Lördagen

Idag är en såndär dag när jag kommer känna mig meningslös och värdelös och lat hela dagen. Jag kommer att skämmas för att jag inte orkar göra någonting konstruktiv eller ta tag i någonting som måste bli gjort. Jag gick upp för en halvtimme kanske, åt frukost, och satte mig sedan här. På den banan kommer det fortsätta, all day long. Sorgligt.

Förhoppningsvis hookar jag upp med Alice vid något tillfälle, hon har laddat ner de avsnitten av Lost som jag har missat åt mig. Sen kanske jag är så lyckligt lottad att hon får för sig att baka en kladdkaka eller någonting sånt åt mig... Det skulle sitta fint. Al är känd för att baka kladdkakor åt mig, som sedan på olika mystiska sätt försvinner. Hennes pappa åt upp den, hunden slickade på den, hon tappade den i golvet, den brändes vid... Ja, jag vet inte vad, hon bakar dem åt mig, men mina tastebuds får aldrig njuta av dem. Så är hon så smart att hon berättar för mig att hon hade gjort en kladdkaka till mig som jag inte kan få. Så får jag sitta där och vara ledsen och suktad... Tråkigt, tycker jag.

Nu har jag sökt de där jobben i alla fall! Det visade sig tyvärr att jag bara kunde söka cirka hälften av alla de jobb som jag hade listat upp. Jag hatar att inte vara arton.

MAKE MY DAY / Helgonet

fniss

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!


Förlåt. Jag fick bara lust att skratta helt hysteriskt. Åt en sak. Så jag gjorde det. Men det var ingen som hörde för jag har liksom ingen att leka med. Jag har faktiskt väldigt tråkigt denna fredagskväll... Väldigt tråkigt. MEn man kan skratta ändå. Haha.


LAUGHING OUT LOUD / Helgonet

Att söka jobb

Idag började jag jobba på Naturhistoriska Riksmuséet. Ska bara jobba där i tre dagar. Men ändå. Ett jobb. Lite mer än barnvaktsjobbet jag har två gånger i veckan hos den katolska familjen på min gata. Inte för att jag inte gillar det jobbet, jag älskar de barnen. Men ändå. Det är lite mer. 

Så typiskt mig bara, att jobbet på Naturhistoriska också är med barn. Jag jobbar i deras skaparverkstad, aka pysselhörna. Ni vet,  "Måla din egen tyrannosaurus-rexmask!" eller "Gör en förhistorisk blomma av en flirtkula och prickiga fjädrar!" Typ. Men det är kul. Jag får hjälpa barnen att limma, rita ut dinosauriebebisar efter en mall och tvätta vattenfärger. För åttio spänn i timmen eller vad det nu är. Värt.

Idag har jag även ansökt om feriepraktik i Huddinge kommun. Alltså sommarjobb inom barn- eller äldrevård. Så fanns det något mer, typ parkskötsel. Lär bli kul. Om jag får nåt. Finns bara 300 sommarjobb till unga i Huddinge. Det läste jag i tidningen imorse (Aha!)! Så jag letade upp elva sommarjobb på Arbetsförmedlingens hemsida också. Kunde ha sökt fler om jag hade varit 18. Eller haft körkort. Eller tre års erfarenhet av restaurangrelaterade jobb. Eller haft sjuksköterskeutbildning. Men det har jag inte. Trist.

Hur som helst, ska söka de jobben imorgon! Ni inser inte hur mycket jag behöver ha ett sommarjobb. Inte så mycket för att jag behöver pengar, fast det gör jag, tro mig. Utan mer för att jag väldigt, väldigt, väldigt, väldigt gärna vill stanna hemma på sommarlovet och slippa åka ut till landet med min familj. Det finns liksom inte så mycket (läs: ABSOLUT INGENTING!) att göra där. Så jag behöver ett sommarjobb. För att hålla mig sysselsatt och för att känna att jag gör någonting vettigt och för att jag kan få stanna hemma i vårt hus med bredband och fler kanaler än ettan, tvåan, fyran och åka tunnelbana och leka med mina vänner. 

GET A JOB / Helgonet

Borta

Ledsen att jag inte orkar trycka ihop detta och de senaste två inlägget till ett enda, med tanke på att de är väldigt korta allihop och inte innehåller någonting intressant över huvud taget. 

Men... är det någon som har sett Hanna? 

WHERE´S THE MIDGET? / Helgonet


161419-181


åååååååååååååååååååååååååååååååååååå

That is it!

Nu flyttar jag snart vår blogg till blogspot eller nåt liknande. Jag klarar inte av det är blogg.se rövkletet längre. Det går mig på nerverna! Ingenting fungerar. Ingenting!! 



D A M P!



I HATE IT / Helgonet

Jag har tagit ett kliv in i vuxenvärlden



För att visa att jag är en ansvarsfull ung kvinna som inte lever varje dag som den sista utan faktiskt tänker på sin framtid så har jag ställt mig i kö hos Stockholms Studentbostäder! För det får man göra när man fyllt sexton!

Ovationer!

Det är inte bara ett bevis på min växande mognad, det är ett löfte om total frihet. Och total frihet är någonting jag värderar högt. Mycket högt. 



Det framgår ganska klart att jag längtar till den dag då jag flyttar hemifrån, va? 

MY OWN PLACE / Helgonet

Min vision

Jag ska börja läsa tidningen.
Mamma och pappa prenumererar på DN, men det betyder inte att jag läser skiten. Jag orkar bara läsa serierna och typ På stan. Ibland kanske jag kommer över en Aftonbladet, men då hoppar jag alltid över det där seriösa i början till Nöje. Sån är jag. Och Metro och alla andra gratisblaskor gills inte. Det är ju bara reklam.

Nej. Jag ska börja läsa hela DN. Och när jag är barnvakt åt grannarna ska jag läsa Svenskan istället för att kolla på Bollibompa. Jag ska bli allmänbildad. Jag ska lära mig en massa och jag ska ha en åsikt om saker och ting. Jag vill kunna tycka saker utifrån riktiga händelser och personer och vad de har gjort. Jag ska följa med i vad som händer i vårt samhälle, vilka fakta som är aktuella och vilka som inte är det. Jag ska bli full av kunskap, och jag ska bli smart!
Av att läsa tidningen! Japp. Jag ska bli så inihelvete jävla smart!


THAT´S GOOD NEWS / Helgonet








ja, jag vet, alla i hela sverige läser redan tidningen. Men jag är fjortis och har ett fullspäckat liv, okej, give me a break. 

Glad påsk?

Just nu vill jag bara att blogg.se ska ta sig i analen. Allvarligt talat, jag hade en sådan vacker vision om hur Hannas och mina nya, fräscha blogg skulle se ut. Jag hade gjort en ny header, asfin, och pillat på färger och valt nya gardiner och alltingr. Allt var klart. Så trycker man på spara och vad händer? Absolut ingenting! Och nu är det så här! Det ser ju förjävligt ut! Antingen är det min dator eller så har någon jävel på blogg bestämt sig för att vår blogg är den enda i hela världen som vägrar att lämna plats till en header. Ni anar inte hur många gånger jag har försökt, bildjäveln vill ju inte dyka upp! Jag vet att jag gör rätt! Vad är problemet?

Jag ska försöka lösa det, men inte just nu för jag och min härliga familj är på väg till landet. Ni vet det där stället ute i skogen som jag tycker så fruktansvärt mycket om? Där ska vi fira påsk. Det blir nog kul. Speciellt nu när tredje världskriget har börjat innan vi ens har satt oss i bilen. Dessutom gillar jag inte påsken. Eller nej, vänta... Jag bryr mig faktiskt inte. Det enda kul är väl i princip påskäggen. I år får vi dock inga för min lillebror är sockerberoende och kommer hamna på gränsen till fetma om vi inte gör något snart. Så jag vet inte... Jag får köpa mitt eget godis.

Hoppas ni andra har det trevligt i påsk i alla fall! Vi hörs om fyra dagar ungefär!

YEY FOR EASTER / Helonet

Om Einstein och Kermit parade sig...


161419-179

Idag kom Alice hem från Göteborg! Jag förstår inte hur jag klarade mig i Asien i nästan sex veckor utan henne! Det är ju hon som gör min dag! Nu är vi tillsammans igen i alla fall och allt är väl...

Sen så måste jag bara säga att jag saknar Jenny som är i Los Angeles just nu. Den lilla hyndan. Jag vill också vara i Los Angeles. Men hon kommer hem om en vecka bara så det är väl ganska lugnt ändå. Det är ju inte som att jag har rest nog i år. Får dåligt samvete när jag tänker på hur mycket koldioxid jag har bidragit till att släppa ut rakt ut i luften... Inte bra. 

MY BEAUTIFUL FRIENDS / Helgonet

Shirley Temple - Early Bird

Kolla! En levande docka! Den dansar! Och borstar tänderna! 



Nej, nu ska jag sova. Önskar att jag var lika morgonhyper som Curly Top härovan... 

OH I WISH / Helgonet

drömmer

                      
161419-178


Sommar. Hallå. Snälla. Bara två månader kvar. Ungefär. Bara två månader kvar i den här klassen, i den här skolan. Sen är vi fria! Längtar ni lika mycket som jag? Jo, det gör ni. Det vet jag. Annars är det för fan fel på er. 

Och sen vill jag att hela sommaren blir som i fredags. För det var faktiskt trevligt, så trevligt som Hanna sa. Det var nästan som att jag märkte att det faktiskt finns några som jag kommer att sakna efter nian. Men den känslan försvinner väl igen imorgon. Den som lever får se. Nu ska jag fortsätta att se Hide and Seek med min papps.

I WANT SUMMER / Helgonet

Den dagen...

Jag lyckas dra ut pengar ur arselhålet ska jag köpa den här jackan. Den dagen jag lyckas gräva fram fler slantar ur mitt anus ska jag köpa ett par nice skor från cheapo. Den dagen jag får extrem analklåda och pengarna forsar ut ur röven på mig, då ska jag köpa dreads och sätta i mitt hår.

Och sist men inte minst, den dagen jag lyckas övertala mina förlädrar ska jag pierca mig. Det är min plan, bara så ni vet.


Den dagen...




THAT´S MY PLAN //Krullet.

haha

Det känns lite lugnare nu, efter helgens panik, hysteri och ångest. Jag tänke sätta mig ner och vara lite produktiv och jobba på mitt lägenhetsarbete. Men tyvärr har våran andra dator där jag har mitt arbete, fårr virus. Så ja, det var ju kul, jag kan inte komma åt någonting! Sjukt irriterande, med tranke på att jag inte ens har börjat och skiten ska vara inne den här veckan? men det är lungt dte är chill...

I fredags hade jag iaf den softaste kvällen på länge, så sjukt nice att spendera lite kvalitetstid med grymma människor.

JUST KEEP GOING //Krullet.

Jag tror jag dog lite

Det är inte ofta jag ser en sån snygg människa att blicken fastnar och jag inte kan röra mig. Men igår hände det. Igår såg jag en av de vackraste varelser jag någonsin skådat i verkliga livet. Var på väg hem från Danscenter, stod och väntade på tåget med Nikita. Och där var han bara. Och han såg så otroligt bra ut. Och sen, ögonkontakt.
Som Hanna så vackert brukar uttrycka sig: Jag kom i mina byxor.

Jag tänker inte försöka förklara hur han såg ut, för det skulle bara förstöra magin. Ni får helt enkelt tro mig på mitt ord när jag säger: Han var het. 

SO DAMN BEAUTIFUL / Helgonet

Jag älskar mina I-landsproblem

Jag ska sluta gnälla om skolarbete och om hur stressad jag är här i bloggen. Det känns som att ni vet det nu. Det känns som att bara 90 procent av alla mina blogginlägg någonsin handlar om det. Det har blivit ganska tröttsamt, va? Jag förstår. Men mitt liv kretsar trots allt rätt mycket runt skolan. Ni har säkert också känt som jag. Pressen, stressen, beslutsångesten, prestationsångesten... Ni vet ju hur kul det är. Så ni kanske förstår mig.

Men varför ska jag hålla på och påminna mig själv och alla andra om hur jobbigt vi faktiskt har det och om hur fort tiden flyger i väg och om hur mycket hellre vi bara vill gå och lägga oss? Jag vet inte. Det är dumt, tycker jag. Så jag ska inte göra det något mer nu. Om jag inte får ett akut hysteriskt sammanbrott eller tror att jag håller på att gå in den berömda väggen eller nåt.

Men i alla fall så kan ni ju räkna med lite färre blogginlägg från mig i framtiden dåra. För jag vet inte vad jag ska skriva om annars.

MAKING YOU HYSTERICAL / Helgonet

I was goood!

Intagingsprov på Södra Latins gymnasium. Jag har aldrig varit så nervös i hela mitt liv! Hade inte riktigt orkat bli nervös på riktigt förrän till imorse. Så då hade grymt ont i magen men när vi började dansa så släppte det. Och det gick bra, det gjorde det faktiskt. Det var 19 som sökte tillsammans med mig och jag kan väl lätt säga att jag var bland de tio bästa. Det var några som hade jättefin teknik och sådär, men jag ansåg inte riktigt att de fattade vad danslärarna frågade om. Det för för mycket teknik och "balettkänsla" och för lite dans. Men de är ändå ett hot för de var ju grymma annars. 

Vi hade en danslektion på femtio minuter sådär, det var jätteroligt. Vi fick köra lite jazz, lite modern, lite dans och gestaltning och så fick vi göra en kort improvisationsövning i par. Sen kom den jobbiga delen. Solot.
Nej men det gick faktiskt också rätt bra! Dansade en gång, så bad de mig dansa en gång till med lite mer "glimten i ögat" och då försökte jag det ... och ja. Det såg ut som att de gillade det men de var ju ingen idoljury precis. Men de fattade att jag verkligen vill gå på deras skola, så jag hoppas de tänker på det lite när de sätter poäng.

Just det, poäng. Någon frågade hur många danspoäng folk har som redan går danslinjen på Södra Latin och fick svaret "Mellan arton och tjugo poäng". Vilket gjorde mig ännu mer nervös, för 18 av tjugo är rätt mycket! Men jag räknade ut att 17 poäng borde räcka för mig, för att jag har så bra poäng från betygen. Jag hoppas att jag kommer upp så högt. Jag hoppas, jag hoppas, jag hoppas!!!

ABOUT MY FUTURE /Helgonet

förlåt jag vill inte klaga...

...men det finns inte så mycket annat att göra just nu känns det som. Jag orkar inte skolan längre, jag vet att ingen gör det, men ändå. Men bara 8 veckor kvar, halleulja.

Jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig. Fuck, vilket misstag jag gjorde. Jag saknar dig.



"...Från krönet av kullen kan jag se
Min förlorade värld..."



I MISS YOU //Krullet.

good luck!

Nu tycker jag att vi alla håller både tummar och stortår för Saga som ska ha dansprov på Södra Latin imorgon! Eller nej glöm det föresten, fläta ihop alla tår och fingrar, och limma dom med superlim :)

Lycka till Saga :D

GOOD LUCK CHUCK //Krullet.

Slösa inte med ord

Jag har alltid hatat alla de här små äckliga texterna som små fjortisar skriver på sina profiler på pa om hur underbara deras bästa vän maaawliin eller whatever är. Eller typ när dom lägger upp bilder på sig själva och någon annan som ser precis likadan ut och skriver ÄLSK eller något annat djupt. Jag spyr på allt i hopa. Jag tycker det är ytligt. Jag tycker att det är slöseri. Jag känner en massa människor som bombarderar sin vänner med hjärtan och kärleksförklaringar på internet och sms och skit hela tiden. Det finns ingen vikt i att säga jag älskar dig längre. För folk "säger" det varje dag. Jämt. Skulle de våga säga det face to face, utan alkohol i blodet? Nej. Och om de väl gjorde det, hur speciellt hade det känts då på en skala? När man ändå får veta det var eviga dag.

Jag tycker att det är jättesvårt att säga det till någon. Det är sjukt mycket lättare att skriva ner de orden på msn eller liknande så jag fattar varför folk väljer den versionen före den "riktiga". Jag skulle aldrig skriva att jag älskar någon på msn eller liknande. Jag vill att det ska betyda något när jag väl säger det till någon. När jag menar det. Det ska inte vara en uttjatad fras som har blivit lika vanligt som "Hej, hure läget?" Det är inte samma sak. 

 I dagsläget finns det väl kanske en, eller kanske två personer som jag skulle kunna tänka mig att säga jag älskar dig till. Men jag vågar inte. De tre orden är liksom för mäktiga och tunga för att jag ska orka uttala dem med allvar i rösten. Men jag blir väl stark, tids nog. 

Jag är ingen romantiker, men jag tycker det har fenomenet är sorgligt. Slösa inte med så viktiga och speciella ord som jag älskar dig. För de kan blekna, de kan förlora i värde.


I LOVE YOU? / Helgonet

Yes, I think I can dance.

         161419-176

Nu är solot klart! Var i danssalen mellan 18.00 och 22.00 igår kväll och kämpade. Nadja var till stooor hjälp, sån jävla tur att man har henne alltså! Nu har jag gjort så gott jag har kunnat, det kan alltid bli bättre, men för att vara det första seriösa jag någonsin koreograferat är jag nöjd! De kommer älska mig på tisdag! Haha!!

I'M A DANCER / Helgonet

 161419-175 161419-173        Nadja har tagit alla bilder...

Åre

Åre



Svaret på era frågor är nej, mina meditationer har ännu inte gett något resultat. Jag sitter istället och drömmer mig bort till ett varmt ställe långt, långt härifrån, där läxor är ett minne blott.
Snart ska jag till Dennis farfar och äta middagen, pallar inte träna för det suger.

Jag har även upptäckt storheten i Kent, tro dte eller ej. Dom är fan nice.

vecka sexton hoppa sjag på att kunna åka upp till våran lägenhet i Åre, har inte åkt skidor i år, eller förra året för dne delen, sjukt trist.

KILL ME NOW // Krullet.

coulda, woulda, shouda

Borde plugga, borde plugga, måste plugga, måste plugga, alla IG:n kommer närmare, närmare....
Som ni kanske ser har jag börjat med en ny studieteknik. Jag försöker hypnotisera mig själv till att plugga. det går till så att jag upprepar ovanstående mening femton gånger på raken. Samtidigt som jag står på huvudet och balanserar ett ägg på tåspetsarna.
Det är fortfarande oklart om denna hypnos gör någon nytta, men jag tror att jag fortsätter några timmar till.

HALP ME JESUS//Krullet.

har tråkigt, borde plugga

Nämn något som gjorde dig glad igår  Jag blev klar med mitt danssolo och folk tyckte att det var bra!
Vad gjorde du kl 08 imorse  Jag sov, fridfullt, drömlöst
Vad gjorde du för 15 min sedan  Bilddagboken antar jag
Det sista du sa högt  Typ, "Hrrmmmmummel." Pratar inte så mycket när jag precis har vaknat
Det senaste någon sa till dig  "Ska vi byta tidning, Saga?"
Vad var det senaste du åt  Pappas bröd med ost
Vad var det senaste du köpte  Kaffe Latte och Brownie på 7eleven
Vad är det för väder hos dig nu  Usch, jag har inte kollat ut genom fönstret än. Förmodligen grått och slaskigt.
Godaste glassmaken  Alla i Italien. Kanel var ju sjukt gott till exempel
Tror du på kärlek vid första ögonkastet  Eh. Nej.
Sover du tungt  Well, kind of. Men ingen sover tyngre än min lillebror!
Drömmer du mardrömmar  Inte så ofta längre. Nej.
Trivs du med ditt jobb  Jaaa! Jag har ju de gulligaste bebisarna i i hela Sverige!
Favoritklädsel  Danskläder, helst legging plus min fjortisklänning eller jättestort linne och benvärmare. Så sjukt bekvämt.
Favoritlåt just nu  Coldplay - Clocks. Hahaha, måste älska den just nu.
Vad ser du om du tittar till höger  Min kamera, min mattebok (hehe) och en dörr ut mot friheten. Slasch hallen.
Vad gör dig glad just nu  Just nu gör ingenting mig glad. Jo, jag pratar med Alice på Msn, hon gör mig glad.
Vad ska du göra härnäst  Det var en bra fråga. Borde plugga. Ja, jag ska plugga.!
Humör just nu  Utmattad, trött, stressad.
Favoritgodis  Nästan all choklad och sånadär persikor ni vet. Plus att frukt också är godis! 
Kläder just nu  Mjukismyxor,fjortisklänning, sockor och morgonrock.
Sommarplaner  Göteborg med Alice, sen har jag inte planerat något mer. Typ kalas hela sommaren lång?
Hur många kuddar sover du med  Två stycken. En fet och en platt.
Morgon eller nattmänniska  Ingenmänniska. Alltid trött, om det är det som menas. 
Vad är viktigast för dig  Just nu, dansen. Hatar sånna frågor, kan inte välja nånting som betyder mest liksom. 
Är du kittlig  Nej... Jo, det är jag, men bara för det så får ingen kittla mig nu!
Stjärntecken  Fisk hahah!
Stökigt eller välstädat  Men hallå? Fråga någon som har varit i mitt rum! Haha. Men gissa liksom, vad tror ni?
Längtar du mest efter just nu  En kopp te och en skål med chokladpraliner!!


MY BORING EXISTENCE/ Helgonet

Too bad

Jag sitter i vardagsrummet och tittar på när min älskling spelar Guitar Hero, han är bättre än mig vilket stör mig något enormt.
Vi är ensamma hemma ikväll, men vi ska sova hos Dennis för jag vågar inte sova hemma ensam hemma längre. Sisst jag gjorde dte låg jag vaken hela natten och fick krampanfall (?). Sjukt läskigt iaf, mitt hus är grymmt obehagligt, efter jag var hemma sisst vågade jag inte sova på flera veckor så...

Men dte är chill, vi har köpt daimglass och påskmust som vi ska tjocka, gott!
Ha en bra lördagskväll allihopa :)

DRINK FOR ME //Krullet.

No brain, no buissnes

Hehe, jag och min kära hjärna sammarbetar inte särskillt bra tillsammans. Min hjärna har en tendens att vara lat och sortera ut det viktigaste jag har att göra, och ersätter det med sånt som är roligare att göra. Som idag till exempel. Jag måste göra mitt företag, mitt lägenhetsarbete och mitt månadens uppdrag som ska vara inne nästa vecka. Men ändå envisas min lilla hjärna med att jag istället borde åka hem och spela mitt nya införskaffade guitarhero.
Det är därför som jag oftast inte får så mycket gjort. Men jag har iaf någonting att skylla på...

LET ME SLEEP //Krullet.

de kommande två dagarna (jag vet att ni undraaar)



Fredag, fredag, vad händer på fredag?
Jo, först ska jag spendera några helt meningslösa timmar i skolan, på fredagar har vi bara en enda seriös lektion. Sen är det meningen att vi ska jobba fritt men det är det ju ingen som gör så varför skulle jag då göra det? I like to go with the flow, you know. Sen måste jag hem för att färga min mammas gråa hår och sen ska jag stänga in mig någonstans och göra alla de skolarbeten som jag inte gjorde i skolan. Sen har jag gitarrlektion, just det ja, jag skulle ju öva idag. Helvete, det glömde jag, aja, det får hinnas med innan det med. Och efter det ska jag på klass på Danscenter och sen, senare framåt kvällen blire utgång med Jenny and some homies. 

Sen kommer helgen, och med den kommer lördag. Vad händer då?
Tihi. Jag ska först in till The Stad med Hanna Banana och Al. Jag kommer förmodligen gå dem på nerverna för att jag kommer vara stressig och vilja slutföra min shopping så fort som möjligt för att sedan åka hem till mitt älskade berg av läxor och plugg som måste vara klart till nästa vecka. Men innan det ska jag förhoppningsvis ha införskaffat en ny BH. God knows att det behövs. Eller Buddah eller nån. Sen, efter fem någon gång, har jag fått tillåtelse att låna min gamla danssal, nere på Patron Pehrs väg ni vet. Eller det kanske ni inte  gör. Men i alla fall ska jag vara där hela kvällen och fila på mitt solo. Det måste vara klart till på tisdag då jag har intagningsprov på Södra Latin. Det ska bli askul, men jag är såklart jättenervös. Men jag har bestämt mig för att det kommer gå skitbra och att jag kommer vara bättre än alla andra som söker. 

Haha, fattar ni? En hel danssal alldeles för mig själv...! Heaven!

JUST LIKE THAT / Helgonet


Stay together for the kids

Förlåt för att jag inte har bloggat men det har varit pest och pina med skolarbete på sista tiden.Men imorgon är det underbara fredag! Jag slutar skolan 11.20, sen ska jag till Östra real med pappa och kolla lite, sen är det jobbet som gäller. Efter jobbet drar jag in till stan igen, träffar Dennis och fixar lite grejer, sen dras det till Friday´s med Dennis släkt, 11 pers middag! Nice, indeed.
Jag har iaf upptäckt min uppgift här i livet, jag ska ägna mig åt konst! Jag håller nu på att rita små hajar som blir uppätna av olika djur. Mycket kreavtivt. Det värsta är att jag tycker att jag är så jävla rolig och att teckningarna är så sjukt grymma att jag garvar för mig själv i en kvart.

OBS. Jag ska inte hålla på med konst, jag har ingen talang, jag ber er att läsa alla mina inlägg med mycket ironi. Fast jag tycker däremot att mina teckningar är grymmt roliga xD

Har kommit in i min Blink 182 period, jag får fan musikorgasm av den här sjukt bra låten!

"It's hard to wake up,
When the shades have been pulled shut.
This house is haunted, its so pathetic, it makes no sense at all
I'm ripe with things to say, the words rot and fall away
If a stupid poem could fix this home, I'd read it every day

So here's your holiday
Hope you enjoy it this time
You gave it all away
It was mine
So when you're dead and gone,
Will you remember this night?"

MY CREATIVE SIDE// Krullet.

utbrott av diverse saker

...och jag vill dricka glögg med Björn Gustavsson och få lite kli av honom. HAHA.

  Nej, men nej. Låt oss vara seriösa här nu. Konversation med mig och mig själv: 


Saga. Vad exakt var det som du skulle hinna med idag? Hm, ja det var ju nånting... Ja, ett par, tre fyrafem saker, ja, har du gjort någon av dem? ....eh, alltså inte direkt... Vad har du gjort istället då? Ja, jag har ju druckit varm choklad och kollat på Björn på youtube och konstaterat att han fortfarande ser ut som en sexåring...


SHAME ON ME / Helgonet

Ha. Ha.

Nej, jag pratar inte om mig själv.
Jag vet inte hur man gör.
Och jag vill inte.
Ah.
Ni skulle inte förstå ändå.
Så vi släpper det.

Och Al, du gör mer än vad du tror, redan.


OVER AND OUT / Helgonet

och sen ska hon skjutas sönder och dumpas i mälaren med en skottkärra

Hey, babe, hey! Hey, hey, babe, hey! 

WEY! YEY! Vår dator is back in business! Nu kan jag PhotoShopa och framför allt blogga igen! Kul för alla tre, fyra personer där ute som faktiskt har saknat mina små reflektioner som jag glädjeligen skickade ut i cyberrymden var och varannan dag innan The Lil' Bro' killed the computer! Låt höra jubel! 

Har föressten kommit på att jag störande ofta klämmer in engelska ord och fraser i mitt språk hela tiden. Varför? Har ingen aning. Men en av mina högsta önskningar är faktiskt att kunna tala flytande engelska. Varför är inte Sverige ett engelskspråkigt land? Jag menar, nio miljoner människor talat svenska här i världen. Nio miljoner av sex miljarder. Hur stor mening har egentligen vårt språk? Vad har vi att komma med på svenska? Ingenting! Men om vi införde engelska som officiellt språk, om vi talade engelska i skolan och på dagis. Kan ni som jag se alla dessa möjligheter vi då haft som nation? Kanske Reinfeltd och alla de där trevliga nissarna hade kunnat bidra med någonting viktigt här på jorden om de hade kommunicerat med ett internationellt språk som större delen av världen förstod, istället med våran skandinaviska smörja. Kanske hade vi i Sverige kunnat konkurrera ut jenkarna där borta over seas och haft makten att tag tag i klimatfrågan och räddat världen! Endast genom att ändra språk. 
Vad tror ni? 

























Att jag är fullt seriös? Herregud. Det har inte slagit mig förrän nu att jag alltför ofta spelar så bra att folk verkligen tar mig på orden. Ingen fattar när jag är ironisk eller sarkastisk eller bara skämtar lite. Jag byter inte tonläge, så folk tror att jag menar allvar. Jag får konstiga blickar och ingen fattar nånting, eftersom det oftast handlar om någonting som är märkligt att komma ifrån mig. Jag tror ju att ni förstår ironin som finns bakom orden som kommer ut ur mig mun, eller som ni läser här. Det måste ju vara ännu svårare på en blogg. Förstår ni? Eller tar ni mig alltid på fullt allvar? Gör inte det. Gör egentligen nästan aldrig det. Jag vill inte ha några missförstånd. 

NOT THAT SERIOUS / Helgonet 

PS Justefan. Jag är ju sexton nu damn it! Det var tjugonionde i andra igår, för fjärde gången i hela mitt liv!! Kunde ju ha varit kul och så men det var det inte. Så mycket. Men jag är i alla fall ett helt år äldre.. DS