Johan Glans ffs!



Johan Glans gör mitt liv fulländat.

Lördag morgon

Har man någonsin känt sig mer ofräsch än så här? Nej, det betvivlar jag. Flottigt hår, feta mörklila ringar under ögongen ETC! 

Jag har i alla fall fått en liten photoshopkurs här av mig kära vän Nadja. Hon har lärt mig en hel del nödvändiga saker som jag länge har undrat över. Nu är mitt liv som photoshopare fulländat.
Om cirka trettio minuter ska vi åka iväg till vår danslektion. Fast vi har inte så stor lust till det, vi är sååå trötta. Vi vill bara sitta hemma framför TV:en och käka godis från vår onaturligt stora, gula godispåse <3 Meeen, det är nog inget alternativ eftersom jag måste lära mig den här dansen BRA inom en månad. Så fort jag ställer mig på dansgolvet blir jag helt förvirrad. Dessutom har jag fått fetaste jävla sämsta placeringen och får inte plats att dansa överhuvud taget, det kanske jag har sagt förut.  
Hur som helst, jag är förkyld, jag har feber och det rinner en jämn flod snor nerfrån min näsa. Så jag ska inte deltaga i dagens uppvärmning. Så att jag orkar vara med och dansa koreografin. Ja, så blir det. 

Föressten, jag vill gå till dansen. Om jag inte dansar blir jag ledsen i ögat. Och nu är det lov så jag kommer inte få dansa på över en vecka. Så idag ska jag skaka loss. Oh yä.

IS THE SHIT / Helgonet



nejmen så kul!

Jag är så jävla trött på den här skiten! Jag orkar inte! det är fredag och jag sitter och skriver mitt extra arbete till svenskan! Jippey! Och mina föräldrar skriker på varandra helt oavbrutet. Och försöker så odemokratiskt som möjligt avgöra vem som förstör den andres liv mest. Dom säger exakt ordagrant hur olyckliga dom är och hur fel deras liv har blivit. Och när jag säger at jag inte orkar gå ut och göra något med mina föräldra. Så blir dom helt deppresiva och beter sig som att välden går under. Eller ja enligt dom har den det. Och dte är deras barn som har förstört deras liv. Kul.
Och som sagt här sitter jag.Kul.


IT´S NOT FUNNY //Krullet.

När jag blir stor ska jag bli vacker

Al hade med sig sin systemkamera idag, och jag vill ha den. Eller en egen. Försökte låna den av henne, jag fick det också men blev bortknuffad av andra som tyckte att de behövde den mer än jag. Oh, vad jag förundras över vilka trevliga människor jag umgås med... Kikade i alla fall runt på bilder dåra, blev på människor, vackra objekt, don't you think? Den här modellen är från Mikas. Hon ser mest skev ut, men är snygg ändå
                                                      . 161419-43 

Den här bilden har jag lånat från Make Up Store. Sminkningen var udda, vem går omkring med gula läppar liksom? Dessutom påminner modellen om en mindre omtyckt person i min klass...
                                                       161419-44


WANNA LOOK GORGEOUS / Helgonet

Dag efter dag

Nu ska jag snart läsa igenom alla inlägg jag har skrivit sen vi startade bloggen den andra januari detta år. (Måste välja ut de inlägg jag vill ha med i vårat extraarbete i Svenska.) Det har gått så fort, men det känns ändå som så länge sedan. Det är skönt att tiden flyger iväg utan att jag hinner tänka på vad som egentligen händer, och att vi med rasande fart närmar oss sommarlovet. Men det är också lite deprimerande, eller deprimerande är kanske inte rätt ord, med det känns som att jag missar så mycket, fast jag vet att jag gör saker hela tiden och egentligen inte hinner göra fler saker än jag redan gör. Men dagarna bara rinner iväg, nej de forsar iväg lika snabbt och kraftigt som en älv. Jag kan aldrig få tillbaka idag igen, jag kan aldrig uppleva igår en gång till. Varje dag plockas 24 timmar av mitt liv bort som ett löv faller från ett träd. 
Vissa dagar vill jag ju inget annat än att bli av med så fort som möjligt. De dagar då precis allt går i svartvitt. Men de dagar som man verkligen inte vill ska ta slut, jag vet att ni vet vad jag menar, de vill man inte att de ska gå förlorade. Och man lovar sig att alltid minnas denna underbara dag, nästa morgon har man redan glömt hälften. Eftersom de bra minnena alltid brottas med de dåliga. Varför kan man aldrig glömma sådant som man vill glömma?

Varje dag är också ett steg närmare de oundvikliga slutet, som vi alla möter. Jag tänker bara på hur mycket jag kommer att uppleva innan dess, och hur skönt jag kommer att tycka att det ska bli att få sluta ögonen för gott. Ni vet hur mycket jag älskar att sova ;] Samtidigt känner jag också någon slags ångest, tänk om jag inte hinner med alla saker jag vill göra? Tänk om jag inte når alla mina mål? Karriär eller barn, går de att kombinera? 

Men jag är bara femton år, förhoppningsvis har jag inte ens levt klart en fjärdedel av mitt liv (men vem vet vilket öde jag går till mötes?) Jag lever verkligen inte varje dag som om det vore den sista. Jag är en sådan som tänker:
 Imorgon är en ny dag.

Jag längtar efter framtiden!! Jag är den enda som jag känner som längtar till att få börja gymnasiet. Jag längtar bort från högstadiet, jag längtar efter nya människor som jag kommer att träffa. Jag längtar efter att få squeeza ut mitt första barn och se om geléklumpen är lik mig. (detta är jag också ensam om) Undrar om jag kommer in på de utbildningar jag söker? Undrar vad jag kommer få för jobb? Undrar om jag någonsin kommer på hur man slappnar av? Undrar om jag någonsin inser storheten i R&B och hiphop?

I FEEL OLD / Helgonet




Money, money, money

Jag kan inte plugga till hemkunskapsprovet i konsumentekonomi för jag får ångest så fort jag öppnar boken. Ångest för att jag knappt har några pengar, ångest för allting jag måste köpa, ångest för det jag vill köpa men inte har råd med. Ångest och dåligt samvete för alla det tusentals McDonaldsglassarna jag har ätit genom åren. Jag gick igenom mina kvitton som jag har sparat sedan jul. Kvittona motsvarar inte ens nästan samtliga saker som jag har köpt sedan julafton. Men de har en summa på 1606 kronor och 50 öre. Lägg till alla glassar med chokladtopping från donken, och alla godispåsar från Rätt Pris och alla andra inköp när jag inte har behållt kvittot. Var har jag fått alla dessa pengar ifrån? Visst jag jobbar, men bara för runt 800 kronor i månaden. Visst jag får månadspeng, 400 spänn. Men det brukar bara bli runt 200 efter avdragningen för mobilräkningen. Det ser ju ut som att det går ihop på något sätt, men varför har jag köpt så mycket skit? Varför sparar jag inte så att jag kan få börja på Danscenter i höst? Varför sparar jag inte till en systemkamera? Varför köper jag glass varenda gång jag passerar ett McDonalds? Jag har inte råd att hålla på såhär längre, jag måste börja planera mina inköp. Jag får skaffa en såndär kassabok somd et står om i min hemkunskapsbok. I och för sig tvivlar jag på att jag någonsin skulle använda den, men för sakens skull? Jag får ju ändå alltid dåligt samvete varje gång jag köper någonting till mig själv! AH! Shit pommes frites, jag har ju brädan kvar att betala av också! SUCK!

Jag ska i alla fall sluta köpa kläder jag inte behöver, jag ska sluta köpa godis jag inte behöver. Men... Jag kommer nog aldrig lyckas sluta äta McDonaldsglass... 

I AM ADDTICTED / Helgonet

BMX...?

Jag vill ha en bmx!! För jag vill kunna cykla överallt, det är fett härligt att cykla. Och ja nu lutar det åt att jag får en bmxinom en snar framtid. d föreslog att jag skulle köpa en rosa yogurt, det skulle vara ganska nice faktiskt. Och då skulle jag även kunna cykla med So och då skulle hon bli glad i ögat. Mne dte skulle vara chill med en moppe men dte är jobbigt med bensinkostnader iof. Men imorgon ska jag i alla fall få skjuts av Jo till skolan på ahns moppe, SKÖNT! Han har liksom lovat mig dte i 1,5 år nu..Den jäveln...Nej förlåt jag är glad och positiv! :D


Nej NU ska jag plugga...


MY PINK RIDE? // Krullet.

Budget...? Är det någon slags blomma eller?

Budget...? ?r det n?gon slags blomma eller?

Ja men det är ju så otroligt passande. Att jag, just jag som förmodligen är universums största slösare i hela världen som inte någonsin, någonsin har haft ens en liten microskopisk tanke på att ha en budget, ska ha prov på konsumentkunskap! Nejmen Jihoo! Vad bra dte kommer att gå, inte alls. Citat ur min hemkunskapsbok:
" Ja, och nu när du har ,ånadspeng är dte mycket vanligt att man i 15 års åldern har en kassabok, där man anteckanr alla inkomster och utgifter man har. Påså sätt kan du ha koll på vart dian pengar tar vägen."
Nu sitter jag återigen i en liten Nalle-Puh situation och tänker så det knakar i lingonskogen, hur i helvette, ja hur fan i helvettesjävlafittskitkukhålsfitta någon normal människa orkar föra en jävla kassabok. Okej det är sant, det skulle vara praktiskt men jag gör så små och många impulsköp, så jag skulle inte ha någon ordning överhuvudtaget! Och en budget kommer inte ens glidande på en räkmacka in i min hjärna.

Nej jag tror att jag är körd, men jag har i alla fall ganska tur efter som jag är lättlärd. Det är bara att pressa in informationen i hjärrnan. Problemet är bara i natt sov jag 4 timmar. Jag är TRÖTT. Om en timme börjar LOST dte måååste jag se. Och här sitter jag och bloggar för glatta livet. Jag är
 inte bra på att prioritera överhuvudtaget, inte en gnutta i blåbärssylten. ( Gosh vilka mystiska jämförelser.)

Nej men seriöst...Nu ska jag plugga, men först ska jag bara...

HAVE NO BUDGET  //Krullet.

Kondition

Här sitter manen onsdagförmiddag och försöker hitta informationt ill enuppsats jag ska skriva om kondition. Det  är helt värdelöst tråkigt. Jag hatar kondition, det kanska är för att jag knappt har någon.Men vet ni hur tråkigt det är?
Nej, nu ska jag sluta gnälla! MVG, here I come! ^^
Krullet är ute och går, hon ska mäta sin puls efter femtonminuter. Det är en annan del av projektet. De har varit smarta och lagt ihop mattenoch idrotten i samma uppgift. Så detta projekt påverkar betyget i två ämnen. Scary.

SCHOOL IS OUT / Helgonet

I love you, tomorrow

Imorgon gäller det. Imorgon smäller det. Imorgon ska jag ställa mig inför över 600 personer (eller, jag vet egentligen inte hur många vi här i våran miniskola, det är säker färre människor än så men det är läskigt i alla fall) och sjunga. Naturligtvis har jag blivit förskyld också så min röst är fucked up. Jag säger ju att jag alltid blir sjuk vid HELT fel tillfälle. Buhu, jag har ont i halsen! :[

Jag ska sympatibära kjol imorgon för Krullet vill inte visa arslet för jordens befolkning helt själv. Så jag ska squeeza ner mig i min söndertrasade jeanskjol imorgon. Jag har ungefär samma problem som min lilla vän där. Mina lår är fetare än hennes, men jag är större än hela hon så de ser inte ut som flodhästlår i jämförelse, som tur är. Och ingen, INGEN kommer någonsin komma i närheten av min likblekhet! Jag har som känt inga pigment förutom där det lyckas komma fräknar, så att jag är i princip helt vit. Ibland ser det ut som att jag skiftar i blått också, faktiskt. Jag brukar säga till Krullet att hon ska stå brevid mig, för då ser hon grymt brun ut. Men jag ska ha strumpbyxor imorgon och tänker inte visa mina likben. Jag rakade likbenen idag också. Det är så jävla tråkigt att raka benen!! Näst efter att vänta på bussen är det det absolut tråkigaste sättet att fördriva tiden. Jag önskar det fanns något sätt att eliminera håret på benen för gott, men det lär ju inte hända (vi måste prioritera cancerforskningen!! nej visst, okej, tänk inte på mig!) Jag behöver ju inte raka benen, nej, nej, men nu är det vår och varmt och jobbigt med hår (ALLT hår) över huvud taget och jag vill inte gå omkring med ben som man kan förväxla med en pudel.  MEN DET ÄR SÅ TRÅÅÅKIIIIGT att raka benen! 

Nu måste jag egentligen plugga mer Hemkunskap (Konsumentekonomi, tror jag att det kanske var?) vi har prov på torsdag. Och så måste jag ta hand om tvätten. Meeen klockan är sent och jag måste sova också, så att jag inte däckar på fler lektioner. Så tvätten får vänta, och jag får vänta mig ett IG på provet. Jag gör mina val och ska inte klaga. God natt, kära medmänniskor.

THAT'S LIFE, RIGHT? /Helgonet

Vårtider

Det är så grymt härligt att det är varmt ute nu! Jag älskar värme och att inte behöva frysa! Skönt att slippa ha jacka på sig också. Även om jag måste ha den på morgonen påväg till skolan för DÅ är det kallt.
Vi har en del utelektioner numera också. På gympan till exempel, fast då var det bara jag som jublade.  Och så var vi ute på spanskan idag och svenskan igår. Skönt!! För övrigt har jag fått för vana att somna på dessa lektioner , det är minsre bra :/
Efter skolan åkte jag och Al ner till centrum och käkade glass. (Glassautomaten på vårat McDonalds HAR GÅTT SÖNDER!!) Visste ni att det är billigare att köpa en halvliter Sia chokladglass än att köpa en magnumpinne? Magnumglassarna brukar kosta runt femton spänn, men Sia chokladglassen kostade bara elva. För en halvliter! Så det är ju klart att man kör på det! ^^ Jag köpte choklad såklart och Al körde på en sorbet, Kaktus LIme. Den är också grymt god och ser ut som ihopmosade Piggeliner. Vi satt där i solan och kände oss våriga med våra budgetvarianter på Ben&Jerry's. Härligt, härligt! fast vi blev utglodda och utmobbade av tråkiga fjortisar. De kanske bara var avundsjuka för att vi glass och inte dem.                     
                      billigtsiadyrtmagnum


På vägen hem hittade vi en uttorkad padda. Fast den andades så vi flyttade den till en bäck. Det var synd om den. Jag hoppades den klarade sig. Ja, jag vet, vi är greenpeace :D

I'M LOVIN' IT

Blä klet!

Jag vill gå ut! Det är vår och jag vill bara gå ut och springa! Eller cykla, jag måste köpa en cyckel en BMX förmodligen måste bara tvinga mina föräldrar att ge den till mig som tidig birthdaypresent or something like that. Cycklar kostar ju inte så lite heller, eller ja runt 5.000 det kanske inte är hela världen för alla brats, men det är typ så mycket pengar jag har på ett helt år XD Liten underdrift men.
I morgon ska jag i alla fall till skolan! YEY! Ja inte YEY för att gå till skolan, men YEY för att kuna gå ut. Jag e ju förfan planetens största eremit...Vänta det ringer...GAH det var någon skum finsk kärring XO
I morgon vill jag ha kjol på mig för dte är vår! Men det finns några hakar:
*kjolen är KORT och mina ben ser ut som benen på en flodhäst.
*kjolen är KORT och mina ben är lika vita som ett liks.
*kjolen är KORT och det blir inte varmt förens 14.00, jag kommer att att frysa arslet av mig!

Nu har jag använt "brun utan sol" och det är kletigt YEY! NOOT!


HATE MY BODY // Krullet

Jag älskar att sova!

Hmm...som jag misstänkte somnade jag vid 3-4 tiden. Jag kan inte vara uppe hela natten om jag inte har någon att vara med! Det funkar inte! Jag är en sovmänniska...jag sover hela tiden och min kropp tycker att det är onormalt att vara vaken mer än 5 timmar...


LOVE MY BED //Krullet.

All night long

Japp, jag tänker vara uppe hela natten! Varför? Jo dte är en ganska meningslös anledning.Hm, jag har fått låna massa filmer av D, och jag vill inte se dom hemma imorgon på dagen (e hemma från skolan) för att det speglar sig i tv:n XD Så då tänker jag vara uppe hela natten och kolla på tv och sitta vid datan. Så kan jag sova hela natten sen, eftersom dte ändå bara är skit på tv på dagarna XD Jag vet jag är helt fuckad i huvet, nej nu börjar sex and the city, jag återkommer :D



ALL NIGHT LONG // Krullet är en uggla ^^,

MISS MY HAIR!

MISS MY HAIR!

Ja, dte är skönt me dkort hår, och jag har bara haft det i några månader. Men jag måste erkänna att jag saknar mitt hår, ja dte gör jag! Mitt låånga hår. Så nu har jag kommit på en ny investering, EXTENSIONS! Ja, för inse fakta nu när sommaren kommer, kommer jag inte att kunna bada med kort hår, efter som jag har naturligt lockigt hår, kommer det at krulla upp sig och se FÖRJÄVLIGT ut. Och jag vill inte sitta inne som en jävla eremit hela sommaren, nej tack. Och idag hittade jag även en tjej som har mitt drömhår! Det är så sjukt snyggt! Plus att den här tjejen visar sig vara sjukt snäll också så hon erbjöd sig att fixa dom där rosa dreadsen som hon har i sitt hår åt mig! Me like it! Men nej, ni kan andas jag ska inte ha endast rosa dreads, det skulle inte riktigt passa mig, nej jag ska ha långa svarta extensions och sen några rosa och blonda dreads inflätat. Det är grymt snyggt! Så nu är dte bara att börja spara!


I WANT HAIR! // Krullet

Justin Chambers

            JustinChambers
              Den här mannen är het. Ja, det är Alex från Grey's Anatomy. 
                 Om Johan Glans hade haft det här fodralet... Oj, oj, oj. Nej,
                        Jag hade nog helt enkelt dött! Tråkigt, men ack så sant.


                                             HOTTER THAN HOT / Helgonet

Johan Glans




Jag är kär i Johan Glans. Johan, med sina blekrosa dubbelhakor och med sina små grisögon vars ögonfransar inte syns. Johan, med sin äckliga skånska dialekt och med sina små blonda fjun han har på sitt komiska huvud. Johan, med sitt fula leende och sina småpinsamma skämt som ofta handlar om hur patetisk han själv är.
Jag vill ha Johan. Han är ett geni, ett ack så fult geni, men ändå ett geni av allra högst möjliga grad. Johan Glans hatar Sverige. Som Reine i "Hjälp!" vill han dö. Dessutom har han inga pigment. Det verkar som att vi har en hel del gemensamt, Johan och jag.

HE'S MY SOULMATE / Helgonet

Ny design igen

 
YEY! Jag är så jävla grym! (igen) Hehe, nu har jag suttit här i flera hundra timmar och jobbat på bloggdesignen. Vad tycks? Krullet kanske slåt mig, men det är lugnt, då gör jag bara om igen. ^^ Men jag fick verkligen panik när allting försvann förut. Så jag satte mig för att börja om på nytt, och slutföra allting, även om det skulle ta hela natten. Det gjorde det inte, men det är sent i alla fall. Jag ligger egentligen och sover nu, okej?

Jag ville ha det här   skulls  mönstret som bakgrund till hela grejen, men det gick inte av någon anledning. Det var synd. Så det är bara mörkrött nu, jag får fixa det en annan gång.
Annars har jag gjort en ny header. I Photoshop, naturligtvis. Den blev väl lite sådär,  men bättre än förut i alla fall. Sen är det liiite lite ändrat på resten av bloggen eftersom jag fick utgå från en annan stilmall den här gången. Den fula kalendern är också borta. Vad tycker ni, det ser väl okej ut, right?

Nuuu ska jag bege mig till sängen. Det blir inte många timmars sömn för mig inatt. Bara fem för att vara exakt. S'att, god natt på er, allihopa! ^^

HUGS AND KISSES / Helgonet

Så jävla oteknisk

Bloggen ligger under arbete nu, och det är därför den ser ut som den gör. Blev något strul när jag skulle ändra Headern, så alla inlägg liksom försvann. Eller de fanns kvar, men där de ska visas var det helt tomt. Så nu får jag börja om från början. Suck. Jag är så jävla klantig. 

GOT BAD LUCK / helgonet

Faderullanlej

Är det bara min värdelösa Mac som strular eller ser våran blogg helt skev ut för er också? Inte kul! Vår vackra blogg är inte längre vacker i mina ögon. Eller ja, jag är ju blind men eh, ja okej, jag babblar. 
Har letat runt på bilder som vi kan ha som header. Jag har redan böjat tröttna på den designen vi har nu och vill ändra! ^_^ Men jag har inte pratat med Krullet om det. Det är en nackdel med att ha en gemensam blogg, vi är två som ska komma överens om utseendet och innehållet. Men det är bra att vara två också, det uppdaterar mer då, ni vet! ;] I alla fall, det ser liksom tomt ut i bloggen, i alla fall så är headern tom och tråkig. Och den gråa färgen har redan blivit utnött. Hm. Ja, till att börja med ska jag ändra headern (utan att prata med Krull?) och sen får vi se. 
Förlåt för tråkig, onödig uppdatering :*

MAKE ME HAPPY / Helgonet


Gratis generation

Ja jag har blivigt medlem på en skitbra sida som heter www.gratisgen.se   där man genom att värva och samla poäng skitlätt för nice prylar- GRATIS!

Klicka på länken och registrera er! När ni fyller i medlemsblanketten så fyll i nummer 67321 i rutan "Vem har värvat dig?"
Det är prylar från hemmabio system till sex and teh city-boxar till digitalkameror! Och allt du behöver göra är värva!

DO IT!!


LETS DO IT //Krullet.


This is my drug

Ja, man brukar ju säga, "Music is my drug, shoppning is my drug eller vodka is my drug."
Men nu gott folk har jag inget annat att säga än:

"Alvedon and Otrivin is my drug"


This is my drug


LET´S USE DRUGS  //Krullet.

Suck.

Ja det är allt jag har att säga. SUCK. Jag såg fram emot att bli av med det blekfeta fläsket, men no way. Gud har bestämt sig för att jag ska vara blekfet, forever!
Ja som ni kanske inser så blev det ingen solning,varför? Jo för att min arm återligen har bestämt sig för att fucka med mitt hvud. den har nu gett mig feber. Jippey. Den här infektionen sprider sig, och den dödar mig! YEY! Nu är det helt säkert, jag kommer att dö blek och fet, inom 2 veckor, om gud får som han vill. Jag sitter här med feber och ett huvud som känns som ett kletigt Hubba-bubba. Jag har även jäävligt ont i armen och min piercing är infekterad. Jag kommer aldrig att bli frisk för att min kropp är korkad, den kan inte konsentrera sig på att läka en sak i taget. Så den prioriterar, hmm vad är bäst för Krullet att vi läker först? Jag vet! Vi läker piercingen först, för den är ju så fin! Och sen tar vi armen och sedan febern! Jag bra ide min lilla cpkropp, det är bara ett problem, medan min kropp läker min piercing som verkar vara prioritet nummer 1, så är febern kvar, och infektionen i armen som orsakar febern. Vilket leder till att Krullet är helt oförmögen att göra någonting eftersom hon är så sjuk, och hon kan absolut inte gå till skolan, så då kommer hon hamna sååå mycket efter! Och sedan när hon kommer tillbaka till skolan ligger hon 1.000.0000 år efter alla andra!
Bra tänkt min lilla kropp! NOOT! Men hey! Jag har åtminstone en fin piercing. Btw köpte jag ett jätte gulligt Hello kitty piercing smycke igår :D

Det jag har gjort idag är:
* Försökt komma underfund med det faktum att jag snart dör.
* Deppat över dte faktum att jag snart kommer att dö.
* Legat som en bulldeg framför tv:n och känt hur fettet har lagrat sig på min mage och mina lår.
* Och ja,verkligen känt hur sjuk, infekterad och äcklig jag är.

Men det finns en bra sak med att jag är sjuk! Jag har ingen lust att äta vilket betyder att jag kanske går ner lite i vikt...Sen har vi ju tiden efter sjukdomen ( om dte inte är döden) då jag måste börja träna...Jag orkar inte!


GOD HOW FRUSTRATING! //Krullet.

Ett gott skratt förlänger livet

Jag måste bara poängtera hur patetiskt mitt liv faktiskt är. Jag har hela dagen suttit och tittat på Stockholm Live, Parlamentet och Kvarterat Skatan på youtube. Ensam. Väldigt underhållande dock, det kan jag inte förneka, har garvat en hel del. Men patetiskt att jag sitter helt själv en solig söndag i ett rum utan fönster framför en dator som visar ståuppklipp med absolut sämsta kvalité. Är det inte skrattretande?

BUT IT'S FUNNY / helgonet

Oh my, oh my

Jag hatar sommartid. Eller, nej, hata är ett starkt ord, men det gör mig mer förvirrad än vad jag redan är. Jag trodde att jag vaknade tolv, sen skrämmer pappa upp mig med att jag vaknade ett, men alla klockor är tolv, förutom på datorn där den är ett, snart halv två, fast den för mig bara är tolv, snart halv ett. Och ingen vänligt själ har brytt sig om att berätta för mig att jag måste ställa om klockan, nej det får jag läsa i någons blogg. Förstår ni nu, att jag har förlorat en helt timme på min dyrbara söndag? Förstår ni hur det känns? Gör ni det? Va? VA!?

Inte för att jag ska göra något speciellt idag, kanske jag ringer N, men alla andra verkar hata mig. Why? Haha. Nej men alltså, ja, jag är retarded. Det blir nog en dag fylld av städning och tvättande. Får höra varje dag av päronen att det ser ut som en svinstia i mitt rum. Ja, okej, det kanske det gör men jag bryr mig inte. Fast det skulle ju kunna vara lite smidigt ifall jag någon gång kunde hitta det jag söker. Vilket är helt omöjligt vid tillfället, då hela mitt golv är täckt av kläder och annat skräp. Förresseten, jag förundras över hur mycket kläder jag har, det ligger kläder överallt, men jag har aldrig någonsin något att ha på mig!! Jag har så mycket kläder att de försvinner i garderoben. Jag borde göra en utrensning, men jag använder ju liksom allt! Oh, jag vet! Jag behöver en större garderob!! Oh ja! En ny garderob! :D Yeeey! Menneh... Jag kommer aldrig att få en :/ Men jag kanske kan hitta en själv för en billig peng i fyndhörnan på IKEA. Eller de kanske har något smaskigt på Myrorna... Eller ja...så har jag kvar min gamla garderob.

THERE'S CLOTHES EVERYWHERE / Helgonet



Skidor vs sola?

161419-33

Jaha, nu stog jag här...Och tänkte den vanliga tanken what to do?!
Hmm, D var i Kungsberget, jag kan inte vara med helgonet och jag har inte Al´s nummer....Lollo e på landet, So är upptagen.
Jag vill också åka skidor jävla bajsfitta! Men! På lördagen v. 15 drar mina päron till Åre, Jag är hemma ensam! FEEEEEST!! Jag är ensam hemma enda till onsdagen då jag och D tar tåget upp till Åre! Nice! fast vi får återkomma hur det gick emd att sitat instängd på ett tåg med D i 6 timmer. fasst jag tror att det bli värst för D, för att jag har sån jävla mundiaré, jag snackar hela tiden. Jag har redan tagit ut alldeles för mycket ledighet dne här terminen. Jag har inte berättat för lilla J:P att jag tänker ta ledigt igen än. Jag tror att vi väntar med det ett tag. Eller så kör jag iväg ett litet flyktigt sms när jag sitter på tåget till Åre och skriver att jag inte kommer till skolan. "J.P, J.P what are you gonna do, what are you gonna do when i aint comming to you?!" Host dålig cover av Bad boys låten...

Men eftersom dte stog stilla i min lilla hjärna, inga ideer kom igenom så gick jag upp för att sätta på mig kläder, och då märkte jag hur jävla bleka men jag har! helt sanlöst jag sre ut som ett lik! Och de är inte snyggt!
Så nu har jag beställt soltid klockan 14.00 på Huddingehallen. FETT SOFT! Jag kommer att bli pepparkaka!
"losers.losers what are you gonna do? What are you gonne du when my legs are hotter than yours?! Yttligare en dålig cover. Suck.

Gaah! Jag måste se Bad boys..Jag tror jag har den här.

se ya!

WATCH MY TAN!   //Krullet is the nigga shit!

Have no rythm.

161419-31

ja på bilden här ovan ser ni några glada sambadansare. Och grejjen är den att hon, tjejen i mitten, angie är min kusin. Hon är grym på att dansa hon har sin egen sambagrupp och allt, och åker runt och dansar överallt. Och du skulle mn ju kunna tro att kanske, kanske en liten gnutta utav rythm och kordination skulle lyckas squeezas in i min kropp. Men NEJ! Ange har även ett skitbra jobb, som hon är asduktig på, hon reser sjukt mycket emd jobbet, alltså free vacation. Hon är sjukt intelligent och rolig. Fick jag något utav det? NEJ! Här sitter jag på mina feta betygssänkningar och tänker som lilla nalle puh, hur fan jag ska kunna höjja mina betyg?! Men det står still. Jag är för korkad och oambitiös.
Men...Även fast jag inte har ärvt något bra från Angie, inte ens hennes fina hudfärg...Så har jag ärvt lite från mina kära föräldrar:
* Att jag är dement och inte kommer ihåg någonting - Mamma.
* Jag är inget mattesnille - mamma
* Jag har missbildade öron - Mamma
* Jag är sjukt blek och fet - Mamma
* Jag har ingen humor överhuvudtaget - Pappa
* Jag har dåligt imunförsvar -pappa.

Ungefär det...Suck..Men ja som tur är kan jag skylle allt på mina dåliga gener. Där har ni sanningen people, det finns säkert hundra grejjer till som jag kan rada upp med negativa saker jag har ärvt...Men dte skulle ta hela terminen.


HATE MY GENES // Krullet.

När jag blir stor ska jag bli Guinevere

King Arthur

Jag har suttit ensam hemma hela jävla lördagskvällen. Helt ensamn i ett stort, tomt hus. Inte ens min lillebror har varit hemma. Men jag får skylla mig själv, right? Jag förväntade mig inte att någon skulle ringa, och jag plockade aldrig upp luren själv. Men jag hoppades att det skulle finnas någon som kunde visa något slags tecken på omtänksamhet. Man kan alltid hoppas. Fast jag hoppas alltid förgäves.

Jag har tittat på King Arthur, and I liked it. Keira Knightley har aldrig varit hetare. Varför har hon inte alltid svart hår? Ioan Gruffud som spelar Lancelot var också het. Men man ska inte googla på skådisar man har sett i filmer som utspelar sig för typ längesen. Man tror att de ska vara lika heta som i filmen, med lockigt halvlångt hår, en aning skäggväxt och lite sådär sexigt smutsiga i ansiktet. Men sen är det bara bilder på dem när de har klippt av sig allt hår och ser gamla och tråkiga ut. Inte bra. Alla borde se ut som i King Arthur, speciellt som Joel Edgertons karaktär Gawain, han hade snyggast hår av alla. <3 Ou, jag önskar att jag såg ut som Keira Knightley! :[
Fett coolt att Stellan Skarsgård är med också, och fett coolt att min pappa har jobbat med honom. :P We can all make it to the top.

King Arthur var en fin film, jag känner att jag borde läsa om King Arthur och riddarna vid det runda bordet nu. Det var spännande, och jag blev hungrig på att veta mera. En spännande historia det där, inte minst triangeldramat mellan Arthur, Guinevere och Lancelot, haha! Nej men, Arthur älskade verkligen sina riddare, och han var villig att mista livet för deras skull. Och de var villiga att göra allting för honom. Det är så vänner ska vara, man ska ställa upp på varandra, no matter what. En för alla, alla för en.That is the real shit, people!


MAKE ME PROUD / helgonet

God morgon!

Ja kära vänner, här sitter man en lördagsmorgon. Alla andra tonåringar i Sverige ligger förmodligen och sover vid det här laget, men inte jag! Om tjugo minuter ska jag nämligen åka och dansa. Det är roligt, men jag kan inte koreografin speciellt bra. Och kan jag inte koreografin så att den sitter som en smäck direkt blir jag frustrerad. Och då går det ännu sämre.
Vi fick platser till uppvisningen förra veckan, och jag blev placerad längst ut i kanten. No big surprise. Meeen grejen är att jag knappt får någon plats att dansa på över huvud taget! :] Ska nog gnälla lite på de som står på min rad, de kan inte hålla på och tjocka ut sig sådär, det blir inte roligt för lilla Helgonet, nej, nej, nej. 

Har skickat en massa bilder till den här datorn från min dator ( dom för övrigt inte går att blogga ifrån?! XP) för det har försvunnit en massa orginalbilder från iPhoto på den här datorn. Från oktober till typ mitten av januari fattas det en massa bilder för mig. Ledsamt. :( Men jag har dem allihop på den andra datorn, så nu ligger några här igen. De är Photoshopobjekt allihopa, när jag kommer hem ikväll ska jag börja leka med dem, hehehe!

Efter dansen ska jag möta upp Krullet och Al, vi ska åka in till stan för de ska shoppa. Inte jag, jag har inga pengar. Jo, tre spänn, det är hela min förmögenhet. Men snart är det ny månad och snart får jag lön, då har jag lite att göra av med. Observera lite, för jag måste fortfarande betala pappa för snowboarden. Men det är bara 1300 kronor kvar, sen är den totally mine! Yeah!


PEACEFUL SATURDAY MORNING / Helgonet

Krig vid matbordet...Igen!


Enligt en lite mindra undersökning och reserch har jag kommit fram till den nya, moderna svensonfamiljen. Alltså hur den typiska familjen ser ut, familjen består av:

En mamma med borderline som går på 500 medeciner. Pappan i familjen är alkhololist och otrogen, lillebrorn i familjen lidre av gravt ADHD samt cpskada och passivt tourettssyndrom. Storasystern i familjen är ett mvg barn, men hon har extrema humör svägningar och en smärre utvecklad form av damp. Melllanbarnet är helt bortglömd och ligger i skuggan av de övriga medlemmarna i familjen, mellanbarnet var ett fint barn. Men hon kände sig utanför i asin familj och började utöva självdestruktivitet och dyrka satan. Nu kan inte dte lilla emobarnet gå någonstans utan ett rakblad.

Ja gott folk, sad but true, 50 % av alla familjer i sverige sre ut så här,inom 10 år kommer 80 % att göra dte. Det här är revolutionen inom familjelivet. Och kanske inte en possetiv en. Men man ska alltid vara öppen för förslag.

Ja och min familj är inte direkt perfekt heller, den liknar Helgobnets faktiskt vi kan inte vara i samm arum mer än 3 sekunder utan att dte är KRIG!! gaah! Jag pallar inet.


161419-29Inom familjen...My ass.


MY FAMILY WAR // Krullet

Det kanske ökar deras IQ på något sätt ?

                                                     dc

Jag ser fler och fler pojkar på gymmet som gymmar iklädda keps eller mössa. (Eller ja, pojkar och pojkar. De ser fett små ut, men eftersom man måste vara 16 för att få träna på Friskis&Svettis så kan de inte vara yngre än det) Men jag förstår inte grejen med att köra styrketräning, eller flåsa ihjäl sig på löparband eller träningscykel med mössa på huvudet?! Det är inte ens lite snyggt, det ser bara grymt töntigt ut när de viftar omkring med sina små vikter med en jävla keps bakoframvänd på huvudknoppen. Och jag tvivlar på att det är speciellt fräscht där under, eftersom pupertetspojkarna naturligtvis inte är svettfria. Ska det vara häftigt på något sätt, är man fett cool ifall man har på sig mössa dygnet runt? Det ser bara stört ut.

DELETE THOSE WANNABEGANSTAS / Helgonet

Thank God for löparband

Jag har gått ner två kilo!! Vet inte hur detta underverk har inträffat, och jag vet inte om det är muskler ellet kroppsfett som har gått förlorat. :] Resterande vikt är i alla fall 80% muskler, mwohahaha! >:] Nästan i alla fall.
Man skulle kunna tro att jag är vältränad, men det är jag inte. Eller kanske lite grann, men min kondition är absolut ingenting att skryta med. Den är densamma som Krullets, och hon lever i stort sett på McDonaldsglass, Coca-Cola och kababpizza. (Ta inte illa upp nu, älskling!) Men hon har världens hetaste kropp ändå. Och här kommer jag som måste träna minst fem dagar i veckan för att hålla formen. Och när jag går upp några kilon så sätter sig dessa på MAGEN och inte på arslet där det kan behövas lite påfyllning. Orättvist.

Nej men jag ska inte prata om vikt. Det värsta jag vet är när pinnsmala idioter står och säger att de är tjocka. HALLÅ!? Vad är problemet? Ställ dig framför spegeln och beundra benknotorna som sticker ut precis överallt. Eller, vänta, är det där hud eller en fettvalk? Fan, nu kan du inte äta på en vecka!
Nu vill jag inte påstå att jag inte har varit lika kroppsfixerad och hysterisk om hur mycket jag väger och huruvida min rumpa ser bra ut i de där byxorna... Jag hade en period i femman, sexan, minns inte precis när det var, när jag inte åt. Och åt jag, åt jag minimalt lite. Jag brukade lägga upp mat på tallriken, och när alla andra hade lämnet rummet så slängde jag maten i papperskorgen och la lite papper över. Vid frukosten brukade jag ta en tallrik och kleta lite fil på kanterna och sen ställa den i diskmaskinen, så det såg ut som att jag hade ätit. Jag hade inte anorexia, men jag kan inte säga att jag inte hade någon slags ätstörning, eller i alla fall ett konstigt förhållande till mat.
Min mamma har blivit värsta kontrollfreaket över mina matvanor sen dess. Hon kan fortfarande få värsta utbrottet ifall jag har glömt bort att äta lunch. Ibland, fast det är väldigt sällan, får jag fortfarande ryck och slänger maten när jag blir ensam, men sen får jag dåligt samvete. Man ska äta mat. Regelbundet. Man mår så dåligt annars, både fysiskt och psykiskt.

Hur som helst har jag aldrig stått framför spegeln i omklädningsrummet och sagt att jag är fet. Tvärt om, jag har skällt ut benranglena för sina idiotiska kommentarer. Man är ju helt dum i huvudet om man själv ser ut som ett streck och står och säger att man är tjock. Och brevid sitter någon med en aning mer hull på kroppen. Vad ska man säga om den personen då? Att den lider av fetma och borde anmäla sig själv till "Du blir vad du äter".
Nej för fan, vi är alla fina som vi är! Visst kan man jobba för att bli smalare och så vidare, men bara man är nöjd med sig själv, och mår bra.

Nu är ju inte jag expert på det här, det är faktiskt Krullets område. Hon gör en tidning om bl.a detta som projekt i Svenskan. Men jag vet hur det är att inte äta på flera dagar, och jag vet hur det är att jämföra sig med dansare som har samma midjemått som ett sugrör. Men hur som helst, skulle bara säga att jag har gått ner två kilo och att träningen äntligen ger lite synbart resultat. :] Kan man föressten  träna brösten så att de blir större? ;P


FAT ASS SKELETON / Helgonet



aj..?

Hmm, här sitter jag i våran jävla pisskola. Jag sitter som förstenad. Jag vågar inte röra mig för någonstans finns J.P som tänker göra en krulletraidor och döda mig om han hittar mig. det är nämligen meningen att jag ska vara ute och gå nu. Men jag ORKAR INTE! Plus att mitt hår blir lockigt när dte är så fucktigt ute, shit nu låter jag som en uppumpad blondin igen. Och återigen måste jag säga att jag verkligen inte förstår grejjen med anonyma inlägg? Vad är ni rädda för, att jag ska bli sur och komma och bita er i tårna?
Nej det kommer inte att hände, pga flera orsaker:

1. Jag bryr mig inte om vad ni tycker.
2. jag hatar fötter och tår.
3. Jag är helt enkelt för lat för att hämnas på något sätt om någon skriver en kommentar i våran blogg, oanonymt.

Men lite stolthet kan man väll åtminstone ha? Lite..? nehe...

Ja alla mina små vänner är ute opch skuttar som J.P sa åt dem. Dom är duktiga.
Igår hoppade D studsmatta, han ramlade ner på marken...På huvudet. AJ?! Naaw stackarn, han har inte riktigt insett att det är mot tyngdlagen, ja dte är faktiskt emot alla lagar som finns. det är inte bra att han ska försöka göra volter och hoppa. Nej han får nog lägga ner dte där ett tag. det sorgliga är att ingen kommer märka om han har hjärnskakning, hans hjärnkapacitet skulle fortfarande ligga på samma nivå.

GET A LIFE // Krullet.

Jag vill inte vara blind

Jag orkar inte gå omkring och inte se någonting längre. Mina kära vänner orkar inte heller med mig. 
"Vad står det där? Vad gör gör de för något? Vad skrattar ni åt, jag ser inte?"
 Al ville till exempel att jag skulle dö idag och vägrade att berätta vad det var som stod på tavlan på klassrådet. Okej, ja, jag har ett par glasögon. De är inte fula, de ser helt okej ut. Men jag hatar de bara, så enkelt är det. De är klumpiga och jobbiga och osmidiga. Då jag själv anser att jag behöver dem mest, på dansen, kan jag ju verkligen inte ha dem utan att de flyger iväg åt alla håll. Och de har redan gått sönder en gång... Blev lite glad i ögat då faktiskt, hahah ^^
                         Linser
Folk frågar varför jag inte har linser. Svaret är att min kära moder inte tycker att det är någon bra idé. Hon orkar inte betala synundersökning och sånt, och så säger hon att det är som att köpa ett par nya glasögon i halvåret. Dessutom tror hon inte att jag klarar av att peta in och ut dem varje dag. Men jag har kollat runt lite, och om jag köper de billigaste 6packlinserna på LensWay så blir det runt 100 spänn i månaden och det har jag faktiskt råd med själv! Fast det blir ju dyrt i slutändan men det är det värt. Mitt liv skulle bli så otroligt lättare med linser! Det är bara det där att jag måste prova ut linserna först så att det blir rätt styrka och sånt. Och det kostar också. :S
Aja, jag måste helt enkelt lägga fram några goddamn bra argument för lilla mamma om jag ska lyckas övertala henne att låta mig skaffa linser. För jag står inte ut längre.

WANNA SEE SOMETHING / Helgonet

Bloggepedemi

En av mina bästa vänner har nyligen skapat en blogg. Hon är en helt underbar person, hon är god rakt igenom, ärlig och påriktigt! Dessutom har hon skönaste humorn! <3 Hon kallar sig Blink.

READ OR DIE / Helgonet

Man måste bjuda på sig själv

Nickelback

Ville bara säga att jag ska skämma ut mig inför hela skolan på onsdag. Jag och två kompisar ska sjunga på skolans "Storsamling". Vi har valt Nickelbacks "Photograph". Fin låt, men lite tråkigt, för precis ALLA har hört den och sjungit den på musiken. Men what the hell, vi kan ha allsång. Men jag har laddat ner den hära och letat upp lyrics, men de stämmer inte med varandra, och jag fattar absolut ingenting. Lyssnar på repeat, så att jag ska få in det i huvudet. Det är ju bara fem dagar kvar till SHOWTIME och det gäller att kunna både melodi och text, annars blir det lite jobbigt. ;]

JUST SING IT / Helgonet

Typ en vecka kvar till PÅSKLOVET

Jag känner mig lite osocial nu för tiden faktiskt. Hm. Det ska det bli ändring på. Om jag orkar. Fan vilket tjat om att jag inte orkar någonting hela tiden! :o Men, jag är ju trött dygnet runt.

Dagens höjdpunkt var helt klart Marsansåsen på hemkunskapen. Jag älskar vaniljsås, det är typ det bästa som finns. Nästan. Haha.. Host, inte kul. Men anyway, inget annat har varit speciellt märkvärdigt eller värt att prata om. 
Jag jobbade dock bara i en och en halv timme idag. Det var skönt, för jag ville hem och chilla, dåligt för jag behöver PENGAR!
Väl hemma satt jag och mamma och gjorde påskkycklingar av tamponger. Ni vet, så som Grynet gjorde för hundra år sen. Fast min är inte klar, kan inte göra något mer förrän den har torkat. Vilket lär ta typ en vecka. Snart är det ju påsk, ni vet. MMM GODIS!! ^_^ Fast mamma brukar göra helt omöjliga äggjakter så man får hålla spendera hela dagen ute i typ skogen för att leta reda på de där jävla äggen. Det är kul till en början, men sen blir man så jävla sur för att man inte hittar godiset och det är ju liksom hela grejen med påsken!! ..Fan nu blev jag sugen på godis :(

Appropå resa (syftar på Krullets inlägg) så ska jag åka upp till Storlien på påsklovet (Hm, då kanske man slipper äggjakten? Mamma ska inte följa med nämligen) Storlien ligger en bit ovanför Åre, närmare gränsen till Norge skulle jag tro. Och man åker skidor och snowboard och sånt shit där. Så jag ska svischa omkring på My Precious hela lovet! <3 Men det är bara jag, brorsan och pappa som åker upp. Vi får ju se hur länge jag står ut med dem innan jag hänger mig i ankarliften. Fast jag måste ju inte åka med dem , kan åka själv med iPoden. 
Det bästa (förutom att man kan åka snowboard) med Storlien är Högfjällshotellet där vi ska bo. Där finns VÄRLDENS godaste frukostbuffé och VÄRLDENS godaste middagsbuffé!! Oh, jag älskar hotellbufféer <3 Jag älskar mat ffs! :o Men jag älskar My Precious mer. Och sen så är det ett sånt skumt  hotell med konstiga gångar och rum och det finns typ tre eller kanske till och med fyra. En är ascool, fast jag har bara sett den öppen en gång, det är typ neonljus och shit, fett coolt. Men den är ofta täckt. Med en vägg ^^. Sen så finns det pool och gym också! Så jag kan till och med träna medans jag är där! Inte för att det är något att hurra för, men jag slipper ha ont i knäna :D

Ih, JAG SKA ÅKA SNOWBOARD!! Och sen får vi se om jag kan hänga med Krullet till Åre vecka 16 också. Får se om pappa betalar det, annars kan jag inte. Och om vi får ledigt, är inte så säker på det, hrm hrm.

GIVE ME NOVACAINE / Helgonet , jag vet, jag snyltar på Green Day, men wtf

Thailand!!

161419-24

Jag ska åka till Thailand...Den 18 december...Jag vet att det är fett långt kvar men jag läängtar för jag älskar Thailand! Det känns som evigheter sen jag var där. Vi ska bo på ett ställe som heter Railey beach och det kommer att vara fett soft!


PACK MY SUITCASE  // Krullet

Skönaste!

Haha jag måste bara skriva skönaste kommentaren XD

Al satt och illustrerade sitt liv innan, och efter M hade kommit in i hennes liv. Först ritade hon ett svart hål, det symboliserade innan M hade kommit in i hennes liv. Sedan ritade hon ett STORT svart hål som var otroligt svart och förklarade för oss " Åh! M gör mitt hål så stort!
Det går bara att misstolka, stackars Al, hon ville inte att någon skulle tro något sånt om henne och den personen hon avskyr av hela sitt hjärta.

Men kul var det XD

HEAR MY STORY // Krullet

Marvel Comics

SpridermanWolverine


Spiderman eller Logan, a.k.a Wolverine. Det är ett svårt val. Båda lika oexisterande, båda lika heta. Och i det här fallet behöver jag nog båda. Väldigt mycket. T-shirts från 80stees.com.

CHECK IT OUT /Helgonet

Save the earth

En vacker dag ska jag lära mig Photoshop, och hur man lägger in fler bilder i samma blogginlägg. Ja, jag är oteknisk. En vacker dag ska min lillebror och mig pappa förhoppningsvis lära sig att hålla sams i mer än tio minuter. För tillfället håller våningen ovanför mig att rivas. Bokstavligen. De är helt galna. Jag lovar att hela jävla gatan hör vart enda litet ord som de säger, nej förlåt, vrålar till varandra. Och det är bara en tidsfråga innan min mamma lägger sig i och då mina vänner ska ni vara redo att kasta er ner i skyddrummen. För det blir ett nytt världskrig varenda gång de där tre bråkar med varandra. Synd bara att de inte har riktiga vapen så att jag kan sno ett, vad som helst, och skjuta huvudet av mig. Vad skönt det hade varit, att slippa höra allt. Fan, mer grälsjuka människor får man leta goddamn noga efter.

RELIGIONSINLÄGG TILLÄGNAT MIN GAMLE SOLÄRARE (hehe, se nu vad jag kan!)
Katolikerna har fasta enda fram till Påsk, de äter bara fisk på fredagar och får inte säga Halleluljah, för det är ett glädjeord och nu ska de bara sörja att Jesus dog. Sorgligt. Fast fascinerande (feel free to hit me) det där med religion. Ibland. Fast skevt också. Jag förstår inte hur de orkar.

Imorgon ska jag i alla fall jobba igen. Yey, money ^___^ I looove money! I want to be a fuckin' rich bitch. Skulle kunna rada upp varenda liten grej och varenda liten skiva som jag vill köpa, men de har börjat kasta sönder saker där uppe nu. Nej, vänner, nu måste jag kila och ta hand om situationen. På med hjälm, flytväst, säkerhetsbälte, knäskydd och skottsäker väst, för det här kommer inte att bli vackert. :]

WISH ME LUCK / Helgonet

Angelina Jolie.

Angeline Jolie.

 Jag sitter och kollar på Mr. and Mrs Smith här, för 112 gången. Den är skön, men erkänn att man endast kollar på den här filmen för att sitta och dregla över Angelina Jolie. Eller ja vissa dreglar över Brad, han e typ het han med. Men Angelina är dte hetaste varelsen som någonsin har funnits jag kan inte förstå hur någon kan vara så jävla het?!
Ja iaf ska jag kolla på lost som börjar om 20 minuter, och jag ka tyvärr inte skriva mer för jag har dreglat ner tangentbordet.

SHE´S SMOKIN´ HOT // Krullet

Hablo espanol!

Eller jag försöker i alla fall. Jag tror att jag hatar spanska, fast det kan ju vara bra att kunna. Men jag kommer aldrig lyckas lära mig prata spanska helt flytande. Så det är lite slöseri med tid, eller? Nu måste jag i alla fall skutta iväg på spankalektion. Adios!


(Hur fan gör man ett såntdär n med en fuckin' våg på!?!?)

MAKE SOME PAELLA / ffs, Helgonet


Regn, regn, regn





Droppar

Våren rinner iväg från mig. Jag vill inte! Jag vill ha kvar värmen och solen och fåglarna som kvittrar! Jag vill inte ha regn och snö och hagel. Jag vill inte frysa! VÅREN, KOM TILLBAKA!!

I HATE RAIN / Pic by Helgonet ©


Dirty Dancing

                   161419-19

Denna termin dansar vi till låtar ur filmen Dirty Dancing. Min grupp dansar till Overload och den där sista låten, vad heter den? Men ni vet: "I had the time of my life, I nerver felt this way before.." Det är helt sjukt vilken kick man får! Speciellt av den andra dansen, för det är typ sambasteg, precis som i filmen, så man måste shejka på höfterna fett mycket! Och det är så kul!! :D Åh jag älskar att dansa, jag kommer ALDRIG sluta dansa. Det blir dansgymnasium för mig. Helst Stockholms estetiska, inriktning dans då, såklart. 
Fast jag snackade med mamma om det där här om dagen, och hon sa att jag borde gå nån slags musikallinje, för att jag dansar bra och har en sån fin sångröst(?). Det är nog bättre, än att utbilda sig till enbart dansare. Musikalartiser får nog fler jobb, eftersom det är mer utbrett. Det är alltid bra med bredd!! Jag vill kunna allt! Jag ska fan lära mig allt inom dans och musik och teater när jag blir stor!

I sommar vill jag åka till Härräng, till det där Lindy Hop-lägret som hålls där varje sommar. Har provat på Lindy Hop EN gång förut, men då såg jag ingenting för jag stod längst bak och det var så sjukt mycket folk så man såg ingenting. Plus att jag är halvblind. Det gick inte bra med andra ord. Jag har velat lära mig att dansa LIndy Hop i kanske två år fast det känns som att jag har velat det hela mitt liv. Det ser så jävla kul ut! 
Härräng är ett känt Lindy Hop-läger världen över, det kommer hit folk från hela Europa och från USA och så vidare. Lärarna är också världskända Lindy Hopdansare. Aah, jag MÅSTE åka till Härräng i sommar!!


I LOVE DANCING / Helgonet


Bad publicity.

161419-15

ja, vi snackade om hur reklam påverkar oss idag på svenskan. Och det är verkligen otroligt sexistiskt. Allt handlar om sex, jag har googlat nu ett litet tag på Aucci, Armani, Dior reklamer. Och vad försöker dom sälja med den här reklambilden ovan? Om jag inte visste att det var kläder eller ja märket Gucci, så skulle jag seriöst tro att det var en reklam för bikinivaxning! För jag menar är dte inte dte som framgår mest i den här bilden. Jag menar där är den, BOM! Hela kalaset, med ett fint litet Gucci G vaxat mitt i härligheten. Om det skulle vara en person som inte visste vad Gucci var så tror jag att dne skulle gissa på ett känt bikinivaxningsföretag. Sick. Den här reklamen skriker SEX, SEX, SEX!!! Egentligen varför säljer sex så jävla bra? Är sex en sån otroligt stor del av vårat samhälle så att vi inte kan marknadsföra våra produkter utan det?

Where is this going?

I WONDER WHY // Krullet


4 månader av lycka

Ja, here we are. Jag och D har varit tillsammans 4 månader idag :)  Vet ni hur glad jag är att jag har D? Vet ni hur mycket jag älskar honom, nope förmodligen inte. Han är perfekt, i allafall enligt mig, sen kan ni andra köra upp något i röven. förutom du Helgonet, och Al och ja alla som jag bryr mig om. Det är vid sånna här tillfällen man aldrig vill att dte ska ta slut. Men depressing som dte är så kommer allting till ett slut.
jag ägnar även lite sympati åt min kusin i dte här inlägget, hon är en skithärlig tjej! Inget ont i världen åt henne, men hon bor bara i en för liten håla. Där man får stämplar på sig helt utan anledning. Det suger. Och hon har inte världens bästa självförtroende heller så hon har börjat isolera sig. Det är helt sjukt, såklart att man blir sänkt om folk sätter stämplar på en. Men m,an måste vara lite hårdhudad, om jag skulle bry mig om vad alla människor sa om mig så skulla jag fan ligga hemma hela dagarna begraven i take away rester. Jag bryr mig inte om vad folk tycker om mig, om dte inte är personer som betyder något för mig. Då tar dte jävligt hårt. Men varför ta åt sig från folk man inte bryr sig ett skit om? I don´t get it.



161419-12 Den här bilden är skitsnygg btw


LETS STAND UP!    //krullet

HM!!

161419-11

Jag måste säga att HM is the SHIT! Jag blir så lycklig, så mycket fina kläder, så billigt!  och dte passar mig perfekt med tanke på att jag är ägare av ungefär 3 små ensama tiokronor, alltså 30 svenska riksdaler. Men jag får lön nån gång här i veckan och månadspeng den 1:a..Då hoppas jag att jag kan skutta ut och köpa lite linnen, är i desperat behov...OH NO! Det känns som den här bloggen goes foundationfjortis GAAH god please save me from this cruel destiny!

Oj oj nu är min faderjord inte glad..Måste skutta och idissla bye :D

I´M A COW // krullet

Bullet for my valentine

Ni som är bara en aningen observanta kanske snart börjar märka att den här underbart genialiska bloggen börjar fyllas med 5 blogginlägg om dagen. Och nej dte är ingen pundare eller Max som har hackat sig in på dne här bloggen och skriver frenetiskt. Utan jag och Helgonet försöker göra ett desperat fösök att få ut våran brillianta textsamling till allmänheten, genom att bli mest aktiv och hamna på dne jävla goddamn listan! Så att folk faktiskt börjar läsa våran lilla blogg. För den är underbar. Och en aning narcisistisk.

jag måste säga i det här lilla inlägget att jag är sååå less på all meningslös musik. Och jag är ännu mer less på att man inte kan lyssna på rock utan att folk skriker " din jävla emofitta" efter en! Vad händer med vårt lilla patetiska samhälle?

Bullet for my valentine is the SHIT dom är grymt bra deras texter är grymare än grymatse grym...Till skillnad från min komparering. Just nu knarkar jag The end som är en mycket genialisk låt utav dom. LysSna gott folk LYSSNA!
För dte är hörvärt, för den har en meningfull text, som inte handlar om fittor eller sex.

Music gods <3

                                     Bullet for my valentine
Han till höger är SNYGG yummi :D

LISTEN TO THIS // krullet

Workin' 9 to 5

Idag har man gått i skolan i sju och en halv timme. Fatta, sju och en halv timme av arbete och hårt slitande. En eloge till alla högstadieelever där ute, de som faktiskt orkar ta sig till skolan varje dag, och vara där hela dagen OCH jobba på lektionerna. Det är starkt gjort av dem.
Nu låter det lite som att jag aldrig är i skolan annars, men det är jag faktiskt. Ville bara att ni skulle ha det klart för er. Jag är för mesig för att skolka.

Nu sitter jag här på mitt arbete. Fick gå hit direkt efter att jag kom hem från skolan, och ska tillbringa ytterligare två timmar här. Har ett ganska lätt arbete faktiskt, jag är barnvakt åt fyra superkristna barn. De är emellan 3 och tio år gamla.  Nu sitter de och kollar på Bolibompa, och jag sak egentligen passa på att plugga. Revolutionernas tidm Den amerikanska frihetstiden, och Franska revolutionen. Spännande, mycket spänannde. Det är prov på det imorgon och jag har inte pluggat nååånting. Inte bra. Får sitta hela natten med historieboken, ser det ut som...Yey!

NEED A BREAK / Helgonet

Make over

Oj, oj, oj, oj, oj vad duktig man kan vara! Här har jag suttit, hur länge som helst och snyggat till våran blogg! Man trodde inte att den skulle kunna bli mer fantastisk, men jo, det kunde den! Se bara, hur dessa svarta bokstäver vackert framträder på den mörkgråa bakrunden. Och se så elegant de röda inslagen bryter av mot allt det mörka, färglösa. Och se, hur den underbara och konstnärliga bilden av mig och Krullet, gör rubriken sällskap. Man nästan känner värmen av våran vänskap. Har du någonsin sätt något så vackert? Nej, nej, jag trodde väl inte det.

En liten detalj tär ändå på mitt goda humör. När man rör vid raden med inlägg och kategorier till vänster med markören, byter dessa färg till rosa. Och jag har inte lyckats lista ut hur man ändrar detta. Vilket är mycket, mycket, mycket sorgligt, då det förstör den vackra lystern av depression som jag så förvånansvärt bra har lyckats framställa här i vår blogg. Denna rosa detalj får en att anta att det gömmer sig ett par smaklösa foundationfjortisar innuti mig och min kära vän Krullet. Jag försäkrar er, det gör det v e r k l i g e n inte. Jag ska åtgärda det rosa problemet så fort jag bara hittar lösningen. Det lovar jag.

Bortsätt från det, är jag stolt över resultatet. Det lilla jag har lyckats åstakomma, med uppmuntande smakråd från det visa Krullet. Så, kära vänner, beakta och bara njut.


THE OUTSIDE COUNTS / Helgonet is the master

________________________________________________________________________________________
UPDATE: Jag har hittat lösningen på mitt rosa, lilla problem! Nu är bloggen fulländad!!



My phone <3

My phone <3

Nu är jag hemma, det blev ingen solning för det är fett svårt att hitta ett ställe där man kan sola när man är under 16 år. Men jag har köpt en ny mobil, men inte en motorola V3xx som jag hade tänkt. Jag ångrade mig och valde en sony ericsson W880i  walkman phone. Det är en jättebra musik mobli. Synd bara att jag jusst köpt en ipod. Men jag venne om jag ska ha ngn musik i den här mobilen. Jag köpte den för att dne var så jävla snygg och liten.
Nu ska jag sätta mig och försöka förstå mig på dne här skiten också. Se ya.


LOVE MY PHONE // Kullet

Happy time

Jag är glad! Även fast det regnar ute. Jag menar vi fick ju iaf vår ett litet tag. Men det är ganska skönt att det är dåligt väder då blir ma inte lika multideppig när man ska plugga.

Idag ska jag sola hade jag tänkt mig. Och nej era idioter, inte utomhus. Nej jag tror att jag gör en uppoffring och åker till Huddingehallen istället. Domhar tydligen schysta solarium. Jag vill inte se ut som en kokt hummer när jag kommer ut därifrån.

Och det roligaste idag är att jag ska få en ny mobil! YEY! Men inte för att mian kära päron känner sig generösa,nej. Utan för att min gamla har ju pajjat totalt även fast dtn har varit inne på laning 90 ggr så misslyckas den med att prestera någonting. Suck. Så dte går ju på garantin så tjejen i butiken sa att jag fick välja en ny mobil, vilken jag ville så dte är ju skitsoft. Jag kanske måste byuta abonemang men big deal.

Jag funderar starkt på en Motorola V3xx, för den är så grymt snygg! Fast jag ska såklart inte ha den rosa varianten jag ska ha en svart. Jag hatar rosa. Plus att jag inte vill ha en likadan mobil som alla foundationfjortisar i hela goddamn världen XO

Min lilla cp kompis Sophie har skaffat sig en blogg nyligen som ni alla borde checka in om ni har tråkigt ^^ Den är såklart inte lika underbara som de här bloggen men det funkar.

www.sodamnclever.blogg.se 


LOVE TO ME // krullet


Mars månad

Vatten
ÄNTLIGEN VÅR!!! Och snart sommar! Snart avslutar jag åttan (med förhoppningsvis höga betyg) och har tre månader av sol och sömn framför mig. Tänk att få sova precis så länge jag vill! Jag längtar så in i helvete efter att få lämna den feta glasbyggnaden jag har till skola för ett tag. :] Oh det ska bli så skönt. Men än är det ett tag kvar.

JUST CAN'T WAIT / Pic by Helgonet ©

Lördagsgodis

Det är stressigt nu. Med prov varje vecka och glosförhör och inlämningar och läxar hit och dit. Så fort man får en ledig stund över måste man plugga. Fast jag orkar aldrig. Jag skjuter upp allt i hundra år, tills det är en dag kvar. Och då pluggar jag i högst en halvtimme, sen ger jag upp. Det är för tråkigt. Jag hatar att plugga. Jag hatar svenska, NO, spanska och historia. Och matte. Jag vill hellre sova. Så gör jag det. Jag älskar att sova! :]
Men sen när jag får tillbaka det där provet, eller inlämningen och ser resultatet så blir jag besviken på mig själv. Om jag bara hade ansträngt mig lite till så hade jag haft toppbetyg. Det är inte svårt, jag klarar av det, alla vet att jag klarar av det. Men jag är lat, jag orkar inte. Jag orkar ingenting.
Det är helt sjukt av mig att skriva såhär, egentligen. Jag som aldrig någonsin har fått sämre än VG på ett enda prov jag har gjort. Jag ska inte gnälla om prestationsångest och dåliga betyg. Nej, det blir bara skumt.

Jag orkar bara inte lägga ner tid på skolan. Jag. Orkar. Inte. Jag orkar inte med alla jävla människor som kryllar överallt heller. Alla lika jävla otrevliga och egoistiska utan en enda liten tanke på omtänksamhet. Men vad fint då, då tänker vi bara på oss själva dåra! Det blir ju JÄTTEbra!! Eller hur? Ditt problem är ditt problem, och hur bra kompisar vi är så bryr jag mig inte. Jag bryr mig inte om du är glad, jag bryr mig inte om du är trött och ledsen, jag bryr mig inte om du har gjort illa dig eller ifall du har fått ditt hjärta krossat av någon jävla idiot, jag bryr mig inte ifall jag har sårat dig eller om hur du mår över huvud taget. Jag skulle inte höja ögonbrynen en millimeter ifall du hoppade framför pendeltåget i Älvsjö.
Jag bryr mig precis lika lite om dig som du bryr dig om mig. Det blir väl rättvist? Va?

Jag ber inte om mycket. Allt jag vill är att dansa, sova och äta. Och kanske åka snowboard lite då och då. Sen klarar jag mig fint utan allt annat skit. Tack som fan.

GO TO HELL / Helgonet 

Jag är rädd nu.

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Jag är chockad. Det blev min mamma också när on såg min inbrända stjärna på armen. Man jag var tvungen att visa den, Den var infekterad, och min mama är ex sjuksköterska. Först skrek hon åt mig sne blev hon helt tyst. Det är blodförgiftning, om jga hade gått 2 veckor tll med den här hade jag förmodligen dött. Infektionen hade hunnit sprida sig till hjärtat. Vad säger man när man får höra det? Jag väntar på att åka till akuten nu, min pappa sitter och ringer frenetiskt till alla sjukhus i närheten. Vi har inte tid att sitta på akuten hela natten. Och jag, jag är livrädd. jag sitter här och gråter som en liten fjolla. Men jag är rädd. Jag vill inte dö! Tänk om jag måste amputera armen! Allt för att jag skule bränna in den här stjärnan i armen. För att jag skulle ha ett minne av D. Idiotiskt, jag blir så trött på mig själv kan jag inte bara tänka?! Vad är mitt problem? Vad har jag för fel i huvudet?
Mina föräldrar tror att hela den här grejjen gick ut på självdestruktivitet, dte är inte sant. Jag är inte olycklig jag mår skitbra. Jag tänkte int bara, fan vad trött jag blir på mig själv! Vad  komme rjag ha för minne av D nu? En bortamputerad högerarm?  Nej jag är livrädd armen bränne roch det ilar ändå ut i fingertopparna. Jag gråter för att jag är livrädd, för att dö, och för att förlora min arm. Jag känner mig spyfärdig och jag önskar så in i helvette att jag aldrig hade gjort det här. Varför?!?!
Det är inte kul att höra att du är 2 veckor fån att dö. Nu orkar jag inte skriva mer jag måste spy.


DON´T WANNA DIE  //Kullet

Dilemma people!

Jag har ett litet dilemma. Om man har gjort något dumt, idiotiskt rent ut sagt. Elakt mot den man älskar. Om man ångrar sig jätte mycket, och inte förstår varför i helvettes jävla grisfitta man gjorde det, är det då okej att hålla käften? Eller har man en skyldighet att berätta? är det fortfarande bäst att tala sanning även om dte inte innebär någor posetivt för någon av parterna? Ja, förutom karma och att man kanske inte hamnar i helvettet. Äh what the fuck, det här är helvettet!

VARAR ÄRLIGHET ALLTID LÄNGST?


Till ett annat ämne. Nu är det vår! Jag älskar våren! Och jag vill gå ut! MEN! När man var liten kunde man gå ut när dte var fint väder. Och när det inte var dte för den delen, men nu! vad ska m,an hitat på ute? Jag är inte lika lättroad som jag var när jag var liten. Jag kan inte sätta mig på n stubbe och kolla på ett grässtrå so  växer i 3 timmar. Det funkar inte! Min fantasi dog ut när jag var 5 år for crying out loud! Sheit, ja dte får oss in på  nästa ämne, min kondition! Jag tänkte, ja! nu går jag ut och springer! NEJ! Dålig ide, jag skojjar inte jag sprang 150 meter sne dog jag! Jag kunde inte andas och jag fick rejäla bröstsmärtor. Det var min väckarklocka, nu har jag börjat träna jag boxas och cyklar. Hallelujla! Men iof så kan jag bara cykla 3 km innan jag dör.

Så här känner jag mig när jag motionerar

image5


I´M LIVING CARBS!    // Krullet


Dudutturu

                                                      kylsk?pspoesi
Igår var det kalas hemma hos mig! Vi har inte haft kalas på länge, så det var verkligen dax. Det var hyfsat kul också. Som vanligt skuttade folk omkring som idioter, en av idoterna lekte ninja. För omväxlings skull.. ;]
Jag fick kylskåpspoesi och vi fördjupades oss i poesins oändliga värld. Se bara, vad fint det blev, mhm! 
Sen blev det en seriös match i Råttfällan mellan mig och en kompis! Oj, oj, oj! Men hans regler var helt fucked upp så jag var tvungen att skrika lite på honom. Han skrek tillbaks Heh.. Men jag vann!! :D

Vaknade nio imorse.. NIO! Fick inte ens sex timmars sömn. Fatta hur fräsch jag känner mig. Så har man nästan bara fått städa hela dagen. Eller egentligen gick det fort. Tack, Al, för hjälpen <3 Plus att jag städade under kvällen igår. Ville inte att det skulle vara helt jävla kaos när mamma kom hem. 

Den störta och mest fantastiska nyheten är ändå ATT JAG HAR KÖPT EN SNOWBOARD!! Äntligen, fatta hur länge jag har längtat! :O Det är en K2 och den är jätteschnygg! Är så jävla glad! Just love it, nam nam nam.


WANT TO SLEEP / Helgonet




FEMINIST JAVISST!

Idag är det internationella kvinnodagen. Personligen tycker jag inte att vi borde kalla den Internationella kvinnodagen, eftersom så många män och killar himlar med ögonen så fort man nämner det. Precis som så många äcklade ryggar tillbaka när man berättar att man är feminist. Nej, det borde heta Internationella Jämställdhetsdagen istället. För jämnställdhet kämpar ju män också för att få. Även om de inte inser att jämställdhet är precis det som femnister kämpar för. Det största fördomen mot feminister är att feminister hatar män och vill att män ska dö i princip. Jag kan inte lova att det inte finns kvinnor som tycker så, men dessa kvinnor kan inte kalla sig feminister. Feminismen går ju ut på alla vi alla ska leva på lika villkor, oavsett kön. Och om man då inte vill att män ska leva överhuvud taget, då har man fått det här om feminism om bakfoten.

En annan fördom mot feminister är att vi inte rakar benen eller rakar oss under armarna. Jag menar HALLÅ!? Jag blir fortfarande helt förvånad när någon säger detta, det är såå gammalt! Jag fick det som svar en gång när jag frågade en kompis om hon var feminst. Nej, sa hon, och jag undrade varför. "Men, jag vill raka benen!" sa hon då! Vem har kommit på den har sjuka lögnen!? Eller att alla feminister är lesbiska.  Jamen okej, visst, varenda feminist här på jorden är en hårig butch och vill egentligen innerst inne vara man!  Men tro det då! Jag kan inte fatta hur korkade folk fortfarande är! Och vi lever ändå på 2000talet? Vad är problemet!? AH, jag SKÄMS!

Jag och många feminister jag känner reagerer ju så fort vi märker någonting som är sexistiskt eller könsdiskrimenerande. Visserligen blir vi bemötta av suckar och stön, men vi slutar inte för det. Men jag trodde att jag var ganska bra på att se sånt. Nu har jag insett att det finns så otroligt många småsaker i samhället som vi helt enkelt har vant oss vid, det är läskigt! T.ex att slida i princip bara betyder penisfodral, som Hanna, en annan bloggare skrev. Det hade jag inte ens tänkt på, men det är ju så sant! Eller att alla kläderna på tjejavdelningen är ljusa och tajta, även på flickläder till BEBISAR!!! Själva plagget klänning är ju bara tillverkat för att kvinnan ska sitta still och se söt ut, eftersom det inte går att röra sig normal i vissa klänningar.  Säkert också för att det är smidigt och lätt att bara hala upp kjolarna när mannen vill ha sex.
Samtidigt blir man så förvånad när det t.ex är en kvinna som har huvudrollen i en actionfilm (vilket aldrig händer, men jag kan ju inte komma på något exempel!) Men vi ska inte behöva bli förvånade! Det ska vara precis lika självklart att det är en kvinna som skjuter The bad guy som det är att en man gör det. Men det är det inte!

Jag skulle kunna gå på hur långt som helst i det här ämnet. Det måste ske en förändring nån gång. Mina exempel kan låta larviga, men om vi inte reagerar på alla småsaker så kommer det att bli värre! Ser vi oss om i världen så är kvinnan ingen egen individ. Kvinnan är ett osjälvständigt objekt. Kvinnan är nedtryckt och nertrampad och smutskastad. Kvinnan är en bebisfabrik vars enda uppgift är att ge sin man söner. Vi ska vara glada över att Sverige är världens tredje mest jämnställdiga land (svårt att tro ibland). Men vi ska inte sluta kämpa för det. Någon gång får det vara nog med diskrimineringen. Det är så tröttsamt att behöva bråka om allting. Och sedan dessutom bli kallad ett gnälligt fruntimmer.


GOT NO PENIS / Helgonet



Cheers for Eeyore ffs XD

Jag skojjar inte! Nalle Puh e ett hemskt program, och en hemsk bok. Det är massproducerat dessutom. Aoooch..(dålig interjektion) Jag tycker att det är hemskt det är några små "individer" som inte har något intelligent att komma med överhuvudtaget, som är instängda i en skog med ett jävla flumnamn! Vi har:
* En tiger som förmodligen har AD/HD som ständigt är hyperaktiv och bara gör livet surt för alla, särskilt för Kanin. Han studsar ständigt runt på sin svans och skriker något  som låter som Scooby-doo med förstoppning.

*En kanin som är en sjuklig pedant. Som jag tills idag även trodde var en tjej men det är en kille. Jag anser att han är en transvestit, eller ja snarare transsexuell, jag menar har ni någonsin sett "hans" snopp?! inte jag heller. Och jag kan ärligt säga att jag har letat noga.

* En gris som är homosexuell. Jag menar det finns ju ingen annan förklaring. vad skulle ni kalla en gris som har en näsvärmare, är rädd för precis allting, är rosa och bor i en sagoskog med transsexuella och en och annan könsförvirrad björn?!  Det är sjukt!

* En uggla som är helt antisocial och överarbetad. Han bor uppe i en trädkojja där innehållet enbart består utav litteratur i olika former. Han är även extremt överviktig, jag har en teori om att det är därför han aldrig lämnar sin kojja. Han har ju komplex för sitt utseende! Är dte bra att uppmuntra barnen till sånt?! En tidsfråga tills han lider av Bulemi eller Anorexia.

* En jävla mullvad eller bäver eller vafan det nu är som  helt plötsligt ibland ploppar upp ur jorden för att slänga ur sig diverse svordommar och sedan försvinna ner i sin grop igen. Jag tror att han driver Världens största marujanaodling down there! Som han sedan säljer till alla i sjumilaskogen. Vem fan skulle inte behöva röka på i det sällskapet?! Han har säkert cashflow...

* Och så har vi såklart kristoffer-robin! Han ä en utstött unge som aldrig har haft några vänner. Han är helt avskärmad från verkligheten. Och hans ända flykt är att röka maja och fly in i sagaornas värld med Nalle puh och hans...vänner... Är det ingen som har fattat att unghelvetett är missbildat?! Är det något att uppmuntra sitt barn till.    -Ja Alfred om du någonsin blir ensam kan du röka maja och leka med Nalle puh! NEEJ! Barnet kommer sluta på plattan!

* Nalle puh är ju huvudfiguren. Han har ingen hjärna överhuvudtaget! Och för att ahns bark-skalle ska fungera överhuvudtaget så måste han sätta sig på en jävla stock och äta honung. Eller ja förlåt "håning" som han säger. Han behöver en talpedagog för i helvette!

Och slutligen har vi ju faktiskt Ior. Jag förstår honom för att ahn är helt jävla manodeppressiv, jag menar i det sällskapet! Hur skulle ni känna om ni levde i ett ställe som kallades sjumilaskogen, där det bara bodde könsförrvirrade gosedjur och Heffaklumpar som uppenbarar sig när dom rökt på. Och varje gång Ior försöker göra något utav sitt liv, bygga en bostad och sluta med droger. Då kommer AD/HD tigern och river hela jävla skiten! Om och om igen! Sen får Ior även sin svans fastspikad i arslet lite hipp som happ. Fatta vilken förnedring! Folk kommer och spikar fast en svans med en rosa rosett på ditt arsle, medans någon skriver en bok om det! Som även har illustrerade färgbilder. Och sdean animerar dom  den, och lägger ut den som åsneporr på tankafett.com! Stackars Ior han har inte ens en psykolog att prata med. Hur ska han klara sig?! 

Jag förstår inte hur det här seriöst kan vara en barnbok och en tecknad film! Tänk på vad ni uppmuntrar barnen till! En generation är dte redan försent för. Vi är redan infekterade i hjärnorna av denna sjuka massproducerade historien. Men rädde er ni som kan! 


                                                                           AVSKAFFA NALLE PUH!!

EVERYBODY GETS HIGH!   // Krullet

Lillasyster

Jag dansade igår, modern. Det kommer att bli så sjukt bra, det känner jag på mig. Mn jag kunde inte köra på som jag brukar, trodde att tyngden av mitt huvud skulle välta mig och återigen krossa min skalle. Fick sätta mig ner och titta på för att inte typ svimma. Jag har fortfarande ont, ont, ont. Men det kanske bara är feber?

Jag har helt gett upp hoppet för att någonsin förstå vad min mamma egentligen vill med det hon säger. Hon säger en sak, men hon menar något helt annat. Man ska självklart förstå vad hon menar också, annars blir det väldigt jobbigt.  Men jag fattar ju aldrig!  Det blir så jobbigt med alla bråk och gräl som jag då får på köpet. Jag behöver en heltidsanställt mammatolk. Eller, tänk om hon kunde gå omkring med undertexter som på TV! Fan vad bra det hade varit!! Som när man vill gå ut och hon tjurar men säger:
" Jaah, men gör vad fan du vill då."
Och så kommer det upp en undertext där det står:
"Du sätter inte en fot utanför det här huset, fattar du det!?!"
Då skulle jag ju ha förstått att hon inte ville att jag skulle gå ut och så hade vi sluppit bli osams. Det är ju hur smidigt som helst!! Eller om hon var dubbad!! Hahaha! Det hade varit så skööönt! Fast, ja, smidigast vore ju ändå om hon bara kunde säga det hon menar. :P

Det är därför det är så grymt bra med storasystrar. De har känt henne längst och får agera tolk åt mig. Det behövs verkligen. Jag ringer faktiskt och frågar de ganska ofta om vad mamma menar. Då får man oftast svar.
För att inte tala om allt annat de gör för mig hela tiden!  De är verkligen ALLTID där. Förstår inte hur de orkar. Orkar ställa upp på mig hela tiden. Orkar vara på min sida.
Storasystrar är helt enkelt det bästa som finns!!  De är bäst, bäst, bäst. Vet inte riktigt vad jag ska göra för att de ska fatta hur krångligt det hade varit utan dem.

WE ARE FAMILY / Helgon

8 gånger 8 = Mulle Meck

HAHA jag måset bara berätta om ett litet samtal som fördes mellan två jävla cpoffer idag. Mwaha jag dog nästan så jävla cpstört XD.
Min kusins kille C, och en snubbe som heter J pratade om hur det var i deras skola om orättvisorna och särbehandlingen mellan dom två. GAAH jag dog X ]


J: Men vafan C så jävla dåligt! Du blir så jävla särbehandlad! Bara för att du är så jävla dålig i skolan!
C: Amen, vaddå?!
J: Men vafan om du räknar ut 8 gånger 8 så får du fan spela mulle meck i 2 timmar!
C:Jaha okej?! Jag kanske e lite dålig på matte?! Okej?! Har du problem med det eller?
J: Om jag kommer till skolan får jag stryk men när du kommer till skolan får du fan papparkakor!


Jag har så jävla dålig humor men jag höll på att garva ihjäl mig! J var så jävla sur XD

LOVE MY BEDTIMESTORY  // Krullets humor suger

Använd hjälm

Igår var jag och åkte snowboard i Kungsberget. Jag åkte utan hjälm, vilket var mycket dumt. För jag ramlade och slog i huvudet och fick en minneslucka på nästan en halvtimme. Det gjorde ont i bakhuvudet lite grann, men det gick nästan över. Jag fick mycket skäll av mamma, och alla berättade historier om folk som hade dött av att de inte hade haft hjälm på sig. Okej, jag fattar, man ska ha hjälm jag vet. Det var jävligt korkat av mig, tack så mycket.

Idag har jag lekt med Al och A på Söder. VI shoppade kläder, åt mat i en port, pratade med uteliggare och räknade antalet Converse och wannabe Converse som gick förbi (30 stycken). Och jag mådde bra. I huvudet och allting. Men paranoid som jag är gick jag omkring och trodde att jag skulle falla ihop död vilken sekund som helst. 
När jag kom hem fick jag en sån fruktansvärd huvudvärk så det är inte sant! Värken får mig att rysa och det gör ont, ont, ont. I bakhuvudet och i hela huvudet. Jag kan nästan inte stå upp. 
Mamma och pappa säger bara "Ta en huvudvärkstablett" och jag har gjort det, men det hjälper inte. Jag sa att jag ville åka till sjukhuset men mamma svarade att det är nog lite försent för det nu. "Jag vill inte dö!" sa jag. Och hon sa "Om du inte ville dö så hade du tänkt på det innan du åkte ner för backen utan hjälm"
Och igen "Jag vill inte dö..." Och svaret: "Om du dör, så hoppas jag att du tycker att det var värt det."  Det var det inte, jag önskar så att jag hade haft hjälm!! Fan, fan, fan, fan! Jag har så grymt jävla ont i huvudet!! :[

LET ME LIVE / Helgonet

Party at heart <3

När du stiger in rummet så känner du värmen slå emot dig i ansiktet. Hundratals människor har samlats på samma ställe av en orsak. Musiken strömmar ut ur högtalarna och basen dunkar genom hela din kropp. Du går ut på dansgolvet som redan är fullsmockat med folk. Adrenalinet flödar och det är det som gör att du orkar hålla igång i flera timmar utan vila.  Du står och shakar mot folk som du aldrig har sett i hela ditt liv. Alla tjejer kråmar sig och ålar omkring alla för att få uppmärksamhet och status. Det är trångt och det står 5 pers på en kvadratmeter.  Men ändå är du taggad till hundra, du börjar röra din kropp till rytmen och känner hur musiken tar över din kropp. Du är i ett rus och allt som existerar är du och musiken.

Ja, det är precis det jag pratar om, FEST! Jag befnner mig nu uppe i Älvkarleby som ligger 20 mil norr om Stockholm. Här är halva min släkt bosatt och även några vänner. En liten person i min allt för stora släkt är min kusin Sofie, hon är jämngammal och lite störd i huvet. Vi har varit och festat på en klubb som heter Nivå och ligger i Gävle. Vi kom hem tigigt idag eller rättare sagt vid 03.00 tiden fast då orkade jag inte blogga. Haha  och min kusin gick även til skolan idag klockan 07.00 XD. Jag själv sov till 13.00 tills min kusins mamma tvingade mig att gå  upp.
Anyway, alla som tror att lantisar från Gävle,Älvkarleby,Skutskär och Valbo inte kan festa HAR FEL! Fyfan vilket drag det var! Jag har varit så sjukt festsugen den senaste tiden och jag släppte verkligen loss igår! Fan vad härligt det var!

Det som var nackdelen var iof att vi stog och köade i 1 timme för att komma in. Men det var det värt. Då fick jag syn på en kille som stog lutad mot en dörr bredvid kön. Hans blick var helt borta och han kunde inte stå upp. Hans flickvän var förtvivlad och uppenbarligen livrädd. Hon försökte depserat få honom att stå upp rakt. Han stog med byxorna nere vi fotknölarna och hade pissat ner sig själv.  Deras kompisar som också var packade fast enbart flummiga var helt jävla dumma i huvet! Dom hade inget omdöme överhuvudtaget! Dom skrek bara åt killen att han skulle skärpa sig och bete sig normalt för att han skämde ut dom. Men det som berörde en var hans flickvän som man såg älskade honom så mycket tog hand om honom. Hon pussade honom på pannan och höll honom upprät, hjälpte honom med allting. Jag kunde inte riktigt avgöra om killen var påtänd eller bara redlöst packad. Men det var en hemsk syn iaf. När ingen höll koll på honom ramlade han ihop och slog huvudet i betongen. Hans pupiler flöt runt som vrakdelar i ögonen på honom och han var helt borta från omvärlden. Helt oförmögen att fästa blicken någonstans. Jag undra hur det gick för honom sen.

Annars hade vi en skithärlig kväll med högmusik och mycket dans! Jag kommer inte att tveka att följa med nästa gång det är fest där på Nivå. Då sätter jag mig på närmsta busshelvette och åker upp till lantisrana igen!

TAKE THIS RYTHM   //Krullet love parties!