Yesterday night

Hahaha! Jag måste berätta om igår! Shit...

Jag, Jenny, Hanna, Alice och Linda skulle dra på fest hos en viss Micke. När vi kom dit så fann vid efter ungefär tre sekunder att hela festen bestod av så kallade "fjortisfittor". Efter ytterligare tre sekunder hade vi allihopa blivit utpekade som emos. Efter en halvtimme eller så drog Hanna, Linda och Jenny iväg någonstans, vet inte riktigt var men jag minns att Hanna skulle slå ner några fjortisar. Happ, kul. Sen såg man inte mer av henne på hela kvällen. Och inte Linda heller för den delen , hon flydde iväg med sin pojkvän. Och lagom till att Jenny kom tillbaka så bestämde sig Alice för att lämna festen hon också.

Jaha. Det var ju kul, alla lämnade mig och Jenny där bland alla foundationbrudar. De var så ytliga allihopa! För efter att Hanna och de hade dragit så var jag helt plötsligt inte emo längre! Fattar ni? Då gick det helt plötsligt att snacka med mig! Och sen helt plötsligt är det någon som skriker: Alla killar in på Mickes rum! Vi ska röstaa!
Sen kommer de ut och pekar på en brud och ba: Regina! Du vann!
De hade suttit där inne och röstat fram festens snyggaste respektive fulaste brud! Vad är det för jävla lågstadiefasoner? Det är ju pinsamt!

Senare hookade jag up med nån liten snubbe som var fett trevlig. Han var akrobat och gick ner i splitt och allting. Awesome. Han hade inte varit med och röstat heller. Very good banana!
Kvällens höjdpunkt var dock på vägen hem! Jag vet inte om jag har berättat det, men min mobil dog under våran lilla paddelutflykt som vi hade med klssen för ett par veckor sedan. Sen dess har jag gått mobillös ännu en gång och det har varit lika hemskt för mig som för mina medkamrater. Men så igår, när jag satt på bussen med tre idioter från festen, så slog jag på min mobil och fann att den funkade igen! Jag blev så glad, så glad och började genast ringa runt till folk för att berätta den fantastiska nyheten! Fast det var ingen som svarade...

LOVE MY PHONE / Helgonet


Jag kan ingenting!



Jag sittre här helt desperat med mina små böcker, häften och anteckningar här men INGENTING vill pressa sig in i min hjärna! Ingenting kommer in där, jag måååste verkligen få MVG på båda proven annars kommer jag sänka mig i NO och sen kommer jag inte kunna höja mig i hemkunskap. Suck, sen måste jag få mvg på min lilla uppstats också, jag är entligen klar med den! Så skönt, dte blev ett A4 tillslut! Jag är relativt nöjd men jag tvekar på att det räcker till ett mvg. Jag hade planerat allt vad jag skulle skriva om, det skulle bli så jävla bra. Men dte finns fan ingen information på internet om skiten!

Nrej usch, jag ska gå på bio om typ 2 timmar, mina kära föräldrar tvngar med mig även fast jag skriker och säger att jag måste plugga. Men dom tycker tydligen att jag aldrig är hemma och leker med dom, KONSTIGT?! men ändå vil dom att ja ska plugga mer? Jag förstår inte.
Jag är jättesugen på att leka med älsklingen men dte går fan inte vi måste plugga hela tiden båda två! Men i eftermiddag måste jag in  till stan och träffa Sophie och hämta mina skåpnycklar, då ska lilla Dennis följa med :D . Jag måste ha mina jääävla nycklar men egentligen har jag fan INTE TID!

kommer få IG, kommer sänka mig och jobba som sopplockare resten utav mitt liv men dte är chill. Ni kanske tycker at jag överreagerar, dte gör jag också, dte gör jag alltid när jag är stressad.

LIVING UNDER PREASSURE //krullet.

Jag vill UT!




Vad är dte här för nån jävla skit kan ni tala om det för mig? Hur kul kan det vara att sitta inne en fredagkväll och...PLUGGA NO?! Jag hatar den jävla skiten! Jag fattar ingenting och sen ska vi skriva en NOinlämning också, problemet är bara att våran underbara lärare bara väljer ämnen som det knappt finns någon information om! Iaf inte om man vill reflektera och fördjupa sig... Så det är ju kul, kul att hon ger oss en suck i helvettet att få mvg på skiten. Om jag inte får mvg så sänker jag mig, KUL!

Men imorgon blir det kul för då är det förmodligen P-A-R-T-Y!! Jag har längtat som in i helvette efter party, har inte festat på en miljon år! Men mina päron är typ dumma i huvet och lackar bäverfitta, men jag och min stora käft kan snacka oss ur allting! Don´t worry I´ll fucking be there!

Lite stressigt nu med skolan, jobbet ridningen och allt men inte ens en tiondel av vad helgonet har att göra, så jag borde inte klaga. Skulle önska lite mer mystid med älsklingen bara, men det får vänta till efter provbomben.


LIVIN´AND LEARNING //Krullet.

Så onödigt.


Just nu känner jag att gå i skolan är sjukt onödigt. Jag lär mig fan ingenting! Alla lärare kommer 20 minuter försent till lektionerna, sen säger dom vad vi ska göra och springer iväg igen, om man behöver hjälp så är dte synd för oss. Matten är värst, jag har alltid fattat matten men nu förstår jag ingenting, gör fel på varenda jävla tal! Det är sjukt frustrerande att ingen, inte ens min lärae kan förklara så att jag förstår.

Iaf slapp vi engelskan nu så vi har håltimme. Gick till Dogge och bad om hans hemnycklar, hans kompisar såg lite chockade ut men men. Så nu sitter jag här hemma hos Dennis och chillar, han är i Flemingsberg så jag är ensam, ganska skönt. Lisa och Alice (katterna) har damp och skriker som jävla cpn och hotar med att kissa på mattan om dom inte får gå ut, horor.

Men ja igår köpte jag ett par skitsnygga ankelboots som jag har på mig idag <3 Det är ju kul förutom att mina tår vrids i en högst onaturlig vinkel. Nej nu börjar jag om 10 minuter borde börja dra mig snart, puss i stjärten!


NOT SO NECESSARY //Krullet.

I lay down on the cold ground

Jag måste skärpa till mig lite nu, jag har tydligen blivit svag i NOämnena och i matte. Det är inte för att jag inte kan, det är för att det är så jävla tråkigt och då pallar jag bara inte! Men om jag vill behålla mina betyg där så måste jag skärpa  mig och sätta igång och anstränga mig lite i fortsättningen. Jag är bara rädd att det inte räcker längre. Nu har jag suttit och tragglat med Biologin i närmare hundra år, och det är fortfarande knappt en A4, och jag har ändå drygat ut det med så mycket extrainformation och babbel som jag kan utan att man lägger märke till det. Jag får verkligen inte ihop mer text! And it freaks me out för jag har alltid skrivit femton sidor för mycket. Aaaah! Vad är det som har hänt? 

Fick för övrigt lön idag. Meeen jag fick typ lämna ifrån mig allt direkt för jag har slarvat bort en bibloteksbok nyligen. Jävla Jan Guilloskit, läste inte ens ut den och nu är den borta och jag får betala 250 spänn. Yey! Nej, det är dags att jag får tillbaka alla mina pengar nu som jag har varit vänligt nog att låna ut till folk. För jag är pank. Ajöken!

GIMMIE MY MONEY / Helgonet

Krya på mig!

Just nu är jag helt värdelös. Jag har typ hundra graders feber och det känns som att någon har gått igenom min hals med grovt sandpapper. Jag orkar inte göra annat än att sitta och tycka synd om mig själv. Jag är alltså helt värdelös!
Jag hade liksom planerat att jag skulle bli frisk till ikväll, så att jag kunde gå på dansträningen och sen gå till skolan imorgon bitti. Men det blir nog inte så, tyvärr... Fan. Jag hatar att vara sjuk!

 I AM WORTHLESS / Helgonet

Förlåt mig det är söndag.



Japp det var ju ganska länge sen dte kom en liten lista inhoppandes i våran lilla blogg. Ni kanske trodde att ni skulle slippa se dom någonsin igen?!?! hö?hö? Glöm det, här kommer en lång saftig jävel. Ha en bra fortsatt söndag.



Om du får mer än 45 poäng, har du dåligt inflytande.
Om du har under 15 så finns det risk att du inte har nåt liv... ännu värre!

1. Druckit alkohol [x]
2. Sovit i samma säng med någon av det motsatta könet [x]
3. sovit i samma säng med någon av samma kön [x]
4. Kysst någon av samma kön [x]
5. Haft sex [x]
6. Haft någon i ditt rum , förutom familjemedlemmar [x]
7. Tittat på porr [/] I typ 3 sekunder innan jag blev äcklad som en gris, euw.
8. Köpt porr [ ]
9. Testat droger [ ]
Totalt : 6,5

1. tagit smärtstillande [x]
2. Tagit någon annans receptbelagda medicin [x]
3. Ljugit för dina föräldrar [x]
4. ljugit för en vän [x]
5. Smygit ut ur huset [x]
6. gjort något olagligt [x]
7. skadat/sårat något [x]
8. Önskat att någon ska dö [x]
9 Sett någon dö [ ]
Totalt : 8

1. Varit ute längre än du vart tillåten [x]
2. Varit ute hela natten [x]
3. Ätit ett helt glasspaket själv [x]
4. Varit hos en teraput [x]
5. Varit på avvärjning [ ]
6. Färgat ditt hår [x]
7. Fått böter [ ]
8. Varit med om en olycka [x]
9. Varit på en klubb [x]
10. Varit på en pub [ ]
Totalt : 7

1. Varit på ett vilt party [x]
2. Sett marid gras [ ]
3. Druckit mer än fyra öl på en kväll [ ]
4. Spenderat vårlovet i florida [ ]
5. Sniffat någonting [ ]
6. Använt svart nagellack [x]
7. Haft på dig armband [x]
8. Haft på dig en t- shirt med ett bands namn på [x]
9. Lyssnat på rapp [x]
10. Äger /ägt en 50 cent CD [ ]
Totalt : 5

1. klätt dig som en gothare [ ]
2. Klätt dig som en plugghäst [ ]
3. Klätt dig som en punkare [ ]
4. Klätt dig som en grunge [ ]
5. Stulit något [x]
6. Varit för full för att minnas något [x]
7. Drabbats av en minneslucka [x]
8. Svimmat [x]
9. Varit förälskad i en granne [ ]
10. fått någon att smyga in på ditt rum [x]
Totalt : 5

1. smygit in i nån annans rum [x]
2. varit förälskad i din bästa vän [ ]
3. Varit på en konsert [x]
4. Rå- knullat någon [ ] ...?
5. Blivet kallad för slampa [x]
6. Kallat någon för slampa [x]
7. Instrallerat högtalare i en bil [ ]
8. Haft sönder en spegel [x]
9. Duschat i någon av det motsatta könets hus [x]
10. Borstat dina tänder med någon annans tandborste [ ]
Totalt : 6

1. Ludacris är/har varit din favorit rappare [ ]
2. Sätt en p-rulle på bio [ ]
3. Hängt i ett köpecentrum [x]
4. Skolkat från skolan [x]
5. haft en operation [ ]
6. Haft en skada [x]
7. hamnat i rättegång [ ]
8. Smitit från notan [ ]
9. Satt eld på något [x]
10. Ljugit om din ålder [x]
Totalt : 5

1. Ägt/hyrt en lägenhet [ ]
2. Brutit mot lagen då en polis varit i närheten [x]
3. Varit otrogen [x]
4. Hamnat i trubbel med polisen [x]
5. Pratat med en främling [x]
6. Kramat en främling [x]
7. Kysst en främling [x]
8. Åkt bil med en främling [x]
9. Blivet trakasserad [ ]
10. blivet verbalt trakasserad [x]
Totalt : 8

1. träffat någon ansikte mot ansikte som du träffat på internet [ ]
2. varit inne på internet 12 timmar i sträck [x]
3. Pratat i telefon i mer än 4 timmar i sträck [x]
4. Tittat på tv i 12 timmar i sträck [x]
5. Vart på en loppmarknad [x]
6. Blivet kallad för ett dåligt inflytande [x]
7. druckit och kört bil [ ]
8. Busringt någon [x]
9. Legat i en soffa med någon av det motsatta könet [x]
10. Fuskat på ett test [x]
Totalt : 8

Summa: 58,5 hoppsan så det kan gå hörrni...Låt inte era barn leka med mig inte.

HAVING BAD INFLUENSE //Krullet.


Sjukling.

Jag höll mig frisk förvånansvärt länge! Faktiskt. Mycket längre än vad jag trodde. Men nu är jag sjuk. Började få onti halsen i torsdags kväll, när hela klassen var ute i skogen och skrämde slag på varandra. Och nu imorse när jag skulle hjälpa min syrra att flytta så gick det bara inte. Jag stapplade omkring som en zombie, var mer ivägen än till hjälp skulle jag tro. Så jag fick skjuts hem och tillbringade resten av lördagen nerbäddad i soffan framför teven. Kul. Verkligen. Jävla pissförkylning. Dö, döööööööööööööö!

Har en del grejer som jag borde göra. Packa upp min ryggsäck (så att sakerna i den inte möglar sönder) och ta hand om gårdagens disk, till exempel. Men jag pallar inte. Gör det imorgon. Imorgon ska jag också dansa, är det tänkt, fast jag vet inte om det är möjligt, jag vill inte svimma eller nåt under klassen och stjäla all uppmärksamhet , folk betalar faktiskt a looot of money för de där klasserna. Och då betalar de för att få dansa, inte för att få ta hand om någon jävla sjukling. Skulle ha tagit nån klass i fredags också, men jag orkade inte då heller, såg World Trade Center med Al istället, hon var i behov av lite sällskap. Köpte svindyr Ben&Jerrys, vet inte varför alla tycker Ben&Jerrys är så fantastiskr, det smakar ju som helt vanlig glass! Det fanns i alla fall en smak som hette Chocolate Therapy, tyckte det var lite passande så vi köpte den. Bla, bla, bla, bla, blaaaa............... jag vill dansaaaa! Missade ju showjazzen i tordags på grund av den där jävla hajken och så blir jag sjuk  och missar moderna imorgon också! Jag vill vara frisk, jag vill dansa!!

Sen så har min mobil fuckat ihop, jag vet inte vad problemet är, men jag kan bara ringa SOS samtal och det står Fel IM-nånting på skärmen och jag fattar ingenting, men jag kan inte få tag på någon och ingen kan få tag på mig, igen. Fan vad jag hatar att vara mobillös!! 

I'M A ZOMBIE / Helgonet

How did I ever let you go?




"...Questioning her good intention
Jealousy's a bad invention
When you push on glass, it's bound to break

Even when she was defensive,
It just gave me more incentive
The more you squeeze, the more it slips away

I never walked so far on a lonely street
With no-one there for me
Is it worth the pain, with no one to blame?
For all of my insecurities
How did I ever let you go?..."



STILL LOVING YOU //Krullet.
 

trött lördag


Jag är uttråkad! Sitter här vid min lilla cplaptop som har trojan och krashar totalt. Men men vi ska köpa två nya snart, dte är mitt uppdrag att hitta vilka vi ska köpa bara. Kul! Jag kan ingenting om datorer, jag tror Dennis får vara med på ett hörn där. Sophie och jag skulle leka nu, men hon har inte ringt tillbaka?! hmm...jaja vi åfr se om ho dyker upp, vi hoppas på det.

Imorgon ska jag till mina kusiner min farbror fyller år så. Jag tänkte baka en liten cheesecake tills dess också, får se hur dte blir. JAg lovar att jag är kung på att göra cheesecake! Jag borde  fan ta betalt för att göra det.

Måste köpa en ny piercing också, hade tänkt göra dte idag men vi får se hur det blir med det, east-street stänger rätt tidigt så. Aja jävligt lugn helg kommer dte bli iaf.


KING OF CHEESECAKES //Krullet.

VARNING! VIRUS!

Nu har jag fått nog! Just nu går precis alla omkring och snorar och nyser och hostar och låter som kedjerökare. Precis alla skuttar omkring såhär och lämnar baciller och virus efter sig! Utom jag! Vilken tur för mig då... Ja det skulle man kunna tro! Men nu är det så här att alla andra är sjuka nu, och sen när alla andra är friska då kommer jag bli sjuk. Och jag brukar dessutom alltid bli sjuk när det händer en massa skojiga saker som jag absolut inte vill missa. Julafton till exempel, då har jag så gott som alltig 40 graders feber, eller på min födelsedag, det är väldigt poppis. I år är också första året på tre år som jag inte har varit halvt medvetslös i feber på skolfotot. 
Den här gången kommer jag att sjukna in lagom till min klass' paddlings-övernattnings-strapats-hajk-utflykt som är på torsdag. Än är jag frisk, men jag lovar er, att på onsdag lväll kommer jag ligga djuupt nerbäddad i min säng och tycka synd om mig själv, omringad av snorpapper och med värkande huvud och skrovlig hals. Jag känner det på mig!

Nu är det ju i och för sig för sent, eftersom om jag är förmodligen redan är smittad av någon men till nästa gång: 
Är du förskyld/har hög feber eller känner dig sjuk på något sätt, STANNA HEMMA! Inte bara för din egen skull utan för att visa respekt  för din omgivning och människorna som vistas runt omkring dig! För vissa av oss faller hela våra liv samma om vi blir sängliggande. Man missar många viktiga saker som man måste ta igen senare och då halkar hela ens planering efter! (etc.!!!) Och det mina vänner är katastrof! Tack och ajö!

DON'T GO OUT / Helgonet 

Vad faan?

Jag som hade två trevliga hemmafester att välja mellan denna kväll. Nu har jag ingen. Varför blir det alltid så här när jag måste välja mellan två grejer?!

Fest nummero 1 var typ slut och folk var på väg hem när jag ringde (för typ fyrtiosjunde gången) vilket var högst underligt eftersom klockan inte ens var nio på kvällen. Börjar nästan ana att de sa att det var slut bara för att de inte ville att jag skulle komma dit, hehe. Om de gjorde det blir jag grymt pissed, men det tror jag verkligen inte, jag är bara paronid. ( Ingen tycker om meeeej! :'[ )

Fest nummero 2 hade jag inte ens tänkt gå på, fast jag tycker lika mycket om människorna på den festen som på fest nummero 1. Jag kände helt enkelt inte lika starkt för den just idag. Men eftersom fest nummero 1 inte längre...fanns, så tänkte jag att jag skulle gå på fest nummero 2 istället. Så jag började ringa runt, ingen svarade, sen fick jag tag på nån som inte ens var på fest nummero 2 men gav mig numret till hon som den var hos. Men hon sa att "Nej, det blev ändrade planer, det blir ingen fest! Jag är i stan nu!" Jaha... Då försvann det också ner i ett stort svart, deprimerat hål.

Där ser man! Fredagskvällen som jag så fint hade lagt upp för mig bara sprack itu i två feta bitar. Det var ju kul! Men jag ska inte hänga läpp. Det kanske går något skojigt på Tv...

FRIDAY NIGHT @HOME /Helgonet



Bit av mig armen

Det är lite sådär just nu att precis allt går mig på nerverna. Jag tror att det är för att mamma ska ha sin jättestora femtioårsfest imorgon och att det är lite jättestressigt och att jag typ har lovat att jag ska spela någon låt på gitarr som jag inte kan och det finns ingen chans att jag hinner öva in den till imorgon. Har suttit hela eftermiddagen och tränat men det har endast resulterat ömma fingertoppar. 
Klara tror att jag är irriterad för att jag helt enkelt inte klarar av att ha så mycket på gång hela tiden, men just nu tycker jag att Klara är pain in the ass så jag bryr mig inte riktigt om vad hon tycker och tänker. Som om att jag tänker typ sluta dansa bara för att jag blir mindre puttignuttiga bland folk. HA! You wish...

Jag ska ägna hela min lördag åt festen och att den blir så bra som möjligt och att mamsen har så kul som möjligt. Jag ska alltså jobba loss. Men jag får inte betalt, det får dock Hanna och Jenny, Alice, Amanda och Nadja som också ska hjälpa till. Stackars barn, jag undrar om de vet vad de har gett sig inte på... Nej, men det blir säkert bra. Det blir säkert bra...

IT'LL BE GREAT /Helgonet



Elin from the '80s

                       161419-138
Medan vi väntar på att bilddagboken har lekt klart med sina servrar eller vad fan det nu var så får ni här se en bild från förberedelserna till skolfotot igår. Här är Elin Belin som 80talstrummis! 

YOU ARE PUNKED / Helgonet

Omg jag är smittad...


 Dennis har smittat mig med sitt "tekniskanördsyndrom"! Inte  bra, inte bra alls. Vet ni hur mycket jag vill ha en Vaio? Dom är så sjukt sexiga! Och dom kostar bara 20 000....yey. Dennis ska få en när han fyller år, jag är så avundsjuk! Han vet inte riktigt om det än men jag planerar att göra ett inbrott med en nylonstrumpa på huvet och sno den. En vacker dag....



Omg jag är smittad...

WANNA HAVE IT //Krullet.

YEY!




I´ve got good news for all of you!

Min älskade moppe gick sönder för någon dag sen, jag trodde att motor hade skärt sig. Så nu har den varit inne på service, och dom meddelade glatt att dte bara hade varit något skit som kommit in i den. Så nu är min moppe klar! Jag är överlycklig, det var jättejobbigt att behöva gå upp klockan 6 på morgonen för att hinna med bussen till skolan. Hoppas vi kan hämta min moppe så snart som möjligt! <3


GOOD TIMES 4ME //Krullet.

sjuk :S




Usch jag orkar INTE vara sjuk, visst det är kul när man får sova på morgonen och när det finns bra skräptv att kolla på. Men gott folk efter det så blir dte bara jävligt tråkigt. Jag själv brukar lösa krisen genom att maniskt rulla på golvet tills jag blir utmattad och somnar :D I´m the smart shit.
Lite deprimerande att jag blir sjuk precis när dte blir bra väder, bläk.
Jag ska ju jobba som servetris på Sagas mammas 50-årsfest på lördag så jag måste tuffa till mig lite tills des annars får alla vara beredda på att jag kommer vara stenhög på Alvedon...

Igår var dte skolfoto också btw! Haha det var fett kul alla var skitfula och coola som fan! Alla var grymma 80-talare! Can´t wait to see the result!

SICK AS HELL //Krullet.

Klassfoto -07

Ja idag hade vi alltså klassfoto i nian. Vi skulle busa lite och köra plojbilder utan vår rektors vetskap, för vi trodde att hon skulle sätta stopp för våra planer i fall hon visste om dem. Men ärligt talat... Hela skolan visste om att vi skulle ta spexbilder och vad vi skulle ha för tema typ innan vi visste det själva. Och om vår kära lilla rektor inte hade fått reda på det innan klockan 13 idag så måste hon ha allvarliga fel på sina öron. Och ögon också för den delen, folk sprang ju omkring i skolan i sina outfits till och med. 

Anyways, vår klass skulle ha 80talstema. Jag trodde helt seriöst att folk skulle vara lite halvambitiösa och inte anstränga sig så mycket med att fixa kläder och sånt. Men alla var faktiskt jättefina! Nej, jag menar: Alla såg ut som fan! Thank god för att åttiotalsmodet är historia... Nej men alltså, alla hade i alla fall med sig bra grejer att sätta på sig. Till och med pojkarna. ^^ Jag lekte 80tals-aerobic-dance-maniac, typ. Jag hade svart dansdräkt över rosa leggings, neongula benvärmare och en slags sönderklippt magtischa över, haha. Så pressade jag mig ner i spagat (Aj, fan vad stel man är efter sommaren!) på golvet vid själva fotograferingen. Och jag lovar, smärtan jag kände kommer lysa rakt igenom mitt ansträngda ansikte på den där bilden. I do can wait to se it...!

Bästa var ju när vår lärare såg Hannas outfit! Hon hade en kortkortkortkort minikjol, sönderklippta strumpbyxor, en liten svart tröja och en fet, ful åttiotalsjeansjacka med massa pins. När vår lärare såg henne sa hon: 
"Jaha, vad ska du föreställa då, ett 80talsfnask?"
HAHA! xD

Andra nian hade "Pappa betalar"-tema. Snobbtema alltså. Vilket hade varit grymt kul om de hade haft sin fina "Pappa betalar"skylt och om de hade överdrivit grymt, alltså grymt mycket. För nu är jag rädd att om man inte redan känner dem så kommer man tro att de ser ut sådär på riktigt... som en klass men fula überfjortisar alltså. Och det vore ju lite tråkigt...
Roligast var i alla fall när Al sminkade alla killarna i andra klassen så de fick sköna foundationfaces med heta orangea ränder vid haka och hals. Mm, jag gillare! ;]

MEMORIES OF LIFETIME / Helgonet