Det är tradition

Gud har bestämt sig för att straffa sitt favorithelgon (HELT utan anledning, jag kan verkligen inte FÖRSTÅ vad jag har gjort för att förtjäna detta) med en förkylning och 150 graders feber. Jamen tack Gud, tack! Nu ska jag be varenda dag i resten av mitt liv! Amen och halleluljah!

Jag blir sjuk kanske fem gånger om året. Det är väl bra och sånt. Men jag blir alltid, alltid, alltid sjuk vid dessa tre tillfällen; Julafton, min födelsedag och när det är skolfotografering. 
Hade feber på skolfotot förra terminen, men pallrade mig dit i alla fall. Lyckades hålla mig frisk i julas som tur var. Men nu är det så här att jag fyller år imorgon. Ja, så är det. Jag tror att det här är kanske femte eller sjätte gånger jag spenderar mitt sportlov inklusive min födelsedag i en säng omringad av pappersnäsdukar och en svag doft av snor. 
Ingen vill heller komma hem till mig och äta tårta och dricka kaffe eftersom jag är sjuk. Det är tråkigt. Jag vill ha presenter. Men det är också bra för jag vill inte skrämma bort alla bekanta för gott genom att visa mitt röda, ruttna zombieansikte med uppsvullna kameleontögon. Så det är kanske bäst ändå.

Jag har tillbringat hela dagen i soffan framför MTV. Avrils nya singel Girlfriend spelades kanske 711 gånger. En helt värdelös låt. Avril varvades med godingar som Justin Timberlake, Nelly Furtado och Justin Timberlake. Sen spelade de lite mer Justin Timberlake. Som om han vore en bra och hedervärd musiker med ändlös talang. Han låter som en såndär pipleksak man ger till hundar.

Jag ringde till Krullet och Al för lite tröst och sympati. Krullet ägnade mig ungefär en minut, sen blev kärleksgnabbet med D mycket viktigare så jag la på. Och ingen i Al's familj har någonsin någon koll på var hon befinner sig (även om hon bara är i rummet brevid) så jag fick inte tag på henne. Fast hon ringde upp mig alldeles nyss. Vi snörvlade lite tillsammans och kom överens om hur mycket vi hatar A för att han har besudlat oss med sina värdelösa sugvirus. JAG HATAR ATT VARA SJUK!  >.<  ahhh... låt mig dö...

Pappa bad mig laga mat alldeles nyss. En dålig idé. Men vill han ha en middag rejält kryddad med snor så är det upp till honom. Poängen är att jag inte har tid med det här längre.

NEED SOME MORPHIN / Helgonet

Jag är så inte ekonomiskt oberoende...

Jag är mycket trött. Mycket, mycket trött. Jag sitter här i D´s lilla radhus och chillar. Jag är INTE ekonomiskt oberoende jag är typ i stort sett pank! Jag har 500 spänn men dom får jag inte göra av med. Och det känns inte bättre när D har fetste jävla cashflow. När jg kom ner till köket nu på morgonen så ligger det 1.500 på bordet som D hade fått. Eller ja iof så har han tjänat ihop skiten...Men jag då?! jag jobbar också, jag är en hårt arbetande medborgare men vad får jag? Jag måste vänta till den 23:dje ellr vad det nu är inna  jag får min lön, det är sjukt långt kvar! Imorgon ska jag jobba 5-12 timmar vi ska inventera, så ingen vet hur lång tid det kommer att ta. Jag ska jobba sjukt långsamt så att jag får sjukt mycket pengar XD Nu har jag sett ALLA sex and the city avsnitt, man fick äntligen reda på vad Mr, Big hette! Jag kan inte förklara vad som är så jävla bra med den där serien men jag älskar den! Vilket får mig att känna mig som en smått uppumpad blondin men ja...

Jag är fett stressad för jag har inte gjort ett SKIT på mitt svenska projekt...Jag måste ha ett sånt där jävla cp-program. Och dte hjälper inte att Al och Helgonet är typ klara med sina saker. Dom är asbra också, eller jag har inte läst något av Al´s men jag vet at dte är bra! Jag måste skriva en artikell om Anorexia, fota en omslagsbild, intervjua folk och lyckas fixa en snygg layout. BLÄÄ!

Nej nu kommer D ut ur dushen här, nu ska jag tvinga honom att vi ska äta pannkakor till frukost! I´m starwing!

WORKING UNDER PRESSURE //krullet är inte ekonomist oberoende

YEEEEEEEY!!

Min mamma ringde alldeles nyss och kom med en fantastisk nyhet.

Mamma: Ja, pappa och lillebror är påväg hem från landet nu. (de åkte dit igår)
Jag: Jahaa... varför då?
Mamma: Det går inte att få igång vattnet.
Jag: Jasså... Vad tråkigt..
Mamma: M, så du kan komma hem sen.
Jag: Okej, hejdå.
Mamma: Hejdå. *klick*
Jag: JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! YES YES YES YES YEEEES! helleluljah! *glädjeskutt*

Fy fan, idag är lyckan på min sida!!! ^^

I AM HAPPY / Helgonet stays home


Jag älskar betong

Det är söndag och jag är redan vaken. 09.15. Och jag vaknade helt av mig själv. Helt otroligt.
Jag är hemma hos storasyster nummer 2, så jag har sovit på en hård madrass på golvet så min rygg är helt fucked upp nu. AAAAAJ! Jag är typ känslig för hårda sängar... My precious rygg :( I alla fall så verkar det som att jag alltid vaknar först när jag är här. Skumt alltså. Vanligtsvis ligger jag i dvala till i alla fall halv ett. BAH. Fett trött jag kommer bli idag.

Idag ska jag gå på en konstutställing på typ Dansmuseet med min ena syster och med min mamma. Det är den hära koinstnären som ritar kvinnor med långt snirkligt hår, oftast med någon snirklig ram runt och kvinnorna är alltid lite knubiga.. Öh. Aja, jag vet inte vad harn heter, men anyway. Hans utställning ska vi se .

Sen ska jag och mamma åka till landet. Kommunalt. Pappa och brorsan åkte ut igår redan, men mamma skulle ut och festa typ och jag skulle dansa. Eller nåt. Grejen är att jag hatar landet. Jag hatar landet!! Det suger där! Det är ett liiitet rött hus vid skogen. Om man går åt ena hållet kommer man ner till havet (Östersjön i februari, yey) går man åt andra hållet så kommer man, om man har tur, till en kiosk och till Gräddö Skärgårdshandel. Det är HELT värdelöst där, det finns INGEN att leka med. För det bor bara senila tanter och bgubbar där permanent, resten är bara där på sommaren och jag förstår dem. Jag skulle också försöka vara där så lite som möjligt.
VI har en TV med fyra kanaler. Ettan, tvåan, fyran och finska kanalen. Jag försöker verkligen komma på något mer (mindre tråkigt) som man kan göra där, förutom att sova och mobba finnar på TV, men det går verkligen inte! Och jag anstränger mig faktiskt! Men så är det bara, landet är totalt jävla värdelöst. Punkt.

Men mina föräldrar är ju vänliga varelser som faktiskt kan känna medlidande. Därför ska vi bara stanna på landet tills på onsdag. Kära vänner.. jag fyller år på onsdag. Och jag vill minst av allt inte spendera en tredjedel av min födelsedag på landet, och en annan tredjedel i en bil på väg hem. Men det är så det kommer bli. Jag som har längtat efter min födelsedag så mycket, och nu kommer de och förstör allt. Buhä!!

Nog med mina små ilandsproblem nu, det är ingen som bryr sig i alla fall. ^^ Men det är Krullet som får stå för bloggandet det närmaste tre, fyra dagarna. För jag ska sitta i ett sött hus mitt ute i ingenstans och dricka te. Jippe.

I LOVE CITIES / Helgonet vill stanna hemma soooo bad.


Jag är frisk! NOOT!!

Jag är sjuk...IGEN! jag har varit sjuk varje lov dom senaste två åren! Varför? Det är fett drygt det är alltid någon som lyckas smitta mig och den här gången var dte dne underbara A...Tack idiot..Måste han gå runt och hosta folk rakt upp i nyllet?!

Idag har jag storshoppat på inget mindre än apoteket! kul! nej jag inhandlade diverse läkemedel och var tvungen att snacka med en käring som var så gammal att jag trodde att hon skulle dö när somhelst! Gamla människor går på 100 medeciner,typ. Jag räknade en kärrings medeciner idag, dt var 15 olika! fatta! Varför inte bara ge upp och dö? Man har väll ändå inte så mycket att leva för när man är helt beroende av flertal läkemedel, för att ens komma upp ur sängen.

Jag var på bio nu på kvällen med Saga, vi såg Linas kvällsbok, den var helt ok. På väg hem från centrum mötta jag P, han försökte dra med mig på en fest. Jag vill inte säga att jag inte var frestad, ja var på party mood. Men, jag kunde se en bild framför mig när pappa startade motorsågen och slamsade mig när jag kom hem för sent. så jag gick plikttroget hem. Mogen eller en mes? Vem försöker jag lura? Jag är en fet jävla MES!
Som jag har sagt förut så ska mina föräldrar flyga till Italien i morgon. Happy hour, för dom men inte för mig för jag ska vara kvar här!
Jag ska sova hos Dennis från imorgon till onsdag sen drar jag upp till Älvkarleby/gävle o festar med fjortisarna XD Hoppas jag träffar några jag känner, ja förutom S och SJ som jag ska dit med. Och såklart träffa massa nytt skojjigt folk :D

Den här förkylningen tar DÖD på mig! jag har sprängande huvudvärk. Jag pallar inte skriva mer jag ger upp för idag.


APOTEKET IS SHIT!   //Krullet går på antieffektiva läkemedel.

Festival, oh yä

Gott folk, KORN kommer till Hultsfredsfestivalen sommaren -07!!! Det är helt fantastiskt, underbart, lysande, fenomenalt, genialiskt...bra! :] KoRn... ja herregud, jag måste se KORN!! WOHO, Hultsfred, here I come!!

Det finns ett litet problem med hela bara. Får Helgonet åka till Hultsfredsfestivalen sommaren 2007? Errrr... NEJ!!
Syrran var inne på att åka dit med mig i sommar och kom med så fina argument varför det är så bra att jag åker dit med henne nu för då kan hon hålla mig borta från alkohol och det är mycket bättre än om jag åker om ett par år och blir aspackad efter tio minuter. Mamma tvekade inte ens, svaret var nej och säger den kvinnan nej, så är det nej. Det är som en stor fet flodhäst skulle slå ner sitt feta arsle på en. Ungefär lika svårt att rubba.

Så jag är lite inne på det där att rymma till Hultsfred i sommar. Jag är ju 15 då, och det är ju bara att ta bussen!! Hur svårt kan det va? Och det gör ingenting att jag är pank för jag kan volontera och då får jag gratis biljetter! Och då ska jag slå upp mitt tält på Kissberget eller Träsket (yä!) och sen ska jag träffa Bajsmannen och bli hans kompanjon >:] Men jag ska inte crowdsurfa för det är är förbjudet. Gör man någonting förbjudet blir man av med sitt armband. Inte bra.
Det enda jobbiga med festivaler är bajamajor. Jag har en seriös fobi för bajamajor och andra mindre fräscha "toaletter". Jag kan inte heller uträtta mina behov i skogen. Skabb säger jag bara, SKABB! Så jag får helt enkelt hålla mig i tre dagar! ^^

Nej men helt ärligt, jag kan inte sitta på landet hela sommaren IGEN! Jag måste få känna på hur det är med frihet och äventyr! Att käka Mjukglass från Rådmansö Kiosk och ta ett kvällsdopp i en iskall vik i Östensjön lockar mig inte längre. Jag vill resa runt och uppleva Sveriges musikaliska charm. Och var gör man inte det bäst om inte i Hultsfred? Tre dagar i mitten av Juni!! PARADISE! Och sen kan jag åka till Arvikafestivalen 12 Juli!! IN FLAMES wohoo! ^^


FEEL THE RHYTHM / Helgonet, jagvilljagvilljagvill!!! 

Please god, help me understand whats going on inside their heads?!

Jag var på gott humör imorse! Yep pepole det är sanningen. Men, (det finns som vanligt ett men) jag skuttade pliktskyldigt till den lilla busshålsplatsen på Mellanvägen klockan 7, som vanligt. Jag stog där i min "lilla" jacka som får mig att se ut som en bränd mashmellow med ben. Och väntade, och väntade och väntade. Men kom det en buss? NEJ!! det kan ni ge er fan på att det inte gjorde era jävla meningslösafittidioter!
Snön låg som en liksvepning över vägen och inte en stinkande, förorenande buss på 300.000 mils avstånd.  Jag stog där ensam i 30 minuter, inte ens polackerna som lägger om grannens tak var ute. Det är offeciellt, alla hatar det här landet, det är kallt och fullständigt jävlabajsdött. Det är så tråkigt här att polackerna drar tillbaka till Polen snabbare än P drar ifrån lektionen när den läraren vänt ryggen åt. Och kylan kommer att vara kvar här lika länge som det tar en fjortis att sminka sig. Med andra ord kan vi räkna med vår runt augusti skulle jag tro. WE´RE SCREWED!
I allafall fick jag hurtigt skutta ner till centrum av egna hästkrafter..eller ja snarare snigelkrafter. Jag var så förbannad att jag tacklade 15 barn så att dom ramlade omkull påväg till centrum. Och jag slängde ur mig ett antal cencurerade interjektioner åt förbipasserande rövhål. Dom får skylla sig själva! Om man ser en människa på 157 cm som släpar sig fram i snigelfart, samt har ett ansikte lika rött som J.P´s när han har lektion med oss. Vars ansikte även har svullnat upp till den tredubbla ursprungsstorleken utav ilska. Då gott folk kan ni tänka med gelépuddingen inanför skallbenet och FLYTTA SIG UR MIN VÄG!!
Och som inte dET räckte så vill gud straffa mig mer. Låt 744 från centrum vara försenad! Weii!!! Jag ville bara *piiiiiiiiiip* ja det är sanningen gud jag ville ta *piiip* och köra upp den i *piiiiip*  AMEN.

