Shit is shit...is the shit.

Imrose vaknade jag av att telefonen ringde. Jag brukar vanligtvis älska telefonen, jag kan inte leva utan den, det är en helt fantastiskt underbar uppfinning. Men när den ringer och väcker mig halv ett en söndagmorgon och det dessutom är min pappa som är i andra änden... Jag ville inget hellre än att kasta den i väggen. Nej, genom fönstret ut på vägen så att den blev överkörd av en bil. Nej, en fet jävla lastbil. Nej, sopbilen...

Min käre far meddelar i alla fall att han och min bror anländer om ca en timme. De har varit på landet hela veckan och det har varit  U N D E R B A R T !!!! Och jag fick lite panik där jag låg och myste under mitt täcke, och min brorsans täcke och dessutom hade dränkt hela huvudet i alla lediga kuddar som går att få tag på i vårat hus. Eftersom min lillebror har Attentiondecifithyperactivitydisorder och min pappa är en störd pedant, och båda blir sura över minsta lilla, så var det bara att masa sig upp ur sängen och upp för alla trapporna för att lägga tillbaka brorsans sängkläder. Sen ner i köket för att plocka i ordning all disk och sen ta hand om tvätten... Jag ville begå självmord.

Senare på eftermiddagen ringer jag upp min kära vän Krullet och frågar henne vänligt om det blir något av den där lilla campingutflykten vi så livligt har planerat de senaste... två.. dagarna. Oh, ja, Krullet vill tälta. Vill alla andra tälta då? Nej, det vet hon inte, jag måste ringa alla. Ja, Helgonet nu ringer du alla. Jag ringde alla.
OCH DET ÄR JU FINT ATT ALLA ORKAR SVARA OCKSÅ!
Efter ett tag får jag äntligen tag i ungefär 75 procent av idoterna vi umgås med. Och alla ville de tälta, eller ja, det är vad de sa, men ingen visste VAR vi skulle tälta, NÄR vi skulle tälta eller VEMS tält vi skulle tälta i. Och jag visste ju inte. Jag har inget tält, och vi skulle tälta ikväll men jag får egentligen inte... Det lät inte direkt på nån som att någon över huvud taget hade lust heller... sååå... Jag ringer Krullet och säger Okej, jag vill tälta, men jag orkar inte anordna någonting, en annan gång? Och Krullet säger Okeej, en annan gång.
Vi tältar en annan gång. Kanske när det är några plusgrader ute också. Eller, vad säger ni? Bra idé, jah??

Vi vill ju ändå leka med varandra. Krullet fixar att vi kan leka hemma hos henne. Jag ringer alla, Okej, jag ringde bara J men han skulle ringa folk och resten av folket svarade inte i telefon. Och jag säger Kom hem till Krullet klockan fem. Okej, säger J, och en timme senare tar jag och Al bussen hem till Krullet. När vi kommer dit ÄR INGEN ANNAN DÄR! Jippie, säger jag bara, jippie...
Hur kommer det sig att alla dissar oss hela tiden? Jag förstår inte? Vad är grejen?

De lyckades iofs pallra sig hem till Krullet sen, och det var ju väldigt starkt gjort av dem. Grattis. Vi såg på She's the man med Amanda Bynes. JAG ÄLSKAR DEN FILMEN! Den är så jävla grym!!

Krullet fick sedan en stor kebabpizza av sin mamma. Och, mina vänner, jag har an sak att bekänna...

Jag, Helgonet, vegeterian sen nästan 15 år tillbaka, senaste gången jag åt en hel portion "köttmat" var för åtta år sedan... Jag har idag...ätit kebab.      !!!!!

Det var inte mycket, men det var inte heller gott, det luktade svett, och det smakade som svett luktar. För att inte tala om konsistensen. Den var som att tugga på en strumpa! BLÄÄÄ! 
Oj, vad skit jag kommer få för det där... :o

Quorn is the shit.
Kebab IS shit. Get it?
And you people eat shit? I eat THE shit? It's a big defferens there... So shut up, suckers...

SHAKE YOUR FAT / Helgonet, Kebab? Taste like your ass..



Kommentarer
Postat av: Nadjuf

Grymt öde för stackars telefånen...:P
men jag förstår dig men tänk när min mamma ringde hal 10, och plus att jag inte han svara så att jag hade sprungigt upp i onödan...jag dog.
Nejje saga, inte självmord...det blir så mycket konsikvenser och en massa papper som andra måste skriva på..!:P
usch, jag har tältat i mitt tält på tomten på sommaren, jag fick pollenallergi och mina ögon blommade ut som två stora röda tomater...plust att vårat tält är typ 4 kvadratmeter..XD
herregud, saga, nu blir jag tjockad!0_0
Men jag håller med kebab är som en strumpa som aldrig försvinner x'P

Hade bra älskling! :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback