Där kom ni på mig!


Attans, avslöjad! Jag som har gått så länge och kopierat en människas stil så otroligt länge, jag trodde inte att någon märkte, men nu fan blev jag påkommen!
Jag har gått och iaktagit en människa noggrant, såfort den människan köpte något så var jag tvungen att köpa exakt samma sak! Såfort den människan klippte sig så var jag tvungen att göra PRECIS samma sak. Såfort den människan sa någonting var jag tvungen att säga och tycka samma sak. Jag antar att det är därför att jag är helt totalt fruktansvärt besatt av den här personen! Jag vill verkligen vara som henne! Därför gör jag mitt yttersta varje dag för att komma ett steg närmare i min förvandling. Jag trodde att ingen märkte, jag hade vidtagit så många säkerhetsåtgärder, men min plan brast.
Det här har nog att göra med att jag inte har något självförtroende eller självrespekt överhuvudtaget, jag är så obekväm i den jag är att jag helt enkelt måste fly in i rollen som någon annan. Det är så det måste vara?

Eller är det så att personen i fråga själv saknar självförtroende, och såfort någon köper en likadan tröja som hon har (vilket även 30000 andra personer i sverige har) genast tar detta som ett personligt påhopp. Hon är så svag i sig själv att hon alltid måste se bäst ut, alltid vara bäst. Och om någon gör något som liknar "hennes personliga stil" så bryter hon ihop totalt, vad skulle hända om hon blev som alla andra?

Vad tror ni? ;)

GIVE ME A BREAK //Krullet.

dagens



Idag har jag köpt lite kläder, som jag är sjukt nöjd med :) Jag har köpt en tjocktröja från HM, helt svart, en t-shirt från skank, en sjal från Skank med stereos på och en röd/ blå skjorta från Carlings. Det var meningen att jag skulle köpa skor också men jag pallade inte, jag blev helt fucking hjärndöd av att shoppa >.<

Imorgon kommer jag inte kunna göra någonting, min mormor och morfar kommer hit, yey! NOT, men jag hoppas att jag får pengar för jag måste spara till Åre... Nu har mina kära föräldrar meddelat att dom tänker åka upp vecka 8 så jag och Dennis vet inte riktigt vad vi ska hitta på för alla andra veckor i våran lägenhet är bokade. Jag och älskling som hade tänkt vara uppe en hel vecka själva och chilla :(

Har inte så jävla mycket mer kul att meddela, jag har redan börjat deppa inför skolstarten...

I WANNA SKII //Krullet.





mellandagshysteri


Idag var jag i stan med Al, dte var trevligt, orkade dock inte gå i alla affärer och leta noggrant för jag fick panik av alla shoppinggalna fjortisar. Folk står seriöst och köar tidigt på morgonen för att komma först in, palla? mallandagsrean är lite överdriven, folk knuffas och skriker och tar till alla medel för att hinna fram till just den tröjjan först. För dte skulle ju vara världens undergång om den tog slut... Jag köpte iaf hår, concealer, läppglans, underkläder och vantar. Och så bytte jag min adidasjacka, nu har jag en svart/vit i killmodell, i loove it.
Resterande shopping måste väll antagligen ske imorgon, eftersom jag inte vill missa rean helt totalt, det är ju bäst att passa på när mamma och pappa äntligen är lite generösa. Jag försöker hitta någon som kan följa med mig men alla är på någon fucking ridkurs, eller sjuka eller i fucking thailand... Blääk på er äckliga människor.
Jag försöker desperat få tag på Martina den sjuka svaga jäveln men den lilla horan vill inte svara, snart tar jag i med hårdhandskarna... Så om du mot förmodan läser dte här Martina så vill jag bara säga: HORA DU SKA SHOPPA MED MIG OM JAG SÅ SKA BÄRA DIG RUNT HELA STADEN OCH TORKA DIN SNORIGA NÄSA!! Host... Jag vill inte missa rean.


GIVE ME SALE //Krullet.

Annandag jul


Jaha, Julen var över förvånansvärt snabbt, jag hann knappt reagera innan den var över. Imorgon ska jag ut i mellandagshysterin och shoppa, jag har rensat min garderob och upptäckt att jag inte har några kläder. Jag ska köpa tröjjor, skor, vantar, smink, extensions, underkläder och så ska jag byta min Adidasjacka.
Lite panik över att allt ska vara slut, mina små dvärgstorlekar är ju dom som försvinner först :( Men det äör nog ingen risk rean har bara pågått en dag än så länge :P

Jaja, på Juldagen tog jag dte lungt, satt bara hemma och degade. Idag har jag varit runt och letat efter Guitarhero III som är slut i hela fucking Stockholm... Jävla skit jag som skulle smygträna innan Dennis kom hem! Attans :P
Sen på eftermiddagen åkte jag hem till sara och hjälpte henne med hennes ipod, känns bra att vara den tekniska för en gångs skull! Sen bakade vi chokladbollar, men vi orkade inte rulla den så vi åt dne med sked... Hehe tjockt.

Men imorgon ska jag in me Al till stan förhoppningsvis för som serious shopping :D

I LOVE SHOPPING //Krullet.

God Jul!


Nu är jag här i Åkerberga med pappas sida av släkten, den lite mer civilicerade delen ;) Julafton började jättebra, tog en rejälsovmorgon och gick sen ner för julklappsutdelning. Jag fick i stort sett allt som jag hade önskat mig så dte var skitnice :D Jag fick en Adidasjacka, en Burtonresväska ( med tillhörande shopping, man måste ju fylla ut den med något :P ), en väckarklocka ( en sån här som avger ljus istället för att låta förjävligt), Guitar hero III (tillsammans med min brorsa), smink, vantar.... Det var nog allt som jag kom på nu, jag kanske har glömt något whatever, men jag är iaf jättenöjd dte ända som jag inte fick var min Replayväska men den ska jag nog köpa i mellandagarna :D
Ikväll får man väll julklappar av släkten, antar att dte bara är pengar, men jag klagar inte, på mellandagsrean ska det bli som serious shopping :D:D

GOD JUL ALLIHOPA :D

I LOVE PRESENTS //Krullet.

tystnad


Tystnaden lade sig som ett kvävande täcke över dom, svårt att andas, svårt att tänka. Det var som vanligt alltså, inget konstigt med det men alltid lika obehagligt och påträngande. Alla viste men ingen sa någonting, detta var en gravt dysfunktionell familj. Männsikor sammanförda av något som förr sågs som kärlek, jävla skitsnack är det jag har att säga. Något speciellt var det helt klart som ledde till det ena som ledde till det andra. snart kom fler personer in i bilden, kommna av genetikens invecklade procedur. Tillsammans bildade dom något som såg ut som en parodi av en familj, dom borde inte vara en familj det såg vilken dum jävel som helst. Fyra helt olika individer med helt olika åsikter och synsätt sammanförda, dom passade inte tillsammans. No way. Om individerna själva hade fått välja hade dom gått skilda vägar för länge sedan. Även fast familjen var oälskande och dysfunktionell så klistrades den falska fasaden på gång efter gång. Fasaden som försökte säga "Vi är så lyckliga, allting är perfekt." Usch jag spyr galla över skiten. Omgivningen såg aldrig igenom fasaden, eller förbisåg dom det dom inte orkade se? Spelar fan ingen roll egentligen, de tvångssammanförda familjemedlemmar visste, och avskydde det.
Middagsbordet tyst och spänt, nu gick det åt helvette igen, fitta. Dagen innan julafton, dom hade försökt spela spelet, lagat en fin middag och satt på vacker stämningsfull julsång, även fast det egentligen gjorde oss alla spyfärdiga. Mamman yttrade sig, en dum onödig kommentar, pappan tände till direkt, har alltid haft kort stubin. Dottern fick ont i magen, hon hade haft magsår sen tidig ålder, inga jävla nyheter här inte, hon viste hur det skulle sluta. Magsåret var den största fysiska biverkningen av deras disfunktionella familj, dom psykiska aspekterna ska vi inte ens tala om. Att vistas i huset var i sig grov psykiskmisshandel. Dottern fick nog och mumlade tack för maten, orkade inte tjaffsa. Hon försöker fly från den påträngande ångesten och sorgen. Psykiskt kaos. Totalt fuckat. Skit.
Inte ens på övervåningen slipper hon undan, hon hör mammas gälla stämma och pappas grova röst tydligt, den genomborrade väggarna, peace of cake. Hon kunde höra allt, lillebroderns desperata försök att stoppa grälet, aggresiva argument, svordommar och anklagelser, falska eller sanna? Ingen aning, vem fan pallar bry sig anyway. Hon bäddar ner sig i sängen, klockan är bara nio på kvällen, skit samma måste sova måste fly.

MERRY CHRISTMAS EVERYBODY //Krullet.

Two weeks.

Aloha! Jag ar po en o i Vietnam som heter Phu Qouc och det ar najs som fan! Jag har visserligen varit ganska sjuk po olika satt fron resans borjan anda fram tills nu, men nu mor jag relativt bra. Jag har blivit sjukt nyttig ockso. Hemma ot jag sotsaker i princip varje dag och svullade jamt och standigt. Har ater jag nastan bara Fried rice with vegetables och nar jag val kakar typ glass so ar det inte gott. Och det ar ju bra. Dock kan jag inte lota bli att sakna min alskade McDonaldsglass med chokladtopping...

Aven om det ar paradiset har so kan jag inte lota bli att langta hem. Jag langtar hem utan att veta det. Jag drommer om hemma varje natt. Det ar lite jobbigt faktiskt. Och annu jobbigare ar att jag inte kommer att vara hemma forran om mer an tre veckor. Jag saknar alla och allting.
Vad jag inte saknar ar skolan. De hade julavslutning idag, tror jag, och det var ju en forjavla tur att jag inte var med. Min rektor hade namligen tagit sig friheten att beratta for hela skolan vad jag har for betyg och stott och skrytit om mig po scenen. Jamen det var ju kul, tack so mycket!
Det ar val ando mina betyg, kan jag fo bestamma sjalv om jag vill dela med mig av dem? Nej, nej, nej, alla ska fo veta, annu fler ska fo hata mig for mina betyg som jag ju egentligen inte alls ar vard. Jag sover ju bara po lektionerna, jag gor ju egentligen inte mer an nogon annan. Eller hur ar det nu det brukar lota..? Alltid denna forvonade, forargade ton nar folk for svaret po frogan Vad har du for betyg?

Tror folk seriost att jag egentligen inte nor upp till mina betyg? Tror folk att lararna ger mig hoga betyg bara for att jag ar... ja, jag vet inte, gullig eller nogot? Jag skulle inte tro det. Jag fortjanar verenda ett av mina betyg. Och det haer med att jag inte behover jobba lika hort som andra for att fo dem, det har ingenting med att gora att jag for lattare uppgifter an nogon annan. Jag har bara lite lattare for att lara. Varfor vet jag inte, det ar inte mitt fel, det ar bara so.

Forlot for ett och ett halvt ors aggressioner. Men nar jag fick veta att min rektor har skrytit om mig for hela skolan kunde jag se framfor mig hur folk suckade och stonade... Behover ju inte alls ha varit so, men det har varit so forut, och det ar ju inte so kul direkt. I alla fall har jag svurit po att inte beratta vad jag har for betyg i fall inte nogon frogar. Tyvarr verkar ju det ha kommit ut i alla fall..
God Jul!

DONE WITH IT / Helgonet

<3

<3

Min älskling är bäst i världen <3

ME AND YOU //Krullet.

jag är Jessica...nästan....

Jessica

Gjorde ett test för att se vilken kändis jag var, jag blev Jessica Alba. Tyvärr förvandlades jag inte till Jessica Alba och fick inte lika perfekt ûbersexig kropp som henne men det är en annan femma.


Förlåt bloggbombandet men jag väntar på tvn och är extremt uttråkad :D


WANNA HAVE IT //krullet.

coolaste katterna

                 
Jag och älsklingen, bästa kortet ever! Fattar ni hur länge vi stog och fixade perfekta makeupen och fixade håret innan vi kunde ta den här perfekta bilden?! fan vad ni önskar att ni var lika coola och snygga som oss ;)



    
coolaste katterna

Dennis har meddelat att han har hittat lösa bufflar i thailand!!! Hur jävla fucking coolt är inte det?! Jag vill träffa en pingvin... btw 13 månader idag <3<3<3

HAVE MY MOMENTS xD //Krullet.

Min pojkvän har skills


Copyright by Dennis



Min pojkvän har skills

Inte bara är min underbara älskling smart, snygg och bäst i världen. Han råkar även vara grymmast i hela jävla världen på att fota. Han tog den här bilden på Kho kho khao för någon dag sen. Seriöst, vet ni hur mycket jag älskar den här bilden? Fattar ni hur grym min pojkvän är?!

det skulle ju även vara trevligt om man var där och kunde vara med om den niciga solnedgången tillsammans med älsklingen, men det är chill!! Jag är ju åtminstonde i Sverige, alltid något. När jag flyttar till Thailand efter gymnasiet ska fan kho kho khao vara mitt första stopp :D feeeer suuuuuureeeh

Nu när jag har skrutit klart om Dennis så tänkte jag meddela att den här bilden har fetaste copyrighten! Så om ni kommer och snor den så kommer jag att jaga er, ta fast er och bita er i tårna :D


WATCH HIS SKILLS //Krullet.

äntligen lov!


Idag var dte avslutning där vi fick se på... eeh mindre begåvade sångfåglar som glatt ställde sig och sjöng på scen. Jag blev faktiskt rätt nöjd med mina betyg, vill höja mig i So, spanska och bild till nästa år, eller ska snarare. det är inte dt att jga inte kommer in på ett gymnasie med dom här betygen men dte är mest för att bevisa för mig själv att jag kan.

Betyg

Bild VG
Engelska MVG
hemkunskap MVG
Idrott MVG
Matematik MVG
Spanska VG
Musik VG
Biologi MVG
Fysik MVG
Kemi MVG
Geografi VG
Samhällskunskap VG
HIstoria VG
Religon VG
Slöjd VG
Svenska MVG
Teknik MVG

hmm... vissa tycker förmodligen att dte är jättebra betyg, men jag är inte helt nöjd, jag vet jag har för höga krav på mig själv!
Idag lekte jag först med Lovina efter skolan, sen mötte vi hela gänget, sara, Ella, Izza, miriam och Sanna och så drog vi in till stan för att köpa lite saker, cencurerat tills imorgon ;)
Imorrn ska jag leka med alla också, på lördag hoppas jag kunna vara med Sophie, dte var länge sen. <3 Sen har jag inte så mycket mer planerat, julafton hos farmor och farfar= MAT x20000  :D
Nyår vet jag inte vart jag ska vara, men jag tror inte jag får gå på fest :( efter nyår ska jag kanske upp til kussarna en vecka :D

god jul.

LOOOOOVE CHRISTMAS HOLIDAY //Krullet.

Sabbatsår

ThailandÄr det ingen mer än jag som tänker ta ett sabbatsår efter gymnasiet? Jag fattar inte hur ni andra orkar isåfall. Jag håller på arr bryta ihop nu, hoppas att jag ska ta mig igenom gymnasiet, men efteråt, plugga vidare? Nevaah! Såklart jag ska plugga vidare sen men jag måste ha en jävla fucking break!
Jag och Dennis har planerat att om vårat lilla söta förhållande håller genom gymnasiet så ska vi flytta till thailand i 4-6 månader. Spara alla pengar man tjänar undre gymnasietidne, köpa en billig biljett bo i billiga bungalows. Semestra, ta dte lungt, fan vad skönt! Sen kanske karibien? Grekland? Miami? Innan jag dör ska jag ha besökt alla ländre jag vill i världen. Aaaah jag måste ut och resa och se världen, jag vill nu, nu, nu.


GIVE ME VACATION //Krullet.

God Jul



Imorgon är det äntligen den efterlängtade skolavslutningen! Jag har längtat så jag knappt har kunnat hålla tätt ända sen... ja sen vi hade lov sist, knepigt läge.
Avslutningen består alltså av att kliva upp omänskligt tidigt för att gå till skolan, lyssna på en tondöv jävla skitunge som sjunger för fulla halsar sången håller inte hög klass det är ungefär så att en kastrerad apa lätt hade kunnat överträffa henne, med hästlängder.
Sedan återvänder vi fulla av hopp till klassrummet där betygen ska delas ut, kanske, kanske är det så att ens betyg är tillräckligt höga för att gå IV programmet på sågbäcksgymnasiet. Men icke, när vi öppnar det avgörande skrämmande kuvertet är innehållet inte så jävla mycket att hänga i granen. Man inser genom snabb huvudräkning att man inte fått tillräckligt bra betyg för att komma in på den skola man önskade, too bad, lovet förstört.

När man kommer hem och visar sina betyg för  föräldrarna utdelas ett omedelbart utegångsförbud och julklapparna returneras fortare än jultomten hinner säga ståfräs, och åter till den bittra vardagen, lovet, hoppet och lyckan är ett minne blott.

 Men ja GOD JUL!

MARRY FUCKING CHRISTMAS //Krullet.

Svenska underbara vinter



Jag tror seriöst inte att min lilla kropp är anpassad för att leva i ett kallt land. Jag klarar inte av det, såfort jag går ut fryser jag så att jag skakar och hackar mina bävertänder även fast dte bara är nollgradigt. Jag fryser alltid, alltid! Jag tror att guds vilja är att jag ska dö, eller flytta till ett varmare land, jag bara väntar på att ett strandhus i Thailand och 30  miljoner kronor ska dimpa ner från guds ädla anal.
Men dte verkar inte som att dte kommer att hända inom de närmsta åren så jag tror att jag ska nog finslipa på mina framtidsplaner lite.

Men nu ska vi se dte från dte positiva sidan, Min pojkvän är i thailand och ska vara där hela lovet, det är ett svinkallt jävla skitland som dte inte finns något att göra i, mina föräldra litar inte på mig så jag får inte fira nyår med nån annan än min kära pensionärsläkt och så får vi självklart inte förbise de otroligt inhållsrika återstående skolåren som jag har framför mig. Hahaha....

Men det är lungt jag har bara gått in i min vinterdepression som brukar infalla ganska regelbundet runt november och sluta i april. Just hang in there.... xO

I MISS SUMMER //Krullet.

Söt


Jag måste erkänna att min pojkvän är sjukt söt när han sover. Fast iof är han alltid söt och bäst i världen. <3

kommer sakna dig som fan när du är i Thailand.



Söt


MY CUTIE PIE //Krullet.

Lucia



Jag hatar Lucia det är en meningslös jävla fittradition som jag vill köra upp hårt i någons rövhål. Förlåt men jag är lite upprörd att man var tvungen att vara i skolan klockan 7 på morgonen, dte är fanimej omänskligt! Och sne ska vi vara kvar och städa efteråt!?! Fuck heller! Jag har afn inte valt att vara där och jag har inte valt att gå med i deras idiotiska luciatåg, vi har fan städare som har som jobb att städa, men icke....

Imorgon orkar jag inte gå till skolan, kommer inte vara där så mycket nu innan lovet. Betygen är satta och vi gör inget meningsfullt på lektionerna ändå. Mamma tycker att jag har varit duktig och kämpat med betygen så hon tycker att det är ganska lungt att jag tar det lungt nu på slutet. Jag är så skoltrött, jag behöver verkligen en paus. Men jag måste såklart hämta upp mig på vårterminen, men dte löser sig alltid.

Jag, Dennis och Dogge klippte oss på C-lipper idag, ja alla tre :P Min friösör är så snäll, jag fick ett vax, som jag ville ha helt gratis <3 :D

nej nu pallar jag inte snacka skit längre :)

CAN´T TAKE IT //Krullet.

Saw III



Nu är jag trött för jag kom hem från stallet för ett tag sen. Ska gå upp och kolla på Saw III ( går på tv1000 plus one nu) snart tror jag, lite nostalgi med den filmen eftersom dte var dne filmen jag och Dennis såg första gången jag var hemma hos honom för drygt 13 månader sen. <3
Måset fixa lucialinne imorgon, är dte någon som har två?


LASY AS HELL  //Krullet.


Ta mig med er!!


Jag är depserat snälla! Nu har den första personen lämnat mig för att åka till världens bästa land Thailand... Saga sitter förmodligen på planet nu jag har kommit fram till att om deras mellanlandning inte drar ut på tiden allt för mycket borde hon vara framme ca 10. 11 ikväll, svensk tid. Och 4-5 på morgonen i Thailand.

Jag ska ju inte säga att jag inte är avundsjuk. Att jag inte hade planerat att operera in mig själv i någon person i Sagas familj och mystiskt komma med till Thailand. Jag fundreade absolut inte på att rulla ihop mina stolta 156 cm till en liten boll och gömma mig i Sagas resväska, nope icke, ingen chans.

Den 17:nde åker Dennis till Thailand också, men min enda tröst där är att jag ska få julklappar gånger en miljon när han kommer hem, usch jag vill också åka till Thailand, ligga på en solig vit strand och få Thaimassage i en timme för 40 kronor. TA MIG MED ER ERA HOROR INNAN JAG KREVERAR I DET HÄR JÄVLA SKITLANDET!!!!

hmm.. host ha det så skönt på semestern! :D

PS Alla som vill leka med lilla patetiska jag på Jullovet säg fiskbulle.... ^^

COLD ASS COUNTRY //Krullet.

Hejdå, typ


Om fyra timmar ungefär åker vi iväg till Arlanda, och sen bär det av till Thailand (vi mellanlandar i Helsingfors) och sen åker vi till Kambodja redan på måndag, om det går som planerat. Faan, vad härligt! Om ett dygn är jag på andra sidan jorden och där är det varmt! Jag slipper en och en halv månad av vintern i år, det är nästan det bästa med den här resan. Många verkar dock tro att jag kommer att komma hem och vara helt rosa bara för att jag inte har några pigment och inte kan bli brun. Hallå? Det finns solkräm! Det finns skugga och heltäckande kläder! Vi lever på 2000-talet och jag har inte haft pigment i hela mitt liv. Jag är ju för fan proffs på att undvika att grillas. Så är det!

Hur som helst, jag tänkte bara säga hejdå en sista gång innan jag åker. Förlåt för att jag tjatar hela tiden, men jag har inte varit utanför norden på två år. Samt att jag har  lite separationsångest, jag fortfarande ledsen i ögat för att jag inte hann krama precis alla hejdå i skolan idag. Men jag kramar er hejdå nu, inne i mitt huvud. Kan ni känna? Nej, det kan ni inte. Men det är tanken som räknas, eller hur? Ha. Ha. Ha.

Åh!! Jag måste bara få ge rum för lite glädjerus här nu... Förutom att jag ska till Asien snart så har jag idag fått reda på två grejer som kommer att (med 95% säkerhet) inträffa sen nästa år någon gång. Och de är så sjukt bra och jag blir så äckligt glad av dem så det är inte sant. YEY! Lycka. Men jag har lärt mig att man inte ska ta ut såntdär i förväg ifall det inte blir av och då blir man så ledsen och bla, bla, bla. Men om....om... Då blir jag en glad räka!

Aja. Skulle bara säga hejdå, var det ja. Lär blogga från Asien också, men ja, ja. Ajö.

LOVE YOU GUYS / Helgonet





Snart, snart, snart

                                             
                                               161419-158   161419-159

Paaaacka. Trallalaaaa. Åh, vad roligt! Inteee. Nej. Men nödvändigt. Ja. Och jag har varit väldigt duktik och inte packat så mycket. Bara två linnen! Vilket inte säger så mycket för att jag inte har några pigment och inte kan gå så mycket i linne i Asien för då blir jag rosa som en räka. Men två långärmade tunna tröjor (skjortor, blusar?) har jag tagit med plus tre stycken trekvarts. Och två långbyxor faktiskt. Tunna, ja, jag är inte dum. Och så shorts och klänningar (ja, fjortisklänningen följer med, mobba inte, den är faktiskt skön!) och alla mina fyra bikinis och mina älskade badshorts och min Baywatch -bikiniöverdel typ. Det är det där orangea på bilden. Och så underkläder såklart. Men är inte det ganska starkt jobbat för någon som ska vara borta i fem veckor och alltid packar för mycket?
Ja, alltså, det är meningen att det ska vara så där lite kläder, för vi planerar att shoppa det mesta där. Oh, vad jag ska shoppa! :D Fick tretusen bat av min morfar idag och så har jag sparat ihop femtusen bat själv! Så jag ska inte bara handla julklappar inte. Nej, nej, bortskämd ska jag bli! 
Hur som helst så kommer vi köra backpacker-style rätt mycket och då är det ju inte så kul att bära omkring på tjugo kilo onödig packning?

I AM READY / Helgonet


halleulja...


hmm... Idag tog jag sovmorgon för jag pallade inte vara med på fucking lucia för jag tycker att dte är totalt meningslöst och jag förstår inte varför jag ska gå upp tidigt på morgonen för att stå utomhus och sjunga?! Det låter inte alls så logiskt i mina öron.

Sen efter skolan var jag tvungen att köpa julmust och choklad ( jag är vinterdeprimerad), men dte resulterade endast i dåligt samvete och illamående, jag kunde se fettet från chokladen glida ner i min strupe genom min kropp och ner till mina lår. Jag såg dom växa seriöst, då ville jag inte ha mer....

Vi skulle ta något familjefoto idag med hela släkten i Täby, men mamma blev inlagd på sjukhuset idag igen så, dte blir väll en annan gång antar jag... Ska åka och kolla till henne snart hade jag tänkt.

Om två veckor åker Dennis till Thailnad i tre veckor, jag vet inte vad jag ska göra. Jag vet inte vem jag ska umgås med hela lovet och jag vet inte vart jag ska kunna fly någon stans, dte låter säkert fjolligt men Dennis är min bästa vän, det bästa jag har och någonsin kommer att ha, och klara mig utan honom i tre veckor när läget är såhär kommer suga. hårt.... Men det är ju kul ändå...

Skolan går åt helvette, finner den inte givande överhuvudtaget, jag orkar inte kämpa för mina betyg längre, jag orkar inte gå upp på morgonen och jag orkar inte gå på lektionerna. Snart lägger jag mig ner och knarkar och dör, jag är så jävla sick and tired.

SICK AND TIRED //Krullet.

Älskade vinterkräksjuka

                          161419-157

Hej små vänner. Ja, ja det är korrekt, jag är sjuk. Igen. Som vanligt när jag som minst har tid med det. Detta är min sista vecka i skolan innan jag och familjen drar till Asien i 40 dagar. Detta är min sista chans att bevisa för mina lärare att jag är värd MVG i vartenda jävla ämne. Jag borde vara i skolan och ge järnet. Men eftersom jag inte har tre veckor på mig att bevisa att jag kan nå de höga betygen, som alla andra, utan bara en. Ja, men då är det väl klart att jag ska gå och bli magsjuk. Är inte det typiskt min tur?

I'M NOT SURPRISED / Helgonet

Underbara måndag...


Jaha jag han inte ens säga bajskorv innan dne här jävla hlegen var över och så satt man åter igen i den meningslösa klassrummet och lyssnade på meningslöst drabbel om någon meningslös skit. Men När skoldagen äntligen var över och jag glatt spatserade hem till Dennis i det vackra höstvädret och allt var frid och fröjd.

Tills vi kom hem såklart... Det första synen som möter mig är ett par extremt fula fjortisskor på mattan och en gåsjacka, yey! dogges kompisar är hemma :D eller inte... Eftersom dte är måndag var Dennis tvungen att åka och jobba medans jag sitter här ensam och övergiven till fjortisarna. Jusst nu har dom en mycket givande konversation om vems strumpor som stinker mest hallelulja. 
Och dom har till och med tagit Tvixen så jag kan inte kolla på film YEY!

Ni kanske tycker att det är lite konstigt att jag är här hemma utan Dennis men dte är faktiskt så att dte här känns mer som mitt hem nu. Och för dte andra väntar jag på skjuts till stallet, det ska blir kul att hålla på med lite utomhusaktiviteter i dte här vackra vädret! 

LOVE TO MY COUNTRY //Krullet.

! ! !

Jag är en dålig människa. Jag kommer ingenstans med betongarbetet för att jag gör en massa saker jag inte borde istället. Som att sitta här till exempel. Eller som att ändra designen på bloggen. Eller som att gå omkring och fota fula saker och sjunga julsånger med hög och falsk röst. Men jag kan inte hjälpa det. Just nu hatar jag betong av hela mitt hjärta. Låt mig andas lite blåbetong så jag slipper skiten. GAAAH!

I HATE CONCRETE / Helgonet

Yeeey

Det här lär bli en kul lördag. Jag ska sitta och skriva om betong precis  hela dagen. Jag måste börja om från början för jag märkte alldeles nyss att  hela mitt arbete är puts väck. All text och alla källor och alla bra sidor med information och ja, precis allting. Ja, jag vet, det är verkligen jätteroligt. Är jag förvånad? Nej, det är typiskt min tur. Ha, ha, ha. Så ja, börja om från början var det.  Dock kommer jag inte ihåg hur man skulle bygga upp arbetet, och papprena har jag glömt kvar i skolan. Det var väldigt viktigt att man skrev precis en A4 om det, och sen en A4 om det där. Varken mer eller mindre. Min lärare har bestämt precis hur det ska vara. Kul. Jättekul. Men ja, ja, jag får väl ringa någon och fråga. Måste ta och sätta igång någon gång också.

Jag tycker synd om mig själv.

I LOVE CONCRETE / Helgonet