Krig vid matbordet...Igen!


Enligt en lite mindra undersökning och reserch har jag kommit fram till den nya, moderna svensonfamiljen. Alltså hur den typiska familjen ser ut, familjen består av:

En mamma med borderline som går på 500 medeciner. Pappan i familjen är alkhololist och otrogen, lillebrorn i familjen lidre av gravt ADHD samt cpskada och passivt tourettssyndrom. Storasystern i familjen är ett mvg barn, men hon har extrema humör svägningar och en smärre utvecklad form av damp. Melllanbarnet är helt bortglömd och ligger i skuggan av de övriga medlemmarna i familjen, mellanbarnet var ett fint barn. Men hon kände sig utanför i asin familj och började utöva självdestruktivitet och dyrka satan. Nu kan inte dte lilla emobarnet gå någonstans utan ett rakblad.

Ja gott folk, sad but true, 50 % av alla familjer i sverige sre ut så här,inom 10 år kommer 80 % att göra dte. Det här är revolutionen inom familjelivet. Och kanske inte en possetiv en. Men man ska alltid vara öppen för förslag.

Ja och min familj är inte direkt perfekt heller, den liknar Helgobnets faktiskt vi kan inte vara i samm arum mer än 3 sekunder utan att dte är KRIG!! gaah! Jag pallar inet.


161419-29Inom familjen...My ass.


MY FAMILY WAR // Krullet

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback