yippey!

yippey!

Jag bara ääälskar Paris Hilton! Hon är så snygg och begåvad! Hon är så otroligt intelligent, och hennes sexvideo var ett jättesmart sätt att få publicitet på! Jag menar kolla på henne, hon bara skriker smarthet.

NEJ! Jag tycker INTE, INTE om Paris Hilton världens mest överreklamerade kändis. Hon är korkad och det intrycket förstärks genom när hon går runt och spelar ännu dummare i hennes lilla "simple life" och utbrister i varje mening "That´s hot! " Med sin lilla mystiska röst.

Men det är inte Paris jag ska tracka nu, dte är hennes hund, råtta...pygme varelse bvafan dte nu är. Nej snarare trenden med det här, att man går runt med en liten råtta till hund som en handväska. Vafan stoppar dom upp plånboken i arslet på hundjäveln eller? Och snenär dom behöver plånboken ger dom hundhelvette laxermedel och hoppas att dne skiter ett lass fort som fan?

Inte så smart, inte så praktiskt verkligen INTE hygieniskt.

DRIVING ME CRAZY //Krullet.

Dialektkrig!



Haha, utdrag ur konversationen med Maria som jag berättade om i föregående inlägg. Det är ett dialektkrig gott folk, man ska hata andra konstiga dialekter! Och jag menar man säger för i helveeette iiinte "bäääääsch" till beige man säger "beeeeesch" 
Första gången vi pratade med Maria så satt hon seriöst och asflabbade åt våran dialekt oavbrutet i en timme! Det var kul!

Det är ett faktum det är ett evigt och ett kallt dialektkrig!






Dialektkrig!


LOVE MY MEMORIES //Krullet.

Miss old good times.



sommaren 06



Sommaren 06Det var en bra sommar det, jag pratade just med en tjej som heter Maria från mitt ridläger i sommar, dte var verkligen dagens power! Då fick jag iden att kolla igenom alla bilder därifrån, och jag satt verkligen och skrattade hela tiden, fyfan vilke minnen! Vi hade så jävla roligt!

HAHA på bilden nedan så är dte en snubbe som hette paolo? Haha han var jätteskön, här blir han körd i grävskopan XD Han ser ut som en gräshoppa! Jag lovar att lägga upp flera bilder därifrån snart! Haha jag hittade en bild när vi hade sminkat honomoch satt på honom string, kjol och en bikinitopp XD

Det var riktigt kul det! Och sista dagen när vi väckte alla klockan 4 på morgonen genom att hälla vatten i alals ansikten, skrika shalalalalalala och slå med kastrullock!! HAHA alla var så jäävla sura, nej men seriöst dte var verkligen någonting som jag kommer att minnas resten av livet. Särskillt nu när allting är lite komplicerat.



Miss old good times.

I MISS THIS //Krullet.

Slipknot - Vermilion pt. 2

Hej, hej, hej! Idag bär det av till landet. Ja, jag är medtvingad igen, men jag ska inte stanna så länge. Åker hem kommunalt på måndag för att fira Valborg med lite vänner. Men först ska jag umgås med la familia hela helgen. Det blir säkert bra... :]

                                     Sakna mig inte för mycket, bara.

JAG ÄLSKAR DEN HÄR LÅTEN!!! ^^ (ja tyvärr får ni ju vänta tills blogglåten är slut.. ska be Krullet ta bort den, det går mig på nerverna att inte kunna lägga in youtubeklipp att lyssna på direkt...)


           

Gröna lund in my fjortisheart...



Ja det är sant. Jag älskar gröna lund, jag älskar att vara där, jag älskar att träffa folk där jag älskar ALLT som har med grönan att göra.  Jag älskar minnena från grönan sommaren 05. Suck,ja men den bittra sanningen är att INGEN utav mina nuvarande kompisar tycker om grönan! Vad är problemet?!
Jag måste såklart åka till grönan i sommar, med vem vettefan men. Jag vil åka den här nya Kvasten eller vad den nu heter. JAG VILL BARA ÅKA TILL GRÖNA LUND!

Jag är en fjortis, jag älskar grönan och jag är stolt över det XD


IT´S MY THING //Krullet ( So let it go)

Och idag ska jag... Ingenting?



Igår var den första dagen på våran lilla långhelg. Jag lekte med Sophie, eller ja det gick inte så bra först för jag var tvungen att ligga och spy för att jag hade blivit matförgiftad av tacosen i skolan XD Haha ingen annan blev typ det utom jag.
Vi gjorde inget speciellt vi lullade omkring lite ute, för dte va så jävla varmt! Vi gick och hyrde en film (Step up) som var bra faktiskt :)   Och sen på kvällenförsökte vi bryta oss in i ett ödehus som ligger i närheten av mig. Det som jag har skrivit om i mitt andra inlägg eller något i januari. Vi gick först in i källaren, och det var sjukt mycket glas  så sophie lyckades skära upp ett ganska rejält sår i armhålan, ett på tummen och en i handleden XD Jag klarade  mig med lillfingret.
Sen när vi märkte att man inte kunde komma upp till huset ifrån källaren så gick vi ut och bröt upp fönstret. Men såklart fans det en glasskiva till, så vi skärde bort fogarna med en skalpell, men vi behövde fler verktyg för att ta bort rutan och komma in. Så ja vi får avsluta dte där någon annan gång.

Sen gick vi till stenmo och chillade uppe på taket, gjorde ingenting speciellt. Och träffade några i min gamla klass. Det var trevligt. Och  sen  var   Sophie  tvungen att gå hem vid 12 tiden och en snubbe försökte få oss att komma uppoch vara med honom på hans rum. Jag klarar mig, men tack ändå.

Idag ska jag inte göra någonting planerat. Måste städa mitt rum, sälja polkagrisar, lämna tillbaka filmen. Jag kanske leker med Dennis eller Sophie sen.

IT´S ALWAYS HAPPYTIME //Krullet.

Tofsproblems

Min lillebror har haft långt hår typ... länge. Men han vet inte hur man sätter upp håret i en vanlig hederlig hästsvans! Herregud, den pojken har mycket kvar att lära... And I will teach him everything I know! 

HAIR IS IMPORTANT / Helgonet

Dear Mr. Grönsak.




Ehm, ursäkta standarden på det här inlägget men jag förstår inte varför lilla gud som är så "otroligt god" är tvungen att skapa en grönsak, gullök som svider som fan i ögonen. Jag skulle försöka hacka lök, jag grina fan mer än människorna i "Extreme homemakeover." Livet är hårt barn, ni ska vara glada om ni överlever.


LISTEN TO THIS  //Krullet.


Dessutom är batteriet på min mobil snart slut

Ännu en solig vårdag har här passerat. Varje minut av den här daget som jag inte har tillbringat nerbäddad i en säng i djup sömn har varit slöseri med tid. Jag vill sova.

Som ni kanske redan vet har  Krullet och jag printat ut en del blogginlägg för attlämna in som extra abrbete i svenska. Igår satte vi ihop det med framsida och allt. Runt femtio sidor blev det, känns ganska bra. Mitt MVG är säkrat.
Mitt lilla egna svenskaprojekt som består av små, meningslösa dikter blev klart idag. Hm... Tror att min svenskalärare blir lite mindre glad över det arbetet. Men bloggen blir han nog stolt över, han har redan börjat skicka runt den bland vissa andra av våra lärare...

Just det. Min klass har börjat sälja polkagrisar. Al håller i det hela under kontroll. Hysterisk kontroll, men ändå, kontroll. Det finns ett slags system som jag inte riktigt förstår mig på men som antagligen gör planeringen enklare för Al. Till exempel har jag fått en beställning på fem polkagrisstrutar, men jag får bara sälja tre. Jo jag får sälja fler, men inte förrän jag har sålt alla stängerna. Och påsarna. Vi fick sex stänger och tre påsar... Och jag har inte sålt alla stänger än. Och man får inte byta ut stängerna mot påsar.

Så jag tror att jag gör såhär att jag köper alla stänger själv, lämnar in pengar imorgon och får ta fler påsar som jag sedan säljer. Och sen säljer jag stängerna och tar pengarna själv. Yey, fy fan vad smart jag är...!

Eller... om jag frågar riktigt, riktigt snällt, så kanske jag får byta stängerna mot påsar. Fast jag tror inte det... 

BUY SOME...POLKAGRISAR? / Helgonet

Din guide till ett (till synes) renare rum!

Jag har sjukt mycket kläder, men ingenting att ha på mig. Det kanske är för att jag aldrig orkar tvätta, så alla plagg ligger i stora dammiga högar på mitt golv. Jag har liksom aldrig fattat det där med att det kan vara bra att städa ibland. Det är ju jag som lever i skiten, och jag bryr mig inte speciellt mycket. Om jag får besök är det dock lite pinsamt med spindelnät i taket och smutsiga underkläder på golvet. 

Det är därför jag nu ska dela med mig av mina hetsstädatips för oväntat besök, ni vet de gångerna det kommer någon inom tio minuter. (Endast för ditt eget sovrum)

- Börja med att bädda sängen.
- Proppa i så mycket kläder du kan i din tvättkorg (om du har en)
- Resten av kläderna kan du antingen rusa upp med och kasta på golvet i tvättstugan, eller så bäddar du in dem lite snyggt under överkastet (Men det betyder att du måste bädda om sängen)
- Släng allt skräp i papperskorgen. Om papperskorgen är överfull tar du en plastpåse (från coop forum eller rätt pris, inte från H&M och dylikt, de rymmer inte så mycket) och slänger skräpet där istället.
- Haffa en disktrasa och damma på alla ställen där dammet syns. Högst upp i bokhyllan kan du alltså strunta i, om inte din gäst är väldigt lång.
- Dammet på golvet sopar du in under sängen med foten.
- Ställ alla konstiga saker, påbörjade böcker, pennskrin, kollegieblock, glasfigurer och annat krimskrams i prydliga rader på skrivbordet eller på en hylla.
- Kasta in alla rena kläder, väskor och skor i garderoben.
- Bär ut all kvarglömd disk i köket.
- Till sist kan du, om du tycker att det luktar sunkigt, spreja lite parfym på t.ex gardinerna och sängen, och på dig själv såklart (efter att du har dushat av dig allt damm) Har du ingen parfym får du nöja dig med hårsprej, det luktar inte så gott, men det täcker sunklukten.

Sådär, nu är ditt rum redo för gäster! Halleluljah!

FIT FOR FIGHT / Helgonet

Min pojkvän och hans kamera levde lyckliga i alla sina dagar.

Jag ska måla upp ett litet snearium för er. Jag har just suttit påett tåg i 6 timmar med ett dampbarn(Dennis) som alltid vill ha uppmärksamhet. Jag satt bredvid en tysk, som försökte lära sitt barn tyska, vilket jag fick glädjen att lyssna på. Aaah! tyskans ljuva toner! NEEEEJ! Det låter som en könsförvirrad gräshoppa som idisslar...eller något sånt.
När vi kommer fram och har packat upp och sånt vill jag bara sova så hör jag en lite irriterande röst, Dennis...

D: Hanna, Hanna jag vill ut och fota nu!
H. Men vafan ditt lilla cpbarn det är 70 minusgrader ute!
D: Men jag vill!!
H.Neeeej!
D: Annars gör jag turbotutte på dig. Pilutta dig.
H: Suck.. Jaja.

Så vi skuttar ut och dte var KALLT! Och nu kom dte värsta jagvar tvungen att var med på bildhevettena också. Men dom blev bra, det kanske beror på att man bara såg min ryggtavla iof :S

Jaja här är resultatet :)

Min pojkvän gillar sin kamera mer än mig, sorgligt :P

Min pojkv?n...



I´M NOT AMBITIOUS //Krullet.

Älskling och jag <3

Det här är den första bilden på mig och min älskling, han är mitt allt och jag älskar honom. Men...Min lillebror valde att sätta sitt lilla äckliga, skabbiga, lilla fuckyoufinger. Tack ditt lilla AD/HDbarn, tack. Du förstör mitt liv!
?lskling och jag <3




I LOVE YOU //Krullet.

Ankporr XD



Förra sommaren så var jag på ridläger, och ja man fick ju se ett och annat XD Haha dte är såklart jag som har filmat den här underbara videon ^^

HOPE YOU ENJOY //Krullet.

Idag gjorde jag slut med Sara...

... och det var hemskt, hemskt, hemskt. Jag kände mig så skyldig, som att jag svek henne, och hon blev ju ledsen. Hon har varit en sån stor del av mitt liv, jag har lärt mig så mycket av henne. Jag kommer att sakna och minnashenne, men jag har tröttnat nu och måste gå vidare. Jag ska försöka att inte ha alltför dåligt samvete.
Jag darrade i hela kroppen när jag klev fram till henne idag och pep:

"Sara... Jag ska inte fortsätta hos dig i höst..."

Sara är alltså min danslärare sen nästan sju år tillbaka. Sex och ett halvt för att vara exakt. Jag började dansa hos henne när jag var typ åtta eller nio år. Jag ska sluta hos henne nu, och börja på Danscenter i höst, det ska bli jätte jättekul! Men det känns så sorgligt, eftersom Sara har lärt mig nästan allt jag kan! Det är hon som har peppat mig, berömt mig, fått mig att förstå att jag har talang. Men nu har jag stått och stampat på samma fläck i ett år, och jag har insett att det blir inte bättre än så här. På Danscenter är mina chanser att bli något mycket större. Där kommer jag fortsätta utvecklas, där kommer jag att få mer plats. Men jag kommer alltid att le när jag tänker tillbaka på dansen hos Sara... Tack för ALLT du har lärt mig! <3 

ALLWAYS REMEMBER YOU / Helgonet

Kemi!! :D




Jag ser ut som en blåsfisk XD
             
                      


                                   Kemi!! :D

Jag älskar min kemibok, och jag älskar att jag nu kommer att få tillbringa resten av min kväll med den här. Jag och min kemibok har ett djupt förhållande. Kemi är intressant och givande.

NEJ!! Jag hatar den här äckliga jääävla skitboken!! Och den förstör mitt liiiv!! *mörda,mörda,mörda*

Btw, första bilden på mig i våran blogg XD Mongo jag är ^^

THIS IS SHIT //Krullet

Strumpbyxor

Jag var nere i centrum igår med Amanda. Jag skulle inhandla ett par hudfärgade  nylonstrumpbyxor till dansuppvisningen om tio dagar. Det var lättare sagt än gjort.
Det fanns dussintals olika färger och nyanser av brunt och hudfärgat, men det fanns ingen nyans som matchan färgon på mina ben. Inte ett enda par!! Jo, på KappAhl fanns det min färg bland proverna, men den hade de inte i affären. 

Är det ingen som tänker på oss bleka människor? Tror de att jag vill vara vit på något sätt? Försöker de håna mig för att jag inte kan bli brun? JAG HAR INGA PIGMENT!!! Och nej, jag kan inte ta de ljusaste jag hittar heller, det skulle se helt sjukt ut.  Det skulle inte se ut som mina ben. Jag skulle i och för sig kunna låna lite foundation från någon fjortis och smeta in hela överkroppen med, då skulle jag kunna matcha benen... Men det känns lite kladdigt...

Jag hittade till slut ett par i någonslag blek gråbeige färg. Mina ben ser lite för mörka ut i dem, men det finns ingenting att göra åt saken... Tuff skit.

GOT NO TAN / Helgonet

Nej, nej...Jo

                                                 Nej, nej...Jo

Det är okej, den här människan är inte äckligt het, inte inte inte äkligt het! Jag ljög... Det är hon visst.



SO FREAKING HOT //Krullet.

Pensionärer = min DÖD!



Idag struttade jag hurtigt till apoteket på eftermiddagen för att innförskaffa lite läkemedel. Jag går muntert fram till "nummerlappsapparaten" och trycker ut en liten lapp, nummer 265. Lilla krullet sneglar försiktigt upp mot nummerskyllten och sre till sin fasa att do bara ligger på nummer 249. Suck. Jag kollar lite flyktigt runt omkring mig, och märker till min fasa att alla som sitter och väntar på att få ut medeeciner är såklart BARA PENSIONÄRER. Varje pensionär hade en bunt med recept var som var ungefär lika stor som en Harry Potterbok. Dagens pensionärer asså...Behöver 30 läkemedel för att kunna driva sin rulator framåt i en hastighet på 0,0003 km/h. Jag inser att det här kommer att ta ett tag.
Men YEY! Jag kan skutta till mc Donalds och idissla lite föda, jippie! Så jag skuttar iväg, väl på Donken får jag panik över att jag inte ska hinna tillbaka till apoteket innan det är min tur. För kanske, kanske idag skulle pensionärerna ha stoppat upp en fet jävla raket i arslet och skyndat sig som in i helvette för min skull. så jag slängde i mig maten och powerwalkade till apoteket. Ja, jag hade håll.
Där möts jag utav pensionärer som tyvärr inte överlevt resan til apoteket och ligger döda, utspridda i entren. Och en liten pojke som springer runt och samlar ihop deras löständer och försöker sälja dom på torget. Ack vilken syn.
Det blev inte bättre när jag kom in, den där dagen när pensionärerna skulle skynda sig, inträffade INTE idag. Jag möttes av ett underbart välkomnande när jag steg in i den varma lokalen. Gamlingar som satt och sov på sina stolar, näshåren fladdrade som det högagräset på savannen vid varje andetag. Spridda nysningar hördes och det man kände en liten sval dusch av en oidentfierbar sörja i ansiktet. Och sanningens ögonblick, jag kollar upp...Det står...Nummer 257! YEY!!! PÅ en kvart har pensionärerna lyckats komma 8 pers fram i kön, även fast dte var 5 kassor öppna.  Vilken senation. Allt skulle bli så mycket enklare om alla bara var otåliga, stressade tonåringar...AAH vilken tanke...


SO DAMN OLD //Krullet.

Jag hatar måndagar

Igår var jag riktigt, riktigt, riktigt glad. Jag tror till och med att jag somnade med ett belåtet leende på läpparna. Den här helgen har nämligen varit den bästa helgen på väldigt, väldigt länge. Det har endast hänt bra och roliga saker.  Inget speciellt egentligen, bara småsaker, men de här småsakerna som gör mig på gott humör. Jag har dansat, lekt med Nadja, sovit över hos Nadja och druckit upp hennes oboy, läst Harry Potter, träffat glada vänner till familjen, kollar på Nile City, gått omkring på Kungsholmen med Aron och varit djup, varit glad å min lillebrors vägnar, fått beskedet att jag kan börja på Danscenter i höst, fotograferat fina saker i vackert ljus, druckit varm choklad med vispgrädde och chokladsås... 
Det är så simpelt. Men ändå, små, små ljusglimtar som man inte ofta ser. Ingenting har varit dåligt. ALLT har varit bra! Inga sura miner, inga ledsna personer som jag känner att jag måste trösta, inga suckar, inga klagomål, ingenting!
Det är kul att BARA vara glad någon gång, att bara vara nöjd, att bara hitta saker att uppskatta, att inte känna av det minsta problem. Ingen balansgång. Bara. Vara. Glad.

Så kommer jag tillbaka till skolan, med tindrande ögon och full av iver att berätta allt om min underbara helg, meddela den härliga nyheten om Danscenter till exempel, som alla vet att jag har tjatat om i fyra månader. Jag vet ju vilka personer som finns där i skolan och jag vet vilket humör de oftast är på, jag vet hur jag kommer att bemötas, men jag hoppades, hoppades att det inte skulle vara som vanligt...

                                                        Men nej. 

Samma gamla deprimerande miljö, samma gamla arroganta kommentarer, samma gamla sura personer, samma gamla anklagelser och orättvisa påhopp. Och den ständiga känslan av att vara skyldig. För det är ju alltid mitt fel.

Jag är ju dum i huvudet! Som tror och hoppas på att lyckan ska vara mer än 48 timmar. Men jag kände det på mig, att det var för bra för att vara sant.

TALK ABOUT MOODKILLER / Helgonet

Vad är grejjen?





Är dte bara jag som aldrig har förstått mig på snyggast.se?  Seriöst den sidan är bara till för folk som är extremt osäkra och som vill ha bekräftelse att dom är heta, eller snuskgubbar som sitter och runkar till alla tjejer med mega push-up.

Hela sajten handlar om att lägga upp så utmanande och porriga bilder på sig själv som möjligt, och få så många positiva och sexrelaterade kommentarer som möjligt. Alla tjejer pushar upp pattarna till max, svankar och plutar med läpparna, drar ner sina låga jeans lite. Killarna posar frenetiskt och fotar sina magrutor som besatta.

SO, SO STUPID //Krullet.

Jag har ingen fantasi, alls.

[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett ett stjärnfall.
[x] Jag har önskat något då jag sett ett stjärnfall.
[ ] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[ ] Jag har varit på ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[x] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har varit med om en bilolycka.
[x] Jag har åkt skidor.
[x] Jag har medverkat i ett skådespel.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ ] Jag har sett norrskenet.
[x] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har åkt taxi.
[x] Jag har ätit sushi.
[x] Jag har åkt snowboard. (åkt och åkt vette fan...Jag krälade och rullade.)

RANDOM
[x] Jag ser på nyheterna. (ibland)
[ ] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[ ] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[ ] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[x] Jag är bra på att baka.
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[x] Jag äter snabbmat varje vecka.
[x] Jag är bra på matematik.
[x] Jag tror på spöken.
[x Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag är väldigt kittlig.
[ ] Jag gillar mörk choklad.
[ ] Jag biter på mina naglar.
[ ] Jag är bra på att minnas ansikten.
[ ] Jag är bra på att minnas namn.

YET ANOTHER LIST //Krullet.


Guess who´s back?

Japp, jag är tilbaka igen, vare sig dte är till er glädje eller inte, jag har varit i Åre med älsklingen och dte har varit skithärligt, där firade vi även våran 5 månadersdag :D Jag är världens lyckligaste som har världens bästa pojkvän :D Gaush jag måste sluta vara fjollig...


GAUSH IM BACK //Krullet

Träningsvärk!!!

Ja, kära vänner... Jag kan inte röra mig. Det gör ont på fram- och baksidan av låren, det gör ont i armarna, det gör ont i ryggen, det gör ont emellan skulderbladen, det gör ont i magen, det gör ont i nacken och det gör ont i arslet. Jag kunde knappt ta mig upp för trappan imorse.

Vi hade vikarie igår på dansen. Oj, oj, oj. Hon var som en slavdrivare, nästan i alla fall. Hon körde hundra år styrka, massa konstiga hopp och grejer, och madonnamoves och shit. Hon tyckte också väldigt mycket om plankan. 
När vi var klara med styrkan skulle vi gå på diagonalen. Men då hade jag ingen kraft kvar i benen över huvud taget. "Nu ska vi göra frances och triplets!"
HAHAHAHA! Jaså, det trodde du? Jävla häststeg och hopp fyra meter upp i luften, det tror du att jag ska kunna göra? Nu? Vi säger såhär, om jag går lite långsamt över golvet istället, det blir väl bra? Ja? 

Det jobbiga är att jag har dans igen om lite mer än en timme. Jag kommer inte kunna röra mig!! Jag hoppas att alla andra är lika stela som jag, då behöver jag kanske inte skämmas så mycket.. :P

I CAN'T MOVE / Helgonet

Mina söta små änglar

Bara för att jag är sjuk och inte orkar med någonting bestämmer sig såklart snorungarna jag passar att vara extra jobbiga idag. Det hela börjar på dagis, då en ful liten unge med galna ögon bestämmer sig för att det är jättekul att dra av mig mössan om och om igen. Jag som inte har tvättat håret på närmare fyra dagar tyckte inte att detta var ett speciellt roligt skämt, men eftersom hennes pappa satt en bit bort kunde jag inte göra något annat än att lättsamt retas tillbaka, samtidigt som jag önskade mer än någonting annat att skitungen skulle ramla ner från bänken hon stod på och slå i huvudet. Hårt. 

Samtidigt försöker jag klä på två motsträviga pojkar mitt i det minimala kapprummet där det redan befann mer folk än vad som egentligen får plats. Med iskalla fingrar fick jag knyta samma skor minst två gånger, och plocka upp åtskilliga jackor i pygméformat som jag råkade ha ner i min fumlighet. Dessutom skulle en av pojkarna såklart ha med sig en liten kompis hem, och jag var för svag och för varm för att orka säga nej.

Väl hemma tillbringade den äldsta killen minst tjugo minuter i hallen vrålandes av ilska för att hans storasyster hade tagit just precis den datorn som han vill ha. Det står en till lika bra dator alldeles brevid, men han skulle bestämt ha den datorn som syrran använde. Samtidigt som jag försökte lugna honom levde lillebrorsan och kompisen rövare på övervåningen, välte omkull saker och skrek och skrek. Jag rusade upp och satte på Turtles åt dem så att de skulle sitta stilla och hålla käften, vid det här laget kändes det som att jag skulle svimma i vilken sekund som helst. Storebror fortsatte att skrika sig hes där nere. Då fick jag spader. 
Jag gick ner och talade lugnt om för honom att jag fullkomligt struntade i om han skrek så mycket att han tappade rösten, men idag hade storasyster hunnit före honom till datorn. Jag sa att han kunde välja mellan att ta den andra datorn, komma upp och titta på Turtles eller tillbringa resten av eftermiddagen skrikandes på golvet. Han mumlade någonting om att han ville ha "den" datorn och jag sa att man inte allting kan få som man vill, och definitivt inte om man skrek som en bebis. Sen gick jag därifrån. (Han fick jättedåligt samvete sen, och bad om ursäkt för att han hade varit jobbig och sa att han skämdes jättemycket. Stackars söta lilla barn... :'] )

Storasyster lämnade visserligen datorn i protest några minuter senare, då jag frågade om hon inte hade kör idag. Vilket tydligen var väldigt okänsligt av mig. Hon sprang upp på sitt rum och rullade ihop sig till en liten boll bakom sängen. Jag frågade var det var, ja, då sa hon att hon hade missat bussen. Ta nästa buss då, föreslog jag, men det ville hon inte göra. Jag berättade vänligt för henne att det inte gjorde någonting om man kom lite försent, att jag missar bussen till mina danslektioner jätteofta men att det är bra att dyka upp lite senare än inte alls. Då skrek hon att det inte spelar någon roll hur mycket jag tjatar, hon skulle ändå inte åka dit! Jag svarade att jag kallt inte tänkte slösa mer tid på att tjata på henne, det var inte jag som missade en kören. Så gick jag där i från också.

Sen lugnade det ner sig lite grann, vi satt och spelade dator en lång stund. Vanligtvis brukar jag inte låta dem spela dator sådär mycket men jag orkade inte bråka. Men sen började minstingen gnälla efter mamma och pappa och han var SÅ nära att börja gråta, vilket jag inte orkade med, så jag försökte avleda hans uppmärksamhet på något annat, typ vad han helst ville äta till middag. Det funkade, och när pappsen kom hem fick jag min lön och flydde så hastigt att jag glömde jackan.

Det är vid sånna här tillfällen som jag håller med mina vänner om att inte vilja skaffa barn. Suuuck!

KILL THEM ALL / Helgonet, och förlåt för ett mycket långt inlägg



Jag är sjuk, del 2

Jag är tapper. Jag ska jobba idag, fast jag är sjuk. Inte för att det är så jobbigt att vakta två små barn, men det kanske inte är så bra att de umgås med en person med sprängande huvudvärk och feber. Jag får sätta på en film och hålla mig på avstånd helt enkelt. För det är för sent att ringa och säga att jag inte kan jobba idag, de ska hämtas från dagis om tjugo minuter... En kvart till och med.

Denna dag har jag tillbringat i soffan med den fetaste Harry Potterboken av dem alla. Har läst närmare trettiotre kapitel på två dagar, det är väl starkt av mig, inte sant? Det borde övertyga min svenskalärare om vilken fantastisk läsförmåga och läsförståelse jag har. Men dessvärre följer han inte den här bloggen...

Nu ska jag borsta tänderna och få lite anständiga kläder på kroppen, har hasat omkring i pyjamas hela dagen. (Hur fan stavas pyjamas?!) Inte så fräscht. Jag är inte så fräsch idag. Om jag ska vara ärlig är jag aldrig speciellt fräsch, kliv in i mitt rum så förstår du vad jag menar. Tyvärr är jag lat också. Osis.

