Feeett tråkigt

Fredagar i skolan är så sjukt onödiga. Vi slutar ju 11.20 och vi har inga riktiga lektioner förrän 10.20. Först klassård, sen SET och sen elevens val och sen är det NO och sen får vi gå hem. Och under klassrådet, SET och elvens val gör man absolut ingenting! Man bara sitter och väntar på att man ska få sluta typ. Så idag "försov" jag mig till halv åtta och sen när jag kommer till skolan är det storsamling med adventsfirande och små, små barn som sjöng psalmer med små, falska, gälla röster. Hemskt. Jag hade kunnat sova en timme till!

Nu är det NO, meningen är att jag ska skriva mitt arbete om betong, men jag har redan börjat och det är hemma så jag kan inte fortsätta på det nu. Jag hade kunnat jobba med mitt ANT arbete om jag inte hade lämnat in det i onsdags. Jävligt onödigt, det var inte riktigt klart och inte bra alls. Det var stökigt och luddigt och ofullständigt och jag får bara VG på det, jag looovar. Men jag orkade inte mer, jag gav upp. Jag har märkt att jag alltid ger upp nu för tiden. Jag är så jävla lat.

I eftermiddag ska jag dra till stan med Al. Det blir nog mysigt, i regnet och allt. Men jag åker ju till Asien om en vecka, och sen får jag inte träffa henne på över en månad, så jag tar vara på varje tillfälle nu. Fan vad jag kommer sakna henne! :( Och Hanna och Jenny och allihopa! Hur fan ska jag klara mig i fem veckor utan er!?

LAZY FAT ASS / Helgonet

Achmed the Dead terrorist

Till alla efterblivna stackare som inte har sett denna än... ENJOY! :D

I KILL YOU / Helgonet

Man kan väl få drömma...


Gosh vad najs det skulle vara att ha mycket pengar. Fan vad snygg jag skulle vara då! Jag skulle vara snygg i skolan, jag skulle vara snygg när jag dansar, när jag åker snowboard, när jag äter, när jag sover, när jag skiter... Jag skulle ha så jävla mycket vackra kläder, och jag skulle ha råd att köpa allting ekologiskt. Jag skulle ha skitbra smink och skitbra hårprodukter och en massa krämer för mitt finniga ansikte. Jag skulle ha en bra plattång, och en bra locktång och en bra fön. För att inte tala om alla skor jag skulle ha, oh my god, you can not imagine! Och jag skulle ha en massa väskor för alla tillfällen och ååååh vad många garderober jag skulle behöva! 

Till allt det här skulle jag ha en stylist som bryter på franska och han skulle vara sådär supergay och bara älska att noppa mina ögonbryn och färga mina ögonfransar och göra mig beautiful om mornarna. Bad hairdays skulle vara ett minne blott. Han skulle få raka mina ben åt mig, för det tycker jag är skittråkigt. Så kan han ju passa på och torka mig i arslet när jag är på toa också, när han ändå håller på... Nej men vi skulle ha roligt tillsammans!

Han skulle också vara min personal shopper och kuta runt i alla affärer åt mig, för jag blir less på det på en halvtimme. Så skulle jag bara stå i provrummet och prova alla kläder som han ger mig. Och han skulle förstå min smak precis så han skulle kunna hjälpa min mamma och mina systrar när de handlar julklappar och dylikt till mig för de säger att de verkligen inte förstår min smak. Det skulle vara awesome. Oooooch jag skulle köpa linser så att jag slapp mina jävla brillor!!! 

Jag skulle se så bra och fräsch ut all the freakin' time och alla skulle bli helt förstummade och tycka att jag var så jävla snygg. Men ingen skulle hata mig för det för jag skulle också vara så himla ödmjuk och snäll och rolig och jag skulle köpa McDonaldsglass med chokladtopping åt alla och alla som ville låna mina kläder skulle få det. Självklart skulle min familj och alla mina vänner få en massa presenter av mig, men till en viss grad. Man kan för i helvete visst köpa sig vänskap och kärlek och jag skulle inte vilja att någon utnyttjade mig. Så jag skulle vara på min vakt och varje gång någon fick något av mig skulle det vara spontant och personligt och hon eller han skulle bli så överasskad och glad.

Men nu är jag ju tyvärr inte rik... Jag lär aldrig bli rik heller, men om, om jag skulle vara det... 
Satan vilken heting jag hade varit! Nu ska jag sitta och tycka synd om mig själv för att jag är fattig och har haft samma skidkläder i typ tre år och att Hanna är rik och får en ny uppsättning varje vinter. Livet är mycket orättvist. Fast jag får ju åka till Asien (tretton dagar kvar). Men jag gillar faktiskt att se bra ut!


OH, I WISH / Helgonet

Söndag...


Ja nu har jag inhandlat hela min skidoutfit så att säga, jag och pappa åkte runt halva stan för att hitta jackan, den är tydligen populär. Haha mina byxor är killbyxor och finns alltså inte i min storlek så dom är sjukt stora, jag typ drunknar i dom, men det är nice jag älskar stora skidkläder :) först fick jag den inte för pappa, men det var bara att lägga på mina ledsna ögon och sen fick jag som jag ville, som vanligt :P
Igår kväll åkte jag och Dennis hem till Sophie och chillade med henne och janki och sen på natten åkte vi hem till Dennis pappa och sov där. Och idag åkte jag och pappa till Länna sport och köpte min jacka, så dte har varit helt okej dag hitils.

Men nu borde jag intervjua min mamma och mormor till ANT men jag orkar inte för att dte är såå jäävla tråkigt....usch.
  
Mina nya skidkläder <3

Söndag...



HERE I COME //Krullet.

NÖFF

(Ja, jag är medveten om att jag borde sitta och skriva klart projekten i ANT och Teknik men jag orkar inte. Inte idag. Bajs. Har tråcklat ihop alla bitarna till min balklänning idag, det är mer än nog arbete för en lördag som denna)     

                                      161419-155

Hahaha Saw IV alltså... Läskig? Nej. Äcklig? Inte så värst. Spännande? Det var den säkert. Men jag fattade ju inte ett jävla skit! Halva filmen bestod ju av flashbacks och grejer. Och hur spännande var det egentligen när det visade sig vem som var den nya Jigsaw typ? Inte alls, jag vet väl fan inte vem det var! Jag skulle ha sett tvåan och trean först tror jag, då hade jag säkert fattat bättre, då hade det säkert varit med spännande.

Men det var kul, Elin och jag garvade skiten ur oss under de första scenerna, och sen garvade vi när den där jävla dockan kom. Det var kul. Jag gillar dens ögon. JihahahHAHAHAhaha! Och grisarna!! <3 Yeey!

IT'S A TRAP / Helgonet 


                                                                                                                                                     Time is an illusion

tjejdag med pappsen

Burton jacka

imorgon ska jag och pappa ha en superduper fantastisk tjejdag! först ska vi borsta varandras hår, testa olika sminkningar, kolla på sex and the city, shoppa och så blir dte nog ett och annat skvaller om snygga killar i skolan.
Host, så skulle dte ju kunna vara om jag var en jävla fjolla och pappa var en 15-årig bög, men så är ju inte fallet. Men vi ska iaf ut och shoppa, vare sig han vill eller inte, känner att gubben har blivit lite snål på gamla dar ;)

Så jag ska inhandla lite nya skidkläder bla den här superheta Burton jackan, LÖÖV IT. Sen ska jag köpa ett par Burton täckbrallor också, dom är såå jävla snygga, jag kommer bli hetast i backen for real! Och sne ett burton nitskärp som Dennis köpte till mig i veckan <3. Men jag kunde inte ladda upp fler bilder på samma gång, för jag har glömt hur man gör? *skäms*  Det blir säkert någon julklapp till älsklingen också, ett år i tisdags btw, vi åt på kohpangang, dte var myspys <3

Men jaja mer uppdateringar om min fjollbögdag imorgon ;) See ya!

IM SO GAY //Krullet.

schitzofreni



jaha alla verkar ha ngt för sig den här helgen... Förutom jag, kul. Skulle kanske ha följt med Nikita, saga och alla och sett saw IV men jag såg ju den förra veckan så... Idag slutade vi fett tidigt och det firade jag festligt nog med att...ÅKA OCH JOBBA! Fan vad jag hatar mitt jobb dte är så jääävla värdelöst och tråkigt, jag fick kämpa för att inte somna idag! *hoppas att min chef inte läser dte här*. Jag kämpar med mina små personligheter när jag jobbar, ena delen av mig som smörar för min chef och låtsas att jag bryr mig om dom små söta barnen. Jag låtsas att jag tycker dom är duktiga när dom lyckas hoppa jämfota 2 meter och låtsas bli så jävla exhalterad så att jag nästan skiter ner mig när jag måste vara med dom och leka "giftklumpen". Men mitt riktiga jag vill bara slå ner dom jävla trögfattade ungarna jag vill strypa min tråkiga och idiotiska chef, och skicka ungjävlarna till en jävla talpedagog så dom lär sig svenska. Dom är så jääävla goddamn trögfattade att man måste förklara allting 30 ggr. grr.... Men dte är lungt jag kan kontrollera mig själv, än så länge.

Och jag måste bara meddela att jag var först, först till att anmäla mig till att jobba i dne nya gruppen på tisadagar, men vad händer? Jo Dennis får dte jobbet istället och han som redan jobbar dubbelt så mycket som jag och tjänar dubbelt så mycket. Fan vad arg jag blir! Jag behöver pengar! Jag är så sur att jag skulle kunna sätta mig och bajsa på någon.


HATE MY JOB //Krullet.

Ljuva fredag

Fasen vad najs det var att sluta 11.20 idag! Och det är ännu mer najs att veta att vi kommer sluta så tidigt varje fredag resten av terminen. Nu vill jag inte byta schema med paralellklassen till våren längre. Det känns ju faktiskt bara bra som det är, hehe! ^^
Så jag gick hem, åt, sov, vaknade, bytte om... Nu ska jag snart dra iväg och spela gitarr. Sen ska jag rusha hem, hämta mina grejer, ringa och påminna Elin om att bussen vi ska ta går om tio minuter. Sen ska vi åka heeela vägen till Heron city där vi ska möta Nikita, Jennifer, Martina och Jasmine för att se Saw 4. Treeevligt värre. Jag har bara sett typ två tredjedelar av den första Sawfilmen, men alla säger att de är jätteäckliga. Det gillar jag, äckligt är kul.

Ännyväjs, sen bär det av hem till en polare där det blir käk och sedan får vi väl se hur det blir med resten av kvällen. Jag är i alla fall övertygad om att det blir awesome!! Buenas tardes everyone, nu drar jag!


                                                                                                                                         <3 Fet stil och kursivt <3

ENJOING GOOD TIMES / Helgonet

Gnäller av mig

Jag måste skriva fyra datorskrivna A4sidor om betong till tekniken. Ja, du såg rätt, fyra A4. Om en grå jävla stenmassa. Fyra A4!? Hur i helvete ska det gå till? Det är mycket svårare än jag trodde. Om jag ska höja mitt betyg i teknik så är det dessutom viktigt att jag gör grymt ifrån mig på det här arbetet, för det här är det sista jag gör på tekniken innan jag åker till Asien. Då ska inte bara tekniken vara klar, utan jag har ytterligare hundra arbeten vara inne för att de ska kunna sätta betyg på mig i alla andra ämnen också. Jag åker om sjutton dagar. Dags att bli stressad kanske?

HERE I COME / Helgonet

Lista

Jag har fett tråkigt och låtsas som att jag har glömt bort att jag måste plugga och sova. Eller nej föressten, jag ska inte säga att jag har tråkigt, för alla skyller på att de har tråkigt när de lägger ut listor för alla vet att ingen orkar läsa dem. Men jag har faktiskt tråkigt. Och ni behöver verkligen inte läsa om ni inte vill. (btw, fan vilka jobbiga frågor...kan typ inte svara på nån haha)

Namn - Saga
Födelsedag - 29 februari, icke att förglömma, people!
Hemstad - Stockholm
Ögonfärg - Blågrå
Hårfärg - Just nu brun, men jag saknar faktiskt mitt röda
Längd - Typ 170 cm
Högerhänt/vänsterhänt - Högerhänt
Värsta ovanor - Jag biter på mina fucking naglar, har alltid gjort det och jag tvivlar på att jag någonsin kommer att sluta.
Stjärntecken - Fisk
Skostorlek - Varierar, haha... Men men 38 och 40, skulle jag tro.
Är dina föräldrar skilda - Nope.
Skor idag - Långa, fodrade Converse inköpta i Thailand
Svagheter - Jag är svag för... Jag vet faktiskt inte.
Mål för året - Få tillbaka min mage från innan sommaren, inte sänka mina betyg
Mest använda fras på msn - typ "GAHAHA" eller "mh."
Det första du tänker på när du vaknar - NOOOOOOOOOOO!
Bästa kännetecken - Haha, you tell me. På den gamla goda tiden skulle det väl ha varit rödtott eller nåt
När går du och lägger dig - För sent.
Mest saknade minnet - Oj. Jag tror inte jag saknar nånting mest liskom, men jag saknar min första resa till Thailand... 
Färg - Grön. Det blir alltid grönt, även om jag verkligen antränger mig för att det inte ska bli det.
Mat -  Grönsaker och potatis.
Sport - Dans är en sport eller? Äh wtf, jag älskar att åka snowboard <3 
Djur - Lillebror
Glass - McDonaldsglass med chokladtopping
Godis - Choklad och sånadär persikor och torkad frukt
Affär - H&M (93 procent av min garderob består av H&M kläder)
Skådespelare - Gosh. Johnny Depp? Haha, bara för att han är snygg. Nejmen just nu gillar jag Justin Timberlake som skådis.
Låt - Idag: Live And Let Die - Guns n' Roses
Nummer - 12, får damp av ojämna tal
Tuggummi - BigRed
Helgdag - Lördag
Årstid - På vintern och hösten är det sommaren och våren. Och tvärt om.
Tandkrämssmak - Hahaha, qué? Jag vet inte.
Radiostation - Bandit
Parfym - ...none. Jag använder inte parfym,
Doft - Kanel.
Kroppsdel på motsatta könet - Rygg, armar.

VÄNNER OCH LIVET
Vad vill du bli när du blir stor - Framgångsrik, glad, kär, snygg
Hur vill du dö - Trött och nöjd och glad och ja... färdig helt enkelt.
Vem av dina vänner är mest lik dig - Oj, det var svårt. Men det blir nog Al dära ändå...
Vem är mest högljudd - Elin. Alice. Martina. Hanna. Alla tillsammans... Men det är inget man tänker på.
Vem får dig mest att skratta - Alla mina vänner får mig att skratta.
Vem har du känt längst - Nadja antar jag. 
Vem är blygast - Nikita kanske? Bara för att hon ser blyg ut hahaha, nej jag vet inte det är väl olika
När grät du mest - Mest? Jag vet inte men senast var... Iiiii tisdags måste det ha varit...
Bästa känslan - Glädje
Värsta känslan - Sorg, besvikelse
Vart vill du bo i framtiden - Nån stans där det är varmt året om.
Om du fick ändra en sak på dig själv, vad skulle det vara - Min näsa, mina pigment, min mun, mina ben... Men prio ett är mina ögonlock HAHAHA
Hur länge tror du att du kommer leva - 86 år, fyra månader och tre dagar.

HAR DU NÅNSIN
Varit kär - Ja tyvärr.
Blivit dissad - Jaaa
Rymt hemifrån - Nejjj
Skolkat - Ja
Tänk på självmord - Nope.
Sovit utomhus - Ja, fy faan
Gråtit i skolan - Jepp, länge sen though
Spytt i skolan - Nej euw...
Velat bli modell - Lite. Om jag får träffa Tyra Banks.
Gjort något dumt som du skrattar åt idag - Omg ja
Sett en död människa - Nej
Druckit alkohol - Ja
Använt droger - Nej, och jag tänker aldrig göra det heller
Ätit sushi - Ja, disgusting
Varit på scen - Yeeey, ja <3
Snattat - Nejjj jag är ett Helgon dude
Retats - Mhm!
Blivit nerslagen - Gills det om man var liten? xD

DU
Svär - Jaa.
Sjunger bra - Folk säger det.
Duschar dagligen - Ja.
Vill gå på högskola/universitet - Självklart.
Vill gifta dig - Svårt att säga nu.
Tror på dig själv - Joorå.
Tycker att du är attraktiv - Hahaha, sällan, men jag har mina moments.
Kommer överens med dina föräldrar - Faktiskt rätt så ofta.
Gillar åska - Nej, skeva människor gillar åska, inte jag
Spelar något instrument - Gitarr sen ungefär fem år tillbaka, men det betyder INTE att jag är bra.
Äger en ipod - Rosa nano hehe
Ber - Icke
Går till kyrkan - Nej.
Sover med gosedjur - Nej, det var ett tag sen..
För dagbok - Yes.
Dansar i regn - Mys. Fast det blir kallt.
Sjunger i duschen - Aldrig.

/ Helgonet

weekend



den här helgen har jag fan haft fler saker att göra, än vad jag haft det senaste året, nästan ;) I fredags vad dte iof ganska lungt, efter dennis och Isak hade lekt Starwars i en timme käkade vi och sen däckade jag och dennis i soffan... Vi är underbara barnvakter, jag borde inte skaffa barn, någonsin.

På lördagen började dagen med att åka till gymnasiemässan med pappa, han blev väldigt förtjust i östra gymnasiet, dte verkade väll bra men jag pallar inte gå i skogås ffs! Plus att jag är fett överkvalificerad för dom där små uffskolorna XD Sen åkte jag till stan med Dennis och vi kollade på winterjam på stadion, dom hade byggt upp värsta backen och hoppet och så hade dom värsta styletävlingen. grymmaste snubben gjorde en double frontflip. Sen träffade vi Janki och hans kompisar där också, ngn Johan som vi tydligen hade träffat på festen hos Sophie. Men det var bara Dennis som kom ihåg han...oops.

Sen följde Dennis med mig och hämtade biobiljetter på södre, jag och Sara skulle gå på bio. Sen när Sara kom in till stan tog vi ett snabbt snack på Fridays, dte var..hehe intressant.  Jag tänker aldrig visa mig där igen XD

Sen så drog Dennis hem och jag och Sara gick och kollade på Saw IV, den var helt okej, inte särskillt läskig men...

ja det var min helg, idag ska jag leka med Sophie, egentligen bode jag skriva mitt ANT men jag får göra dte ngn annan dag (a)

I LOVE WEEKENDS //Krullet.

Don't stop the music

                                                           161419-147
Det var ju Winter Jam på Stadion igår! I did not know that. Men det var ju bara treeevligt för då kunde vi kolla på massa najs skidhopp och grejer i väntan på att Backyard Babies skulle börja spela. Oh my God, Backyard Babies..! De är ju så sjuuukt bra! I looove them! Och Jenny den lilla åsnan fångade båda Nickes vante och Dregens plectrum! Sån jävla tur alltså. Tyvärr spelade de inte så länge för sen skulle follk börja åka snowboard. DÅ gick vi, vilket var lite trist, hade gärna kollat på snowboardtävlingen också, men aja. Vi drog hem till Signe istället och kollade på någon gullig men sjukt seg, svensk gammal film som hette typ En Kärlekshistoria eller nånting. Handlade typ om två små barn som blir kära. De var jättesöta, men jag satt mest och var chockad över alla små barn som rökte hela tiden. Vi snackar alltså halsbloss hära, barn som såg ut som att de var högst tolv år gamla. Jeeez. Men ändå, visst är dom inte grymt söta? (bilden går att förstora)

                                                                                     161419-148

Nu har jag inte tid att sitta här mer, jag ska egentligen ta tåget som går om en halvtimme, men det hinner jag inte så jag får ta 11.33 tåget istället. Då får jag lite bråttom men what the hell. Jag ska åka och dansa alltså... Ajöken.

MOVIES AND MUSIC / Helgonet





Helg <3

Nu får bloggen vara såhär ett tag, för det har strulat loss ända sen vi tog bort blogglåten. Skeeevt... Aja, och jag orkar inte hålla på... Blää

Igår kväll var jag hemma hos Alice. Vi bestämde oss för att tycka lite synd om oss själva så vi drog ner till centrum och shoppade loss på godsaker. Hallon/fläderpaj med vaniljsås, x-ray, godis, godis, godis, torkad frukt och naturgodis. Sen så åt vi chips och drack läsk också... Myyycket hälsosamt. Inte. Fast jag hade ändå gått ner i vikt, men Alices våg var lite trasig så jag vet inte om jag gått ner fyra kilo eller två kilo för siffrorna var lite konstiga. Förmodligen var det två kilo. Jaja, vem bryr sig? Vi kollade på film också, 1408 och Shrek 3. Hm. 1408 var väl okej, men inget mer. Och Shrek 3 var inte heller så fantastisk. Justin Timberlake är dock en duktig skådis, det är han som gör rösten till Arthur, men har ni sett honom i Alpha Dog? Awesome.

Ja, ja, jag hinner faktiskt inte sitta här vid datorn längre. Jag ska se Backyard Babies idag med Jenny och folk på Stadion vid sex typ. Men de släpper bara in ett fåtal personer så vi ska vara där tidigt för att försäkra oss om en plats. Så ajöken!


GOT TO GO /Helgonet



Friday night


Jahapp då sitter man här en fredag kväll medans min otroligt mogna pojkvän och min lillebror leker med sina lasersvärd. Dennis lever sig verkligen in i rollen som luke skywalker... Ska laga mat men kycklingfittan tar så jääävla lång tid på sig att tina, mamma och pappa är ute och super ngn stans.   Men dte är good times


I´M A BABYSITTER // Krullet.

- BU!

                                    161419-140

Varför hamnar man alltid vid datorn när man egentligen har en massa skit man måste göra? Jag vet inte. Jag vet bara att jag är för lat för att ta tag i saker så det blir alltid datorn till slut. Jag måste börja skärpa mig snart. Ska ju för sjutton gubbar åka till Asien om mindre än en månad och då ska betygen vara satta och gymnasievalen klara och allting. Och jag har knappt börjat med någonting. Jag var inne på att ha Södra Latins estetiska program som förstahandsval förut, men nu har jag fått reda på att man inte får dansa jazzdans där förrän i trean. Och så vill jag ju inte ha det. Så det blir nog STEG ändå... Hm. Där kan man ändra sig i trean och läsa bara vanliga ämnen om man inte vill satsa på dansen i framtiden. Och det är väl så det lär bli för mig. Ja, ja, vi får se.

Vi hade skolfoto idag igen. Temat vad Skärckfilm/Halloween och Alice (bilden) var Corpse Bride. Helt förtjusande. Jag såg ut som en förrymd mentalpatient som just hade mördat någon för jag hade blod överallt. Det var meningen att jag skulle hålla en stor, blodig kniv i handen också, men jag är ju så korkad och tror att jag får ha en fet kniv i skolan. Nej, den blev ju beslagtagen direkt och nu är det massa kalabalik runt det. "Jag skulle kunna polisanmäla dig direkt!" 
Eh. Chillaa... Det var ju inte som att jag sprang runt och viftade den i folks ansikten. Så jag lackade ur lite där, och nu tycker nog inte min rektor lika mycket om mig som hon brukar. Hehe. Don't Worry, Be Happy! ^^

MENTALLY DISTURBED BACKSTABBER / Helgonet

Fobier

 Haha satt och läste lite om fobier och fick upp en lista på 45 stycken, det är helt sjukt vilka konstiga fobier det finns! Man kan ha fobi för ord och snören?! Helt sjukt så jag valde att lägga upp listan här ( dom med x efter är mina fobier) Jag har ganska många tro mig xO     Vilka fobier har ni?

Arbete - Ergasiofobi

Bli iakttagen - Skopofobi  X

Bli levande begravd - Tafofobi   X

Blod - Hematofobi

Cancer - Carcinomatofobi

Döden - Thanatofobi   X

Eld - Pyrofobi

Ensamhet - Autofobi  X

Folksamlingar - Ochlofobi

Främlingar - Xenofobi

Fåglar - Ornitofobi

Spermier - Spermofobi

Hundar - Cynofobi

Höjder - Akrofobi  X

Insekter - Entomofobi  X ( bara dom som flyger eller hoppar)

Katter - Ailurofobi

Kroppslukt - Osfresiofobi

Kräkning - Emetofobi

Kräldjur - Batrachofobi

Rörelse - Kinesofobi

Sjukdom - Nosofobi  X

Sjöar - Thallassofobi

Skolan - Scholionofobi

Skrivning - Grafofobi

Kvinnor - Gynofobi

Kvävning - Pnigofobi  X

Ljud eller högt tal - Fonofobi

Män - Androfobi

Mörker - Nyctofobi  X

Ljus - Fotofobi

Nakenhet - Gymnofobi  X

Nyheter - Neofobi

Nöje - Hedonofobi

Ord - Logofobi

Smuts - Mysofobi

Smärta - Algofobi   X

Snören - Linonofobi

Spindlar - Araknofobi

Slutna utrymmen - Klaustrofobi

Fattigdom - Peniafobi   X

Vatten - Hydrofobi

Maskiner - Mekanofobi  X (stora)

Böcker - Bibliofobi

Åska - Keraunofobi

Öppna platser - Agorafobi


Med detta kan vi lungt säga att jag är en väldigt rädd liten männsika.

WHAT´S YOUR FOBIA?   //Krullet.

Klara

Igår var en sån bra dag! I skolan flöt det bara på, jag fick tillbaka två prov som jag fick MVG på och så fick jag veta att jag har höjt mitt betyg i spanska. På idrotten hade vi examination i gymnastik och då lärde jag mig att göra en rondat och fick MVG på det också. Efter skolan åt jag vitt bröd och Nutella med Alice, som just nu är den bästa personen som finns i hela världen. Sen på Danscenter fick jag för första gången på hela terminen bukt med streeten! Jag klarade inte bara av koreografin, det såg bra ut också! Fan vad nöjd jag var, så himla glad.

Ända tills jag kommer hem och får veta att min storasyster Klara ska resa bort. Imorgon. Vilket alltså blir idag, hennes plan gick vid ett nån gång. Jag visste ju om att hon skulle dra iväg och jobba utomlands, men jag trodde åtminstonde att det var om några veckor, inte nu! Och ingen vet hur länge hon ska vara borta, men det lär bli flera, flera månader. Hon kanske hittar något fint ställe eller någon hon älskar och bestämmer sig för att stanna där för alltid. Vad ska jag göra då?! Jag behöver henne!

Just nu försöker jag bara låtsas som att on helt enkelt bara sitter hemma i sin lägenhet i Alvik och har jättemycket att göra och inte hinner leka med mig på ett tag. Det känns lite bättre, fast jag vet att det inte är sant. Det är bara så sjukt att föreställa sig att jag inte kommer träffa henne på ett väldigt långt tag. Men jag är såklart glad för hennes skull, hon ville ju verkligen det här. Fast jag kommer sakna henne så sjukt mycket! Jag satt uppe jättesent igår och bara kollade på henne när hon packade. Så jag har sovit mig igenom nästan varje lektion idag. Men det var det värt, vem vet när jag kommer få se henne igen?

I LOVE HER / Helgonet