Men SUCK!

SLUTA SKICKA SMS TILL MIG! JAG KAN ÄNDÅ INTE LÄSA DEM! 
Hur svårt kan det va att förstå??

GOD DAMN IT! / Helgonet

Som vanligt...

Nu säger jag det här för sista gången: Min mobil har gått sönder. Själva telefonen funkar okej, man kan ringa till mig, och jag kan ringa till folk genom att knappa in numret. Men skärmen har gått sönder, den är helt vit och man ser absolut ingenting. Jag kan alltså inte skicka sms och inte heller ta emot sms. Eller, jag kan ta emot sms, men jag kan inte läsa dem.  Och jag kan inte se min kontaktlista så jag har ingens nummer längre. Så om alla mina små vänner där ute kunde ge mig sina mobilnummer så jag kan få tag på er i fall jag så önskar. Taaack. Men snälla, skicka inte fler sms nu, ring istället! Och ja, jag vet, det är fel på min mobil hela tiden, it sucks.

Så där ja, nu vet alla det. Vidare till något skojigt. Eller, ja skojigt och skojigt, men jag har faktiskt för första gången på hela terminen avbokat någonting för att jag har insett att jag inte kommer hinna med det! Det är faktiskt ganska starkt gjort av mig, känner jag. Tråkigt, eftersom det var dansen med Nikita som prioriterades bort, men nödvändigt. Jag har en heeel del att göra imorgon och på tisdag innan jag åker till Västkusten på onsdag morgon. Bland annat måste jag skriva min kära NOuppsats om koldioxidutsläpp. Det kan faktiskt bli rätt intressant, om jag bara orkar börja någon gång. Måste skärpa till mig i NO innan jag sänker mitt betyg, ajabaja.
Anyways, jag måste gå upp 04.00 på onsdag för att hinna med mitt tåg som går från T-Centralen 06.00. Om jag känner mig själv rätt kommer jag inte att sova den natten för att jag i så fall inte skulle kunna komma upp i tid och där med missa mitt tåg. Vilket inte är så bra. Sen kommer jag i och för sig däcka på tåget och typ missa min hållplats eller nånting och det är ju inte heller så bra men... Den dagen den sorgen!

CELL PHONE PROBLEMS /Helgonet

Hallelulja :D



Jaha, då har man åkt upp till Norrland då! Jag dom flesta kanske tror att dte är helt dött här, och dte är det! Förutom på kvällarn då beger sig alla desperata lantisar ut för att festa! Och dte är ju alltid trevligt! Igår var dte då partaj! Det var jävligt nice att träffa nya människor, jag är som ni kanske vet så jävla trött på alla i min närhet...nästan. Så dte var jävligt skönt, ja lite sneare ska vi väll in till "stan" ( en lite större håla) :P  där alla typ ska fixa cigg...ALLAröker här uppe, dte finns tydligen en affär dit alla lantisar under 18 går och köper ciggisar. ( Inte jag don´t worry jag är fett hälsosam och röker inte! )  Iaf, sen ska vi kanske leta upp ngn hemmafest hos ngn min kusin kände...tror jag? Så dte är party 24/7 YEEEEEEEEEEEEEEEY!!


NO TO SMOKING // Krullet.

Studiedag

I förrgår sov Aron över hos mig. Det var ju mys. Vi har inte setts på grymt länge. Och på fredag ska jag tydligen hänga med till hans land, bara för han tjatar som in i helvete och alltid får som han vill. Brat. Bara för det ska jag lägga in en bild på honom som är jättefin. Det är ju tur att han inte läser bloggar iaf....
                                                          161419-139

Idag har jag studiedag! Så damn härligt! Jag förtjänar verkligen en sovmorgon. Men jag ska faktiskt dra till skolan idag ändå. Jag och Nikita ska låna gympasalen för att dansa. (Jag ska dansa hela dagen, ska till Danscenter ikväll också, hehe!) Vi håller på och sätter ihop ett nummer. Bara för rent nöje, faktiskt.  Och så ska jag kanske ta och börja fila på det där solot som behövs för att söka Dansinriktning på Södra Latin. Får se i fall jag får ihop något bra. Jag har ju aldrig dansat solo förut...

GONNA BE GREAT / Helgonet



TRÅÅÅÅÅÅÅKIIIIIIGT

Vad är det med mig egentligen?? Jag vill redan spy galla över vår bloggdesign! Den är så fuuul! Och det var inte ens länge sen jag gjorde om. Jag har problem. Eller så är det nog bara så att jag tröttnar på saker väldigt fort. Vänta, det kan faktiskt stämma...

Men hur dålig fantasi får man ha? Vitt och svart och lila? Visst det kan säkert bli jättefint, men inte när jag gör det. Usch, jag skäms. Men jag orkar nog inte ändra just nu. Men sen nån gång inom en snar framtid, det lovar jag. Dessutom, kära vänner, blogglåten ska bort! Bort, bort, bort och aldrig komma tillbaks. Fan vad jag är trött på den! Anledningen till att den har varit kvar så sjukt länge är att varken jag eller Hanna vet hur man ändrar bloggmusiken. Det är Hannas vän Sophie som har fixat det där så fint. Och det var ju snällt, men nu har jag frågat henne om hon kan berätta för mig hur man ändrar bloggmusiken. Så kan jag fixa det själv i fortsättningen. Fett skönt.

CHANGING IS GOOD / Helgonet

Baby bangs, here I come

Nu är jag frisk! Eller, idag tog mitt penicillin slut så nu borde jag vara frisk. Vi säger att jag är frisk, okej? Jag var i alla fall med på gympan idag, och sen åkte jag till Danscenter för första gången på typ två veckor! Åh, ni anar inte hur underbart det kändes att äntligen få dansa igen! Det är så roligt! Vi hade vikarie idag dock, men han var awesome. 
Vi dansade på idrotten i skolan idag också, vals. Det var mindre kul. Min skola hyr alltid in en snubbe som heter Jonathan som har varit med i Let's Dance när vi har dans på schemat. Han är inte så awesome, han ser typ ner på oss och verkar bara sur och uttråkad. Dansglädje, verkligen. Vals är inte min grej, det var dödligt tråkigt. Jag och Jennifer skulle spexa till det lite, och jag hoppade upp på tå, bara helt vanligt på halvtå. Men nånting hände så mina tår knäcktes till! Det gjorde asont! Efter en stund kändes det som att halva foten hade blivit dubbelt så stor. Det var inte behagligt på dansträningen på Danscenter sen, men jag lyckades koppla bort smärtan, hehe. Kollade foten alldeles nyss, min "pekfingertå" har typ svullnat upp och "knogen" är helt röd. Haha, det är så typiskt min otur, när jag äntligen kan dansa igen så skadar jag foten. Grattis! Men det går nog över rätt fort, har knäckt fingrarna sådär så att de har svullnat upp och grejer flera gånger, det är inte så farligt.

Nu sitter jag här med min svullna tå och har ingenting att göra! Jag har ingenting att plugga till! Nästa vecka är det inga prov, inga inlämningar, ingenting! I och för sig ska jag ha räknat till tal 21 eller var det är i matten tills imorgon, men det tar jag i helgen. Det är så skönt att bara sitta och göra ingenting! Och på måndag försvinner tre lektioner för vi ska se på film, och på tisdag försvinner hela dagen för vi ska till rikstan och på onsdag och torsdag slipper vi spanskan för vi ska laga tortillas och gå igenom provet. Så det blir rätt chill nästa vecka.
Men först kommer helgen och före den fredag! Imorgon ska jag klippa mig! :D Har inte klippt mig hos frisör på nästan ett år, det blir trevligt. Jag ska klippa bebislugg som Hanna så vackert kallar det. Vi får se om jag passar i det, annars så wtf. Det är ju bara hår liksom, det växer ut igen. Sen ska jag vara barnvakt i ett dygn och på söndag ska jag köpa en plattång och färga håret. Sen har jag ingenting mer inplanerat. Förutom matten ja, haha. 

VERY, NICE INDEED / Helgonet



Piercing


Igår piercade Dennis sig, jag är så smart! Jag har alltid sagt till honom att han skulle vara så jävla snygg i ögonbrynspiercing, och nu har han dte! YEY! Han piercade sig på east-street, bästa piercingstudion ever. Jag var fan räddare än vad Dennis var jag höll på att skita ner mig när han tog fram alla nålar och tångar o shit :S Blää vad läskigt, jag fick panik :P Men resultatet blev iaf så jävla hett! YEY!

I GOT VISIONS // Krullet.

Back in black



Ja jag önskar att jag skulle kunna skriva "Back in white" eller något lite mer positivt, men tyvärr allt är fortfarande lika segt. Den här gången har jag dock en ovanligt bra ursäkt till varför jag inte har skrivit på länge, jag har inte haft någon dator! Men nu har vi äntligen köpt en ny laptop, en Sony Vaio <3<3<3 Jag är så lycklig, skojar inte, den är så sjukt snabb, sexig och underbar! I freakiin´ lööv it!
Idag åkte jag och Dennis hem till mig för att plugga So, dte gick hyffsat bra, men jag fik ångest när jag märkte att vi hade prov på 20 sidor mer än vad jag trodde :S
Igår gick jag upp klockan halv 6 och pluggade, och jag la mig fett sent, det klarar inte min lilla minimala kropp av, så jag sov typ ståendes hela skoldagen idag. ZOMBIE...


På hemkunskapen idag fick vi göra valfri mat, vi gjorde Thaigryta och babanpannkakor med kokos- och vaniljsås och vaniljglass till efterrätt! Yummi! Alltså valde vi thailand som tema till maten, och dte ska vi ha en redovisning om efter lovet. Så vi valde att göra ett litet matlagningsprogram när vi gjorde maten, så dte var skitkul, jag och Helgonet flummade bäver XD Haha den blir säkert uppskattad.

Nej nu ska jag vara duktig och gå och fixa med random stuff så att jag kommer i säng normal tid, jag vill S-O-V-A!


DEAD WOMAN WALKIN´ //Krullet.

Livet går vidare

Det händer inte så mycket i mitt och Hannas liv, det är därför vi inte skriver så mycket. Förutom det gamla vanliga, ni vet: Fan vad skolan  suger, Fan vad stressad jag är jag har så mycket att göra eller Fan vad pank jag är.
Men nu ska jag köra en liten update här. Yey! Jävlar vad skojigt!  Jah..

Skolan suger fortfarande, och jag är fortfarande stressad och har skitmycket att göra. Fast just precis nu är det ganska lugnt för jag har inte dansat på länge. Jag är ju som sagt sjuk, har varit det i en månad nu. Och för en vecka sen ungefär drog vi till Vårdcentralen där de konstaterade att jag har bihåleinflammation. Så gav de mig penicillin och hostmedicin och nässpray och sa att Nu dansar du inge mer förrän du har blivit helt frisk! Annars blir det bara värre! Och man vill ju liksom inte dö så nu håller jag mig på mattan tills jag mår bra. Eller i alla fall tills penicillinet är slut. Och ja, utan dansen så blir mitt liv en aning tomt. Det betyder att jag är ledig på tisdagar, torsdagar och söndagar. Vilket betyder mer tid att plugga på. Halleluljah. Plugga bör man, annars dör man. 

Jag är inte pank längre heller! Jag har nämligen sparat all min månadspeng och all min lön sen en ganska lång tid tillbaka. Har ingen koll på hur mycket det är nu men en hel del skulle jag tro. Det är ju jul snart och min syrra fyller år och allting. Jag ska ju i och för sig åka till Asien över jul och nyår, så det blir inte så mycket julfirande direkt, och inte så mycket julklappar heller skulle jag tro. Men man vill ju shoppa där och köpa gifts till alla stackare som är kvar här i sugSverige. Dessutom måste jag spara ihop ett par tusen så jag kan dansa på Danscenter nästa år också. Anyways, på söndag ska jag få a lot of money. Ska passa barn i typ ett dygn. 24 timmar är lika med 1200 spänn. 

Eh. Nu ska jag sluta babbla om en massa ointressant crap. Bloggar egentligen bara för att slippa plugga. Fy på mig!

OVER AND OUT / Helgonet

Jag är så arg

Vi hade matteprov idag. Utomhus. I skogen. Vi blev indelade i grupper, fick varsin orienteringskarta per grupp och sen var det en mattefråga plus en sammarbetövning vid varje kontroll. Och ja, för att uttrycka mig kort så sög det. Det regnade, det var kallt, det var krångligt, jag tappade känseln i fingrarna när jag skulle skriva, vår grupp låg allra sist, yada, yada, yada. Dessutom ville inte mina gruppmedlemmar svara på de svåraste frågorna så jag skulle svara på dom sen när vi kom tillbaks. Och när jag stannade för att skriva av frågorna så gick dom ifrån mig. Jag blev bara argare och argare och ledsnade mer och mer på skiten. 

När vi äntligen var klara så stod söta Elin och väntade på mig med sin moppe. Men jag hade ju mattetal kvar så jag sa åt henne att åka utan mig. Så där satt jag, ensam kvar med min mattelärare som publik och försökte räkna ut de sista talen. Det gick ju inte. Jag var stressad som fan för att alla andra hade gått och för att min lärare inte kunde gå förrän jag var klar. Så det stod helt still i huvudet, jag fattade absolut ingenting! Jag vet att jag hade klarat av de där uppgifterna ifall vi hade haft ett vanligt jävla matteprov i ett klassrum! 

Så jag blev så jävla arg och frustrerad på mig själv, och på lärarna och på allt så allting brast och jag började gråta! Jag grät! Helt seriöst, jag gråter aldrig! Men där stod jag och hulkade framför mina lärare över ett jävla matteprov! Det var hemskt! Jag skämdes ihjäl.

Och jag kommer börja gråta igen om jag inte får MVG på det där provet för annars sänker jag mig i matte och det vill jag inte. Ooooch det blir nog så att jag bara får VG nu på grund av omständigheterna. Suck. Anyway är jag fortfarande pissed off för att vi inte  bara kunde ha provet inomhus. Då hade det gått bra. Det hade det faktiskt. Aja, shit happens.

LOT OF CRAP / Helgonet




Långt inlägg idag

Jag har varit hemma från skolan igen, nästan hela den här veckan. Men jag har inte blivit sjuk igen, nej, jag har helt enkelt inte blivit frisk. I över tre veckor har jag gått omkring så här, det börjar bli riktigt uttjatat. Och tråkigt. Jag kan ju inte göra nånting när jag är sjuk. Frågan är om jag hade blivit frisk fortare om jag inte bestämde mig efter första veckan att "Nu är jag frisk!" och sen dansade tre dagar i streck och sen gick till skolan och dansen som vanligt veckan efter. Jag var ju fortfarande hes som en kedjerökare men tänkte att det behöver ju inte betyda att jag är sjuk. Sen gick min hesa hals över till hosta, jag får hostanfall var tionde minut sådär. Alltså, jag hostar så mycket att jag knappt kan andas. Och det har väl pågått i lite över en vecka skulle jag tro. Men jag ville ju inte inse att jag fortfarande var sjuk, nej, jag hade ju missat så mycket skola redan, jag hade helt enkelt inte tid att vara sjuk!
Och så höll jag på ända till Hanna fick nog i tisdags och sa (efter en av mina dödshostattacker) : Fan, Saga, kan du inte bara gå hem istället!!

Happ. Så här sitter man nu. Har missat tusen danslektioner och åter tusen lektioner i skolan. Får bara mer och mer ångest över hur mycket jag måste ta igen när jag kommer tillbaka. Jag hatar att ligga efter! Har två prov nästa vecka, som jag tänker göra vare sig jag är sjuk eller inte, som jag inte har pluggat nånting till. Och så var det nånting i spanskan också. Och glosförhöret som jag missade förra veckan, det måste jag också göra ja.

Jaja!

Nu över till något roligare!  Bloggen ska ändras idag har jag bestämt. Pallar inte mer svart. Vi blir utpekade som emos så det räcker ändå.. Istället blir det vitt för hela slanten! Yepp! Eh, sen så har jag varit och bokat tågbiljetter idag! Jag ska ner till Kungshamn och hälsa på FancyNancy på höstlovet! Ska bli fetkul! Så jag åker ner sista oktober och kommer hem på söndagen där sen. Är lite nervös för resan hem bara, det är typ fem byten eller någonting och jag har typ tio minuter på mig på varje ställe. Jag vill inte missa tågen! Eller ta fel tåg och åka helt vilse! Men det är nog ingen fara, jag är ju fortfarande i Sverige liksom, kan fråga vem som helst. Det blir nog bra. Träffade även min Alice idag. Det var trevligt, vi satt och myste på 7-eleven, haha, och åt brownie och drack te. 7-eleven har godast brownies! <3 Sen var det nåt annat skoj också, men jag kommer inte ihåg var det var... Aja, Whatever. Blev ett långt inlägg idag, det längsta sen vi började blogga, tror jag till och med. Jaja, jag vet att Elin gillar det i alla fall! :]

MY EXCITING SUNDAY / Helgonet