Plattan is the jungle.

Hola! Jag är fett trött och har drabbats av kraftig alhzimerz och kommer inte ihåg ett skit utav vad som har hänt idag och jag är för trött för att skriva mycket så ja. Jag skriver bara om kvällen.

När jag kom hem från skolan parkerade jag varsamt min lilla rumpa i min grymt underbara säng som jag hade längtat till enda från de ögonblicket jag klev upp samma morgon. Anyway så låg jag och kollade på sen Sex and the city avsnitt. Det ääägde XD Men klockan fe, var jag tvungen att masa upp min röv, sätta på MCR, shaka lite och göra mig i ordning. Jag knarkar deras album 24/7.
När jag kom till centrum klockan 17:29 var Helgonet liiite orolig för att Al var inte där och hon kom inte heller... Och det var pinsamt, men mest pinsamt för Helgonet. Vart är du Al?!
Jajja jag erkänner att det var första gången i hela lilla Krullets liv som jag var på teater, jag kände mig mycket kulturell XD   Det var en fett bra pjäs, det var en mordernisering av djungelboken. Aporna var värsta bratsen och Bagheera var en transvestit XD Den var klockren, jag applåderade och skrek så att jag fick såriga händer och tappade rösten.
Men roligast var ändå på tåget hem. Detta var en konversation som följde mellan två brats ca 18-19 år.


Brat 1: Asså, den där tjejen i min klass har anorexia!
Brat 2: Hur vet du det da?
Brat1: Asså, tjejen har alltid varit smal men jag ser liksom sånt där på folk, jag bara ser det! Asså hon äter ingenting. Föutom mat!


HAHHAHAHAHAHA   XDXDXD   Jag och Helgonet skrattade tills vi inte kunde andas, det var fett skojjigt. Och nu sitter jag här... Jag ska åka till Åre imorgon, men jag har inte packat... Pallar inte.
Jajaja...Nu ska jag gå och kolla på Sex and the city
See ya!

CLEAN YOUR NOSE   // Krullet den allt för kulturella

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback