Hej, jag är praktikant.

Helgonet älskar sin prao. Till skillnad från lilla misslyckade Krullet.

TVmänniskor är så härliga!! De är snälla, vänliga, lite skruvade, har skum humor, garvar åt typ allting, men är ändå proffesionella. Och härliga, sa jag det? Ja, det gjorde jag. Om jag inte blir dansare eller arkitekt eller formgivare, så ska jag jobba på TV. På SVT. Ja, det är sanningen. 
Jag proar inte ensam heller. Det är en liten Söderböna där också, tror hon går i nian i nån skola. Hon ser ut som någon från Madicken. Hon har en marinblå liten kappa och lilla baskern och någon konstig liten 20talsväska. Men det är trevligt att ha någon i sin egen ålder att konversera med. Pilutta dig.

Grejen är att SVT är så jävla stort. Imorse frågade jag bruden i receptionen ifall hon kunde skicka ner min handledare att hämta mig men hon bah: Naej, men jag kan försöka förklara för dig hur man går. Gå upp för trappan där till våning 3 och sen går du vänster och sen lite mer vänster och mer vänster och sen svänger du vänster.
Typ. Nåt sånt sa hon. Så jag stapplade iväg i denna enorma byggnad och tror att jag ska hitta rätt!!
Först går jag för långt upp, eftersom det inte fanns en stor fet skylt som det står VÅNING 3 på. Och sen gick jag vänster och vänster och vänster och sen hittade jag Söderbönan som också var helt lost. Sen fick vi hjälp av en liten tant som visade oss vägen... Jag ska fan hyra en guide till imorgon. 

Men hela praoen är fett chill. Igår läste vi manus och tittade på film. Idag har jag kollat på bilder och skurit i lite modeller. Alltså modeller av lägenheter de ska bygga i studio.. Öh, alltså jag proar hos en scenograf och hjälper till med förberedelserna inför en TVserie som heter Kungamordet. Det är typ fortsättningen på en serie som gick förut. Den hette typ Kronprinsessan? Någon som har sett den? Nej. Jag såg ett avsnitt. Igår. :P

JAG ÄÄÄÄLSKAR MIN PRAOPLAAAAAATS! <3<3<3<3<3

 BURN YOUR PANTIES // Helgonet

Piercing!

GAAH! Igår bestämde sig lilla Krullet efter en hemsk jävla arbetsdag på ett jävla cp kafe i stan för att sticka en nål i magen. Woho.

Fyfan jag måste bara påpeka låt aldrig S pierca er navel.. Eller någon annan överhuvudtaget!! Det gjorde så sjukt obeskrivligt ont så jag har inge ord för det... Plus att hon aldrig hittade ett rakt hål så hon fick förfan operera in den i stort sett XD Det tog en kvart... Det sööög.

Jaja i alla fall så vaknade jag i morse och gick ner och duschade.. Sen tänkte jag byta kompress till min lilla piercing och det gick typ bra. Men helt plötsligt börjar jag må sjukt illa och mitt huvud vägde ton. Jag svimmade. Jag trodde att jag skulle dö. Det är inte ett bra tecken va?  Jag föll ihop och slog huvudet i kaklet..Aj. GAAH jag har panik tänk om piercingen dödar mig? :O Fett scary

Men om ni undrar varför jag inte är på praoen idag är det för att jag blev behandlad som skiit på det där jävla kafet och jag tänker aldrig, aldrig, aldrig gå dit igen... Men Krullet den underbare lyckades fixa en ny praoplats till nästa vecka men jag vette fan vad jag ska göra den här veckan.. så jag ska dra in till 7-eleven och se om jag kan börja praoa redan imorgon.. Annars måste jag gå i skolan.. Sen ska jag gå och hälsa på D och Ax på deras lilla prao hade jag tänkt.. Igår gick jag till J och F och bubblade med dem... De har en fett chill praoplats...Fyfan..LÅT MIG DÖÖÖ!! Och sen måste jag till skolan idag och lämna någon cplapp... Ännu roligare.

BITE MY HEAD //Krullet den smärtkänslige.

Bra dag.

Början utav det här inlägget skulle jag bara vilja ägna en liten rad åt de små onda kommentarerna till mitt inlägg "Håll mig hårt eller släpp mig helt" Ja, precis, hihi, jag vet inte vad jag ska säga förutom att om ni har något stooort problem med mig och min personlighet, så kom och säg det till mig. Eller ja visst skriv en kommentar till mitt inlägg men det är lite fegt att inte skriva namn, då kan jag inte ta åt mig överhuvudtaget... Eller vänta... Jag tror inte att jag skulle ha gjort det i alla fall XD Men på grund av den dåliga svenskan i inläggen så kan jag gissa att dr kommer från 8:2an, suprise XD

Jaja idag var en intressant dag. Jag vaknade klockan 8 för att en viss Jen började klaga över att hon ville sova i sängen... Det fick hon inte. Så hon gick och badade istället medan jag, E och Am började kolla på sex and the city I lööv it ! Haha sen lyckades Jen få en kallsup med peeling så hon kunde inte prata och hon fick peeling i lungorna XD Det var fett skojjigt. Sen ville vi ha mat så vi drog till Mcdonalds och köpte 4 Bigmac och co... Jag vet mina vänner, det är sanningen vi är tjocka XD Men det var fett härligt. Sen pallrade vi oss hem.

Väl hemma pallade jag inte så jag gick hoppfullt och lade mig jag ville SOVA! men just när jag skulle somna ringer ex krullet A och trackar mig med sina små idiotiska komentarer ^^ Han fråghade om vi skulle leka idag... Men jag ville sova!! Är det för mycket begärt?! NEEJ! Så jag somnade och sov till klockan två.
Då ringde jag A och D och Helgonet och så kom dom dit och vi jäste. Det var soft men det tyckte inte Helgonet och A för de hade inga att mysa med (hehe suckers)

Men jag måste upp tidigt så jag ska tanka lite new music och sen ska jag sooova ^^


LOVE MY BITCHES  //Krullet den otroligt sega...


Älskling,

Krullet:

Jag satt i publiken när du spelade teater. Och jag skäms att jag inte såg bakom din mask, älskling, du spelade mycket väl. Jag visste mycket, men det vara bara en bråkdel av det du verkligen kände. Och jag som trodde att jag visste allt. Du kan säkert förlåta mig för att jag inte var den vän jag trodde att jag var, men jag kommer aldrig att sluta skämmas. Och det jag så gärna vill säga till dig, är svårt att få ur munnen. Jag skulle också behöva ett manus. 
Du, du är älskad av så många! Och vi älskar den underbara och brutalt roliga människan som jag ändå är säker på har tittat fram bakom scensminket ett par gånger. Du är stark, för du har fått ta emot mycket, och du står fortfarande upprät. Du är envis, du ger dig inte, varken om det handlar om dig eller någon du bryr dig om. Och det är rätt, stå upp för din åsikt! Du är omtänksam. Även om du inte får det att verka så, så vet vi båda att du har lätt att ta på dig andras problem. Även om du har fullt upp med dina egna.

Jag tänker inte dra din livs historia här. Men vad jag försöka säga är att människor bryr sig om dig! Människor avundas dig för din personlighet och alla älskar att vara med dig. Ser du inte det? Ser du inte att alla vill vara där du är? Hur många gånger har man inte hört: "Inget party utan Krullet!!" På fullaste allvar, jag överdriver verkligen inte.
Älskling, jag ser upp till dig, jag gör det! På många punkter vill jag vara som du, säga som du, göra som du. För du är häftig och helt fantastisk. Hur tjock och lång och hög den där muren är, så ska vi, tillsammans, riva den, pulverisera den. Så att vi på utsidan få ta del av KRULLET, DEN OEMOTSTÅNDLIGA!!

(jag är ledsen att jag inte stod för någon underhållning, people)

I LOVE YOU / Helgonet, här kommer Pippi Långstrump

Håll mig hårt eller släpp mig helt.

Fy fan i helvete för killar dom är så jävla cepe i huvet ibland de enda killarna jag känner som jag faktiskt uppskattar för tillfallet är A och Jo det är Sanningen!

Ja.. Jag var fett glad i morse jag var på FETT bra humör (alla blev rädda för att jag var glad det har aldrig hänt förut) men såklart gick det över på ca: 50 minuter!
Jag vill inte sitta och berätta mina problem här, jag får fan ta det med den personen det gäller, men jag orkar inte bli sårad mer, och jag pallar inte vara fast i något som inte funkar. Jag pallar inte att bli dissad! Jag är jävligt osäker person och mitt självförtroende raseras av sån här skit. Jag älskar honom som fan och jag vill bara att allt ska vara bra.

Vi såg på någon cepe film i plugget idag jag pallade inte kolla för jag blev dissad (som vanligt) Jag är bara luft tydligen. Så då mådde jag inte bra och så gick jag till Jo och Vi... De var fett schysta...
Jo och Ja säger båda att jag måste ta tag i mitt liv, Att jag måste dra rejält i handbromsen...Att jag håller på att tappa greppet gör jag det?  Jag vet inte...Jag vet inte vem jag är eller vem jag har varit.. det är konstigt att folk som man i stort sett aldrig träffar märker när man mår dåligt och när man tappar greppet. Men inte de som står dig närmast. Är dom för vana att se dig så att dom inte riktigt ser. Eller bortser dom från det? Kanske är det en utav mina perioder som jag får ibland? Jag hoppas inte det. Jag är rädd. Jag är livrädd: Jag vill inte hamna i den sitsen jag var i för ett år sedan. Jag vet inte om jag skulle klara av en sån mental "kris" igen. Vad skulle jag göra? Karva upp mina armar och gråta och skrika inombords, hur länge skulle jag känna så? Och hur länge skulle det hålla?

Ingen märkte ett skit när jag mådde dåligt, mitt liv var en evig teater. Är den det fortfarande. Ibland. Jag måste vara jävligt bra på det, man blir bra på något om man tvingas till för att inte avslöja din hemlighet.. Du bygger upp en strategi och en känslomässig mur. Dina påklistrade känslor fastnar utanpå och är det enda som är synligt för det mänskliga ögat utifrån. Men inombords tillåts inte alla de undertryckta förtvivlade känslorna från att komma ut.

Sen gick jag till mellanrummet och satt där själv... Typ en timme eller något. Det var skönt och hemskt på samma gång. Jag ville vara ifred med mina tankar, samtidigt som jag bad för att någon speciellt han skulle komma ut och fråga hur jag mådde och vad som hade hänt. Men ingenting. Ingen. Någon gång.

Det som verkligen sänkte mig var när det var dags att gå hem. Jag stog där och sa ingenting jag visade hur sårad jag var, min mur var för svag för att klara trycket. Ingen gjorde någonting. Ingen frågade . Bara ignorerade. Och särskillt du. Jag tänkte " Om han kommer fram och säger hej då, då bli jag glad. Det är det minsta jag kan begära. Men det skulle betyda så mycket just nu."
Men du gav mig en blick. En tom blick. Som jag inte förstod vad den betydde sen vände du och gick. Det kändes som att hela muren. Hela mitt försvar allting rasade. Jag pallade inte. Jag vet att det är din personlighet. Att du inte bryr dig och att du inte orkar. Men jag orkar inte leva med det. Jag vill veta att jag betyder något.

Hur jag kan reagera på en sån här liten grej säger ni?
Jag är inte hel, jag har aldrig varit hel och jag kommer aldrig att bli hel. Jag är känslomässigt ostadig och jag behöver bevis för att jag betyder någonting. Och ni som inte förstår det här behöver inte göra det. Inte bry er överhuvudtaget. Och ni som tycker att jag är dum i huvet, ni kan tänka på att alla inte får allt serverat på ett silverfat. Alla lever inte den lilla pnuttigull reklamen på tv, med rosor och regnbågar. Om ni lever det perfekta livet och aldrig har något problem större än att din mamma inte vill köpa en märkeströja åt dig. Då kan du ta ditt pick och pack, dina äckliga komentarer och ditt perfekta jävla arsle någon annan stans. För jag pallar inte bry mig ett skit.
 

Saknar du ett roligt inlägg? Ring Helgonet, hon får stå för underhållningen.

DIE YOU MOTHERFUCKER  // Krullet...inte så hel

Please, make my day

Jag vaknade typ sju och bah: "Tjohej! Ännu en härlig dag i vårat vintervackra Sverige! Det är snö överallt och typ 30 minusgrader! Men jag älskar ju att frysa rövhålet av mig så det gör ingenting!!"
Sen log jag brett och gick upp för att äta min omelett. 

Nej. Jag ljuger.
Jag vaknade typ sju och bah: "Aahrg.. mummel, gruoff, jävla skit piss fitta i helvete vad jävla kallt det är  jag vill dö, död åt skolan och åt Sverige och alla andra jävla idioter"
Sen gäspade jag stort och gick upp för att duscha, hann inte äta frukost. Dessutom äter jag inte ägg.

Skolan har varit lika meningslös som vanligt. 
Matte - Gjorde ett tal (man skulle räkna till tal 10 på röd kurs, sen fick man gå, jag låg på 13)
Spanska - Tengo frío... eller hur det nu stavas
Håltimme - Dagens höjdpunkt, vi låg i en hög i soffan och sov och lyssnade på musik SOFT
Engelska - Vi lyssnade på musik typ. Tråkigt typ.
Lunch - Afrikansk soppa (?) som smakade rövhål
SO - De tvingade ut oss i snön för att gå en fem mil lång tipsrunda. Jag förfrös näsan.
Svenska - Mitt projektarbete går ÅT HELVETEE!!! >.<

Sen gick jag hem, åt kladdkaka, drack mjölk (utan Oboypulver i :o) 
La mig sedan i soffan för att sova en timme innan That '70s show började. Somnade till Imperiets ljuva toner och sov sedan LÄNGE för jag missade halva That '70s show. X[

Pappa ringde mig sen och skällde på mig för att jag inte har städat mitt rum, vilket inte var så smart eftersom jag precis hade vaknat. Helgonet nyvaken + PMS = Inget trevligt helgon.
Sen sa han att farmor har blivit jättesjuk (igen) och då sa jag: "Mhm, okej..." och la på luren i örat på honom... För jag orkar inte. :[

SLEEPING IS FUN / Helgonet.. seg jävel


Joddling is NOT the shit....

God dag alal rövhål :D Fyfan asså min dag har varit...ja speciell...gaah det har hänt saker..men jag pallar inte skriva..jo jag måste det ger bra karma...tror jag...Ääh DÖD ÅT HELGONET!!!

Ja i alla fall, jag vaknade klockan 06.00 som vanligt av att min lilla fitt-kuk,rövhåls,idiot,arsel,pubishår,satans- jävla väckarklocka ringde...jag ville att den skulle dö. Så då pallade jag inte , jag behövde en sovmorgon helt enkelt är det så jävla mycket begärt?! Tydligen. Så jag stängde av min väckarklocka med ett onskefullt flin på mina läppar och somnade lyckligt om. Ja sen vaknade jag 7 utav att min kära fadersfigur kom in och sa:

P: Ska inte du gå till skolan snart?!
Jag: Mm...snart..
P:*suuuuuuuuck*
Jag: Hihi...sucker!!

Ja och så somnade jag igen och vaknade igen klockan  08:30...Då hade jag börjat skolan för en halvtimme sen.. Nu tyckte jag att det kanske var dags att gå upp. Jag tog det fett soft och chillade som om jag hade all tid i världen... Mina lärare hann ringa ca.100.0000 gånger...Jupp...Everybody missed me.
Men tillslut hade jag pallrat mig till centrum vid 10:45 och tog bussen till Sörskogen och gick därifrån en liten genväg till skolan... Jag fick snö i mina Osirisskor och blev ledsen i ögat.
När jag kom ill skolan var min kära lärare måttligt road, men jag slapp undan med frånvaro i 3 timmar.. *puuh*

Ja och sen följde skoldagen utan i stort sett ngt inressant.. Förutom en konflikt som jag av respekt och trötthet inte nämner i den här bloggen. Vi ska diskutera det i morgon, skönt att få det ut ur systemet.

Efter skolan drog jag, Helgonet hem till Al och bakade två kladdkakor, en till oss och en som är till Jimorgon, han fyller 15 år :D Byxmyndig Woohooo XO Han ska få en jättefin Åre-kondom utav mig! Han borde känna sig hedrad jag har den bara i fem exemplar.. Snart fyra...Sju från början.. Jajaj utan att gå in på detaljer.

Sedan gick jag hem och fick en rejäl utskällning (angående konflikten) försökte säga sanningen men när man för en gångs skull gör det så tror ingen på en!! Det är cepe... Jag kan inte riktigt avgöra om det är bra eller inte att päronen alltid går på ens lögne, men aldrig köper ens sanningar?!

Sedan ringde S och så bubblade jag med henne ett tag.

Nu var det dags att åka medmin kära moder till något träningspass som hon hade tvingat på mig...FY FAN VAD VI GARVADE XDXDXD

Det var en grupp med typ tio 60-80 åringar som gjorde jävla cp-övningar och skuttade omkring.. Jag höll på att skämmas ihjäl. Men som tur var fanns det en tjej på 16 år där, men hon drog efter 10 minuter och smällde igen dörren efter sig. All kärlek åt henne jag förstår hur hon kände. Jag pinades i en halvtimme och det var någon jävla cpgubbe som höll på att styla och kolla in i min tröjja när jag böjde mig ner (hade en extremt big oversize-tröja på moi) Men jag knäckte han på juckövningarna, det var han för gammal och rostig för... Hans bäcken gick typ av XD Applåder till moi, juckningskungen ^^
Men det värsta kom efter en halvtimme när den butchiga, skitläskiga instruktör "kvinnan" (jag tror hon var en hermafrodit) började sätta på joddlingsmusik och började joddla med och började skutta omkring i en ring och dansa folkdans så ryckte jag tag i min mamma


Jag: Ska vi dra nu eller på en gång?!
M: (kvidande av skratt) Vi går GAAAAAAH!!

Så fort vi kom ut genom dörren slängde vi oss i en hög av skrattsalvor och kved utav skratt, det var det värsta jag varit med om!! om någon som jag känner skulle ha sett mig skulle jag ha hoppat ut genom fönstret...

Men men...Mamma lyckades fixa en praoplats åt mig på någon studio på Birgerjarlsgatan, wihoo :D Det kommer att bli skojjigt, det är nästan bestämt *hoppas*  Så slippar jag sitta på ett turre-cafe på Drottninggatan.

Nej nu måste jag läsa lite historia om jag pallar, imorgon får jag inte komma försent då är det drop dead KÖÖÖRT!! Jag måste höjja mina betyg lite i slutet av 8:an ska jag ha alla VG och tre MVG.. I hope..I wish..

Dagens power (Helgonets bright idea) ^^
* Jag juckade bättre en en gubbe på 70 bast
* Jag fick sovmorgon
*cencurerat*
* Jag upptäckte att det finns människor som skämer ut sig mer än jag.

EXECUTE ME NOW!   // Krullet den otroligt juck-glada :D


Pallar inte

Jag vill åka snowboard. Jag vill åka snowboard soooo bad. Ringde Al och frågade ifall hon ville åka till Flottsbro med mig, men hon orkade inte. LAAT! Fy faan, jag vill åka SNOWBOAAARD! XP Dö, Al, dö...

Vi åkte pulka istället. Men åkte bara typ tre gånger för det blev så jobbigt att gå upp för backen. Jag vet vi är fett tjocka och lata och ville egentligen bara ligga och sova. Oh yeah, det är sanningen.
Vi gick hem och kollade på The Nightmare Before Christmas, för Al hade inte sett den. (!) Sen kom J också. Och min lillebror. Det var mindre kul.
Sen kom F och då gick J. Pojkarna löste av varandra där, J tyckte det var väldigt roande. Sen kom J tillbaka, och typ då åkte Al hem. Sen satt jag där med F och J i typ hundra år och pratade om värdelösa saker. De gick vid typ nio. Min mamma blev typ lack sju för att de inte hade gått hem, så jag ligger lite illa till nu. Dessutom har jag tappat bort mitt busskort igen... Hm, har itne berättat det för mamma än... Öh. Ja.

När de små gossarna lämnade mig ringde naturligtvis Krullet från typ Tullinge och skulle snacka för att hon hade tråkigt och väntade på pendeltåget eller nåt. Och jag sa att jag ville sova, men det fick jag inte.. Hon terrade mig ganska länge. Nu har vi lagt på, men hon sa att jag skulle blogga idag, och nu gör jag det. Fett duktig jag är. Men nu orkar jag inte mer.

MAKE A JOINT / Helgoneeeeeeet XP

Mjölk löser inga problem

Lyckade försova mig idag igen och kom en halvtimme försent. Eller egentligen så snoozade jag i 45 minuter med flit, men det behöver vi ju inta prata om. Första lektionen var matte, så ingen större skada skedd. MWEEP! ^^

Gick ut ur mitt varma hus och mötte en värld vit av snö. Och jag tänkte: YEEY! Snö, fett bra, ÄNTLIGEN!
Sen gick jag fem meter och tänkte: FITTA! Helvete vad kallt det är! Jävla idiotsnö. DÖÖ!

Ringde och väckte Krullet kvart över nio bara för att jävlas :] Hälsade till våran spanskalärare från henne också. Hon trodde att Krullet var sjuk, haha! ^^ Ingen har nån koll vart hon är eller varför. Det är i princip bara jag som saknar Krullet...

Jag hade liiite glädje av snön ändå. Al och jag rullade omkring i den och sånt! Sen hade jag ingen känsel kvar i mina fingrar, och min jacka var helt jävla blöt. Då frös jag ännu mer. Jag fryser nu också! Snälla någon, ge mig kaffe!

Nyttiga Helgonet har motionerat 2 timmar och 15 minuter idag! Jaa, lilla Helgonet blir snart av med fläsket, ska ni se. Julskinkan är snart en minne blott! Jag vet att det finns de som tvivlar på det, men jag ser framåt! Och framtiden ser ljus ut! ^^
Nej, den ser jävligt stressig ut! Inom en snar framtid lär jag gå in i väggen, hamna i koma, och dö en lång och plågsam död. I ångestattacker.
Såhär kommer mitt liv se ut de närmaste fem månaderna:

Måndag: Skola, Jobba
Tisdag: Skola, Dans
Onsdag: Skola,Träna
Torsdag: Skola, Jobba
Fredag: Skola, Träna, Gitarr, Dans
Lördag: Dans
Söndag: Träna

Lägg på lagom mycket läxor, prov att plugga till, och skolprojekt och så vips har ni ett rödhårigt vrak till Helgon om fem månader. Jag vet att alla älskar mig och sånt, men jag kommer allvarligt talat inte ha tid med vänner! Inte om jag ska hinna sova eller något annat såntdär som kan vara bra att göra regelbundet.. Ja, fy fan. Jag ska avgå som ordförande i elverådet till nästa termin (får inte göra det nu :o) för jag orkar helt enkelt inte. Kanske hoppa av elevrådet helt och hållet. JAG PALLAR INTE! Rektorn sa att vi skulle få någon fin resa eller nåt annat trevligt som tack för att vi sitter i elevrådet och räddar skolan ifrån undergång. Jag fick ett presentkort på 100 spänn att gå på bio för på skolavslutningen förra året.
JAMEN TACK SÅ JÄVLA MYCKET! Såå generöst av er, var jag verkligen värd det!?!?


DAGENS POWER:
En liten tjej på gymmet såg mer vilsen ut än jag.
Ingen har upptäckt min sockergömma i form av Oboy.
Jag ska praoa på SVT hos en scenograf som är gift med Mikael Nyqvist.
Jag blir byxmyndig om 40 dagar.


PENETRATE MY ASSHOLE / Helgonet, workoholic, dancoholic

Roadtrip back to home

Ja egentligen är det nog inte jag som ska skriva idag... Men jag skriver några meningslösa rader anyway...Ja om ca 2-3 timmar lämnar jag skeppet och återvänder hem till ljuva Huddinge... Det har varit pissväder här under hela våran vistelse därför ger vi upp och åker hem... Men vi ska upp vecka 10 igen... Om vi får ledigt vill säga...Det tvivlar jag på.
Måste hämta mina skidor på verkstan...kommer att glömma det...sheiit...
Jajaja jag har nu 9 timmars bilresa framför mig..Ja det är sanningen. Jag vet att det brukar ta ungefär 7 timmar för en normal familj att åka från Åre till sthlm men när jag har förklarat alla våra stopp så kanske ni förstår varför det tar några timmar extra....

Stopp 1 (100m) Statoil: Kaffe, Coca-cola, Snickers, tuggumi
Stopp 2 (600m) Shell: Kisspaus, kaffe, kaffe, kaffe
Stopp 3 (1,5 km) Väggrenen: Pappa hotar isak med att slänga ut honom ur bilen för att han skriker för mycket.
Stopp 4 (3 km) Statoil: Tidning, skvallerblaska, kaffe, Coca-cola
Stopp 5 (3,6km) Dinners: Mat, mat, mat, toalettbesök
stopp6 3,7km) Busshållsplats: Brödsnacka och rökpaus, rökpaus och kisspaus.
stopp 7 (4,5km) Statoil: Tidning, Coca-cola, tuggumi, kaffe, kaffe, kaffe

Och sen håller det på sådär tills vi har kört dom 40 milen hem..skojj...

Jajja jag har inte mycket mer att säga..Klockan är bara 12:40...Jag kommer aldrig komma hem :S
Helgonet väckte mig idag...Jag hatar henne.

SKII UNTIL DEATH   //Krullet den morgontrötta

Nothing as usual

Hola guapos... Ni som vet själva att ni är fula som stryk behöver ju inte ta åt sig...Jag vill inte avslöja något men jag har några personer i åtanke...
Ja i alla fall till det viktiga...Oh shit det finns inget viktigt!!
Ja jag har inte så mycket att komma med idag...Jag åkte inte så mycket skidor för backarna är isiga puckelpistar. Värdelöst så jag och min kära family åker hem imorgon till kära Huddinge.
Jag hatar att erkänna det men jag saknar mina små tjockisar ^^ 
Dööööööd åt mina skidor dom är fett cepe!! De löser ut sig hela tiden utan anledning och jag hatar dem! Det är fett irriterande. Fast sen gick jag till sen heta killen i skidaffären och bad honom fixa dom...Det var som jag misstänkte att vikten var inställd på ganska mycket för lite... Den var intsälld på 30 kg.. Och även fast det här kan komma som en chock för er alla så väger jag inte 30 kg XD Japp det är sanningen! Puuh skönt att få det av hjärtat, jag vet att ni alla trodde det.

I alla fall så sa han också att mina skidor var lite trötta så jag har lämnat in dem på vallning... det var ju intressant.. NOOOT!!

Sen pratade jag i telefon med Helgonet...mycket...många gånger... Och så drog jag till Holiday Club och satte mig och skrev min lilla novell. Men jag blev inte helt klar. Och gott folk jag är besviken på mig själv DEN SUGER!!! Sheiit...Den har inget flyt eller någon mening överhuvud taget... Typ som mitt liv då.

Sen drog jag till lilla krogen och åt glass och drack Cola... Och min pappa berättade om en skum kille som hade bott hos dem som cyklade ut för ett garagetak...  Och mamma berättade hur hon blev jagad av en tant med pistol för att hon mobbade hennes son.. Kul..

Och nu sitter jag här i stationshuset med massa offer...Det suger

Massa norrmän här har försökt bli polare med mig men det blev inte så lyckat för jag fattar inte vad de säger XD

Och igår kollade jag på två packade engelsmän som spelade minigolf... Det var fett kul XD

EAT MY NOSEHAIR   // Krullet hatar norrmän!!

Thai food and kung fu XD

Heeej!! Det var länge sedan jag bloggade, har glömt *skäms*
Jag hinner inte skriva så mycket för mina föräldrar håller på att släpa med mig på minigolf (klockan 21:07)...Kul!! NOOT!!
Jaja här uppe i Åre är det asbra väder idag faktiskt! Det snöade 60 cm igår så det var underbart i backarna fast sen runt 15.00 spåret hade alla idioter med hasch-bräda kört upp hela backarna så det var värsta puckelpistarna...HAHA när jag stog och väntade på min kära familj vid liften var det ett offer som började springa upp i backen med pjäxor ...enbart XDXD Garvade som fan. Och sen var det två snubbar som hade åkt offpist och ena hade lyckats tappa sin bräda...Hur fan nu det gick till. Och grejjen var den att de inte kunde hitta den sen. Det var för mycket snö, de letade i 2 timmar XD

Vi har precis ätit på en resturang som heter "Broken" påminner om "Fridays" och "Hardrock Café" mycket amerikansk fet mat...jummi.. Men jag åt faktisk thaimat! Det var gött XD Och sen hade dom en liten platslåda på bardisken med massa kungfu kondomer, (jag passade på att ta en när inte min mamma kollade) .....(min lillebror) tog en kondom och började skrika "vafan är det här förnått!?!?? Då började all personal i baren och alla fullgubbar garva. Och pappa blev röd som en tomat i ansiktet... Suck.

Jaja jag hinner inte skriva mer, när jag sitter här helt jävla ensam på ett litet internetställe utanför Ica i stationshuset...Men, men, we´ll keep in touch!

PS. ÅRE ÄR INVADERAT AV NORRMÄN!!!!

TRIM YOUR BALLS   // Krullet den inte så krullige.

Nu vill jag att hon ska dö

Det lilla Cpkrullet är i Åre och har inte skrivit blogg på FYRA dagar! Igår lovade hon att hon skulle blogga, liksom i förrgår och dagen innan det. Så då sa jag: blogga idag då. Och då sa hon: Jaa, det ska jag!

Har hon gjort det då? ICKE! När hon kommer hem igen blir det smisk.

Är det inte otroligt? Har gått i skolan i lite mer än en vecka och jag är redan slutkörd. Fast det är nog inte bara på grund av skolan. Eller jo, det är den som gör att jag måste gå upp halv sju varje morgon.. Men det är dansen, träningen, jobbet och hemsysslorna (*hemmafru*) som gör att jag måste gå och lägga mig nio, tio, elva varje dag. Plus att de har infört läxor nu, så det har jag också att tänka på. Dessutom måste jag hinna med de där livsnödvändiga sakerna som att äta mat och gå på toaletten och kanske möjligtvis sköta min hygien då och då. Det blir lite körigt. Jag funderar på att börja gå på dropp, då är ett problem löst i alla fall. Jag tycker inte ens om att äta mat. Om det inte är Specialpizzan eller innehåller socker. 

Ja, fy fan. Här sitter man klockan 21.00 på kvällen och kan knappt hålla ögonen öppna. Jag kan inte ens komma ihåg någonting av det jag har gjort idag innan 15.00 på eftermiddagen. Jag vet att jag var i skolan då och sånt, men jag har övergått till zombiestadiet. Ganska soft faktiskt, önskar att jag var en zombie ibland. Men jag har ju mina betyg att tänka på. Lilla Helgonet måste nämligen behålla sin titel som MVGbarn. Det är min enda stolthet, vet ni. XP

I måndags var jag på Öppet Hus på Danscenter. Det var helt jävla underbart!! Jag är kär! I Danscenter och i Electric Boogieläraren. Han hade afro och han var goddamn het. Killar som dansar alltså...Ao! ^^
Nu har jag lovat min lilla blondindansvän att jag ska sluta på den kommunala dansskolan där jag bor och börja med henne på Danscenter i höst. Och jag vill det väldigt, väldigt gärna. Måste övertala päronen och sånt bara. Det kostar lite mer på DC, you know... 

Jag och Al hade ett litet samtal på pizzerian idag. Hade varit och tränat precis och ville ha väldigt mycket mat. Fet mat. Pizza = Fet mat. Jag ville ha specialaren väldigt mycket. Och det var gott. Älsklingen och jag pratade om saker som inte är så lämpliga för vissa öron att höra. Hm. Privata grejer alltså. Naturligtvis klev min gamla mentor in i restaurangen just då. Så vi var tvugna att gå därifrån för att han inte skulle höra för mycket. TAJMING BEJBY, TAJMING!

Al och jag har hittat på ett litet handshake också. Fett grymt det är! Fast vi shejkar inte hand direkt vi mest
liksom...pilleripiller åsåå AO!  MISSTOLKA! ^^ äeeah, wtf, hon fattar i alla fall

SQUEEZE MY BOOBIES / Helgonet ser dig (KRULLET!! O_O)

Shake, shake, shake

Idag, lördag, hade jag min första danslektion för den här terminen. Gissa om jag har längtat? Det kan jag lova att jag har. Hela lovet har jag gått omkring och haft abstinens. För det är sant, jag är en sann Dansoholist. Dansberoende. Ja, det är sanningen.
Lite tråkigt var det ändå att det var öppet hus på Stockholms Estetiska precis samtidigt, hade gärna velat gå dit. Det är ju också dans såklart, men alltså, man kan ju inte få allt. Och jag orkade inte ens få beslutsångest så det blev som det blev och det var kul. Jag shejkade förhoppningsvis bort lite av den såkallade "Julskinkan". Höhö...

Krullet har flytt till Åre idag. Hon och hennes lilla familj åkte vid typ ett. Men de sover i Sundsvall, för de orkar inte åka hela vägen. Hon ringde på kvällen och hade tråkigt. Men det hade inte vi...

Al och jag längtade lite jättemycket efter våran mozzarellapizza. Så vi drog med oss A till pizzerian och käkade. Sen skuttade vi vidare hem till Jen. Två småttingar förutom Jen var redan där, och F och Ax kom senare. Fler var vi inte. Men det var chill ändå.

Vi hade kul. Jävligt kul, faktiskt. De som känner oss vet att vi nog inte behövde vara fler, det var kaos nog som det var! Det var ingen stor yta att flumma runt på, men vi lyckades ändå. Skakade runt, omkring, uppåner, åt sidan och överallt, utochin och bakåfram! Flumm FLUMM!! :]
Synd bara att jag glömde mobilen hemma hos Jen. Fett otur, som man säger. ^^

EXTRA EXTRA!!! De har publicerat min tjuvlyssning på tjuvlyssnat.se!!! *Stolt* Det är den om Nasse, på plussidan. Samma brats som Krullet och jag garvade åt på tåget igår. Hahaha, respekt till moi! X]

Imorgon ska jag på filmpremiär och kolla på Sveriges nya familjefilm. Mindre kul! Jag åker i princip bara dit för gratismaten... Höhö

SUCK MY TOES / Helgon.net is the shit 

Plattan is the jungle.

Hola! Jag är fett trött och har drabbats av kraftig alhzimerz och kommer inte ihåg ett skit utav vad som har hänt idag och jag är för trött för att skriva mycket så ja. Jag skriver bara om kvällen.

När jag kom hem från skolan parkerade jag varsamt min lilla rumpa i min grymt underbara säng som jag hade längtat till enda från de ögonblicket jag klev upp samma morgon. Anyway så låg jag och kollade på sen Sex and the city avsnitt. Det ääägde XD Men klockan fe, var jag tvungen att masa upp min röv, sätta på MCR, shaka lite och göra mig i ordning. Jag knarkar deras album 24/7.
När jag kom till centrum klockan 17:29 var Helgonet liiite orolig för att Al var inte där och hon kom inte heller... Och det var pinsamt, men mest pinsamt för Helgonet. Vart är du Al?!
Jajja jag erkänner att det var första gången i hela lilla Krullets liv som jag var på teater, jag kände mig mycket kulturell XD   Det var en fett bra pjäs, det var en mordernisering av djungelboken. Aporna var värsta bratsen och Bagheera var en transvestit XD Den var klockren, jag applåderade och skrek så att jag fick såriga händer och tappade rösten.
Men roligast var ändå på tåget hem. Detta var en konversation som följde mellan två brats ca 18-19 år.


Brat 1: Asså, den där tjejen i min klass har anorexia!
Brat 2: Hur vet du det da?
Brat1: Asså, tjejen har alltid varit smal men jag ser liksom sånt där på folk, jag bara ser det! Asså hon äter ingenting. Föutom mat!


HAHHAHAHAHAHA   XDXDXD   Jag och Helgonet skrattade tills vi inte kunde andas, det var fett skojjigt. Och nu sitter jag här... Jag ska åka till Åre imorgon, men jag har inte packat... Pallar inte.
Jajaja...Nu ska jag gå och kolla på Sex and the city
See ya!

CLEAN YOUR NOSE   // Krullet den allt för kulturella

Puttinutt

Ja, inatt sov jag elva timmar. Men det kändes som att jag hade sovit typ fem timmar när jag vaknade imorse. Jag var fett seg som vanligt och allt typ snurrade. Duscha hit och frukost dit och sminka sig, fixa håret och allt på samma gång och så kom jag ut och såg förjävlig ut som vanligt. Men men, vad gör man?

Jag la märke till att snön hade brytt sig om att komma nu också. Och det var ju trevligt för all det. Den lilla haken vara bara att det inte var riktig snö utan SLASK. Och där klafsade jag omkring med mina små Chucks som inte duger till slaskväder över huvud taget. Jag blev blöt om fossingarna. Inte särskilt bra.

Krullets älskade D har kommit tillbaka från Thailand. Han är Niggah och har fullt med fräknar. Han har också köpt Chucks. Men Ax och F tror inte att de är äkta typ. Men det är de nog...
Jag tror att Krullet blev lite glad i ögat när hon fick sin älskling tillbaka. Jag tycker också att det är ganska skönt. Han har varit borta hela lovet och hon har brölat efter honom hela lovet. Inte särskilt underhållande. Nu såg hon glad ut för en gångs skull. Men hon kommer inte vara glad länge för på lördag ska de skiljas åt igen. Krullet  och hennes lilla familj ska till Åre nästa vecka. Från början var det meningen att jag skulle följa med. Men nu får jag inte det längre och DET SUGER!!! Krullet sjabblar till allt. Men jag ska inte skylla på henne för mycket då kanske hon blir ledsen i ögat på mig och det vill jag inte. Det är ju faktiskt hennes päron som inte ville ha med mig. Haha.... FAN! Jag som vill åka snowboard... :'( 

Nånting säger mig att det var något viktigt jag skulle skriva idag. Men jag minns inte vad. Jag pallar inte skriva mer heller. Krullet skulle skriva igår, men det gjorde hon inte. Då blev jag lite sur. Och nu är klockan jättesent och jag tänker sova... natti natti

YOU ON TOP? / Helgonet sussar sött

Tillbaka till Mentalsjukhuset

Dagen började med att jag inte kunde hitta min plattång. En mindre katastrof eftersom jag flätade håret igår innan jag gick och la mig. Och jag hann inte tvätta det imorse för jag gick upp försent. Men sen hittade jag plattången och då blev jag glad men sen var det något fel på fitthårsprayen och då blev jag ledsen. Så nu ser mitt hår ut som shit i alla fall! ^^

Okej, okej, ingen vill läsa om mina bad hairday problems. Jag förstår. Var bara tvungen och beklaga mig över mitt lilla i-landsproblem. Nu till det intressanta, eller ja, det mindre ointressanta:

FAN FAN FAN FAN FAN FAN JÄVLA FITTA PISS HELVETE OCH KLET I ANUS!!!
Ja, som ni nog förstår så började skolan idag. Jag ser inte meningen med att avbryta ett skönt lov med att gå tillbaka till skolan! Vad är grejen!? Vi släpar oss upp onaturligt, sjuuuukt tidigt på morgonen för att sitta i en iskall byggnad hela dagen och räkna matte. Eller läsa grammatik. Eller kemi eller nåt annat jävla idiotämne. Jag orkar inte! Krullet orkar inte! Finns det någon i hela världen som orkar!???!?!
Inte ens käre gamle J.P orkar. J.P är skojig. Vi hade lite historia med honom idag. Han berättade om hur de gamla apmänniskorna reagerade om det kom en stor sabeltandad tiger som skulle äta upp dem. 

"De drabbades av panik, och då finns det tre olika sorters sätt att reagera på. Antingen gör man som Krullet och försöker slå ner tigern. Eller så gör man som C , lägger benen på ryggen och springer därifrån. Eller så blir man handlingsförlamad och gör som J skulle göra, lägga sig ner på marken och bah: Ät mig!!"

Lite senare hittade vi en grön white board-penna som vi roade oss med. Vi utsåg alla till Klassens Nånting och så skrev vi det på varandras ryggar med White board-pennan. Eller på armen.

Am : Klassens Kåtbock
F : Klassens Hyperbarn
N : Klassens 24/31
E : Klassens Älskling
Krullet : Klassens Surkärring
Jen : Klassens Festis
L : Klassen Sköööåning
Al : Klassens Crackhora
C. : Klassens Hobbyturk

Vi har en ny snubbe i klassen också. Vi hälsade snällt på honom, men sen skrämde Al honom med att skrika: "AV MED TRÖJAN!" när vi ville skriva "Klassens Nykomling" på hans rygg. Men det ville inte han. Han hängde efter oss hela dagen. Han blir nog lite mobbad skulle jag kunna tro... :] Suck, now I have to save him...

När jag kom hem fick jag en skiva på posten. Det var en skiva med resultatet av Krullets och min lilla Röda Korset inspelning som vi gjorde där på lovet, om ni minns. Det var en lapp med:

"Hej!
Tack för hjälpen. det blev verkligen fett bra (hehe).
Du är på spår tre, Krullet är på spår ett. Hälsa morsan!
Hälsn. Anna & Johanna"

Så stod det! Vi diskuterade varför man säger "fett" och så. Och Anna sa att om hon försökte vara cool då säger hon "Yo!". Skumma människor! De tyckte säkert att det var vi som var skumma. Men de är skummast, och mest förvirrade. För jag var på spår ett, och Krullet var på spår tre. Krullet låter fett proffsig, och jag låter helt jävla stöööööörd! Dessutom hakar jag typ upp mig på ett ställe också. Hoppas ingen märker det.

SUCK MY NIPPLE / Klassens Helgon 

Spökhuset

Spökhuset Feeett läskigt det var!! ^^ Eller, Al, A och Krullet tyckte det! (jävla mesar) Jag tyckte det var askul! Vill tillbaka dit! Då ska vi ha med oss en kofot, så vi kommer in också! Wiho, can't wait!

/ Helgonet
ps. någon vänlig själ måste lära mig hur i helvete man lägger in flera bilder i samma inlägg för jag FATTAR INTE! *trög* puss puss

Spöken och bordeller

Ja, min dag började ja rent tekniskt klockan 00.00.01 det var då jag bestämde mig för att kolla på She´s the man för andra eller tredje gången. HAHA jag älskar den filmen den är så jävla grym! Klockan 2 på natten bestämde jag mig för att gå upp och käka, då vaknade även min kära modersfigur för att ta sig en ej så fettsnål matbit. Jag hade även fått nys om att My chemical romance ska uppträda den 9/4-07 .... Och såklart att jag ska gå men det finns en hake...DET ÄR I MALMÖ!! Ja, som sagt full av förhoppningar klockan 2 på morgonen frågar jag min mamma snällt om jag får gå på konsert. Konverstationen löd:

K: Mamma...eh...ja...jag menar...äääh...ööööh
M: Fråga inte ens du kommer inte få....
K. *sorgset* Okej mamma förlåt....
M: Okej då berätta vad du ville jag är så nyfiken!!
K: Nej, du kommer bara säga nej.
M: Sääääg!!!!
K: NEEEEEJ!!!
M: JOOOOOO!!!!
K: Okej...jag vill gå på My chemical romance konserten...
M: Jaaa....? Det går väll bra..?
K: Ja...den är i *mummel* Malmö *mummel*
M: Vaaa?
K: *skrikandes* DEN ÄR I MALMÖÖÖÖÖÖ!!!!!
M: Haha, självklart gumman får du åka! :D
K: Får jag!??!?!?
M: Hahahahahaha NEJ!
K: *SVORDOMMAR* GAAAAAH I HATE YOOOU!!
M: Godnatt älskling!!
K: Godnatt mamma.......


Ja med andra ord gick det ju inte så där förjävla bra....men jag skojjar inte jag avgudar MCR, om inte jag får gå så ska jag rymma till Malmö!!

Ja efter det la jag mig lite halvt förkrossad och kultade mig lite med min bok innan jag somnade runt 03.00
jag vaknade sedan utav att min kära moder sprang runt som en jävla mammaraider i mitt rum och letade efter hårtorken, då blev jag ledsen i ögat, vid det här laget var klockna 08:00
Jag somnade sedan åter in i min skönhetssömn, (som tyvärr inte har hjälpt de senaste 14 åren...)
Men såklart blev jag väckt igen klockan 12.30 utav att en stor blond krullig tomatfejsad mamma stog över mig och fick ett raseri-utbrott. Krullet flög genast upp ur sängen och ställde sig i givakt och stålsatte såg för en utskällning.

M: Du skulle passa din lillebror idag!!!
K: Jaa!! Det ska jag också! Bra va...!?!
M: Men vafaaan!!!! Du skulle ju passa honom när jag var borta och jag har varit borta från klockan 9 till klockan 13 och du har bara sovit!!! Är det att sitta barnvakt!??!
K: Nej... Förlåt jag trodde att du menade sen...
M: *mutter butter*

Då tyckte jag att det inte var riktigt rätt tillfälle att tjata om konserten så jag lomade snopet iväg ner till källaren och duschade och gjorde mig iordning.
Nu var klockan 16.00 och tre små högst ointelligenta cepe barn stog framför mig i min hall, det var stöört. Dom här IQ-befriade degklumparna har namn: Helgonet (den heliga), Al (den överkåta) och sisst och även obetydligast A (den krullige) Helgonet hade tagit med sig en film som hette Moulin Rouge och den mina damer och herrar SÖÖÖG!!! Fyfan det var någon film från dinosauriernas tid som var ungefär lika intressant som borats håriga hängpung. Och det var mycket obekvämt att ligga 4 pers i min lilla heliga 90-säng.

Men nu skulle vi dra till det skeeetläskiga spökhuset som ligger vid Källbrinksvägen... Skojjar inte det är fett spooky, den enda som inte var rädd var Helgonet den heliga som skrämde bort allt ont med sitt heliga pigmentlösa-lysande ansikte :D THANK LORD FOR THAT!! Jag ska be Helgonet lägga ut lite bilder som hon tog där... Jupp de är fett scary, A var dum i huvet och kastade enkronor på fönstrena och skrämde SKITEN ur Al ...Skojjar inte.

När vi sedan kom hem lite smått uttråkade fortsatte vi kolla på Moulin rouge som handlade om en bordell som hette just Moulin Rouge. Och någon tjej som jobbade där...Men man tycker ju att filmer om bordeller ska vara bra men icke...Jag ville ligga och sova och lyssna på MCR istället, och Helgonet var tvungen att skutta. Så nu var det bara tre ointeligenta degklumpar kvar! Jag somnade nästan direkt och det var fett skönt, A och Al vet jag inte riktigt vad de höll på med men dom hade i alla fall kläderna på sig när jag vaknade utav att min väckarklocka hade bestämt sig för att jävlas.

Jag kände mig inte fräsch vid det här laget och skickade hem dom små degklumparna till respektive hem. och satte mig mödosamt ner mitt arsle vid datan och började blogga... Ja det var min dag so far so good.
Fast jag är lite orolig jag har ju ställt om dygnet, jag går och lägger mig 2-3 och går upp runt klockan 2 så det komer att bli jobbigt att försöka sova klockan 11 och gå upp klockan 6.... Så jag tror faktiskt att jag är uppe hela natten istället det blir lättare så, jag kommer vara trött i morgon men shit the same! Imorgon kommer D hem, men han kommer inte till skolan , så han kommer på onsdag JIPPEY :D

SHAVE YOUR PUSSY // Krullet den misslyckade

Shit is shit...is the shit.

Imrose vaknade jag av att telefonen ringde. Jag brukar vanligtvis älska telefonen, jag kan inte leva utan den, det är en helt fantastiskt underbar uppfinning. Men när den ringer och väcker mig halv ett en söndagmorgon och det dessutom är min pappa som är i andra änden... Jag ville inget hellre än att kasta den i väggen. Nej, genom fönstret ut på vägen så att den blev överkörd av en bil. Nej, en fet jävla lastbil. Nej, sopbilen...

Min käre far meddelar i alla fall att han och min bror anländer om ca en timme. De har varit på landet hela veckan och det har varit  U N D E R B A R T !!!! Och jag fick lite panik där jag låg och myste under mitt täcke, och min brorsans täcke och dessutom hade dränkt hela huvudet i alla lediga kuddar som går att få tag på i vårat hus. Eftersom min lillebror har Attentiondecifithyperactivitydisorder och min pappa är en störd pedant, och båda blir sura över minsta lilla, så var det bara att masa sig upp ur sängen och upp för alla trapporna för att lägga tillbaka brorsans sängkläder. Sen ner i köket för att plocka i ordning all disk och sen ta hand om tvätten... Jag ville begå självmord.

Senare på eftermiddagen ringer jag upp min kära vän Krullet och frågar henne vänligt om det blir något av den där lilla campingutflykten vi så livligt har planerat de senaste... två.. dagarna. Oh, ja, Krullet vill tälta. Vill alla andra tälta då? Nej, det vet hon inte, jag måste ringa alla. Ja, Helgonet nu ringer du alla. Jag ringde alla.
OCH DET ÄR JU FINT ATT ALLA ORKAR SVARA OCKSÅ!
Efter ett tag får jag äntligen tag i ungefär 75 procent av idoterna vi umgås med. Och alla ville de tälta, eller ja, det är vad de sa, men ingen visste VAR vi skulle tälta, NÄR vi skulle tälta eller VEMS tält vi skulle tälta i. Och jag visste ju inte. Jag har inget tält, och vi skulle tälta ikväll men jag får egentligen inte... Det lät inte direkt på nån som att någon över huvud taget hade lust heller... sååå... Jag ringer Krullet och säger Okej, jag vill tälta, men jag orkar inte anordna någonting, en annan gång? Och Krullet säger Okeej, en annan gång.
Vi tältar en annan gång. Kanske när det är några plusgrader ute också. Eller, vad säger ni? Bra idé, jah??

Vi vill ju ändå leka med varandra. Krullet fixar att vi kan leka hemma hos henne. Jag ringer alla, Okej, jag ringde bara J men han skulle ringa folk och resten av folket svarade inte i telefon. Och jag säger Kom hem till Krullet klockan fem. Okej, säger J, och en timme senare tar jag och Al bussen hem till Krullet. När vi kommer dit ÄR INGEN ANNAN DÄR! Jippie, säger jag bara, jippie...
Hur kommer det sig att alla dissar oss hela tiden? Jag förstår inte? Vad är grejen?

De lyckades iofs pallra sig hem till Krullet sen, och det var ju väldigt starkt gjort av dem. Grattis. Vi såg på She's the man med Amanda Bynes. JAG ÄLSKAR DEN FILMEN! Den är så jävla grym!!

Krullet fick sedan en stor kebabpizza av sin mamma. Och, mina vänner, jag har an sak att bekänna...

Jag, Helgonet, vegeterian sen nästan 15 år tillbaka, senaste gången jag åt en hel portion "köttmat" var för åtta år sedan... Jag har idag...ätit kebab.      !!!!!

Det var inte mycket, men det var inte heller gott, det luktade svett, och det smakade som svett luktar. För att inte tala om konsistensen. Den var som att tugga på en strumpa! BLÄÄÄ! 
Oj, vad skit jag kommer få för det där... :o

Quorn is the shit.
Kebab IS shit. Get it?
And you people eat shit? I eat THE shit? It's a big defferens there... So shut up, suckers...

SHAKE YOUR FAT / Helgonet, Kebab? Taste like your ass..



"Joy, depressions and the city"

Ja fyfan, ännu en dag börjar vi med ett brutalt uppvaknande till verkligheten. Med andra ord min mamma försökte föra så mycket oväsen som möjligt nere i köket så att jag skulle vakna...Mission completed.
Fasst egentligen började min dag ca 7 timmar tidigare, alltså klockan 5 på morgonen. När jag vaknade och kände en väldigt tröttsam rastlöshet som låg och gnagde i mig...Vad gör man då om inte går ner och frossar i bullar och Cola? Det var gött.
Jaha nu har vi varit ointressanta nog.  Ja jag började dagen med lite MCR ofcourse, det var härligt. Idag skulle nämligen lite folk komma och hämta min ponny, han ska nämligen bo hos dom i Upplands Väsby istället. Jag säger bara: FETT SKÖNT!! Jag har bara velat göra hamburgare av honom på sista tiden jag har inte orkat med honom, så nu är han borta SOFT!

Sara, tjejen som ska ha honom fattade jag genast tycke för, hon är en väldigt charmig och söt tjej :D Jasper kommer få det bra hos henne.

När jag kom hem softade jag ett tag kollade på en film, som handlade om något meningslöst men jävligt roligt, det är väll så med dte mesta mediainnehåll nu för tiden men dte är kul som fan oj oj oj.
Det var värsta soppan utav folk som gillade varandra och hade legat med varandra och massa sånt nästan lite liknande Sex and the city....Eller ett typiskt fjortisliv.

När jag hade tröttnat på att vara ensam ringde jag till Helgonet som höll på att baka en vårtig kladdkaka (don´t ask) jag skulle inte äta den är allt jag har att säga. Sedan ringde jag F som var helt fuckad i huvet och inte hade ngt sammanhängande att komma med alls XD Det var fett irriterande och J lackade bäver och jag fattar inte hur jag kan umgås med så mycket meningslösa människor. Det kanske mest beror på att jag är minst lika meningslös själv...oops. Iaf ville ingen leka med mig förutom lilla Al ...FAAN...  XD Nej då jag älskar dig Al. No offence ^^
Jag var tvungen att gå hela vägen till centrum för att möta henne, det var fett jobbigt, trust me :S Och jag mötte en allt för stor skara med meningslösa individer vars namn inte är värda att nämnas i den här bloggen.

När vi kom hem till mig försökte jag dominant köra bort min kära fadersfigur från den enda TV:n med fungerande dvd spelare. Mission failed. Han klagade bara på att jag inte hade försökt tillräckligt med att koppla in bil-dvdn till tv:n och att det visst skulle fungera om man bara hade lite tålamod...MY ASS!!
Men när min pappa kom upp och försökte fungerade det tyvärr efter tre minuter. Jag blev både ledsen och glad i ögat jag blev förrvirrad och fick en lite smärre huvudvärk.. Ajdå.

Sex and the city var Underbart som vanligt, precis lika bra som dom andra 13000 gångerna som jag har sett dom där avsnitten (jag har säsong 1 och knarkar den 24/7.)  Men som alltid när man ser den serien blir man deprimerad. Don´t really know why men jag och Al började prata om att alla förhållanden tar ju slut någon gång och det kommer aldrig att sluta lyckligt i slutändan blir alla olyckliga ändå. Och vi kom fram till att jag antar vi båda antar att vi kommer att bli dumpade snart och hur tragiskt det är att vi redan har börjat tänka på hur vi skulle reagera. Jag skulle inte klara av att D dumpade mig, jag skulle bryta ihop... Fyfan jagh vill inte ens tänka på det. I´m getting depressed here....

Men men påtal om D, han har varit borta tre veckor för länge nu och jag lackar bäver om han inte kommer hem snart XD Fett cepe...

Nej nu är jag sjukt jävla trött och jag ska checka vad som är på dumburken, läsa lite för att sedan gå och lägga mig. Kul...

LICK MY BUT   //"Krullet den allsmäktige"

Rädda CPbarnen och norrmännen

KARMA TILL KRULLET OCH HELGONET!

Krullet och jag har gjort årets goda gärning! :O Idag har vi hjälpt till med en utställning för Rädda Barnen. Eller om det var Röda Korset... Same shit. Vi fick läsa upp varsit brev från varsin liten tjej från Asien som hade blivit drabbade av tsunamikatastrofen. Det var faktiskt ganska deprimerade brev. Krullet fick läsa ett brav om en tjej som gillade kakor och typ bodde i en barack. Jag läste ett brev från en tjej som typ var jätterik förut men som förlorade allt i tsunamin. Anyway, vi fick gå upp astidigt (igen) och åka till Journalisthögskolan på Östermalm. Där fick vi hoppa in i ett klaustrofobiskt, ljudisolerat rum. Det kändes som att man hade lock för öronen. Fett läskigt. Så fick vi snacka i en mick med en såndär rund grej framför. Så spelade de inte våra fjollröster och sen var det klart. Krullet sa CP en gång och det tyckte alla var jättekul...öööh.
Vi kom också fram till att Krullet har en fett konstigt röst. Den är annorlunda, men det är typ bra. Eller, vi säger att det är bra för att stärka hennes självförtroende lite. Hon kan behöva det.

Vi skulle åka till Al. sen. Men först köpte vi pizza, Al's och Helgonets specialare. Det är en helt genialisk pizza med massa vanlig ost, massa mozzarella, paprika, champinjoner och lök. Fett gott! Så gav vi den till Al., men hon hade redan ätit så jag och Krullet käkade upp hela. Och sen drog vi hem och Krullet däckade på bussen. HEHEHE!

Och jag däckade hemma. Först typ på bordet, men då blev mamma sur och sa att jag skulle åka och träna. Då stönade jag lite, och gick och la mig i soffan. Efter några timmar väckte syrran mig och sa att jag måste träna. Det tog en timme för mig att vakna. Men sen åkte jag och tränade i alla fall. 
Alltså, gymmet brukar alltid vara fullproppat med äckliga gubbar med vitt skägg och skrynkliga ben (de envisas med att ha shorts också) Det är så jävla vidrigt att se. Men idag var det en lycklig dag. GYMMET VAR FULLT MED SNYGGA POJKAR!!! Jag blev fett glad och glömde typ bort att träna ordentligt.. Ajajaj vilken vacker utsikt det var... :]

Senare på kvällen skuttade jag och alla mina små vänner ut i den kalla "vinter"kvällen, för att upptäcka att skolan var öppen. O_O Vi kollade in i gympasalen och den var full med brottare. De hade brottarläger i våran skola!! När de kom ut så pratade vi lite med dem.

Krullet skakade hand med en snubbe och frågade: "Var kommer du ifrån?"
Snubben: "Nöööörgä! .." (norge alltså)
Krullet & Jag: "HAHAHAHAHAHAHAHAHA!"
Jag frågade en annan snubbe: "Var kommer du ifrån?"
Andra snubben: "Skaooånää."
Jag: "Va!? Är du från Skåne?!"
Snubben: "Jäaaoo!"
Krullet & Jag: "HAHAHAHAHAHAHAHAHA!"

Sen smet vi in i skolan, jag tittade på en norsk snubbe som var fett söt. Men sen blev vi upptäckta av en ledare som blev typ sne och sa att vi skulle gå ut. Så gick vi ut och han följde efter oss hela vägen. ^^ Fattar inte varför han inte litade på oss. :o

Och det var det.. Bortsett från att Krullet sov över hos mig sen... Jag var tjock och tog upp alla plats i sängen X]

EAT MY SHIT / Helgonet


En död gubbe och frukost på Sandy´s

Ja, gick jag, Krullet, upp FETT tidigt för att skutta till huddinge station där jag skulle åka med  lilla Helgonet, Al och S till Sandys som är ett litet kafe i stan. klockan var nu 09.33...fett jobbigt.
Ojoj vad trötta alla var men jag och S var så skojjiga och hade så roligt och hittade på så mycket saker medan Helgonet o Al mest såg sura ut. De var nog LITE trötta^^
Jag och S. åt fett god mat, och Al och HElgonet åt fett äcklig mat XD
Sen dampade vi i hundra år, vi snackade om att Al är sjukt överkåt och att det kan vara smått skadligt för hennes hälsa. Och sedan lite andra saker som av olika skäl inte bör vara allmänt kända XD.
Efter två timmar blev personalen smått sura för att vi aldrig gick därifrån och tog upp så mycket plats, så vi var tvugna att köpa saker hela tiden det var lite skevt, jag blev mycket mätt ^^
Sen skuttade alla hem till mig och kollade Sex and the city utom Helgonet som skulle hem och plocka ur diskmaskinen. Sen så följde vi med Helgonet till en uff-salong där hon klippte sig XD Hahha, det var inte en enda människa där dtet var helt jävla cpöde. Det var fett kulXD Men Helgonet blev fin i håret men hon tyckte att det såg ut som en hockeyfrilla och blev lite arg i ögat. Sedan drog S hem till mig och stylade mig i två timmar det var smärtsamt...BELIVE ME MOTHERFUCKERS!!  Mina ögonbryn försvann men det var bra :) Ojj, ojj vad mycket vi har hunnit med den här dagen :D Jag och S kom även på att vi skulle spela in en helt cpfilm om massa cpsaker som vi gör sen snackade vi turk-engelska utan anledning i 1 timme, det var KUUUL
En gubbe som bodde i en bod på mina grannars tomt har dött idag, jag vet det för att det har stått polisbilar, likbilar och ambulanser utanför deras hus hela dan. Det var fett scary att gå förbi likbilen med massa lik själv när det var mörkt, tur att inte S var där hon e rädd för zombies!! Ojj vad mycket jag har skrivit!!

KISS MY *PIIIIIIIIP*  // Krullet ( den otroligt felknullade ungen)

Krullet och Helgonet in action!

Innan ni börjar läsa så vill jag bara varna er. 

Jag och min goda vän "Krullet" är inga "normala" personer. Vi är snarare rätt skeva i huvudet, och denna blogg kommer inte att se mycket bättre ut. Jag menar, två jävligt omogna alternativ-fjortisar som tror att de jordens mittpunkt, som inte har inte den minsta gnutta intelligent humor och dessutom, utan att skämmas över huvud taget, diskuterar sina vänners pungkulor när personen i fråga sitter precis framför. Vi har inte så mycket att komma med än ungefär det. Så om du någon gång i framtiden rynkar näsan i förvåning, eller helt enkelt för att du är äcklad, så får du skylla dig själv. Jag har varnat dig.

Och du behöver ju inte håna oss heller, när vi faktiskt försöker vara seriösa.

 Tisdagen den andra januari, det är en vecka kvar på lovet och det är hääääärligt! ^^

Krullet, Al och jag bestämmde oss för att ha Sex and the City-marathon, för Hanna fick hela första serien i julklapp. Tror jag att det var i alla fall. Som vi alla vet, eller inte vet men förhoppningsvis är smarta nog att förstå tack vare titeln, så består denna otroliga serie till största delen av... *trumvirvel* SEX!


Halleluljah! 


Så det är faktiskt inte vårt fel att vi blir helt oförlåtligt kåta. I varandra och i typ, allt som går att sätta på. Eller, ska jag vara ärlig så blev Krullet och Al kåta, jag blev nog mest deprimerad med tanke på att DE HAR POJKVÄNNER OCH DET HAR INTE JAG!!! De har ju friheten att göra något av sin kåthet, men det har inte jag och snart tar jag livet av mig, jag skojar inte! >.< uäh, jag är patetisk, hahaha. Alltså pojkvän är ju inget måste.. Flickvän går också bra. :D 


Nej, vad håller jag på med? Gnäller som en uppumpad bimbo med fyra lager foundation som inte kan slappna av om hon inte har en kille runt armen. Eller mellan benen. Herregud jag klarar mig själv vaffan.. Eller nej!! Jag vill HÅNGLA! X'( Nuuuuu!


Anyway, haha, vi utforskade kondomer, såklart. Och vi kom fram till att Kung-fu inte rymmer så mycket kuk som vi har trott. Som de får en att tro. Den är typ.. normalstor. BESVIKELSE! Och falsk marknadsföring. Krullet ska vi stämma dom? :O 


Med händerna nerkletade med glidmedel och med min kamera full med perversa bilder på Al som rövknullar Krullet med en uppblåst komdom (etc. etc. ...) bildar vi en BÖGHÖG (eller ett fittstim, whatever) i Krullets lilla SÄNG och juckar som tre dopade Duracellkaniner. Ha. Ha. Ha, feeeett kul ^^

Och lite porrigt.


För att sedan jämföra Sex and the City med porrfilmer, what's the fucking differens? Well, fuck vet jag. ^^ För att SEDAN komma in på vårat favoritämne these days. Vill inte säga alltför mycket på den punkten (A)


FUCK YOUR MOTHER / Saint, in heart and soul.. (MY ASS)