Efter en hemsk dag så släpar jag mig hem. Puh en till dag avklarat på undomsfängelset. När jag kommer hem kollar jag på "sex and the city" och äter. Jag har got om tid att lugna ner mig...Ja, det  kändes ganska bra. MEN!! Nu kom nästa dilemma, Ma-pluggning. Jag ser den groteskt hotfulla boken ligga på mitt köksbord med endast en avsikt: uppdrag döda tonåring. Och det var precis vad som inträffade! Jag pallar inte  jävlaskitpissfitthelvettes "räkna procent med algebra" jag orkar inte! me jag ska, för jag ska fanimig ha MVG på det här goddamnprovet!

Ni som umgås med mig vet själva att jag har dregglat 2 år efter att åka utomlands. Och nu kom att följa en dialog som ruinerade mitt lilla pulveriserade hopp efter glädje som jag hade kvar.

Mamma: Ja..ehm Krullet, jag och pappa tänkte hitta på något tillsamans på lovet, åka iväg lite.
Jag: aha..? okej visst, hur länge?
Mamma: ja vi tänkte söndag till torsdag.
Jag *tänkte* FF  for fuck sake NU BLIR DTE P-A-R-T-Y!! JIPPEY!!  *sa* okej..vart ska ni åka då?
Jag tänkte att dom förmodligen skulle åka upp til våran lägenhet i Åre eller något sådant.
Mamma: Vi ska åka till...Rom!
Jag: VA?! utan mig? vafan i helvette! jag vill också med jag vill oxkså åka utomlands jag hatar det här jävla cplandet vad är det här för någon jävla bullshit?!

Och som om det inte kunde bli värre! Det kunde det!

Mamma: ja och du ska vara uppe i Gävle då, med mormor, Danne och Helena!
Jag: NOOOOO!!
sen minns jag inte mer jag tror att jag svimmade eller fick en otroligt stark chock som raderade mitt minne. Men nu sitter jag här i mitt gamla skithus i gamla skit Huddinge i gamla skit Sverige! Hallelulja!

Jag roar mig nu med lite sweet music, Bullet for my valentine ofcorse. I LÖÖV THEM!

WHAT IS THIS?!  //Krullet really needs vacation.


Jag vill flytta hemifrån

Just behöver en paus. Är det så mycket begärt? En liiiiten liten paus. Kanske en bra bok och en kopp te. Eller ett avsnitt av That '70s show. Eller kanske bara en powernap. Jag menar, hur svårt kan det vara att låta mig vara ifred i fem minuter? Vad är grejen? Jag orkar inte!!! JAG VILL SOVA!

Lilla Helgonet trodde att hon skulle få en luugn och skööön och fridfull söndag. Det var bara jag och mamma hemma. Och sen kom min storasyster hit också. Fett härligt, tänkte jag, det är bara att koka lite te och sen kan vi sitta vid köksbordet och göra ingenting. Typ hakuna matata... Nej, vänta, det är fel... Aja, what the hell.. harmoni i högsta grad, tänkte jag. 
MEN ICKE!
Det blir aaaaaaldrig någonsin som Helgonet har tänkt sig. Nej, nope, nix, nada, nain.
Inte ens tio minuter gick innan min damppappa och min dampbror kom in genom ytterdörren. Där vissnade alla mina förväntningar om en lugn och stillsam söndag ihop i en sorgsen liten hög.

Vi är sex personer i våran familj. Fem av sex var hemma idag. Det kan aldrig sluta lyckligt.
Alla i min familj har någon slags psykisk rubbning i huvudet som gör så att vi varken kan handla eller tänka som normala individer. Hälften av alla hjärnceller går helt upp i rök och alla beter sig som klockrena idioter. Det enda vi gör är att stå och skrika på varandra. Det är vi bäst på. Om det fanns en sport för bråkande, skrikande, störda familjer skulle min familj lätt ta guld i alla mästerskap som finns. Smälla i dörrar tycker vi också är kul. Då skriker min pappa ännu mer för att det är han som får laga dörrarna sen när de inte pallar mer och går sönder.

Jag brukar fly till slut. Har gjort det nu. Jag och storasyster nummer 2 sitter här och svullar kladdkaka. Vi kan inte göra mer än att sucka åt våra ADHDföräldrar som skriker sig hesa på varandre och åt våran ADHDbror som skriker bara för skrikandets skull.
Jag vill inte påstå att jag är helt fläckfri heller. Om en i familjen är fucked up blir till slut alla fucked up. Men vad ska man göra! Det ligger tyvärr i generna. Osis.

WHAT'S YOUR DIAGNOS? / Helgonet, dampbarn united

Yupp...

"Vad fan har hänt idag egentligen? Inte ett skit!" 
That's what the ex-curly-head-thing just said... Yeah.

NOTHING AT ALL / Helgonet OCH Krullet (Wei, sensation!)

Äntligen fredag

Äntligen fredag 


Det normala är att man går omkring med ett nöjt leende på läpparna och tänker "Ah, äntligen fredag! Idag slutar jag tidigt och kan åka direkt hem och sätta mig i soffan framför TV:n med Cola och chips och godis och bara svulla hur länge jag vill och imorgon kan jag sova till halv fyra för det är ingen skolan och livet är underbart, jag älskar fredagar"
Eller: "Ah, äntligen fredag! Fy faan nu ska jag ut och festaaaaa!!! Oh jävlar vad vi ska röja ikväll alltså och jag ska vara uppe HELA NATTEN och sova hela dagen!!! Whaaaooo!!! PARTYYYY!!!"

Men inte jag. Jag går till skolan och är en duktig flicka och stannar där tills klockan blir tjugo över tre. Då måste jag packa ihop mina grejer och åka till gymmet. Ja, gymmet, jag kan inte åka hem och däcka i min säng innan jag ska ut och festa, jag kan inte åka hem och kasta mig i soffan med en påse chips. Nej jag måste åka ner till gymmet och rehabiliteringsträna för att mina knän är helt fucked up.
Sen hinner jag vara hemma i ungefär en och en halv timme. Packa up, duscha, äta packa danskläder.
För sen har jag nämligen gitarrlektion vid fem. Jag förstår inte meningen med att sitta i ett rum med en ful snubbe med typ skägg som bara snackar om ackord och oktaver i tjugo minuter. Ja, jag älskar att spela gitarr, det är grymt roligt. Men jag hatar att gå på de där värdelösa lektionerna vecka efter vecka efter vecka, år efter år. Jag vill inte! (men jag måste, för min kära mamma)

Dansen börjar 25 minuter efter att gitarren slutar. Då ska jag ta mig till danssalen (iofs är det inte speciellt långt) och byta om. Och sen har jag 75 minuter av svettig modern dans framför mig. Det är nog det bästa med hela dagen. Utan dansen hade jag VERKLIGEN inte orkat.

Jag kommer hem vid 19.15 och då måste jag strecha i minst en kvart. Sen däckar jag. Ibland faller jag ihop i en liten hög på golvet. För vid det här laget är jag slutöööörd! Visst, klockan halv åtta är kvällen bara barnet. Men för mig är det en helt vanlig veckodag och jag måste få min skönhetssömn!!
Om jag känner att jag behöver vara social så är det enda jag orkar att sätta mig framför datorn. Eller glo på nåt TVprogram med mamma. 
Men så är det. Äntligen, fridfulla fredag i mitt hjärta <3

I'M HYPER ACTIVE / Helgonet 



Like oxygen

Det bästa

Andledingen till att jag fortsätter andas är dansen. Så länge jag andas tänker jag dansa.
Bara så att ni kommer ihåg det.

MOVE YOUR BODY / Helgonet 

Wanna go out for coffee sometime, in about...20-30 years?

Jag förstår inte, verkligen inte. Vi lever på nordpolen. Eller ja Sverige, nästan samma sak, de ligger liksom typ en kilometer ifrån varandra, det är så jävla kallt här så att alla gamla gubbar får frost på sina näshår, och mammutarna återuppstår. Jag skojjar inte jag bara väntar på att en mammut ska knata förbi. Ja ni tänker förmodligen nu: Men har inte mammutarna dött ut?
-Ja, det är vad alla tror men jag vet faktiskt att dom råkar hålla till i en liten grotta på Nordpolen. Men ni vet det börjar ju bli lite varmt där, polarisarna smäler och sånt. Så dom funderar nog seriöst på att bygga en flygplats därborta och starta folkvandringar. Eller ja Mamuttvandringar in i Sverige. Här är det ju åtminstone lite kallare. Får man ta Mammutar genom tullen? We´ll se people.
Men även fast det är så här jävlaskitpissfittkukarselhålshelvettes kallt ute så bestämmer sig några små jävla idioter för att gå ut och jogga i små hurtiga gula västar. Vad tänker ni på era fula jävla mongolidarslen?
-OJ!! nu står termometern på 60 minusgrader i vårat vackra vinterland! Låt oss gå ut och jogga lite?!?!
Det är dags att tänka om idioter. ISTIDEN HAR KOMMIT!!

Ja i allafall. När jag och Helgonet nöjda traskade hem med våra härliga semlor i famnarna, så susade små skojjiga tankar genom våra geleklumpar till hjärnor. Undra hur alla i våran klass kommer se ut om 20 år? Vi har några meningslösa teorier.
ALLA OM 20 ÅR!! SAD BUT TRUE MY DEAR FRIENDS...

Krullet: Jag kommer att vara en hemmafru med 6 barn, och ett deltidsjobb på 7-eleven. Hon gick ut 9:an med streck i alla ämnen, åkte till Saudiarabien och gifte sig med en förmögen oljemiljardär. Och somsagt har hon nu 6 så affrobarn! (JAG HATAR BARN!)

Helgonet: Helgonet kommer att vara en högt uppsatt advokat med en egen firma. Fast tyvärr svek kärleken henne och hon lever ensam,som hon gjort de senaste 35 åren. Och hon har utvecklat ett starkt hat mot barn och allt som har något att göra med dom.

D: D kommer att vara en kostymnisse som är Vd i Räddabarnen: även forskare för att hitta botemedlet mot AIDS, en riktig hurtbulle. Han lyssnar även på godingar som Vikingarna och Bo kaspers.

Ax: Ax kommer att vara en stencool snubbe, rik, berömd och han har äntligen hittat lugnet i sig själv. Ax kommer att gå på Yoga 5 ggr i veckan och Pilates resterande dagar. Han åker även runt i hela landet och föreläser om att hitta sin inre själ.

Fe: Fe bröt "tyvärr" ryggraden vid ett misslyckat trick på skatecamp sommaren 2012. Han dog inte, men han är dessvärre förlamad och har gått upp 100 kilo. Hans liv är att sitta utanför ett snabbköp i Flempan och rulla ciggaretter. Fråga mig inte hur en förlamad snubbe kan rulla cigaretter.

J: J är en riktig festprisse! Han har nyblonderat hår, backslick offcorse. Han är alltid med på dom hippa invigningarna på alla nya pubar och resturanger. Fast det finns en hake i Johans liv. Hans hemlighet. Han livnär sig numera på att köpa ut alkohol och tobak till undomar. Han är på dagtid uteliggare på plattan, allt för att få ihop pengar till drinkar by night.

Al: Al är en hippie i världsklass, hon har långa dreads, en stor tunika (batikmönstrad off course) och ett par slappa byxor. Hon går barfota året runt för att komma närmare naturen. Hon är medlem i Greenpeace och jobbar aktivt för att rädda jordens djurliv och miljön från förintelse. Al har även femton barn som hon älskar över allt annat. En riktig lirare!


Ja det är sanningen. Aj då, tänk om jag kommer att få så många barn, eller barn överhuvudtaget!?!?! GAAH! HEMSKA TANKE! Jag förstår faktiskt inte hur folk ärligt kan gilla barn. Som Helgonet. De är slemmiga, bajsiga, skrikiga och snoriga. Om jag ville ha mer av det kan jag förfan bara umgås lite mer med mina vänner! Dom ligger ju på ungefär samma nivå som alla småbarn...Halleulja!

Jag och Helgonet ska lämna in våran blogg som ett extra arbete i svenskan! Jihoo, Jannepojken vi kommer att ta dig med storm!

BELIVE MY TEORIE!   //Krullet tänker till.

Be My antivalentine

Be My antivalentine

Alla hjärtans dag...
VILKET ÖVERSKATTAT IDIOTISKT JÄVLA  KUKSHITFITTBULLSHIT!!!!!

Det är inte en dag då vi ska krama och pussa alla vi känner. Det är inte en dag då vi ska visa varandra hur mycket vi älskar varandra. Om man verkligen älskar någon så ska man inte behöva en speciell jävla dag i kalendern för att komma på att man kanske ska berätta det för den man älskar. Älskar någon på riktigt visar man det regelbundet hela året om!!!

