Planering

Nu en snabb lista på vad jag ska göra till nästa vecka (mest för att jag ska komma ihåg det själv. har tappat bort min minialmenacka) :

1. Skriva en uppsats om varför vissa träd och buskar har en röd bladfärg.
2. Öva spanskaglosor.
3. Läsa nån goddamn engelsk text.
4. Öva in en låt som vi ska sjunga på mammas 50årsfest.
5. Öva in en annan låt till mammas 50årsfest, fast på gitarr.
6. Skicka iväg en mobil till typ Göteborg som min kompis glömde här när hon var och hälsade på.
7. Leta reda på en biblioteksbok som jag nog tyvärr har slarvat bort.

Det var säker något mer också, men det kommer jag inte ihåg just nu. Nu ska jag iväg och tjäna lite pengar. Yes, i am a whore. 

YOU GOTTA WORK / Helgonet

Min balklänning

Jag har kommit på vilken tur det är att Krullet & Helgonet inte är en modeblogg. För alla modebloggare skriver om sina dagliga inköp av kläder och skor och accessoarer, jag köper nästan aldrig kläder och sånt shit för mina pengar. Visst jag skulle kunna visa er "Dagens Outfit" men ni skulle somna av tristess. 
Anyways, jag ska sy en balklänning i slöjden i år och då skulle jag ju faktiskt kunna visa er hur jag hade tnkt att den skulle se ut. Nu har jag inte hittat en bild som ser precis ut som klänningen i mitt huvud gör med det här är så när jag kan komma.
 
                               161419-136
     Fast inte fullt så lång, inte fullt så rosa och inte fullt mycket spets och tyll. Men lite.

THE PROM NIGHT / Helgonet

Dansar iväg...

Det är så fantastiskt hur intressanta och roliga skoldagarna har blivit helt plötsligt! Igår till exempel, kände vi oss så uppslukade av vårt skolarbete att vi började tävla i vem som kunde hålla andan längst!! For your information så var det inte jag, jag klarade bara 39 sekunder komma nånting. But that's how fun it gets, fellows...

Hade min första streetklass på Danscenter igår. Danscenter är mitt nya favvoplace, om det fortfarande är någon korkad jävel där ute som inte har fattat det än. Det var i alla fall grrrymt! ^^ Jag vet att jag sög hängballe för street är ju inte riktigt min stil (än) men det var så jävla roligt, och läraren, Daniel, var fett skön! Och jag kände faktiskt fram mot slutet av lektionen hur min showjazzstelhet släppte lite, så jag kanske faktiskt lyckas bli halvbra på street så där vid jul eller nåt. Just nu är jag väääldigt glad över att vi tar nybörjarklasser, för då suger nästan alla lika mycket som jag. Imorgon har vi (Jenny och jag) vår första showjazzklass. Där är jag lite mer nervös eftersom vi går i en fortsättningsgrupp och de andra kanske är sjukt mycket grymmare än vi. Men vi slutade ju i alla fall hos Sara för att det var för lätt så lite utmaningar får man leva med. Eller ja, det var ju faktiskt det som var meningen. Men jag är nervös i alla fall! :P

SHOW SOME MOVES / Helgonet

En dag full av dans

Eller om jag ska vara helt ärlig så var den mest full av väntan. Jag och Jenny drog till plattan för att kolla på Danscenters Streetbattle. Det skulle börja 15.00 och sluta 20.00, vi var där kanske tio minuter i tre. Men när det inte hade satt igång efter kvart över fyra så pallade vi inte vänta mer och drog till Vitabergsparken. Där var det nämligen parkteaterns sista föreställning för i år - Cullbergbaletten 40 år. Det skulle börja klockan sex, men det gjorde det inte för det började såklart att regna. Men sen när det väl satte igång... I helvette vad grymt det var! Fast samtidigt som jag satt och beundrade alla fantastiska dansare så blev jag helt ledsen för jag också vill vara sådär duktig. :( Och de får det liksom att se så jävla lätt ut! Det är det inte!

När det var schlutt skyndade vi oss tillbaka till Plattan för vi trodde att om battlet började en och en halv timme för sent så borde de väl dra över. Men nej, vi kom dit typ tio i åtta och då var det hela över. Fast det var några som freestylade lite så vi stod där och dreglade ett tag. Och återigen blev jag deprimerad över att jag inte är sådär grym. Ta Baby Bang till exempel (eller vad fan han nu heter) Han kan ju inte vara mer är tio år och han är redan sjukt duktig, alltså duktigare än folk som är typ sex år äldre! Fatta vilket proffs han kommer vara om några år. Yikes alltså... 

Dancenter börjar på tisdag, jag är så jävla nervös, jag kommer att kissa på mig. Det kommer bli så grymt!! Jag kommer känna mig så stolt när nån frågar mig nästa gång vart jag dansar någonstans. Då kan jag faktiskt säga ett ställe som folk vet om. Ahh, Danscenter...<3

              Imorgon börjar mitt liv MAKE IT FABULOUS / Helgonet

195 % tråkigt



Tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt....
Jag har inget att göra jag får fan damp! Jag har inte gjort ngt på hela jävla helgen, fan vad segt.

Nu sitter jag här och väntar på att Dennis ska komma hem, kom hem, kom hem, kom hem!!!
Jag dör.


BORING AS HELL //Krullet.


Uppdatering




Dennis tjatar som en könsförvirrad bäver på att jag ska nämna att han faktiskt aldrig åkte till elverket. Han ville bara se när jag dog i en hjärtinfarkt. Han skulle bara följa hans lillebror dit. Men jag förmodar att han åker dit nästa helg istället.

Jag gillar köttbullar



OH MY GOSH // Krullet.

Nytt

Jahapp, nu har jag ändrat bloggdesign igen. Hoppas det ser bra ut för er alla datanördar med Pc, på min Mac ser det i alla fall strålande ut. Men säg till i fall nåt är skev. Ajö.

NEEDED A CHANGE / Helgonet

jag är för gammal för sånt här.




Jag fick en seriös chock när Dennis skickade ett litet halvhjärtat sms med texten "jag är på väg till elverket nu!"
Jag fick nästan en hjärtattack jag trodde att några fjortismänniskor hade infekterat honom eller något sånt! Dennis - Elverket...Det funkar inte! En skräckslagen Hanna spelade även upp dom troliga senariona i sitt lilla huvud.
scenario 1: Elverket packat med ungefär 3000 fjortisbrudar som pushar upp sina bröst till max i allas ansikten, porrdansar och hoppar på och hånglar upp första bästa kille dom ser. Lilla hjälplösa Dennis är ett lovligt byte.
Scenario 2: Någon lyckas supa ner honom totalt och sen är han ett ännu lättare byte.
scenario 3: (mest troligt) att han helt enkelt kvävs av all hårsprej och avlider...


Jag vill öven meddela något högst orelevant: Jag har träningsvärk efter att ha sprungit 50 meter... Hallelulja!


JESUS IM OLD //Krullet.

Jag är lat.



Det är fredag dte är meningen att man ska var ute och partaja eller hänga med sina kompisar. Men inte jag, min lillebror fyller år så mitt samvete har bundit mig till det här huset idag. Eller snarare min mamma sa att hon skulle döda mig om jag inte stannade hemma, i ett nötskal. Mitt samvete är det inget fel på inte. Såhär sitter jag, helt slutkörd efter skolan när jag kom hem däckade jag och sov fram till klockan 17 chill! Jag är hungrig som en jävla gris med lite dåligt samvete eftersom jag svullade i mig bullar för några timmar sen... Usch.



SO FREAKIN´ TIERD // Krullet.

Det här är inte bra

Yikes vad allting drar igång snabbt. Vi har liksom redan fått spanska glosor. Hur kul kan det bli? Det blir det inte!
Jag vill bara sova... sova sova sooooova. Jag vet att jag är grym på många saker men sova är nog det jag gör bäst.

Och så är jag lite ledsen i ögat för allt annat är också dåligt. Nästan i alla fall. Jag är helt pank, till exempel. Men Hanna och tjatar så jävla mycket om hur lite pengar vi har hela tiden så det har ni säkert fattat nu. Men ändå! På grund av det missar jag Cullbergbaletten i Vitabergsparken på lördag för att jag måste jobba!

Ingen förstår hur dåligt jag mår. Ingen förstår min orooo...
Åh, Zazo, ta något med lite mer fart i

Oh, jag vet! Jag ska kolla lite på Lejonkungen så blir jag nog glad igen! Jag älskar den filmen...

LIFE SUCKS AGAIN / Helgonet


Ville bara säga att...

...jag älskar Elin och hennes moppe!!! <3 :D

Back in buisness!

Det känns helt fel att vara tillbaks i skolan igen. Det är som att jag verkligen inte hör hemma där, över huvud taget. Jag blir trött bara jag tänker på höstterminen och hur mycket jag kommer att ha å göra igen. Nu har jag ju vant mig vid att vara helt ledig varje dag och sova till klockan ett och inte göra någonting alls hela tiden. Så helt plötsligt kastas jag skoningslöst in i vardagen igen. Och det är bara fel, fel, fel. Visst, jag har förberett mig själv i flera veckor för vad som ska komma, allt plugg, alla projekt, dansen, jobbet, träningen, gitarren, så det inte ska komma som en chock att jag helt plötsligt inte har någon fritid kvar. Men ändå! 
Usch, helvete vad det suger! Inte bara att vara tillbaks i skolan, utan att vara tillbaks i verkligheten. En verklighet full med stress och ansvar. Jag har redan ont i magen. 

Dessutom är vårat schema precis lika dåligt som det vi hade förra året. Vi lyckas på något sätt alltid få det värsta schemat av alla. Vi slutar dessutom 16.00 på tisdagar och torsdagar och på torsdagar har jag dans klockan 17.00 inne på söder. Lite hetsigt kanske, men det blir säkert bra. Jag klarar mig alltid. :]

MAKES ME SICK / Helgonet

jihooo skolan :D




Imorgon börjar skolan! Jippey! Det ska bli sjukt kul att träffa alla lärare igen, spendera ändlösa timmar och lyssna på deras lärande ord. Få rumpan tillplattad och ryggen böjd i en högst onormal vinkel utav dom ljuvliga stolarna. Gå upp klockan 6 på morgonen och ta en iskall skön dusch och skrika "godmorgon världen! Idag är jag redo för nya äventyr!"

NEJ! för i helvettesjävlakukfittshålrunkarrövspubishår heller! Jag längtar inte inte ett dugg! Fyfan, nu är dte nian jag känner pressen jag känner den! Eller snarare så ligger det som ett stort kvävande moln över mig. Jag vill inte, vill inte, vill inte, vill inte.


DON´T MISS IT //Krullet

Danscenter

                                   161419-135
Idag är det öppet hus på Danscenter! Det ligger på Söder, på Åsögatan. Kom dit för fan, det har typ redan börjat!

DON'T STOP MOVING / Helgonet

Gotlandia

Kom hem idag efter tre mycket chill dagar på Medeltidsveckan på Gotland. Var lite skeptisk över det där med att sova i en grotta och umgås med en massa töntar i utklädningskläder men när jag väl kom dit så ändrade jag uppfattning. (Inte om grottan, tyvärr) Man har medeltidskläder på sig för att smälta in och inte se ut som en blekfet turist. Annars är det bara helt vanliga människor som sitter i gräset och dricker öl och umgås. Me like. Dessutom trodde alla  att jag var mycket äldre än vad jag egentligen är. Respekt, man! Anyways, det var mycket trevligt och jag ville egentligen inte åka hem men vad kan man göra när båt- och bussbiljetterna redan är bokade och betalade? Käka lite mer brända mandlar kanske? nja

Resan hem var helt hemsk. Inte bara att färjan skulle åka 09.00nånting så man var tvungen att gå upp klockan sju för att hinna med den. Det var också så att hela jävla båten kryllade av småbarn! Det kryllade av små bebisar! Okej, jag vet att det finns barn i Sverige också, och att chansen är ganska stor att det kommer resa några barn med samma Gotlandsfärja som jag men det här var helt sjukt! Hälften av alla ettusennånting passagerare var under sju, jag svär! De var överallt. Överallt!! De skrek och grät och pratade bebissvenska med sina små pipiga röster och ja, jag ville att de skulle dö. Vilket är mycket konstigt. För jag har inget emot barn, jag kan handskas med barn, jag tycker faktiskt väldigt mycket om barn. Men en jävla armé av kortisar som attackerar en klockan nio på morgonen... Well let's just say that's not my cup of tea.

MID EVIL BITCH / Helgonet

Jag skojjade bara.



Igår var jag lite hurtig när jag skuttade runt i staden i det fina vädret, jag kände mig lite smått optimistisk faktiskt. Men idag, är jag inte så jävla glad längre över att vara hemma igen. Det regnar. Och alla är bortresta, det är ju kul... Ska ut och övningsköra och tanka min moppe när det slutar regna, om det slutar regna.
Ja älskar min moppe jag måste gå ner och kolla på den 3 ggr om dagen och pussa den godnatt varje kväll. Dude I got issues.

På tisdag fyller jag år och den som inte grattar mig kör jag upp en påle i röven på.



NOT SO FUNNY //Krullet

Älska sthlm






Igår kom jg då hem från Italien, vi var på ett ställe som hette Calabrien. Det var helt okej, bortsett från att det suger getballe att vara på semester med familjen. Tyvärr var dte ett ställe som inte hade blivit besökt av engelsktalande turister förens två år tillbaka. Så guiden berättade glatt på väg till hotellet att ingen pratade engelska där. Hallelulja!
"Men ni kan ju alltid tala tecken språk" sa hon lite käckt. Som tur va åkte vi med en familj som är kompisar till oss och mamman har bott i Rom i ett år så hon kunde Italienska annars skulle det vart lite jobbigt.

Jag tappade typ alla mina extensions i Italien och dom två små hårslingorna som återstod var multislitna dreadlocks. Så jag skuttade till stan idag och köpte medel och tog bort resten. Ska sätta in nya nån gång i veckan.
Men jag köpte en jätefin jacka från wezc som jag är jättenöjd med halva priset så den kostade bara 500 :D

Skitskönt att vara tillbaka i Sverige faktiskt inte så jävla islerat som dte där stället vi bodde på i Italien dte var som en jävla bunker.
Sommar = mössa

I LOVE STHLM //Krullet.


fuckat.




Helt åt helvette. Jag vill dö. Jag vill dö. Jag vill dö. Jag vill dö. Jag vill dö en plågsam död. Jag vill dö en långsam plågsam död. Fan vad meningslöst.


HOW I FEEL //Krullet.

Lostfreak

                      161419-133
Jag har aldrig varit en Lostperson. Eller alltså, inte för att jag inte har gillat Lost (Och kollat på OC istället),  jag har bara inte kollat på det. Och Lost verkar ju vara en sån här serie att om man inte kollar på den från början så fattar man ingenting, det är i alla fall vad folk har sagt till mig. Så ja, jag har helt enkelt inte kollat på Lost, till allas förvåning...

Men så fick jag låna första sesöngen av Nadja härom dagen. Och SHIT vad Lost är bra! Helt fantastiskt bra! Och nu är jag fast. Jag har inte kunnat slita mig en sekund och när det var dags att byta skiva höll jag på ett kasta datorn i golvet (jag vet inte, men jag kollar hellre på laptopen än på platteven :P) Jag kollade klart igår kväll, och för att stilla min förtvivlan över att det var slut satt jag och kollade på extramaterialet typ forever. Men nu är det helt slut och jag håller på att blir GALEN! Jag vill se andra säsongen nu. NU, NU, NU!!!

Och min underbara Jenny är så snäll. Hon har Lost Season 2 och hennes syrra skulle egentligen låna den idag. Men Jenny sa att hon kunde fixa så att hon skulle låna den om en vecka istället! Så jag ska skutta och hämta den snart. Idag blir det meeera Lost! :D Yes, yes, yes! <3 Å jag är så glad! 

I AM LOST / Helgonet