MAKE SOME NOISE / Helgonet

Grey's Anatomy

              Greysanatomy
                       Idag är det Grey's Anatomy. Yeey! ^^
Föressten så blev det inget utvecklinssamtal imorgon, för jag är för hängig och vi har andra sker att göra.. :P

CUTTING IN HEARTS / Helgonet

 

Håret

                                H?
Så här skabbigt ser mitt hår ut idag. Om någon vill veta. 
(jag hade tråkigt, hoppas ni ursäktar)

I AM HUNGRY / pic by Helgonet (haha)

Jag är sjuk

Idag har jag sovit och sovit och sovit. Kvart i ett gick jag upp, åt frukost, satte mig framför datorn i typ fem minuter. Sen har jag suttit och läst Harry Potter och Fenixorden resten av dagen. Det går segt, men ändå framåt. Tänkte ta mig igenom den och Halvblodsprinsen innan Deathly Hallows kommer ut i sommar. Jag kan ju liksom inte komma ihåg allting som har hänt, men vill inte vara helt lost sen.

I skolan har jag missat en skrivning och ett glosförhör. Ska jag gå till skolan imorgon? Tror inte det, men det är inte bra att missa torsdagar. Vi ska tydligen ha musik hela eftermiddagen imorgon, och svenskaprojektspasset ligger på torsdagar. Ja, det är mycket, men jag kommer inte palla gå till skolan imorgon, orkar inte vara där och koncentrera mig, det går inte med mitt huvud just nu. Det är liksom för tungt, för tjockt, för trött för att orka tänka. Men vi får se hur jag mår imorgon. Måste ändå ta mig till skolan på kvällen, för jag har utvecklingssamtal halv åtta. Kul. Nej, men helt seriöst, jag tycker att det är kul med utvecklingssamtal. Vill höra mina omdömen! Vill få betygen bekräftade av min mentor. Vill höra vilken fantastisk elev jag är! Hahaha, nej, men alltså... ja.

FUNNY SHIT, DUDE / Helgonet

Harry Potter in my heart

Ja, alla HPnördar där ute, jag skriver om HARRY POTTEEER!! Yeey! Nej men, jag längtade efter HP idag och kollade upp lite info om kommande bok och film. Visste att de skulle komma ut i sommar men nu har jag fått reda på datum också.

Harry Potter and the Deathly Hallows kommer den sjunde och sista boken att heta. Den släpps den 21 JULI!!! (Någon som vill köa med mig? ;]) Det går många rykten om vad som händer i boken, tänker inte dra upp några här, det blir för mycket. Men man vet att sista ordet kommer att vara "ärr", för det har J K Rowling själv sagt. Men det visste typ alla redan. Jag längtar som in i helvete!!! Hoppas den är feeet som som fan och jag hoppas att jag inte läser ut den på fyra dagar som vanligt. Men det är så svårt att låta bli! :o

                 HTOTP
Harry Potter and the Order of the Phoenix kan man hämta mer information från, inte minst bilder! Filmen har premiär den 13 JULI!! Båda samma månad, yeey! ^.^ Alla gamla skådisar är samma, så vitt jag vet. Lite nya ansikten får vi även se! Här nere ser vi (förutom Harry-Cho-hångel, aaw!) Susie Shinner som Lily Evans, vilken glad en. Den blonda, söta lilla saken är Luna Lovegood, spelad av Evanna Lynch. Jag som har föreställt mig henne ganska ful och skabbig, men icke. Sist men inte minst har vi Imelda Staunton som Dolores Umbridge. Henne har jag också föreställt mig mycket, mycket fulare. Tss... Jag längtar efter att få se alla andra nya karaktärer, som alla unga Marodörer till exempel. Ah!! Låt det bli juli snart, snart, snart!
 161419-67

HP NERDS UNITED / Helgonet

Sorry, mr. Dentist

Jag missade min tandläkartid som var för typ två månader sen, glömde bort den helt enkelt Det är väldigt typiskt mig, jag har glömt bort att gå till tandläkaren förut. Men jag bokade en ny tid, 17 april 11.30, idag alltså. Men smart som jag är hade jag skrivit i min almenacka att det var 13.30!
Så halv två stapplade jag in på mottagningen. 
Receptionisten glodde lite surt på mig och sa "Namn?" Ja, så presenterade jag mig. 
Receptionisten: - Ja, du kommer lite sent va.
Jag: - Va, nej, det gör jag väl inte? 13.30 var det väl?
Receptionisten: - Neeej, 11.30 skulle du ha varit här.
Jag: *desperat* Va!? Nej!? Du skämtar med mig? Igen!? Det här är helt sjukt, jag är sämst, hur lyckas jag? Helt otroligt! Ååååh!
Receptionisten: *nickar* Helt otroligt. Men vi gör ett nytt försök, tjedje gången gillt.
Jag: Jaa *snyft*


Så ANDRA MAJ 11.30, alltså ANDRA MAJ HALV TOLV ska jag till tandläkaren. För tredje gången. Hjälp mig att komma ihåg det här, snälla. Åh, jag är så dement...

BRUSH MY TEETH / Helgonet





Hace calor

Jag tål inte solen. Jag har inga pigment och värmen och ljuset ger mig huvudvärk och allting snurrar. Men jag ska inte klaga, hellre varmt än kallt. GE MIG GLASS, NÅGON!!! :'[

Nu ska jag gå och jobba. Adios, guapos!

I'M NOT COOL / Helgonet ( Vad är problemet med blogg.se?!? Detta inlägget postades 15.55, inte 13.57!?)

Jaaa!

Det blev inte så stressigt idag ändå. Svenskan klarades av ganska snabbt, jag skulle bara skriva ett förord. Fuskade lite där och använde mig av ett gammalt blogginlägg. Men bara lite. Hade i princip skrivit klart matte- slash idrottuppsatsen redan, men den var snuskigt dålig så jag hade tänkt göra om den, eller i alla fall förbättra den lite. Men så bestämde jag mig för att det var hopplöst och att den inte går att göra någonting åt. Så jag skrev en liten sammanfattning och sen fick det vara klart. Jag behövde alltså inte tillbringa hela söndagen med skolarbete! Yeey! ^^

Istället lekte jag med mina vänner, vi åt glass och vindruvor, satt i gröngräset på en filt och pratade, njöt av värmen och solen. Det var så häääärligt!! Jag ääälskar våran! Låt det vara så här varmt JÄMT! :]

IT'S GETTING HOT / Helgonet



Jag är en nyvaken stackare

                    161419-65

Mamma väckte mig idag och meddelade till min stora förskräckelse att klockan var halv två. Halv två! Hur fan har kunnat sova så länge? I det här huset? Med brorsans hemska, hemska hiphop musik på så hög volym att väggarna vibrerar? Med femtioelva barn ute och leker på våran gnisslande studsmatta? Ja, det är helt sjukt. Jag skulle ha dragit upp persiennerna igår när jag gick och la mig, så jag hade vaknat av solljuset. För jävlar, vad fint väder det är ute. Underbart. Det är ju väldigt tråkigt för mig då att jag inte kommer hinna vara ute någonting idag. Har nämligen en massa skolarbete att göra. Det måste i och för sig inte vara klart till just imorgon, men det känns bra om jag har det så färdigt som möjligt i alla fall. Har ett matte/idrottprojekt som är riktigt jobbigt och riktigt tråkigt, men jag vill ha det klart till imorgon så jag kan koncentrera mig på Svenskan. Yepp, så är det. Nej, nu har jag inte tid att sitta här längre. 
Ha en najs söndag, vänner och kamrater!

GOD DAMN SCHOOL / Helgonet (P.S det är något skevt med bloggen idag, det står att detta inlägg postades 12.24, vilket INTE är sant. Det postades halv tre ungefär.)

Yippie!

Idag ska jag åka till stan med sophie :D Det kommer att bli fett chill, and I know ya´ll are so fuckin jealous of me XD
Jag har bara liite pengakris här XO

OH MY GOD! //Krullet.


OOH NO!



Nej, neeeej!! Jag uttäckte till minfasa idag att mitt hår har två olika färger! Mitt löshår är kolsvart och mittandra hår är typ brunt...Det är skitfult...Så jag måste skutta omkring med uppsatt hår tills jag kan färga det igen..Och jag skulle kunna köpa färg idag men jag ska köpa kläder...Jag har typ 900:- jag tänkte köra på ett par snygga cheapmonday, en baggymodell och sen ett nice linne från skank...då är jag uppe i 700 kronor...sne måste jag köpa mat, tanborte och tandkräm, fika...Jag vet verklige inte hur det här ska gå ihop gott folk..Hur fan kan man köpa mat för 2 personer i 3 dagar för typ 45 spänn? XD hehe...Jag är körd.


MONEY AINT ENOUGH  //Krullet.

Men LOL!

Men LOL!

This is what I do, when I´m so fuckin tired that a fuckin hippo could come and fart on my face, and I wouldn´t even notice! LOL I know Ya´ll are so fuuuckin jealous of me, I know you fuckin want me cuz I´m the perfect shiiit!! Getting my point nigga? AAight peace out bro! I´ll se you all tomorrow, I´ll miss you guys! PEAACE!!

PEACE OUT FFS //Krullet.

Omättat iPodväte

Om?ttat iPodv?te

Hej! Det här är min iPod, den är fin, den är röd, den stödjer AIDSforskningen. Min iPod är en gud och ett helgon, den har bra karma, men det finns ett litet microproblem i mitt och min iPods annars problemlösa tillvaro.
Min iPod är ett omättat iPodväte, min ipod skulle kunna binda många fler musikatomer, eftersom den nästan är tom.
Men lilla jag kan inte mata min omättade iPod..Min data lackar, jag vill ha musiiik!

GIVE ME MUSIC //Krullet.

fy skäms!




Nu måste jag skälla på er läsare här! Det är lite dåligt med kommentarer här! Komigen bättre kan ni vi vill höra era åsikter!


LETS LEAVE COMMENTS! //Krullet.

Brr kallt!

Idag har varit en mycket trevlig dag :D Jag vaknade upp vid 11 tiden och parkerade min rumpa i soffan och kollade glatt och muntert på lite sex and the city, samtidigt som jag åt frukost. Vid 12 tiden tyckte jag att dte var dags att göra någonting, dte var ju 21 grader ute!! Så jag kom på att jag måste göra mina behövande inköp av toffsar, hårspännen och diadem, som en räddare i nöden för bad hairdays. Som det var idag!

Sen träffade jag på lilla Helgonet i Huddinge centrum, hon skulle hurta sig och dansa lite, själv tyckte jag att jag hade varit hurtig nog och tog bussen hem igen. När jag kom hem kom även Dennis strax inpå och skulle lämna sina grejjer till Åre, och ja lämna sig själv också. Och vad ska man göra en underbar dag som denna om inte spöa skitgrannungarna i basket :P  Och fyfan säger jag bara jag ägde dom allihopa, jag vann när jag körde ensam mot Dennis, Tobbe, Isak och Garbriel XD Varför kan jag inte vara såhär bar på basket i skolan när vi får betyg XO Jag träffade fan korgen varje gång från 15 m avstång! OOH jag är grym!

Och ja dte var sjukt varmt! Men jävligt kul, ungarna fattade inte riktigt det där med att man  inte ska tackla och motarbeta sina lagkamrater XD Och som alltid ( En störning från Sophie)  kommer jag alltid på dom mest korkade ideerna...Ja, dte är 14 april, dte snöade för 3 dagar sen, nu åker vi och badar i gömmaren! Och ja dte gjorde vi, fuck Dennis hoppade i först. Jag viste att det skulle vara kallt, men den där kylan var obeskrivlig, jag fick en sån jävla chock!Lungorna blev lika stora som apelsiner..usch!

Men, men dte var kul ändå, alla på stranden garvade åt oss för at vi var så jävla korkade ; )


OOH IT´S COLD! //Krullet.


EN till

Se den här, på youtube fanns tyvärr bara en ynka liten del. Hela filmen finns på den här länken http://video.google.com/videoplay?docid=-1993368502337678412&q=killing+us+softly . ( Funkar inte att länka som vanligt på mac, tyvärr :P) Jag vet att det är lång, men det är grym, på olika sätt.

  Killing Us Softly 3: Advertising's Image of Women
    

Know your mind, love your body

            161419-61

                                           Dagens sanning.


(Ja, ni ser ett visst mönster i våran blogg ikväll. Framgår det att vi är sick and tired of alla ideal som man måste leva upp till och alla mallar man måste passa in i? Well, då har vi lyckats. ;])

JUST BE YOU / Helgonet


Somday I will be skinny...

Det är sjuka ideal vi tjejer/kvinnor ska leva upp till nu för tiden, alla tidningar för män, såsom Playboy,Slitz, Moore etc. ger alla världens män en förvränd bild av kvinnans kropp. En människa kan inte se så perfekt ut som bruden på omslaget på dessa tidningar gör, dom är inte alltid så smala, brösten är inte så perfekta, kroppen är inte perfekt. Hyn är inte perfekt solbränd, huden är inte fri från blämmor, brösten är inte precisa och gigantiska.
Men det är inte bara män som får den här bilden av hur en kvinnas kropp ska se ut. Det är vi tjejer/ kvinnor också! Vi kollar på dom här super retuscherade tjejerna och tänker: varför kan inte jag vara så där smal, ha sån där fin hy och ha så perfekta bröst. Men sanningen är att det inte finns någon människa som ser ut så, det är fejk, det är smink det är ljus, retusch.
Dessa sjuka ideal ger unga tjejer ätstörningar, i vissa fall dödar dom. Vad fan är det här för någon jävla skit?!



Är dte ingen som tänker på att det här...

Somday I will be skinny...



Skapas av det här.


Someday I will be skinny...


"Det är människors defekter som gör dom vackra."

THIS IS SICK //Krullet

Helgplaner

Nej. Jag hatar att ha planer inför helgen. Jag målar bara upp värsta bilden av hur roligt jag ska ha det och sen så blir det ingenting i alla fall. Då blir jag bara besviken. Så ingenting ska hända i helgen. Absolut ingenting. Jag ska bara sitta i solen och äta glass. Jag tycker om glass.

WHAT HAPPENS NEXT? /helgonet

It's play time

Barbie, denna världskända vackra dockan med ljys hy och blonda lockar, alltid med ett leende på läpparna och välsminkade ögon. Detta onaturliga vidunder som har varit förebild för flickor i femtio år. Bli som Barbie, (lev för ditt utseende) framför allt se ut som Barbie och du får många vänner och en bodybuilder till pojkvän. Halleluljah.
SPRÄNG HENNE I LUFTEN OCH BRÄNN ALLA BARBIEDOCKOR PÅ JORDEN!
                       Barbie
Nej, det är fysiskt omöjligt att bli Barbie. I naturlig storlek är hon 180 cm lång och väger 39 kilo, vilket ger henne ett BMI på 11. En normalviktig tjej i Barbies längd har ett BMI på 20-25. Hon är alltså inte end underviktig, hon är typ inte ens ett skelett! 
En tredjedel av hennes vikt måste ligga i brösten för hennes bystmått är 92 cm. Midjemåttet är 55 cm. 55 cm!! En verklig Barbie skulle inte kunna stå rakt, hon skulle bryta ryggen. Usch, Barbie är läskig. 

           Skinny Barbie 
 I SAID EUW! / Helgonet







Jag ville ju ha den där tröjan på HM...

Jag säger bara: SAY WHAT?! Jag hade blivit rånad på min bok ( I en klass för sig - Curtis någonting :P  ) av min kära mamma och jag måste läsa innan jag somnar. Så då kom jag på att jag har en massa gamla tjejtidningar hemma. Så gick jag och tog en SOLO tidning och satte mig och läste. Det är skrattretande hur jag faktiskt gillade sånna här tidningar förut, dom är så patetiska. Hela tidningen består av helt sjuka repotage, texter och test. Det är seriöst helt sinnesjukt. Tex ett test hittade jag som går ut på att man ska få reda på "om man ska få sex ikväll" som om att ett jävla test kunde berätta det. Enligt det här testet är det enda du behöver göra är att "ha på dig minst 2 heta nyinköpta plagg, raka benen och ha på dig tanga!" Och sen vips, där kom en hunk flygandes och satte på dig som en kanin i maj. NEJ!! NEEJ!! DET FUNKAR INTE SÅ DET DÄR HÅLLER VERKLIGEN INTE!

Finns det seriöst folk som tror att det där stämmer? I såfall suck.

Men dt värsta är ju en liten intervju i tidningen som är med en person kallad Sofia. Sofia är 24 år och bor tillsammans med sin sambo. Och ja, hon säljer sig via nätet. Här är lite utdrag från intervjuen, jag tappade hakan kan jag lova! Och även fast hon säljer sig, så älskar hon tydligen sin sambo, och vill honom absolut inget ont.

"...Varför säljer du sex sofia? Jag är ute efter att tjäna snabba pengar, jag är alltid nervös innan mina jobb, men det släpper efteråt när man har några härliga 1000 lappar i fickan. Just nu håller jag på att spara till en chihuahua..."

SAY WHAT?! En människa som har ett bra förhållande med en älskande pojkvän, en inkomst (utöver sexsäljningen) är beredd att sälja sig, utelämna sin kropp till äckliga gamla gubbar, för att ha råd med en chihuahua?!?!

Är det någon annan än jag som tycker att det här är fullkomligt sick!?

Om det är någon som vill läsa hela intervjun finns den i tidningen SOLO nummer 8 augusti 2006. Om någon har den tidningen hemma...


I´M NOT FOLLOWING // Krullet.

Kortisar

       Kortisar

Små, söta, obekymrade. Livet är bara en enda stor lekplats. Fan vad soft att vara barn...


CUTE LITTLE PEOPLE / Pic by Helgonet

Morr.

Jag blir så irriterad på folk som inte har någon självinsikt över huvud taget. Som tror att allt är som vanligt fast det inte är det. Som inte ser någon annan än sig själv. Som inte bryr sig och inte ens förstår själva att de inte bryr sig. Vad är problemet?

THEY MUST DIE / Helgonet

Sitta som en smäck, det är frågan

Nu ska jag vara sådär hipp och blogga om mode, eller ja, kläder. Det behövs verkligen inte, världen kryllar av allt för många mode- och stilbloggar. Men jag har total idétorka och tyckte att bloggen behövde uppdateras lite. Dessutom hade jag lust att pilla lite med photoshop. Så, här ett litet kollage (Oj, oj, oj, ännu mer hippt!) med Cheap Monday jeans. Ett par nya sådana skulle inte vara helt fel. Ja, jag går på budgetvarianten inom jeans, fyrahundra kronor är ett alldeles rimligt pris enligt min plånbok. De Cheap Mondayjeans jag redan äger utgör ungefär en tredjedel av byxorna i min garderob. Nu har jag inte så många brallor att skryta med heller, men i alla fall. 
Jag tycker egentligen inte om stuprörsjeans. Eller jo, det är fint på andra, men det är något fel med mitt arsle, det ser aldrig bra ut i jeans! Problemet är att jag har en liten rumpa och små höfter, och stora vader (Muskler, hell yeah) Om jag hittar ett par stuprör som sitter bra i rumpan så får jag de knappt över vaderna. Eller så är de för korta. Så om jag ska få på mig brallorna över huvud taget så får jag ta ett par som sitter lite löst där bak. Det finns säkert ett par jeans där ute som sitter som en smäck runt min bakdel och resten av mina ben, men jag har inte hittat dem än. Och jag har inte tid att leta efter dem, och säkert inte råd att köpa dem. Jag har råd med Cheap Monday. Och billiga Dividedbrallor från H&M. Det är mycket enklare med baggyjeans. Jag älskar baggyjeans. Bekvämt och bra. Man slipper leta och fixa med den perfekta passformen, det är bara att ta ett par som är så stora som möjligt, utan att de skrynklar sig under skärpet. Smidigt, people, SMIDIGT!

Här är i alla fall jeansen jag vill ha, även om de skulle göra så att det ser ut som att jag har skitit på mig. 

   Cheap mondays


Har ni sett de här Cheap Mondayjeansen? De får mig att garva på mig!! X] Modellen till vänster där kan ju  i n t e vara  bekväm. Vem fan går omkring med byxorna precis under brösten?? Fast de kanske är bra när man sitter ner. Tajta byxor har som känt en förmåga att blotta halva ens arsle. 
Baggymodellen till höger... Alltså, ja, varför inte? Det skulle se helt okej ut, fast ändå skevt. Vanliga baggyjeans visar ju underkläder och hela skiten. Här har vi en variant för de som inte vill visa trosorna för hela världen. Mamma skulle bli glad om jag hade sånna. Haha, hon suckar och säger "Dra opp byxerna!" Då brukar jag dra ner dem lite till...

        Skevt

BUY ME CLOTHES / Helgonet

Det var ju lite tråkigt

Jag var SÅ nära att får följa med och vara puplik till Parlamentet. Men nej. Det tyckte inte min mamma. Nej, nej, nej. Hon tyckte inte att jag kunde få hoppa gitarren och dansen en endaste liten gång. Jag som inte har missat en enda danslektion på hela terminen. Jag som inte har missat en enda gitarrlektion sen jag var typ tolv! Men jaja, jag förstår henne, eftersom det är hon som betalar. !!! Fast jag betalar ju lite också. En fjärdedel av dansen ungefär. XP Jag som ville se Parlamentet. Nu får jag nöja mig med det här:


         
 

Johan Glans... *lyckligt leende*   


H'ES MY IDOL / Helgonet

Bråttom, bråttom!



Pust! Igår somnade jag inte förens halv ett, och det kanske inte låter ås sent för er nattugglor men jga är en mycket kvällstrött person, och med tanke på att jag går upp klockan 6 varje vardag så måste jag sova vid denna tidpunkt! Men eftersom min katt var lite ledsen i ögat var hon tvungen att sova med mig, och katter har en förmåga att ta upp en hel säng själva. Hon lägger sig i mitten av sängen, niter mig i tårna, slickar mig i ansiktet och klöser sönder mina bröst! YEY!
Så jag var helt slut när jag gick upp klockan 6 imorse, as usual. Klockan sju var jag tvungen att springa till min älskling Lollo och hämta ridskor och chaps, eftersom jag skulle rida på kvällen. Sedan sprang jag till Huddinge centrum och hann med nöd oh näppe med bussen till skolan. Jag har inte hunnit sminka mig och får göra dteta inee på toan. Jag är en känslig person och en stressig morgon kan pajja min dag! Och detta följdes av åtta timmar i skolan. Sen efter skolan skuttade jag hem till D och hann vila lite, sen bar det iväg igen till stallet där jag red för första gången på 6 månader! Jag älskar att rida, jag mår så bra utav dte jkag förstår inte varför jag slutade... Så ja nu kanske jag börjar igen!

Nej men hoppsan vad klockan är mycket numåste jag duscha bort häst stanken inna LOST börjar! <3

I´M TOTALY LOST //Krullet.

Det är kris

Som så många andra människor har jag ett par större kriser i livet. ( OBS! Endast ytligheter! ) 
Det ena är att jag har tappat mitt puder i golvet för många gånger så att det har blivit helt pulvriserat. Det är inte alls kul då halva innehållet ramlar ner på golvet, i handfatet eller dyligt varje gång jag öppnar det. Tyvärr har jag inte heller råd att köpa nytt puder, för att jag har en snowboard att betala av och har ätit för många McDonaldsglassar. Jag måste nödvändigtvis ha mitt puder, för min hy är allt annat än fläckfri, och då syftar jag inte på mina fräknar. KRIS!

Det andra är att jag igår morse märkte till min stora förskräckelse att jag har glömt min plattång på hotellet i Storlien. Det var enormt dålig tajming där, då mitt hår var en enda stort fluffkrullruftkatastrof. ( Jag trodde att det skulle bli snyggt! ) Så jag fick totalpanik och var nästan nära till tårar... jag okej jag överdriver liiite, men jag trodde typ att jag skulle dö! Min granne kom lyckligtvis till undsättning, och hennes plattång ligger tryggt och vilar på mitt golv vid tillfället. TACK <3 Men hur ska jag göra resterande dagar av mitt liv? Jag har inte pengar till en ny plattång, och jag har inte ett hår som klarar av att var utan plattång en längre tid. KRIS, KRIS, KRIS!

Sedan har vi också det stående krisen, den som ger mig ångest och får mig att kallsvettas. Och det är porjektarbetet i Svenska. Jag har material att lämna in, men jag vill inte lämna in det, för jag är inte stolt över en endaste liten rad jag har skrivit. Min Svenskalärare som säger att jag måste försöka vara nöjd med det jag åstakommer, men jag kan inte!! Det hör arbetet oroar mig så mycket för att jag så äckligt gärna vill höja mig till ett MVG i Svenska. Om jag har förstått rätt så var det väldigt nära att jag fick det till jul, men nej. Så då måste jag bevisa att jag är en duktig skribent med potensial och oändliga ambitioner! ( Men som ni ser kan jag tyvärr inte stava -.-' ) Jag är i princip klar, ska bara skriva ett förord och en arbetsplanering, sen ska jag bara sätta ihop det hela. Det kommer ta tid >.< Det är bara runt två veckor kvar till dead line. Jaja, vi får se hur det går med det.

Nu måste jag typ springa till skolan. FAN.

NOT PROBLEM FREE / Helgonet

Längtar tillbaka

Det här är Danslinje A2 som dansar till Alanis Morisettes "Thank You". Det var typ ett och ett halvt år sen, då vi hade Maria Buren som lärare. Hon var så grym! Jag tror vi saknar henne allihopa. :] 
Se och njut!

( Förlåt för den dåliga kvalitén, och tack Nadja för att du la in den på youtube. Jag står längst till vänster, haha! ^^)



Jag skyller allt på Krullet

Jag gör bara det här för att Krullet gjorde det! Jag tycker inte att detta är okej och jag skäms, skäms, skäm, skäms! Den här lisan är sexistisk och DÅLIG och jag blir bara SUR på den!  *morr* Al kommer nog inte heller bli så glad över det här.

Jag fyller bara i den här listan för att se om jag uppfyller kriterierna till att bli kallad kvinna i det här samhället. 



Min kvinnliga sida:

[  ] Köpt en hårfön?
[x] Sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut?
[x] Följt med som smakråd vid en shoppingrunda?
[x] Pratat känslor?
[x] Tänkt på att matcha mina kläder?
[x] Berömt en person av manligt kön för sitt utseende?
[x] Ringt upp en person utan konkret syfte?
[x] Funderat på namn åt mina barn?
[  ] Insett storheten hos Barbra Streisand?
[  ] Druckit Cosmopolitan?
[x] Sett ett avsnitt av "Sex and the city"? ( Alltså, ett som jag faktiskt KOLLADE på)
[  ] Sett två avsnitt av "Sex and the city"?
[x] Känt mig sugen på en kopp te?
[x] Känt glädje över att få blommor i present ?
[  ] Gjort någonting romantiskt på eget initiativ?
[  ] Blivit arg utan anledning?
[x] Gråtit efter 9 fyllda år?
[  ] Brytt mig om H&M:s val av modell?
[x] Pratat skvaller?
[  ] Varit arg/sur utan att tala om det?
[x] Kramat en kille?
[x] Dansat?
Totalt: 14/22

Min manliga sida:
[  ] Ljugit om hur mycket jag har druckit?
[  ] Ätit en blodig stek?
[X] Läst en biltidning?
[x] Framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap?
[X] Lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det?
[  ] Skött grillen under en grillfest?
[  ] Läst en bok av Jan Guillou?
[  ] Läst ett nummer av slitz?
[x] Dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känns sig uppskattad?
[x] Känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza?
[  ] Gått på en Ulf Lundell-konsert ?
[x] Använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person?
[  ] Sett alla Die Hard och Rockyfilmerna?
[x] Diskuterat bröst?
[  ] Gjort lumpen?
[  ] Läst nick hornby?
[x] Känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning?
[  ] Känt mig häftig över att åka jättefort i en bil?
[  ] Enbart stirrat snettuppåt vid besök på en pissoar?
[x] Lagat någonting på egen hand?
[  ] Skrikit "kom igen nu gubbar" på en fotbollsplan?
[  ] Tävlat i att dricka öl?

Totalt: 9/22


Nu känner jag mig mycket äckligt. USCH! Jag är äcklig. Ska gå och skämmas och vära äcklig i ett mörkt dammigt hörn. Det är jag värd.

JUST HATE ME / Helgonet, I'm the pathetic one

God natt Sverige!




OOH LORD! *pust, flämt, flåst* Jag hann inte ifatt honom! Jäveln till Jesus har förfan ett förflutet som löpare, jag lovar! (Inlägget nedan)

Nej nu ger jag upp för  idag, jag tänker nu, klockan 22.20 emigrera till sänglandet och sova hårt som en jävla koröv på grönbete! Godnatt Sverige!




SWEET DREAMS YA´LL //Krullet.


Glad påsk my ass!

Firar folk verkligen gammal hedlig påsk längre? Jag vet att våran lilla familj inte gör det i alla fall. Eller traditioner förutom födelsedagar, julafton och krig dygnet runt har börjat tona bort i våran familj. All glädje i dessa små högtider är otroligt överskattade tycker jag. Jag tycket att påsken är otoligt jobbigt och onödig, det är bara sjukt irriterande med alla dessa röda dagar när allt är stängt. Jag menar vem faan uppfann långfredagen?! en dag där alla ska ha ovanligt tråkigt och sitta och stirra sig blåa på minutvisaren. Usch och blä.

Nej men vi firade faktiskt lite påsk i alla fall. Ja på vårat sätt. Det blev inga påskägg eller något sådant löjligt skit, eller ja jag fick ju i alla fall en påsk-påse  THANK YOU JESUS! Hur skulle jag ha kunnat överleva utan detta vidriga godis som jag inte tycker om?! You tell me, cuz I for sure don´t have a fuckin´clue!

Min påsk gick ut på en "liten" middag hemma hon min kära farmor. När vi säger liten middag i våran familj menar vi den största, fetaste jävla amerikanske påskbuffén ever! Och vi är en skara sorgliga människor ska jag säga er! Det här gott fiolk är min släkt på min pappas sida ( Den lite mer ädlare sidan av släkten) XD Nej förlåt kära norrlänningar och lantisar där på "the dark side."
Ja iaf vi var: Två homosexuella människor ( min morbror och hans pojkvän, och tro inte att jag har något som helst emot homosexuella människor, ja dte skulle vara lite konstigt eftersom jag är bi.) Min andra morbror som är svensk mästare i poker som hanlärde sig på internet, och 2 månader senare satt han på flyget till LA. Hans fru som är lite ja, jag har satt en diagnos på henne som lyder en smärre och lättare form av borderline, henns humör är ntingen uppe i taket eller nere vid helvettets portar. Men hon är oftast en mycket glad person! Och hennes förstfödda barn som är 10 fyllda år är en mycketb intelligent och trevlig unge måste jag säga! Dock har han för korta hälsenor så ahn kan endast gå på tårna. Deras sistfödda barn på 8 fyllda år, ä en mycket nej, extremt livlig och speedad person, jag har gett honom en AD/HD diagnos. Men han är skitsöt han är blond och har stora blåa ögon!  Min farmor som har levt i Amerika i stort stet hela sitt liv ( Därav den feta amerikanska buffén) kan inte prata svenska helt flytande så hon pratar typ svengelska ibland. Min farmor är en sjuk jävla pysseltant! Honhar ett ehlt rum fullproppat emd pysselgrejjor, när jag var liten åkte jag ochbodde hon henen innan varje högtid och pysslade! Det var tider det :)  Min farfar är en underbar person han med, men han har inte riktigt efter 60 år förstått hans gräns när det  gäller alkohol intag ^^ Och att man dricker en massa snaps  på MIDSOMMAR inet påsken, så han satt glatt och hällde i sig snaps.

Min familj ska vi inte ens tala om här!


Men nej jag förstår inte meningen emd påsken, Jesus dog, återuppstod typ dog 3 ggr til...Kan han inte bara nöja sig emd att dö en gång, hur jävla mycket uppmärksamhet vill ahn ha egentligen. Nejmen hoppsan! är det inte Jesus som kommer traskande här på uppfarten?! Jo ta mig fan! Det var det! Han har återuppstått igen, Hallelulja! Om ni ursäktar mig ska jag gå och be om en autograf!

-JESUS?!


HOLIDAYS FOR JESUS!  // Krullet.


Små, gula fjäderbollar

                   P?skkyckling

Påsken firades i en röd stuga med vita knutar mitt ute i ingenstans, typ. Fast inte lika off som Storlien. Lugnt och fridfullt hade vi det, bara fyra personer från familjen och några grannar. Vi satt där och käkade sill och ägg. Jag gillar inte ägg, men jag åt ett liiitet litet vaktelägg, bara för att det var påsk. Och matjesill är den enda fisken jag äter. Förutom fiskpinnar. Och tonfisk. Ibland.

Det hälldes friskt upp sprit och bubbel i de vuxnas glas också. De måste ha haft det mycket trevligt, med tanke på deras ständigt glada och belåtna miner. Det spelades kort också, Plump på blodigt allvar. Är det någon annan som har spelat Plump? Genialiskt kortspel, det där, och det är något av en familjetradition. Pappa tog hem segern, tätt följd av mig och min allt annat än nyktra kompanjon Johan. Han höll i korten och jag sa vad han skulle göra.

En godisfri påsk blev det också. Min moder brukar hålla i påskgodiset,  men hon strejkade i år. Det var nog lika bra det, nu när lillebror har godislöfte och sånt, han hade fått tuppjuck. Jag kan köpa mitt eget godis.

Imorgon ska jag möta Nadja efter skolan. Vi ska gå till McDonalds och äta glass med chokladtopping (förlåt mamma, men jag har inte ätit det på en vecka!! Jag ska trappa ner på glassätandet på McDonalds, jag lovar. Jag har blivit beroende! o.o) och sen ska vi dansa. YEY! Fatta hur mycket jag har längtat efter dansen! Stel har jag blivit också, uj, uj, uj! Imorgon blir det skutta av!! ^^

LOVE MY ICECREAM / Helgonet



Tillbaka till civilisationen

Vilket underbart påsklov jag har haft! Jag menar, var vill man hellre tillbringa sin lediga tid än i skidbacken? Ja, okej, det finns många olika ställen, men jag är nöjd. Har alltså varit uppe i Storlien med ett sällskap på tolv personer. Det har varit mycket trevligt, trots alla små motgångar och hinder vi har fått möta. Men jag har stått emot dem alla. Ni kanske hörde på nyheterna att det var orkan uppe på kalfjället, och värst i väster? Ja, det var där vi befann oss, så långt väster i Sverige man kan komma ungefär. Det blåste och snöade som fan, men jag jag först ut i backen och sist in i alla fall. Vem har dött av lite snö? Alla klagade och ojjade sig, jag förstod faktiskt inte problemet? Så farligt var det faktiskt inte, det var bara att dra halsduken över näsan och köra på. Fy fan, vad gnälliga vi svenskar är egentligen.
Tacka vet jag norrmän, (som utgjorde ungefär 90 procent av påskfirarna i Storlien) de var ute minst lika länge som jag, och jag hörde inte ett enda klagomål från deras håll. Heja Norge!
Dessutom så var det ju jävligt skönt och smidigt att åka på nysnön, så jag förstår inte varför alla gnällde så mycket. Det var som att åka offpist fast i pisten. Härligt, härligt.

Vet ni vad jag har levt på de fem dagarna vi tillbringade där uppe? Pizza och pannkakor. Det är ingen som förstår att det faktiskt finns vegeterianer här i världen. Så det jag hade att välja på var pizza och pannkakor. Det blev mest pizza. Jag tycker om pizza, men jag lär nog inte äta det igen på ett bra tag. Rekordet tog ändå resturangchefen på hotellet. En kväll fick jag två gratinerade tomathalvor till middag. Men det var inte ens ost på. Pinsamt.

För övrigt så har jag hoppat lite med brädan i parken. Det var väldigt roligt, och inte alls så läskigt som jag trodde. Har inte gett mig på att snurra och hålla på, men det kommer. Lovar. ;]
Ikke att förglömma är också eftermiddagen då min lillebror lyckades sätta på brandlarmet. Han hade alltså hittat en såndär knapp på en vägg, lyft på locket och tryckt. Det han hade att säga till sitt försvar var "Det var inte meningen." Pappa blev mycket arg och besviken, jag tyckte det hela var väldigt komiskt. Inte behöve vi betala något heller så det var ju lugnt.

Vi kom tillbaka till Stockholm halv sju lördag morgon, satte oss genast i bilen och åkte iväg till sommarstugan. Mindre kul, tyckte jag. Men vad gör man? Är i alla fall hemma nu, och det känns bra, är glad i ögat. Fast imorgon börjar skolan igen, och det är mindre kul... Hur som helst, har saknat Krullet och allt och alla andra här hemma!Nu ska vi kramas! 

BACK HOME AGAIN / Helgonet

Efterlysning!

Hej! Jag skulle vilja efterlysa ett "helgon" aka. Helgonet som brukade dela den här bloggen med mig, vart har hon tagit vägen? Hon har inte bloggat på hundra år! Fy skäms dålig karma! Kanske har hon tröttnat eller så har hon rymt till Las Vegas i en lingonkostym och väntar på sin stora "breaktrough." Vad vet jag hon kanske är skräddarsydd för showbuissnes. Men jag saknar mitt helgon, om ni har sett en lång person, utan pigment, massa fräknar orange hår och konstiga solglasögon! Hör av er eller skicka en kommentar åtminstone!




Efterlysning!


LOVE MY SAINT //Krullet

Shopping...Igen..

Jahapp, idag har jag varit i stan med älsklingen och Sophie, dte har varit mycket trevligt faktiskt :)
Imorgon ska jag  följa med D till stan och uträtta följande saker:
1. Byta hans hörlurar
2. Köpa en ny tröja åt honom.
3. Jag ska köpa skidbyxor ( är dte konstigt nu i april? Äh det är säkert billigare!)
4. Vi ska fixa lite färgprover till hans rum.

Och ja sen gå och röjja ut all skit ur hans rum så att man kan börja måla och köpa nya möbler.

Jag vet inte vad jag ska ha för skidbrallor...Har inte sett några speciella än, någon som har sett ett par snygga som vill tipsa?


LOVE TO SHOP  //Krullet.

Hoppsan

Hoppsan

Ja, om typ 10 dagar har jag och D varit tillsammans i 5 månader, fyfan vad tiden går fort! Det känns som vi inte har varit tillsammans mer än 2 månader! Och jag är så förvånad över att allt flyter på så problemfritt, det är liksom inget fel eller problem överhuvudtaget, jag blir snart rädd här XD
Men ja i allafall det har varit 5 underbara månader, och dte kommer att bli många fler! HELL YEAH!

LOVE MY BELOVED // Krullet.

Nice dag :D

Idag ska jag...*trumvirvel* åka till stan och leka med Sophie och min pojke. Nejmen hoppsan vilken trevlig liten sammankomst vi ska ha :D LOL
Sophie ska för 3.000.000 gången gå till skank och prata om sin prao där...Den börjar nästa vecka, hon ska sitta vid en dator hela dagarna och inte göra ett skit...Chill.
Sen måste lilla Dennis köpa en tröjja för man kan ju inte gå runt och vara naken hur somhelst! Nix, suck dagens undom. Och jag? Nej jag följer bara med för att jag får fika sen :D Måste se om jag kan hitta en bra ögonfransböjare också, någon som har ett förslag på en bra?

I´TS HAPPY TIME // Krullet.

Billabong

Jag vill ha den här ryggsäcken som jag hittade på junkyard.se från Billabong! Den är riktigt nice och inte dyr heller!
Mamma....?!





Billabong

IS THE SHIT //Krullet.

LOL

HAHA XD Sophie din sucker! Du kanske snodde min lista men jag snor din ide med jesus-lolskämten så Pilutta dig!


LOL

Fett kul ^^

THIS IS HUMOR //Krullet

Jakten på lycka

Nej inte min jävla jakt på lycka, den ommer att vra så jävla evig så att internet och datorer kommer att ha hunnit ruttna bort för all evighet. Nej, jag pratar faktiskt om biofilmen som jag om en timme ska se med lilla Sophie på bio. Oj oj oj dte var lite för länge sedan jag var på bio, jag är sjukt trött ( Jag kan knappt sova med extensions, det gör ONT! ) så dte ska bli chill att kolla på en liten film ;)

Men nu orkar jag inte vänta längre, kom, kom Sophie! Och rädda mig från denna tristess! Kom i din lilla finska bil, med din lilla finska pappa och rädda mig! OH YEAH! Great idea!
" Hon komma, hon komma från fiskepinneland, på vägen på vågen hon komma...Bla, bla"  LOL XD jag är såå tråkig.


I LOVE MOVIES  //krullet.

I´m pathetic

FÖRLÅÅT! Kära läsare jag vet att det här ska vara en blogg som bryter lite mot mönstret, för det är ingen modeblogg eller en meningslös fjortisblogg (bara lite) ;)  Och jag hatar dom här listorna lika mycket som ni andra men, gott folk, jag har brainfreeze och inga ideer. Jag vet inte vad jag sa blogga om, så nu fyller jag i en sån här hemsk lista ^^ Förlåt mig för denna synd, men det här är min offeciella "listdag,"


Min kvinnliga sida:

[x]
Köpt en hårfön?
[x] Sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut?
[x] Följt med som smakråd vid en shoppingrunda?
[x] Pratat känslor?
[x] Tänkt på att matcha mina kläder?
[x] Berömt en person av manligt kön för sitt utseende?
[x] Ringt upp en person utan konkret syfte?
[x] Funderat på namn åt mina barn?
[  ] Insett storheten hos Barbra Streisand?
[x] Druckit Cosmopolitan?
[x] Sett ett avsnitt av "Sex and the city"?
[x] Sett två avsnitt av "Sex and the city"?
[x] Känt mig sugen på en kopp te?
[  ] Känt glädje över att få blommor i present ?
[x] Gjort någonting romantiskt på eget initiativ?
[x] Blivit arg utan anledning?
[x] Gråtit efter 9 fyllda år?
[  ] Brytt mig om H&M:s val av modell?
[x] Pratat skvaller?
[x] Varit arg/sur utan att tala om det?
[x] Kramat en kille?
[x] Dansat?
Totalt: 19/22

Min manliga sida:
[  ] Ljugit om hur mycket jag har druckit?
[x] Ätit en blodig stek?
[X] Läst en biltidning?
[x] Framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap?
[X] Lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det?
[x] Skött grillen under en grillfest?
[  ] Läst en bok av Jan Guillou?
[  ] Läst ett nummer av slitz?
[x] Dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känns sig uppskattad?
[x] Känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza?
[  ] Gått på en Ulf Lundell-konsert ?
[x] Använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person?
[  ] Sett alla Die Hard och Rockyfilmerna?
[x] Diskuterat bröst?
[  ] Gjort lumpen?
[  ] Läst nick hornby?
[x] Känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning?
[x] Känt mig häftig över att åka jättefort i en bil?
[  ] Enbart stirrat snettuppåt vid besök på en pissoar?
[x] Lagat någonting på egen hand?
[x] Skrikit "kom igen nu gubbar" på en fotbollsplan?
[ ] Tävlat i att dricka öl?

13/ 22

HAHA jag kan nästan klassas som en hermafrodit :D  *stoolt*

READ THIS LIST  //Krullet

Nej nu hatar jag det här!

Ursäkta för att jag är en !:a klass pesemist, men det har jag all rätt att vara. Och min frisyr har förfallit totalt och det ser förjävligt ut! Jag vill att mina extensions ska komma nu, nu, nu , SPRING FORTARE JÄVLA BREDBÄRAR HELVETTE! sPRING SOM OM DU HADE EN BÄVER UPPKÖRD I RÖVHÅLET!!!

...host förlåt där gick jag över gränsen *skäms* jag ska vara snäll mot bredbäraren och klappa honom på huvudet när han behagar att dyka upp. Jävla hippie!! XD



I WANT HAIR  // Krullet.

SL kan knulla min röv!

SL kan knulla min r?

Det var en annan bloggares inlägg som fick mig att bubbla upp mig av hat mot SL! Jag skojjar inte vad fan i helvette är deras jävla problem? Tänker dom med rövhålet eller inte alls? Min lärare som bor i samma område som mig berättade om när dom hade klagat till SL för att det går bara en busslinje till Fullersta och den gick bara 1 gång i timmen. Så dom ringde och det lät såhär:

L= lärare   SL=Ja är SL helt enkelt ;)


L: Ja hej, vi undrade bara hur ni hade tänkt att vi skulle kunna ta oss in till Huddinge station eftersom dte bara går en buss 1 gång i timmen och den kommer ungefär en tredjdel utav gångerna.

SL: Ja men vi prioriterar våra bussar. I fullersta bor det endast höginkomst intagare så dom har råd att ha en massa bilar och köra överallt.

L: Jasså det säger du?! Men hur ska våra barn komma till skolan då?

SL: Ja men föräldrarna är höginkomstintagare så deras barn kan åka taxi.

SAY WHAT`?!

Dummaste jävla bullshiten jag har hört i hela mitt jävla liv. Men klagomålen fungerade iallafll nu går den 2 ggr i timmen! Vilken sensation! Men nu kommer dne ungefär en femtedel utav gångerna.

Och jag läste i tidningen häromdagen att SL ställer in all pendeltågtrafik in till T-centralen från och med långfredagen, påsken ut. " För att ingen åker tåg på påsken" Jasså...Det säger du...
Så nu gott folk får man åka pendeln till Söder, gå till Mariatorget och ta tunnelbanan därifrån. Suck.

Någon annan som hatar SL?!

I  HATE SL!  //Krullet

Jag e trött!

Nej det är mycket skit justnu, jag tar en pause från våran blogg ett tag. Ha det bra :D



SE YA LATER // Krullet.

Förstört!

Det har hänt något med vår blogg så den är helt fucked up!! :'( Bilden där uppe är borta och det går inte att lägga upp en ny. Vad gör jag för fel? X'( Jag blir ledsen i ögat för det ser jättekonstigt, jätteskevt och jättefult ut.  Jag orkar inte hålla på att fixa nu heller X[ Vår vackra blogg... buhu..

SO DAMN UGLY / Helgonet

Påsklov OH YEAH!!

 Ikväll, eller inatt kanske jag ska säga, i alla fall, jag åker till Storlien idag med lillebror och far. Tåget går 23.55, och vi har en liggagn att dela med tre främlingar. YES! -.-' Jag hatar att sova i tåg! Så jävla obekvämt. Min rygg kommer att gå av i protest! Jaja, jag får ta med mig min egen kudde. För kuddarna man får på tåget är ju pinsamma! Vet inte ens om jag vågar kalla dem kuddar. Ja, oj, oj, oj...   Vad har det blivit av våran värld?

Hur som helst, jag ska se i fall jag hittar något internetcafé, det på hotellet är snuskigt dyrt och jag är snuskigt fattig. Men annars så kommer jag inte att blogga på ungefär fem dagar. Ni får ha det så gött, nu ska jag gå och beställa pizza! ^^              
                 pizza

SNOWBOARD AND SNOWBOOTS / Helgonet

Latsöndag

Igår lämnade min familj mig ensam hemma för att åka till landet. Jag ville inte sitta själv hela kvällen så jag tog hit Al och Krullet och deras pojkvänner. Vi hade det trevligt, trevligt. Jag hade gjort kola på grund av godisbrist, den käkade vi upp rätt snabbt. Och så hittade vi X-rayburkar uppe i vårat plommonträd... Err.

Imorse drog vi ner till centrum för att göra ett tidigt frukostbesök på McDonalds. Det fanns nämligen inte så mycket att äta hemma hos mig, jag tror att de tog med sig det mesta till landet. 
Fatta vilket underbart väder det har varit idag. Jag har suttit ute nerbäddad i mitt täcke och kollat på musikvideos på youtube hela dagen. Sen däckade jag på soffan och sov en aning för länge. Men det var skönt som fan, med tanke på att vi gick upp kvart i sju imorse. :P

Den här låten, Hey There Delilah, upptäckte jag på Sophies ( Krullets kompis, ni vet) blogg. Jag har blivit helt besatt av den nu, den är så fin :')


           

HERE'S TO YOU / Helgonet, jag vet, fantasilös jävel jag är