)

Det ända som håller mig vid liv är alluc.org där jag kan kolla på topmodel 24/7 :D

YEY I´M BACK //Krullet.

hejdå...

Tyvärr måste jag sluta blogga här och nu, efter som mina föräldrar tydligen läser min blogg, ytterst otrevligt.

I SAY GOODBYE //Krullet.

Wohoo!

Haha änligen! Imorgon ska jag träna, fan vad skönt, har längtat som fan dte känns som att jag inte har tränat på evigheter (torsdags) :P
Nu är dte äntligen dags att träna bort fläsket!

Ursäkte den otroligt groteska bilden, men dt är ungefär så jag känner mig nu.


Wohoo!




LOOSE SOME WEIGHT //Krullet.

uttråkad

Jag sov hemma hos älsklingen igår, kom precis hem. Jag gick upp klockan halv ett och så har jag kollat på sex and the city hela dagen så dte har varit rätt soft. Nu sitter jag här i min säng med min laptop, ska kolla lite Project runway snart tror jag :)

Mitt problem är att om jag inte är döende sjuk i 45 graders feber så får jag ångest utav att vara hemma och kolla på tv hela dagarna, jag får seriöst ångest. det slutar med att jag tar en alvedon och blir hyperaktiv och skuttar omkring, sen när dte släpper blir dte såklart 30 ggr värre...


Jag blir helt sjukt uttråkad utav att vara sjuk... Men imorgon har vi nationella prov som man tydligen måste gå på för man får inte göra dte ngn annan dag? Så jag får pallra mig till skolan ett tag, synd att min hjärna är Hubba Bubba och att jag inte kommer kunna dra en enda smart tanke ut ur arslet imorgon... Men dte löser soig, dte är ju bara mina betyg som hänger på dte här...

Jag blir så deprimerad över att jag inte kan träna jag känner hur jag går upp i vikt för varje minut som går... usch.

IM SO BORED //Krullet.

sjuk...

I fredags efter jobbet åkte jag direkt in till stan med Dennis och Dogge, till Hard rock Café där vi träffade deras pappa och åt födelsedagsmiddag. Det var nice, sen åkte vi hem och köpte en massa tjockissaker att svulla med hemma. Det slutade med att Dogge åt daimglass blandat med chips och ostbågar, jag trodde att jag skulle spy.
Lördagen var rätt lugn, vi firade älsklingen lite hemma hos mig på eftermiddagen, sen blev dte mest plugg.
Idag har jag firat Dennis med hans släkt, vi åt friterad kyckling, sjukt gott :D Men tyvärr har Isak smittat mig med någon jävla skit så nu sitter jag här med feber och halsmandlar stora som fotbollar, men dte är trevligt. Ska sova hos älsklingen idag så dte är soft, vi har tankat en ny film som handlar om ngn brud som har varit instängd i en källare i 8 år. Den utspelar sig i Österrike och är baserad på en verklig historia, jag hoppas att den är bra.

"tyvärr" missar jag no-provet imorgon, dte är otroligt hjärteskärande.

LICK MY BUT //Krullet.