Nej, detta är en dag då vi ska köpa presenter: godis, godsedjur, Alla hjärtans dagkort, blommor, fula smycken, choklad (bara en massa krimskrams i princip) till varandra... För att alla som tillverkar all denna skit ska få in jävligt mycket pengar! Det var inte en jävla munk för flera tusen år sedan som valde att dö istället för att följa sina kristna traditioner! Vad är det för en konstig anledning till att helgonförklara någon? Sen när blev det häftig med martyrer?! Kan någon förklara det för mig, snälla!

Här är mitt förslag för ett bättre Sverige: Bojkotta allt som har med Alla Hjärtans Dag att göra. För Alla Hjärtans Dag är ingenting mer än en lögn.

MAKES ME PUKE / Ett riktigt jävla Helgon :]

Look Bambi, the water is stiff!

Happ. Så var de två veckorna av underbar prao helt plötsligt historia. Så var man tillbaka i den stinkande, iskalla glaskuben igen. Fy fan. Fy faaan! 

Dagen inleds med ett härligt SOpass. Typ den kortaste lektionen. Fyrtio minuter bara, men på något konstigt sätt kändes dessa fyrtio minuter som fyrtio år. Och sen... Sen var det idrott minnsann. Oh det var pinsamt. PINSAMT!
Vi skulle nämligen åka skridskor. Jag hade lyckats "glömma" mina skridskor men naturligtvis fanns det ett par att låna. För små. De tryckte som ffffan över tårna och stoppade blodtillförseln. SMÄRTA! Jag önskade av hela mitt hjärta att jag skulle slippe amputera hela foten sen. 

Naturligtvis måste vi också ha hjälm på oss. Hjälm... alltså okej. Vad fint att den skyddar lilla huvudknoppen så att geléklumpen där inne inte får ont i någon av dens små jell-o delar, ja oj oj oj en sån innovativ och fantastiskt bra uppfinnig. Halleluljah!
Men..de har inte ägnat ett tanke på att göra hjälmen LITE bekväm eller LITE mindre ful! 
Fy faan, alltså, man trycker ihop ansiktet mellan dessa plastbitar så att man ser ut som ett ihopsqeezad marsvin. Dessutom går  det lilla man har lyckats bra med sin frisyr på morgonen helt förlorat.

Värre är ändå skidhjälmar... Alltså fy faan. Man får ett stort hjälva Bratzhuvud som helt bryter mot någon slags proportionerlig regel. Plus att hjälmen ger hörseln försämrade konsekvenser(!) Men det är mest synd om dessa små bebisar som redan har ett oproportionerligt huvud som är fett tugnt att hålla uppe. Så sätter de på dem en jävla HJÄLM på huvudet! Kortisarna kan ju inte ens gå rakt med de där grejerna på huvudet!! Hur ska de då kunda åka skidor utan att helt förlora balansen!? Sen ni inte hur de vinglar omkring ute i backen!?

Hur som helst...Var var jag någon stans? Just det, ja, skridskor. Öh. Ja, jag var Bambi på hal is, för att göra en lång historia kort. Och det var en av de gångerna jag har skämts mest över mig själv i hela mitt liv. Fin.


READY FOR MELTDOWN? / Helgonet frrrryyyser


Bäst

Det är aldrig någons fel. Om det är någons fel så är det i så fall mitt. Vi vet ju alla att jag har lika bra syn som en mullvad. Det är ingen hemlighet. En sak som inte heller är en hemlighet är att jag aldrig hade kunnat stå upprät utan alla fantastiska människor i min närhet. Ni är så bra! På alla sätt och vis. Och jag älskar er. 
                                                                                     Jag. Älskar. Er.

                                                                                        / Helgonet :]



Jag är en bokmal X]

Hej och välkomna. Jag vill börja det här lilla totalt meningslösa och alltför korta inlägget emed att erkänna: Jag, Krullet, är offeciellt en boktönt, och jag är stolt över det!

Moahaha. Ja det är sanningen alla idioter och nutellaskallar out there. Jag älskar att läsa, det är sket kul om det är en bra bok. Jag slukar en bok i veckan och jag njuter av det. Här är några bra böcker:

* Självbiografierna skrivna av Dave Pelzer.
* Million little pieces av James Frey.
* Nattsystern av Unni lindell.
* Starkare än hatet skriven av Tim guénard. (håller på att läsa nu.)

I just lööv Tim ellet Timothys sätt att skriva hans språkhantering och hans hantering av byten av berättargrepp är grymma. Han är grym! Hans bok är grym. Hans bok är förövrigt en självbiografi som handlar om att inse att det finns saker som är starkar än hat.

Ja, en sak som är sorgligt är att folk som är fjorton år som har läst två böcker i sitt liv! Och det inträffade när personerna i fråga var sju år gamla och läste om Bamse och Lilleskutts äventyr och bravader. Vad är grejen, jag förstår inte? Är ni helt intelektuellt handikappade eller bara rädda för att bli retade om ni läser en jävla bok? Jag förstår inte, jag förstår inte alls. Ett annat tecken på att ingen i min närhet läser en jävla goddamn bok är att de inte har ens ett någolunda utvecklat ordförråd överhuvudtaget! Och inte kan stava till ord som: kassar, också, ändå och tillägg. Det är patetiskt förfan! Jag känner till och med en person som får betalt av sina föräldrar om han läser en jävla bok! Där går det fan för långt, jag kunde inte ens svara på det. Det var sjukt.

Oh my god, I lööv this book måste citera lite från den, en sak som jag tycker var väldigt bra skrivet:

"...Den som inte betyder något för någon tappar inte fattningen när han ramlar. Han klagar inte, brister inte ut i gråt. Han reser sig och börjar om..."
                                                                                 / Timothy guénard

READ A BOOK!!   //Krullet en stolt boknörd XD
                                                   

I LOVE YOU

Jag är inte bra på sådant här, inte alls faktiskt. Inte som Helgonet som är bäst på att trösta, det kanske är för att hon alltid har fått göra det? För att hennes teatermask höll längre än våra.

Jag känner mig självisk just nu, fyfan vilka skuldkänslor! Jag är ledsen, Helgonet, det är jag verkligen. Jag menar, Jag är så dålig på sånt här.
Jag ÄLSKAR DIG! Det gör jag verkligen, du betyder mer än vad jag någonsin kan klä i ord. Jag vill inte att du ska må dåligt. Men det är så irriterande för jag har svårt att säga till människor att jag uppskattar dem. Jag har verkligen det. Men jag vill att du ska veta att hur lite jag än visar det, så älskar jag dig verkligen. Och jag är ledsen för att det blev såhär.
Jag säger alltid att folk är blinda att dom inte ser igenom "masken" på folk som mår dåligt. Men gör jag de själv. Nej. Jag visste inte och jag anade inte ett jävla skit. Hur kan man vara så blind? Jag vet inte.
Vi är lika du och jag, vi vill båda att alla som man älskar ska må bra. Även fast jag är sämst på att  visa det så bryr jag mig om dina känslor och jag älskar dig sjukt mycket. Jag kan inte tänka mig ett liv utan mitt Helgon. Din humor, ditt garv, diskutionerna med dig. Haha, vi pratar alltid om hur patetiska alla är, men vafan, hur jävla patetiska är inte vi på en skala?

Jag önskar att jag kunde få fram vad jag vill ha sagt men som jag sade det kan inte kläs i ord. Jag ska visa att jag bryr mig mer jag ska visa att jag älskar dig. För det gör jag verkligen. Och jag hoppas att du insett det.

Du behöver kärlek som jag inte kunnat visa, jag ska göra det nu. 

Din mask höll längre än dom flesta, jag är ledsen att jag inte såg, men vi ska klara det här. För fan du vet att vi ska klara det här och allt ska bli bra. Men det tar sin tid. Men det ordnar sig, det gör det alltid.

LETS FIX YOU   // Krullet behöver superlinser.

Junk.

Jag tänker inte blotta mig inför hela världen. Jag vill inte öppna upp och berätta precis allt för precis alla. Jag är ingen offentlig person som ingen kan undgå att se. Jag tycker inte om att folk vet när jag är ledsen, jag vill inte att någon ska se det. Så jag säger aldrig: Jo och föressten så mår jag inte speciellt bra just nu.
Jag tror inte att någon vill veta det. Jag tror inte att någon är intresserad. Och ingen jag känner är särskilt empatiskt av sig. Ingen bryr sig ju. Om något över huvud taget! Dessutom vill jag inte att någon ska bli besvärad över att det dyker upp en person som behöver lite tröst och medkänsla. Även om det bara räcker med en kram.
 Jag kan ju inte förvänta mig att alla ska vara lika medlidande som jag. Jag blir förkrossad när någon jag tycker om är ledsen och mår dåligt. Jag bryr mig. Jag vill att alla ska må bra och vara goa och glada och lyckliga. Därför kan ju inte jag inte vara det...

Min mormor dog när mamma vara tio år gammal. Min morbror var väl kanske tre år eller någonting och min morfar blev bokstavligt talat handlingsförlamad av sorg. Så min mamma blev mamma vid tio års ålder. Hon gjorde precis ALLT som en mamma gör. Lagade mat, städade (med allt det innebär), tvättade, handlade, hämtade på dagis... you name it!! Mina systrar kunde också allt det där vid tio års ålder, och de hade två småsyskon att ta hand om också. Allt som innebär ansvar gjorde de.
Folk tycker att jag får hjälpa till mycket hemma. Ser ni det från mitt perspektiv, eller snarare min mammas perspektiv, eller mina systrars, så är det inte speciellt mycket. Men även om de tre tycker det, så kan jag med gott samvete säga att jag inte är bortskämd. Över huvud taget. 
För jag ber sällan om någonting. Det gjorde inte mamma, det gjorde inte mina systrar och det gör inte jag. Jag vet ju vad svaret blir. Vi har aldrig heller haft särskilt mycket pengar att spendera. Kommer aldrig ha heller. Missförstå mig inte, jag har alltid varit ett lyckligt barn.
Jag ber aldrig någon annan om nånting heller. Jag tror det är en vanesak. Vill jag ha någonting gjort, gör jag det själv. Jag ber aldrig någon om en tjänst. Visst har ni hört mig fråga ifall jag får låna en penna, eller ifall nån kan hämta ett glas vatten åt mig i matsalen. Det är inte det jag menar.
Men jag gillar inte att prata om det jag menar. Så jag förväntar mig inte heller att någon ska förstå vad jag pratar om. För enkelhetens skull: Jag frågar inte om hjälp för jag är van vid att aldrig bli hjälpt. Jag tar ansvar för mig själv, och förväntar mig inte att någon annan ska göra det.

Det har blivit såhär: Folk jag älskar går omkring och är konstant ledna och mår dåligt hela tiden. Inte alla samtidigt, men de byter av varandra väldigt effektivt. Och jag, jag springer omkring och kramas och pussas och tröstar och pratar och kämpar för att alla ska må bra och vara glada igen.
Men när jag inte heller mår bra, då finns det ingen plats för mig. Då är det någon annan som är deprimerad. Då vill jag inte vara den som helt plötsligt ska stå i rampljuset. Jag vill inte vara den som helst plötsligt ska ha allas uppmärksamhet. För det får ju motsatt effekt. De tror att man bara spelar för att få uppmärksamhet. Förstår ni hur jag menar?
Det här var värre förr, när jag hade fler människor omkring mig att bry mig om och trösta. Men det sitter kvar i mig det där med att gömma mina känslor. Jag vill ju att alla ska vara glada och lyckliga. Och om jag då kommer och säger att jag mår dåligt... ja, snacka om mood killer. Jag vill inte förstöra någonting! Så jag sitter där, och ler, tvingar fram ett skratt nickar och säger Fett kul!!
Det är kul att mina älsklingar mår bra. Jag unnar dem det. Jag vill ju inget hellre än att de ska må bra. Det vet de ju. Jag älskar de mest av allt. Men det är det som är grejen. Jag kanske också behöver lite kärlek. Utan att behöva säga till, utan att behöva förklara mig och berätta allt. Jag tycker att det är jobbigt!

Nu svamlar jag igen. Och nu tycker ni säker att det är skumt att jag börjar med att säga att jag hatar och blotta mig, och sen helt plötsligt gör det. Då vill jag bara säga att det är första gången.

I DON'T WANNA / Helgonet



Hoppet är det sista som lämnar en

Hoppet är det sista som lämnar en? Var det någon som skrev. Stämmer det? Det finns många människor om lever utan hopp. Eller? Jo, det måste det ju finnas. Kan men leva utan hopp? Har jag hopp? Jag vet inte, hopp är lite skumt jag vet inte riktigt vad jag skulle hoppas på. Många frågor, allt för några vettiga svar. Nej förfan man kan inte hålla på att ställa frågor till sig själv om livet hela tiden, man blir galen efter ett tag. Men ibland måste man stanna upp och tänka till. Det är sanningen, min sanning.

Mitt liv är bra. Jag gillar mitt liv allt är som  jag önskat att det skulle vara. Jag har en underbar pojkvän som jag älskar, jag har underbara kompisar som ingen kan ersätta. Det går bra i skolan, jag har ett jobb, en familj som bryr sig om mig. Behöver man mer? Inte jag, inte nu.
Om man tänker tillbaka så är det ganska ofattbart hela jävla skiten.Krullets liv, Stockholm, Huddinge,ett år sedan. Allt jag ville var att du skulle älska mig, allt jag ville var att ha kompisar som betydde allt, som jag kunde ha a goddamn good time with! Och alltid ha ett hem som man kunde luta sig emot. För det behöver man. Jag har det nu, det verkar lösa sig för den här hopplösa ungjäveln endå! 

                           Akta er världen här kommer Hanna och hon kommer att äga er alla.

A cab ride to death plz?!

Jag är fett BRA! Nej vänta, jag är fan bäst! Jag har varit så otroligt god, medlidsam och arbetsvillig (låt oss inte glömma falsk och smörig) de här två veckorna så jag har fått jobb på 7 eleven  :D Gaah vad grym jag är! Jag kommer få fett mycket pengar och jag kommer bli RIK! Jag ska jobba 2 ggr i veckan och sen ska jag jobba några veckor på sommarlovet, kommer tjäna typ 2000 i månaden  $ = ♥ !!

På morgonen idag jobbade jag med Quasem, han e typ skön, fast han är lite skum. Men vem fan är inte det?! Idag har jag faktiskt inte haft några psykfall inne på min lilla arbetsplats jag blev lite orolig! I miss you fucki´n freaks and fuckheads!! WHERE THE HELL ARE YOU ?!?!

Aja anyway ladies and gentlemen, senare på dagen så jobbade jag med Jimmy, jag gillar Jimmy han ärGRYM XD   Jag lyckades även plugga in min mp3 i stereon från 40-talet så jag kunde lyssna på min musik out in the store. MEN!!! Som vanligt finns det ju alltid folk som vill förstöra mitt liv!! Det kom in tre asfula idiotiska äkliga små megafjollor och satte sig vid ett bord och när mina musikgudar My chemical romance spelades för glatta livet fick dom jävla idioterna för sig att sjunga med! Gör inte det!! SLUUTA!! Ni förstör musiken den underbara genialiska musiken! De sjöng ju inte direkt vackert helle jag fick fan stoppa friggolit i öronen.. Stackars mig.

Men i allafall hela skiten som jag vill komma till är kvällen. Ja det  var ungefär såhär:

Jag slutar klockan 17.00 tar 12 övertåget fårn T-centralen. Men tåget  åker aldrig för det står stilla på grund av någon olycka elr något sånt. Och så får jag syn på F och J lite längre bort i vagnen så jag drar mig dit och börjar mingla lite smått.
Tåget verkar inte ha någon störra plan på att åka iväg och det kommer ett annat tåg på andra sidan perrongen som åker samma linje så ca hälften av resenärerna springer dit inklusive dom tre hjärndöda idioterna: VI!
Och såklart tappar jag och F bort J när vi går in i tåget men vi pallar inte bry oss. Och vid det här laget så var tåget över 20 min försenat. En kvinna ställer sig plötsligt upp och frågar: Är det någon som är med och tar en taxi till Huddinge? Självklart kunde inte jag och F motstå frestelsen så jag sa: Sure, lätt att vi vill!
Så F jag kvinnan och en annan kvinna drar oss mot Cityterminalen för att fixa en taxi. Vi sätter oss i en taxi och börjar åka mot Huddinge.
Taxi chaffisen var fett skum och verkad helt jävla påtänd, han ba: Fuck SL!!! Nu kör vi förfan!
Och jag och F höll på att garva ihjäl oss snubben var sjuk i huvet! Han gasade på som ett psykfall och hade noll koll! Innan vi satte oss i taxin förklarade han att SL bara står för 400 kronor av taxiresan och sa att hela resan skulle gå på ca 350. Och det var ju chill. Vi behövde ju inte paya!
Men resan började verka skum från första början med tanke på att taximetern tickade ovanligt snabbt och låg redan på 300 kronor när vi inte ens kommit til Älvsjö! När i åkte igenom en tunnel så släppte han ratten och höll på att krascha in i en vägg. Jag o F kollade på varandra med skräck i blicken. Det var då vi visste att VI SKULLE DÖ!
Men när vi närmar oss Huddinge ligger taximetern på 600 spän och det brukar aldrig kosta mer än 350 spänn att åka från T-centralen till Huddinge. Chaffisen hade en lapp för sin legitimation, det var då kvinnan i framsätet tog bort den lappen och kollade på legget och utbrast "Men, vafan det är inte du på det här kortet!" Mannen ble mycket sur och rädd lät det som och fortsatte säga att hon var fjantig och att det visst var han på kortet! Men det var inte han jag lovar! Jag såg fotot, inte ett dugg likt! Han hade typ lånat eller snott taxihelvettet! FYFAAAN!! Jag och F skakade hand och han sa: Ja, Han det har varit trevligt att känna dig. Varpå jag svarade ett skumt detsamma. För nu var det riktigt jävla krig i framsätet dom bråkade och slet i legget båda två och chaffisen kollade inte på vägen överhuvudtaget!!! Men när vi äntligen stannat var alla tvugna att betala 200 extra åt den där pundaren! Det gick inte jag och F med på! NOOPE! No way, så vi slängde upp därren och kutade därifrån samtidigt som de skrek efter oss! Men, men...


F var fett rädd och han ville inte att dom skule känna igen honom så han fixade en skitbra förkladnad NOOOT!! XDXD Han vände kepsen bakochfram och stoppade en påse innanför jackan så han såg fet ut. Smart där F! men Bussen kom strax därefter och en vettskrämd F åkte hem och jag började gå mot min busshållsplats.


Och det mina kära idioter var min kväll....Men jag vettefan vad som hände med J, jag pallar inte tänka jag är fett trött!

HOOK ME UP!  //Krullet lööves springnotor <3


Gå och dö!

GAAH!! jag är fett trött och jag vill sova jag pallar inte blogga ett jävla skit men som sagt det är väll bra karma = Helgonet  stryper mig, hugger mig i små delar och matar kloakråttorna med mig om jag inte bloggar.

Nej idag har det inte hänt ett skit! Helgonet, F och J kom till min prao och hälsade på...as usuall...ja det var ju trevligt.. Snyltade oss på all coffe cooler eller vad det nu heter... Ja det är sanningen.


Ja, jag har börjat bli van med alla cpn som kommer in på 7eleven nu så jag är lite känslomässigt avtrubbad vid det här laget när dtet gäller dom. Plus att det stör mig att ingen behöver jobba överhuvudtaget på sin prao, alla chillar som in i helvette men jag sliter rövhålet av mig 8 timmar om dagen!! Men på den andra sidan har jag fått ett sommarjobb så.. Look on the bright side of life! NOOT!! För det finns ingen...

Jaha jag vill FEEESTAAA!! Innan jag dör gott folk... Imorgon ska jag leka med D ..Ja det är sanningen annars har jag absolut inget mer jag vill säga jag ska återgå till mitt film-tittande.. fast nu har jag missat halva filmen på grund av den här jävla FITT BLOGGEN!!

FIX MY BRAIN // Krullet  den lilla arbetsmyran bokstavligt talat..

Helvetet nästa!

Snön håller på att försvinna nu. Det känns lite som att det är vår. I Februari.!
Läste i tidningen igår morse (!).  Där stod det om den globala uppvärmingen och vad som kan hända om det blir 1,5 grad varmare på jorden. 1,5 grad!! Så lite kan göra så mycket... Arktis och Antarkis har redan börjat smälta. Och om det fortsätter, vilket det förmodligen gör, så ligger New York, London, Tokyo (m.m!) under vatten inom typ 20 år. Ni kan ju tänka er hur min paranoida sida har växt med typ 500% nu. WE'RE ALL GOING TO DIE!!!!!!!! O.O
(är jag ännu mer greenpeace nu, eller? Va? VA!? Krullet kan ta sig nånstans..)

Ja, det är ju skojigt och sånt. Idag har jag lekt med N. Men inte så länge. Jag drack Oboy och sen fick jag ont i magen. Mötte E på bussen. Hon skulle se Linas kvällsbok. Den vill jag också se :P Hon berättade någonting kul också, men jag kommer inte ihåg vad det var... JO!! Nu kom jag på det!! HAHAHAHAHAHAHAHA! X]
Men jag ska nog inte ta det här. Sorry... hehe =]

Fan, jag hatar söndagar... "Men kom ihåg, ni har det bra, om ni inte har det så som Quang!" (Gunnar i mitt hjärta)

TORKEL FOR PRESIDENT / Helgonet har ingenting att skriva, egentligen






Måste tjejer vara fjolliga vandrande fittor?

Jag skojjar inte! Fyfan vilken tråkig dag! Jag dör och jag är 100 % rastlös.
Ja, jag skulle ju kunna berätta om gårdagen. Och dagen innan det. Sheit det var länge sedan jag bloggade.


Iaf 1/2 , Älskling D's födelsedag. Ja jag började dagen plikttroget med att avtjäna min arbetstid på kära 7 eleven. Fast det är typ fett soft acctually. Jag har kommit på att jag är värsta skillad för jag kan prata med mina kunder flytande på tre språk...eller ja två utav dom är ju inte särskillt komplicerade men, men.
Ni som aldrig har jobbat på 7 eleven vet inte hur jävla många skumma människor det finns! Det kom t.ex in en man i 40 års åldern som var störd som började gråta för att vi hade tagit bort hans favoritbakelser ur sortimentet.

Men det finns som alltid en liten hake. Min handledares musik. Gott folk jag måste stå ut med The voice hela jävla dagarna jag skojjar inte jag var nära självmord! Hiphop är ju i grunden bra mening, att komma fårån botten och nå sitt mål mot alla odds. Eminems tidigare låtar är helt ok. Men vad fan har hänt?! Musiken är ju så jääävla meningslös! Hela grundidén med hela skiten är ju totally förstörd!! Alla låtar handlar om brudar, brudars rumpor, brudars fittor, brudars pattar. Och jag höll nästan på att glömma det viktigaste : Att sätta på brudar.
Låtarna skriker: Hej jag är en helt jävla pantad mansgris som har hur mycket pengar som helst som jag spenderar på horor och strippor. För att jag är för ful, meningslös och pantad så att ingen knullar med mig frivilligt! Det är förfan sanningen! Jag menar vad är grejjen? Det finns ingen!? Och det är ju sorgligt att det faktiskt finns folk som seriöst tycker att det är bra, och värt att lyssna på. Det finns tillochmed  en R'n'B "ballad" som handlar om att han vill knulla en tjej, och tycker själv att han har skrivit en otroligt charmig och romantisk ballad! Nejmen ojj så omtänksamt av honom texten går ungefär såhär:

"Girl don´t you know I wanna fuck you..." Det är ju förfan patetiskt om en kille skulle komma och ställa sig och sjunga för en tjej med en röst som låter som att han har klämt kulorna i en dörr, att han vill knulla henne. Så känner jag ingen tjej som inte skulle sparka hans pung i småbitar. Tjejer är inga jävla objekt vad är grejjen? Är vi objekt för att vi har bröst och en fitta?

Och jag blir så sur på tjejer som är så jävla fjolliga och lyssnar på sån här musik och uppmuntrar killar till att se dom som objekt. Som inte har någon egen självkänsla överhuvudtaget. För att inte tala om självrespekt? Vill alla tjejer i den här världen gå runt och ses som en vandrande fitta?
Det finns alldeles för lite tjejer som är sköna, har en skön stil kul humor. Alla är så jävla pryda och perfekta. "Hej jag kan inte ha på mig häng om jag vill ha det för att det är en killgrejj och jag har ingen egen vilja, allt jag är ute efter är att bli sedd som ett objekt utav en egen vilja." Är det så alla tycker?! Kul..

Och till alla människor som har problem med min personlighet, jag bryr mig inte!!! Vissa dissar mig för att jag är för "killig" och för att jag inte förskönar mitt språk när jag pratar. Om jag menar fitta så säger jag fitta och om jag menar knulla så säger jag knulla?! Vad är problemet är det bara killar som får prata så, vi tjejer ska sitta tyst och fnittra, kolla på Titanic och säga framstjärt och "älska med varandra". Nej jag pallar inte sån jävla bullshit.
 Och man blir kallad jävla punkarfitta och emofitta om man har kort hår och svarta kläder, alltså för att man inte pallar klä sig som Ebba von Sydarsel säger åt sig att du måste göra för att betyda något i det här sammhället, för att bli accepterad. Bara man har lite självrespekt så är man en "pojkflicka" fyfan .När ska alla tjejer börja stå på sig?

Inte konstigt att jag har mer killkompisar än tjejkompisar. Alla är ju bara jävla fjollor och är det något jag inte tål så är det tjejer som inte vågar flippa ut ibland som inte vågar vara dampig i huvet. Som är så osäkra på sig själva och oroar sig för vad andra ska tycka. Som min kusin, all kärlek åt henne jag älskar henne men hon kan vara en typisk sån här. När jag går på stan kan jag få för mig att börja skrika och garva och bete mig som en jävla omogen idiot för att jag tycket att det är kul. Då är det skit jobbigt med någon fjolla som säger åt en att man borde bete sig lite mer som en tjej och uppföra sig! Man ba: Whaat?! Jag har en fitta därför ska jag ha andra rättigheter. Om jag vill skrika skriker jag. Om jag vill garva garvar jag vill jag cepe omkring och göra fuckade saker så gör jag det!! Det är därför jag älskar S för hon är precis som jag, inte rädd för att skämma ut sig lite då och då. Ska man inte få ha kul?!

Nu märkte jag att det här blogginlägget började handla om lite andra saker än det som var tänkt från början men ja vi kan juu sammanfatta det punktvis som jag hade tänkt prata om från början:
* D  fyllde år fick Blink 182 skiva, Skullcandy lurar - Glad.
* Träffade Jimmy som jobbar på 7 eleven - Skojjig.
* Jobbat arselhålet av mig - Jobbigt.
* Chillat - Soft.

Det var ungefär det gott folk, och alla idioter där ute.
And thats the way the cockie crumbles... Eller hur fan man nu stavar och säger det . LÖÖV JIM CARREY BTW XD

LEAVE ME ALONE  // Krullet den smått irriterade